Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S II

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ πάντως δέν έχω δεί κάτι που να με χαλάει στην leomar μαζί με jeffrey.Είναι πολύ γρήγορο το phone.Το μόνο που θέλω να ρωτήσω είναι δύο πράγματα.

Προτού φλασάρω σε leomar,όταν ήμουν με XWKF3 με τις ίδιες εφαρμογές μέσα,όταν έκανα full scan με το Dr.Wed Light κ τον cpu στα 1000 Mhz το τελείωνε στο 1 λεπτό κ κάτι ψιλά.Με 1.2 Mhz αν θυμάμαι καλά κάπου στα 53δευτ.

Τώρα μετά το flash σε leomar που έκανα restore με το titanium τις εφαρμογές μου κ έκανα full scan με cpu στα 1.2 το τελείωσε στα 5μιση λεπτά.

Ειδικά στην διαδρομή ''/proc/XXXXXXXX''κάνει πολύ ώρα να την προσπελάσει.

Τι μπορεί να παίζει?

Κ δεύτερον κατέβασα απ το kitchen στην κατηγορία Boot Animation το AndroidZapsApple το φλάσαρε όμως στο boot ακούγεται μόνο ο ήχος του κ έχει το default logo της samsung.Πέρασα απο πάνω ακόμα ένα που υπήρχε στο μενού κ τώρα μου κάνει νούμερα στο boot.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα διαγραψω?

Πάρης......

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

criskelo και εδω.ο τυπος κανει παπαδες.δεν ξερω γιατι αλλα η leomar δεν καθετε στο s2 μου.δοκιμαστε την αφοβα!!!!

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Εγώ πάντως δέν έχω δεί κάτι που να με χαλάει στην leomar μαζί με jeffrey.Είναι πολύ γρήγορο το phone.Το μόνο που θέλω να ρωτήσω είναι δύο πράγματα.

Προτού φλασάρω σε leomar,όταν ήμουν με XWKF3 με τις ίδιες εφαρμογές μέσα,όταν έκανα full scan με το Dr.Wed Light κ τον cpu στα 1000 Mhz το τελείωνε στο 1 λεπτό κ κάτι ψιλά.Με 1.2 Mhz αν θυμάμαι καλά κάπου στα 53δευτ.

Τώρα μετά το flash σε leomar που έκανα restore με το titanium τις εφαρμογές μου κ έκανα full scan με cpu στα 1.2 το τελείωσε στα 5μιση λεπτά.

Ειδικά στην διαδρομή ''/proc/XXXXXXXX''κάνει πολύ ώρα να την προσπελάσει.

Τι μπορεί να παίζει?

Κ δεύτερον κατέβασα απ το kitchen στην κατηγορία Boot Animation το AndroidZapsApple το φλάσαρε όμως στο boot ακούγεται μόνο ο ήχος του κ έχει το default logo της samsung.Πέρασα απο πάνω ακόμα ένα που υπήρχε στο μενού κ τώρα μου κάνει νούμερα στο boot.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα διαγραψω?

Αν έχεις jeffrey δεν υποστηριζει bootanimation.

Βάλε το stock.

Παιδιά εγώ έβγαλα τον κατά τα αλλά άπαιχτο τζέφρι γιατί δεν μπορούσα να βάλω κανένα θέμα από την κουζίνα του λέομαρ.μου μπρικαρε το κινητό...σε σας μπαίνουν κανονικά;

Sent from my Samsung Galaxy S II using Tapatalk

Να δώσω ένα δωράκι σε όσους έχουν revolution 2.6 , ίσως να δουλεύει και σε άλλους.

3.25 swipe με ελληνικά , το καινούριο με υποστήριξη swipe gestures και προσωπικό λεξικό.

Το δοκίμασα και δουλεύει πολύ καλα. Εδώ download

Οδηγίες :

Backup to swipe που έχετε τώρα.

