Arxegonos Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Εξαρτάται πως και γιατι το χρεισιμοποιεις. ..αν για παράδειγμα έχεις θέμα με την μπαταριά μιλάς πολύ και δεν σου κρατάει γιαγιά να μην βάλεις μια custom rom??? Sent from my MZ601 using Tapatalk Θα δω τόση μεγάλη διαφορά στη μπαταρία με μια ρόμ? :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dLazaros Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 εχει δοκιμασει κανεις την kg7? ειδα cfroot multi kg7! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 (edited) Αναρωτιέμαι αν αξίζει να κάνω ρούτ το κινητό. Είχα κάνει το τάμπλετ μου και τα μόνα που χρησιμοποίησα ήταν το one click lag fix και το ads free. Δεν έχω σκοπό να μπλέξω με custom roms, οπότε χρειάζεται? Μου διαφεύγει κάποια must have root εφαρμογή? Nα προσθέσω ένα ακόμα ερώτημα πάνω σε αυτό, σε περίπτωση που κάνω root τη συσκευή αν κάποια στιγμή χρειαστεί να χρησιμοποιήσω την εγγύησή της και αφού βέβαια την κάνω unroot πριν την παραδώσω, απαιτείται να γίνει και η διαδικασία με το usb jig; Με λίγα λόγια, το root καταγράφεται στον περιβόητο μετρητή της Samsung;:worry: Edited August 10, 2011 by makis206 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 (edited) Θα δω τόση μεγάλη διαφορά στη μπαταρία με μια ρόμ? :ninja: φιλε εγω εχω βαλει οτι ρομ υπαρχει ολα ειναι μια ιδεα πανω κατω τα ιδια ειναι όλες και σε μπαταρια και σε ολα εκτος το wifi που εχουν καποιες ρομ πιο καλο σημα η μπαταρια ειναι για μια μερα αν πειραζεις και σκαλιζεις συνεχεια το κινητο αν το εχεις μονο για κλησεις θα βγαλει και παραπανω αυτα που ακους για 4 μερες διαρκεια μπαταριας απλα ξεχασετα εχει δοκιμασει κανεις την kg7? ειδα cfroot multi kg7! αυτη ειναι για βραζιλια μεριά Edited August 10, 2011 by manwlis77 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 10, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Με λίγα λόγια, το root καταγράφεται στον περιβόητο μετρητή της Samsung;:worry: To root όχι, μόνο αν βάλεις unofficial rom. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 To root όχι, μόνο αν βάλεις unofficial rom. Νομίζω βρήκα τρόπο να περάσει η ώρα στη δουλειά για σήμερα!:D Ευχαριστώ!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 (edited) To root όχι, μόνο αν βάλεις unofficial rom. δηλαδη το φλασαρισμα του cfroot με το odin δεν το μετραει?!! οταν φλασαρω kernel μετραει? Edited August 10, 2011 by manwlis77 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 10, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 οταν φλασαρω kernel μετραει? Ναι... όταν φλασάρεις kernel μετράει (άρα εμμέσως πλην σαφώς αναιρείται αυτό που είπα πριν αν φλασάρεις CF-Root). Δεν έχω δοκιμάσει όμως τη μέθοδο με τον insecure kernel. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dLazaros Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 αυτη ειναι για βραζιλια μεριά εφυγα για εκει τοτε! ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Ναι... όταν φλασάρεις kernel μετράει (άρα εμμέσως πλην σαφώς αναιρείται αυτό που είπα πριν αν φλασάρεις CF-Root). Δεν έχω δοκιμάσει όμως τη μέθοδο με τον insecure kernel. Eπειδή είμαι λίγο σκράπας..:p, αυτό φαντάζομαι ότι δεν ισχύει για τον πρώτο τρόπο rootαρίσματος που αναγράφεται εδώ, σωστά; Θέλω τον απλό τρόπο που αναφέρεται ως "Ο πιο καθαρός τρόπος για root και πιο κοντά στο επίσημο firmware του Galaxy SII". Μ'αυτόν θα έχω πρόβλημα, τι λέτε;:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 εφυγα για εκει τοτε! ευχαριστώ! δεν θα εχει ελληνικα ρε συ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 10, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Eπειδή είμαι λίγο σκράπας..:p, αυτό φαντάζομαι ότι δεν ισχύει για τον πρώτο τρόπο rootαρίσματος που αναγράφεται εδώ, σωστά; Θέλω τον απλό τρόπο που αναφέρεται ως "Ο πιο καθαρός τρόπος για root και πιο κοντά στο επίσημο firmware του Galaxy SII". Μ'αυτόν θα έχω πρόβλημα, τι λέτε;:) Aυτό θα χρειαστεί να σου το απαντήσει κάποιος που έχει δοκιμάσει τη συγκεκριμένη μέθοδο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Παιδιά εκανα βλακεία. Δοκίμασα να βάλω την Litening Rom, εκανα root το κινητό και δεν μου άρεσε. εκανα Unroot αλλά δεν μπορώ να βρω την ελληνική stock. Ξέρει κανείς που μπορώ να την βρώ γιατί εβαλα μια τώρα που δεν εχει ελληνικό πληκτρολόγιο!! Ευχαριστώ Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 10, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Παιδιά εκανα βλακεία. Δοκίμασα να βάλω την Litening Rom, εκανα root το κινητό και δεν μου άρεσε. εκανα Unroot αλλά δεν μπορώ να βρω την ελληνική stock. Ξέρει κανείς που μπορώ να την βρώ γιατί εβαλα μια τώρα που δεν εχει ελληνικό πληκτρολόγιο!! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3693550#post3693550 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3693550#post3693550 Σ΄ευχαριστώ για την ταχύτατη απάντηση αδερφέ Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 εχω μια απορια.αν βαλω KG6 και περασω το ελληνικο CSC απο την ΚΕ2 δεν θα εχει αυτοματα τα ελληνικα apn και ελληνικο swype? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Eπειδή είμαι λίγο σκράπας..:p, αυτό φαντάζομαι ότι δεν ισχύει για τον πρώτο τρόπο rootαρίσματος που αναγράφεται εδώ, σωστά; Θέλω τον απλό τρόπο που αναφέρεται ως "Ο πιο καθαρός τρόπος για root και πιο κοντά στο επίσημο firmware του Galaxy SII". Μ'αυτόν θα έχω πρόβλημα, τι λέτε;:) Aυτό θα χρειαστεί να σου το απαντήσει κάποιος που έχει δοκιμάσει τη συγκεκριμένη μέθοδο. Χωρίς να το έχω δοκιμάσει , είμαι σίγουρος πως το θαυμαστικό εμφανίζεται. Λέγοντας καθαρός τρόπος θέλει να πει πιο κοντά στο stok , insecure kernel είναι απλά ο stok kernel που σου επιτρέπει να κάνεις root. Ο πιο εύκολος είναι να flashάρεις CF-root κατ'εμέ. Στο ίδιο νήμα νομίζω πως έχει οδηγίες πως να αφαιρέσεις το θαυμαστικό μετά αν και πραγματικά αν δεν έχεις ελλατωματική συσκευή δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο. εχω μια απορια.αν βαλω KG6 και περασω το ελληνικο CSC απο την ΚΕ2 δεν θα εχει αυτοματα τα ελληνικα apn και ελληνικο swype? Το swype είναι πρόγραμμα , ενίοτε του συστήματος. Δεν νομίζω να υπάρχει μέσα στο CSC. Για ελληνικά apn φυσικά ναι , αλλά μπορείς να τα βάλεις και μόνος σου , δεν είναι τπτ Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 (edited) Χωρίς να το έχω δοκιμάσει , είμαι σίγουρος πως το θαυμαστικό εμφανίζεται. Λέγοντας καθαρός τρόπος θέλει να πει πιο κοντά στο stok , insecure kernel είναι