Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S II

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπον μάλλον τώρα δεν θα την γλιτώσει το δικό μου !Το πρωι ολα καλα με το BLN τωρα τι ζόρι τραβάει δεν μπορώ να καταλάβω....οταν έρθει μήνυμα δεν παιζει μόνο στις χαμένες κλήσεις..καμια ιδέα κανείς?

Leo 2.6 kai ninp 2.0.5

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μαλιστα εγω παρατηρω κατι αλλο τωρα με την nimphetamine... το SetCPU στο Conservative δεν κατεβαζει την CPU :S αν το εχει κανεις ας ριξει μια ματια παιδια.

There's no substitute for Experience

Admin CorollaClub.com

44 βαθμους χτυπησε μόλις τωρα η συσκευή μου...το εχω απλα και φορτιζει....μαλλον ο Jeffrey θα την κανει με ελαφρα οπου νανε

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Καλησπερα παιδια!πως πανε τα καλοκαιρια? :-) εχω μερικες ερωτησουλες να κανω...

1) οτι και αν κανω το σημα του wifi ειναι αδυναμο...αφοτου μετακινηθω 4-5 μετρα απο το ρουτερ πεφτει ηδη μια γραμμη το σημα του..δεν εχω βρει τιποτα αποτελεσματικο για αυτο το θεμα απο οσα firmware/modem εχω δοκιμασει..μηπως υπαρχει τιποτα που δε ξερω?

Μην κρατάς τη συσκευή έχοντας το χέρι σου από τη αριστερή πλευρά της(όπως την κοιτάς).

Θα δεις οτι ανεβαινει μία μπάρα.

Εγω τελειωσα το πειραγμα... εβαλα Jeffrey-SpeedFrey 3.0.0 και με το ιnteractive μου φαινεται μια χαρα... οκ εχασα το undervoltage που κατεβαζα παραπανω τα ρευματα 75 μοναδες σε ολες τις συχνοτητες και επαιζε μια χαρα αλλα τουλαχιστον με αυτον τον κερνελ βλεπω και ταχυτητα και να πεφτει στα 200 αν δεν κανω τιποτα...

Καληνυχτα παιδες.. αυριο παλι :-)

Υ.Γ. Μεγαλος νταλκας... ειμαστε μαζοχες τελικα και μετα με ρωτανε γιατι δεν πηρα iphone... ρε τι μου λετε.. τετοια χαρα να πειραζω ολη μερα που αλλου θα την εβρισκα?

There's no substitute for Experience

Admin CorollaClub.com

και κάτι βραδινό ευχάριστο : ( Originally Posted by LeoMar75 ->Hi criskelo, As i receive lots of requests for include your fantastic theme in my kitchen repository i was wondering if you have a deodexed version working over the new firmware XXKH3! If not i will port your theme working on my rom bymyself! Thanks in advance!

Post from Criskelo -> V8 deodex base de rom XXKH3 .You already know that I'm happy to share. Here are all the mods and a greeting )

Αυτο θα πει συνεργασια !!!

"ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ"

και κάτι βραδινό ευχάριστο : ( Originally Posted by LeoMar75 ->Hi criskelo, As i receive lots of requests for include your fantastic theme in my kitchen repository i was wondering if you have a deodexed version working over the new firmware XXKH3! If not i will port your theme working on my rom bymyself! Thanks in advance!

Post from Criskelo -> V8 deodex base de rom XXKH3 .You already know that I'm happy to share. Here are all the mods and a greeting )

Αυτο θα πει συνεργασια !!!

αν δεν κάνω λάθος ο λεομαρ είναι κάτι σαν ''δασκαλος'' του criskelo...οπότε λογικό να συνεργάζονται...

νομιζω τον βοήθησε αρκετά για να φτιάξει τη ρομ του

Edited by parafron4

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

44 βαθμους χτυπησε μόλις τωρα η συσκευή μου...το εχω απλα και φορτιζει....μαλλον ο Jeffrey θα την κανει με ελαφρα οπου νανε

Καλημερουδιαα..τελικα τι εκανες τον.εβγαλες τον κυρ Jeffrey?εμενα.παντως δεν εχει ανεβασει καθολου θερμοκρασια!παιζει αυτο που ελεγε το παλικαρι πιο πριν..ειναι πως θα σου κατσει..

Sent from Super Wow GalaxyII

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

Κάτι έγινε στο thread [KERNEL]░█░ Jeffrey-SpeedFrey 3.0.0...είναι Locked

*Also I notice the Speedfrey thread has been closed for investigation... and he has been ignoring kernel source requests and violating GPL.

Hopefully there wasnt anything dangerous or dodgy in his kernel that he was hiding... :lost:

Καλημερουδιαα..τελικα τι εκανες τον.εβγαλες τον κυρ Jeffrey?εμενα.παντως δεν εχει ανεβασει καθολου θερμοκρασια!παιζει αυτο που ελεγε το παλικαρι πιο πριν..ειναι πως θα σου κατσει..

Sent from Super Wow GalaxyII

καλη μερα κ σε εσενα...τον άλλαξα τελικά...ενώ ήταν μια χαρά σε όλα μόλις έβαζα το κιν στην πριζα η θερμοκρασία έπαιρνε την ανηφόρα...

45 μαχ επιασε και με το που έβαλα ninpo έπεσε στους 38...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Κάτι έγινε στο thread [KERNEL]░█░ Jeffrey-SpeedFrey 3.0.0...είναι Locked

*Also I notice the Speedfrey thread has been closed for investigation... and he has been ignoring kernel source requests and violating GPL.