Απεγκατάσταση

Reboot

Εγκατάσταση το νέο

Reboot

Από τις ρυθμίσεις κάνουμε τικ το swipe ξανά

Σε οποιοδήποτε πλαίσιο κειμένου πατάμε παρατεταμένα και το διαλέγουμε ως μέθοδο κειμένου.

Στο πληκτρολόγιο πατάμε παρατεταμένα την γλώσσα για να επιλέξουμε ποιες γλώσσες θέλουμε.

Voila

Υ.Γ. Τι νέο υπάρχει εδώ

Φίλε δουλεύει άψογα...thanks να είσαι καλά :)

Παιδιά εγώ έβγαλα τον κατά τα αλλά άπαιχτο τζέφρι γιατί δεν μπορούσα να βάλω κανένα θέμα από την κουζίνα του λέομαρ.μου μπρικαρε το κινητό...σε σας μπαίνουν κανονικά;

Τζεφρι και leomar έχω και εγω και εχω δοκιμάσει σχεδόν ολα τα θέματα απο την κουζινα και παίζουν κανονικά,εχεις βάλει στο revolution app enable beta;

Αφυπνιση=awake δεν είναι το ξυπνητήρι είναι όταν το κινητό είναι ενεργό δηλαδή δουλεύει ο επεξεργαστης

Η λειτουργιά του awake χωρίζεται σε 2 κατηγόριες οταν χρησημοποιουμαι το κινητο και όταν δεν το χρησημοποιουμαι.

τότε πρέπει να πεφτει σε deep sleep (minimum χρήση cpu ώστε να μην καταναλώνει μπαταρία) αν δεν πεφτει και δουλευτεί το κινητό σε ταχύτητες ιση και ανω των 200 mhz τότε εχουμαι battery drain(όσο μεγαλυτετο τόσο περισσότερη μπαταρία χάνουμε τσάμπα

Sent from my GT-I9100

Και πως βλεπω τι το ξυπναει ρε παιδοα???

Sent from my GT-I9100

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Και πως βλεπω τι το ξυπναει ρε παιδοα???

Sent from my GT-I9100

διάφορα

1) όταν έχεις ανοιχτό wifi ,3g και συγχρονισμους τότε πάνε οι εφαρμογες και συγχρονίζουν κάποιες άσκοπα κάθε λίγο με αποτέλεσμα να χάνεις μπαταρία

2) αν έχεις αδύνατο σήμα τότε δουλεύει η cpu για να βελτίωση το σήμα (όσοι έχουν μόνιμα 3g έχουν σοβαρό drain)

3) οι εφαρμογές, πολλές δεν αφήνουν το κινητό να πέσει σε deep sleep.

Αυτές που έχεις κατεβάσει τις τσεκάρεις στο μάρκετ, αν πας πχ στο μάρκετ στην σελίδα του titanium και πας στην καρτέλα άδειες θα δεις εκεί που λέει ΕΡΓΑΛΕΊΑ ΣΥΣΤΉΜΑΤΟΣ

ΠΑΡΕΜΠΌΔΙΣΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ .

4) πολλές εφαρμογές που έχει το galaxy από την μάνα τού

Πχ hubs,google map

Γενικά κάποιες μπορείς να τις δεις από την καρτέλα της κατανάλωσης της μπαταρίας σου αν εμφανίζονται εκεί χωρίς να τις έχεις ενεργοποιησεί αλλά άλλες μάλλον δεν φενονται

Γενικά δεν υπάρχει κάποια λύση, το μόνο που μπορείς να κανείς είναι να το περιορίσεις όσο μπορείς

5) πρόγραμματα που μπορουν να βοηθήσουν είναι

Better battery stats(για να δείς ποια προγράμματα σου ρουφάμε την μπαταρία)

Και το spy cpu (για να βλέπεις σε ποιες συχνότιτες δουλεύει και πόσο καθώς και για ποσό χρόνο είναι σε deep sleep)

Sent from my GT-I9100

Λαθος......

Criskelo και ξερο ψωμι....... μονο και μονο για την αποδοση του WiFi και για το οτι δεν θελει full wipe μετα απο καθε αναβαθμιση.......

Ούτε οι άλλες θέλουν full wipe....Cognition, Leomar, kitchen μια χαρά παίζουν και χωρίς full wipe..Γενικά οι περισσότερες (αν όχι όλες...) είναι φτιαγμένες για να τις περνάς απο πάνω χωρίς πρόβλημα..;)

διάφορα

1) όταν έχεις ανοιχτό wifi ,3g και συγχρονισμους τότε πάνε οι εφαρμογες και συγχρονίζουν κάποιες άσκοπα κάθε λίγο με αποτέλεσμα να χάνεις μπαταρία

2) αν έχεις αδύνατο σήμα τότε δουλεύει η cpu για να βελτίωση το σήμα (όσοι έχουν μόνιμα 3g έχουν σοβαρό drain)

3) οι εφαρμογές, πολλές δεν αφήνουν το κινητό να πέσει σε deep sleep.

Αυτές που έχεις κατεβάσει τις τσεκάρεις στο μάρκετ, αν πας πχ στο μάρκετ στην σελίδα του titanium και πας στην καρτέλα άδειες θα δεις εκεί που λέει ΕΡΓΑΛΕΊΑ ΣΥΣΤΉΜΑΤΟΣ

ΠΑΡΕΜΠΌΔΙΣΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ .

4) πολλές εφαρμογές που έχει το galaxy από την μάνα τού

Πχ hubs,google map

Γενικά κάποιες μπορείς να τις δεις από την καρτέλα της κατανάλωσης της μπαταρίας σου αν εμφανίζονται εκεί χωρίς να τις έχεις ενεργοποιησεί αλλά άλλες μάλλον δεν φενονται

Γενικά δεν υπάρχει κάποια λύση, το μόνο που μπορείς να κανείς είναι να το περιορίσεις όσο μπορείς

5) πρόγραμματα που μπορουν να βοηθήσουν είναι

Better battery stats(για να δείς ποια προγράμματα σου ρουφάμε την μπαταρία)

Και το spy cpu (για να βλέπεις σε ποιες συχνότιτες δουλεύει και πόσο καθώς και για ποσό χρόνο είναι σε deep sleep)

Εγώ έχω ένα θέμα με wake locks που ρουφάνε τη μπαταρία του κινητού 2 συνεχόμενα βράδια τώρα...Το βράδυ 100% μπαταρία και το πρωί 42

%:wacko: εκεί που συνήθως έπεφτε στο 95%... 'Εχω βάλει better battery stats να βρώ πιο πρόγραμμα φταίει...:mad:

Λαθος......

Criskelo και ξερο ψωμι....... μονο και μονο για την αποδοση του WiFi και για το οτι δεν θελει full wipe μετα απο καθε αναβαθμιση.......

Συμφωνώ απόλυτα. Πάνω από μήνα με criskelo κ δεν τον αλλάζω με τίποτα. Όλα ιδανικά

Εγώ με jefrey και blue theme criskelo τα έβαλα μάλιστα μαζί απο τη revolution και μου τα φλασάρισε μαζί λίγο μετά αφότου έβαλα τη ρομ.Κανένα πρόβλημα.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

• Administrators
Ούτε οι άλλες θέλουν full wipe....Cognition, Leomar, kitchen μια χαρά παίζουν και χωρίς full wipe..Γενικά οι περισσότερες (αν όχι όλες...) είναι φτιαγμένες για να τις περνάς απο πάνω χωρίς πρόβλημα..;)

Σωστό, αρκεί να περνάς roms (αναβαθμίσεις) από τον ίδιο developer.