Hopefully there wasnt anything dangerous or dodgy in his kernel that he was hiding... :lost:

χμμμ...μαλλον ο τυπος απο καπου "δανειστηκε" τα sources...ποιος ξερει!!

θα το εχουμε υπο παρακολουθηση :confused:

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

Νταξει...οτι και να πω είναι λιγο...κοιταξτε τι κάνει το παλικάρι..οτι του λένε το φτιάχνει..απίστευτος :)

Νεο υλικο απο τον Leomar....ειδικα το μονταρισμενο tw 4.5 το περιμενα καιρο!!

The following packages have been added to the kitchen repository:

-BLN Support for Stock Mms (need to be tested pls report feedback)

-Adv Block patch - updated (v1)

-Old Swype with more languages included

-TouchWiz launcher 4.5 and TouchWiz Launcher Stock have been added to the kitchen!

Μπορεί κάποιος που έχει δοκιμάσει MIUI να μας πει εντυπώσεις??

Τι γινεται με ταχύτητα, απόκριση, σταθερότητα, μπαταρία, τυχόν υπερθερμάνσεις ή ελλείψεις?

Απο την μια δεν θέλω να αφήσω την Leomar αλλά απο την άλλη νιώθω μια ακατανίκητη επιθυμία για flashαρισμα :p:p :D

Samsung Galaxy S2

Rom: Omega v23

Πως μπορουμε να δουμε τι ver launcher έχουμε? Το ρωτάω αυτο γτ ενω περασα το TouchWiz launcher 4.5 απο Kitchen, στα applications βρίσκω το Twlauncher και έχω ver 2.3.3

παιδια μολις εβαλα απο την κουζινα του λεομαρ το theme του κρισκελο και το παλιο swype!

το κινητο εκανε restart κολλησε για λιγο αλλα ανοιξε κανονικα!

η μπαταρια ομως απο 48% πηγε στο 14%:rolleyes::rolleyes:

ειναι φυσιολογικο τωρα αυτο?

παιδια μολις εβαλα απο την κουζινα του λεομαρ το theme του κρισκελο και το παλιο swype!

το κινητο εκανε restart κολλησε για λιγο αλλα ανοιξε κανονικα!

η μπαταρια ομως απο 48% πηγε στο 14%:rolleyes::rolleyes:

ειναι φυσιολογικο τωρα αυτο?

Επειδή κόλλησε...λογικά ανέβασε και θερμοκρασία..δουλεψε η cpu και γι αυτο έκαψε !!:lol:

Dont worry

Επειδή κόλλησε...λογικά ανέβασε και θερμοκρασία..δουλεψε η cpu και γι αυτο έκαψε !!:lol:

Dont worry

οκ δεν μου ξαναετυχε κατι τετοιο για αυτο ρωταω..:)

τεσπα μικρο το κακο βαζω την αλλη μπαταρια και συνεχιζω ακάθεκτος..:lol::lol:

Για όσους ενδιαφέρονται για την 1.5 Cognition που βγήκε πριν από μερικές ώρες, να ξέρετε ότι το Samsung keyboard που έχει δεν υποστηρίζει ελληνικά και δεν έχω καταφέρει να βρω τρόπο να τα προσθέσω - προσπάθησα restore του apk από το Titanium καθώς και manual πέρασμα από παλιότερες εκδόσεις, αλλά όλο FC's μου βγάζει... :(

παιδια καθησα λιγο με την μπαταρια του 14% οπως σας ειπα και πιο πανω και παρατηρώ το εξης περιεργο!

δειχνει 14% αλλα δεν πεφτει καθολου(μιλαω σερφαρω κτλ) οποτε λογικα εστω και ενα κουτακι θα επρεπε να πεσει!

εχω την υποψια οτι ενω μου δειχνει 14% η μπαταρια στην πραγματικότητα ειναι στο 48 οπως ηταν πριν βαλω τις εφαρμογες απο την κουζινα του λεομαρ!

και μολις φτασει στο "πραγματικό" 14 τοτε θα αρχισει η αντιστροφη μετρηση..

τεσπα επειδη παιζω με δυο μπαταριες(βαζω βγαζω συνεχεια) θα εχω προβλημα τωρα αν βαλω την αλλη?

σας εχει ξανατυχει κατι τετοιο?

opps τωρα αρχισε να ανεβαινει πηγε στο 15%...:lol::lol:

παιδια καθησα λιγο με την μπαταρια του 14% οπως σας ειπα και πιο πανω και παρατηρώ το εξης περιεργο!

δειχνει 14% αλλα δεν πεφτει καθολου(μιλαω σερφαρω κτλ) οποτε λογικα εστω και ενα κουτακι θα επρεπε να πεσει!

εχω την υποψια οτι ενω μου δειχνει 14% η μπαταρια στην πραγματικότητα ειναι στο 48 οπως ηταν πριν βαλω τις εφαρμογες απο την κουζινα του λεομαρ!

τεσπα επειδη παιζω με δυο μπαταριες(βαζω βγαζω συνεχεια) θα εχω προβλημα τωρα αν βαλω την αλλη?

μου έχει τύχει αρκετές φορές μετά απο bootloop...μη σε ανησυχεί...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Αστην δουλεψέτη μέχρι να φτάσει στο τέλος....

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...