Modpic.gif

Ρε παιδιά, Τι είναι το better battery stats ; Το ψάχνω στο Market, στο Google, αλλά δεν βρίσκω τίποτα. Είναι κάποια εφαρμογή ; Υπάρχει link ;

Επίσης έβαλα Spy Cpu, το έβαλα το βράδυ και είδα το πρωί ότι κατά 98% έτρεχε στα 200 Mhz. Σε deep sleep δεν μπήκε καθόλου. Είναι κάποια εφαρμογή ( ίσως και παραπάνω ) απ ότι κατάλαβα που δεν το αφήνει. Μπορώ να βρω ποια είναι ;

Life' s Good 2

Ρε παιδιά, Τι είναι το better battery stats ; Το ψάχνω στο Market, στο Google, αλλά δεν βρίσκω τίποτα. Είναι κάποια εφαρμογή ; Υπάρχει link ;

Επίσης έβαλα Spy Cpu, το έβαλα το βράδυ και είδα το πρωί ότι κατά 98% έτρεχε στα 200 Mhz. Σε deep sleep δεν μπήκε καθόλου. Είναι κάποια εφαρμογή ( ίσως και παραπάνω ) απ ότι κατάλαβα που δεν το αφήνει. Μπορώ να βρω ποια είναι ;

Μπορείς να το κατεβάσεις απο εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1179809

Σωστό, αρκεί να περνάς roms (αναβαθμίσεις) από τον ίδιο developer.

Να σου πω την αλήθεια θα συμφωνήσω, αλλά έχω περάσει απο congnition σε leomar χωρίς full wipe και δεν έχω κάποιο θέμα (εκτός του battery drain που προέκυψε απο κάποια εφαρμογή που έβαλα, αλλά θα τη βρώ που θα πάει :angry:)...Γενικά αν ο developer έχει φτιάξει τα εξ ορισμού wipes να γίνονται σωστά πριν το πέρασμα της ROM του, ενδεχομένως να μην έχεις πρόβλημα με το data/app, mnt/sdcard partition που βρίσκονται οι εφαρμογές που έχεις εγκαταστήσει.. Μερικοί devs προτείνουν το full wipe οπωσδήποτε πριν απο αλλάγη ROM διαφορετικού developer, άλλοι συνιστούν full wipe αν και εφόσον διαπιστώσεις κάποιο πρόβλημα...

• Administrators
Να σου πω την αλήθεια θα συμφωνήσω, αλλά έχω περάσει απο congnition σε leomar χωρίς full wipe και δεν έχω κάποιο θέμα

Αν είσαι τυχερός όντως δεν θα έχεις κάποιο θέμα ή τουλάχιστον κάποιο εμφανές πρόβλημα αλλά για τη σωστή λειτουργία ενδείκνυται full wipe όταν πας σε rom με εντελώς διαφορετικό configuration.

Modpic.gif

καλησπερα εχω και εγω leomar75 2.6 και ψάχνω να βάλω kernel. speedmod η ninphetamine 2.1.3τωρα εχω ninphetamine 2.1.2 Edited by eliasmad

Παιδιά καλησπέρα και από εμενα..είμαι πολύ καιρό στο site αλλα τώρα πήρα το θάρρος να γράψω το πρώτο μου μήνυμα :P ...

έχω το galaxy s 2 (προφανώς) θα ήθελα να κάνω 2 ερωτήσεις γιατι οι πληροφορίες είναι τόσο πολλές και έχω χάσει την μπάλα..

Μήπως μπορείτε να μου πείτε πιο είναι το τελευταίο firmware αυτή την στιγμή για να μπορέσω να βάλω?

συμφωνα με το samfirmwre είναι αυτό ΙΘ100XXKH3..Αλλα δεν από ότι έχω καταλάβει δεν παίζει ρολο η ημερομηνία αλλα η το τι σου προσφέρει η κάθε έκδοση..αλλα επίσης έχω την 2.3.3 οποτε πρέπει να περάσω πρώτα στην 2.3.4 που από ότι έχω καταλάβει είναι άλλη διαδικασία απο αυτη

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=309593

κάτι σαν αυτήν εδώ

http://androidflip.com/install-android-234-gingerbread-update-samsung-galaxy-2/

σωστά?

δεν θέλω να ασχοληθώ με το root ακόμα απλά θέλω να περνάω τις καινούργιες εκδόσεις χειροκίνητα μέσω odin γιατί από ότι έχω καταλάβει το ελληνικό κίες είναι σε φάση νεατερνταλ ακόμα..

• Administrators
έχω το galaxy s 2 (προφανώς) θα ήθελα να κάνω 2 ερωτήσεις γιατι οι πληροφορίες είναι τόσο πολλές και έχω χάσει την μπάλα..

Μήπως μπορείτε να μου πείτε πιο είναι το τελευταίο firmware αυτή την στιγμή για να μπορέσω να βάλω?

συμφωνα με το samfirmwre είναι αυτό ΙΘ100XXKH3..

Ναι, είναι η τελευταία επίσημη όμως δεν είναι ελληνική αλλά πολωνική. Τι σημαίνει αυτό; Ότι και έτσι είσαι εκτός εγγύησης μέχρι να βάλεις ελληνική rom (αν έχεις ελληνική συσκευή φυσικά). Ωστόσο και η πολωνική έχει κανονικά ελληνικά σε μενού και πληκτρολόγιο Samsung (όχι στο swype αλλά μπαίνει).

Αλλα δεν από ότι έχω καταλάβει δεν παίζει ρολο η ημερομηνία αλλα η το τι σου προσφέρει η κάθε έκδοση..αλλα επίσης έχω την 2.3.3 οποτε πρέπει να περάσω πρώτα στην 2.3.4 που από ότι έχω καταλάβει είναι άλλη διαδικασία απο αυτη

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=309593

κάτι σαν αυτήν εδώ

http://androidflip.com/install-android-234-gingerbread-update-samsung-galaxy-2/

σωστά?

Λάθος. Η ΧΧΚΗ3 περιλαμβάνει android 2.3.4 και ακολουθείς τη διαδικασία στο πρώτο link που αναφέρεις.

δεν θέλω να ασχοληθώ με το root ακόμα απλά θέλω να περνάω τις καινούργιες εκδόσεις χειροκίνητα μέσω odin γιατί από ότι έχω καταλάβει το ελληνικό κίες είναι σε φάση νεατερνταλ ακόμα..

Από τη στιγμή που μπαίνεις στη διαδικασία να φλασάρεις rom η οποία δεν θεωρείται επίσημη για τη συσκευή σου δεν βρίσκω και λόγο γιατί να μην κάνεις root. Όλη η ουσία του android... εκεί βρίσκεται.

Modpic.gif

Πήγα να κάνω root στο galaxy και αφού πάτησα τον συνδυασμό των πλήκτρων για να μπω σε download mode , μου βγάζει μια οθόνη προειδοποιητική και μετά αυτήν με το download mode. Η οποία στην κορυφή της λέει για Odin. Έχω ανεβάσει δυο φωτο μια για κάθε οθόνη για να δείτε τι εννοώ . Έτσι είναι κανονικά ή το τηλεφωνάκι είναι πειραγμένο;
Δημήτρης

Πήγα να κάνω root στο galaxy και αφού πάτησα τον συνδυασμό των πλήκτρων για να μπω σε download mode , μου βγάζει μια οθόνη προειδοποιητική και μετά αυτήν με το download mode. Η οποία στην κορυφή της λέει για Odin. Έχω ανεβάσει δυο φωτο μια για κάθε οθόνη για να δείτε τι εννοώ . Έτσι είναι κανονικά ή το τηλεφωνάκι είναι πειραγμένο;

Μια χαρά είσαι προχώρα!!!

Προς στιγμήν ανησύχησα (έχω συνδυάσει το odin με πείραγμα και μου φάνηκε λίγο περίεργο να το βλέπω σε επίσημη ρομ) αλλά αφού έτσι είνα όλα εντάξει! Ευχαριστώ πολύ!!
Δημήτρης

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...