απλά ο stok kernel που σου επιτρέπει να κάνεις root. Ο πιο εύκολος είναι να flashάρεις CF-root κατ'εμέ. Στο ίδιο νήμα νομίζω πως έχει οδηγίες πως να αφαιρέσεις το θαυμαστικό μετά αν και πραγματικά αν δεν έχεις ελλατωματική συσκευή δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο. Επειδή μάλλον τα μπερδέψαμε, εγώ ρώτησα αν κάνοντας root τη συσκευή στην επίσημη rom με τον "καθαρό" τρόπο (όχι το CF-root δηλαδή), αυτό το rootάρισμα θα εμφανίζεται στον μετρητή flashαρίσματος της Samsung; Εάν ναι, λογικά θα παραμένει καταγεγραμμένο ακόμα κι αν γίνει unroot.. Το θαυμαστικό το έχω δει σε διάφορα βίντεο από rootαρισμένες συσκευές αλλά και σε κάποιες που έχουν βάλει custom rom, δεν ξέρω όμως επ'ακριβώς περί τίνος πρόκειται. Έχει να κάνει με τον μετρητή flashαρίσματος; Κάτι μου λέει πάντως πως κάνοντας root με τον πρώτο τρόπο (τον "καθαρό"), το θαυμαστικό δεν εμφανίζεται. Ας επιβεβαιώσει κάποιος που το έχει δοκιμάσει..:) Edited August 10, 2011 by makis206 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 10, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Το θαυμαστικό εμφανίζεται και με τον insecure kernel (πρώτη μέθοδος) και κατά πάσα πιθανότητα θα αυξάνεται και ο flash counter. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtas Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Kαι συνεχίζει να προσθέτει υλικό ο LeoMar....θα κάνω donation για πρώτη φορά :D Ξέρει κανείς που εξηγεί ο Ιταλός τι είναι το καθε τι που βάζει και τι κάνει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 (edited) Επειδή μάλλον τα μπερδέψαμε, εγώ ρώτησα αν κάνοντας root τη συσκευή στην επίσημη rom με τον "καθαρό" τρόπο (όχι το CF-root δηλαδή), αυτό το rootάρισμα θα εμφανίζεται στον μετρητή flashαρίσματος της Samsung; Εάν ναι, λογικά θα παραμένει καταγεγραμμένο ακόμα κι αν γίνει unroot.. Εμφανίζεται στον μετρητή ναι. Φαντάσου αυτό το μετρητή σαν μετρητή odin. Ότι φλασάρεις με odin το μετράει. Ο δικός μου μετρητής λέει 2 , μία για CF-root kai 1 lightening που έβαλα , πάλι μέσο odin. όλα τα άλλα τα έβαλα από CWM και δε "γράφουν" Το θαυμαστικό το έχω δει σε διάφορα βίντεο από rootαρισμένες συσκευές αλλά και σε κάποιες που έχουν βάλει custom rom, δεν ξέρω όμως επ'ακριβώς περί τίνος πρόκειται. Έχει να κάνει με τον μετρητή flashαρίσματος; Το θαυμαστικό υπάρχει όταν έχεις "πειραγμένο" kernel. Αν μετά φλασάρεις original φεύγει. ΔΕΝ γνωρίζω αν ο μετρητής μετράει original flash ( kernel ή rom ) αλλά πιστεύω πως ναι : επιβεβαιώθηκα εδώ Κάτι μου λέει πάντως πως κάνοντας root με τον πρώτο τρόπο (τον "καθαρό"), το θαυμαστικό δεν εμφανίζεται. Ας επιβεβαιώσει κάποιος που το έχει δοκιμάσει..:)απόδειξη εδώ Edited August 10, 2011 by voltaire Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Το θαυμαστικό εμφανίζεται και με τον insecure kernel (πρώτη μέθοδος) και κατά πάσα πιθανότητα θα αυξάνεται και ο flash counter. απόδειξη εδώ Με καλύψατε πλήρως και μάλλον θα το αφήσω ως έχει, ούτως ή άλλως το ήθελα μόνο για το Titanium και το AddFree κι αφού απ'ότι φαίνεται μόνο σε πιο μεγάλο μπελά θα με βάλει.. Να είστε καλά!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Ξέρει κανείς που εξηγεί ο Ιταλός τι είναι το καθε τι που βάζει και τι κάνει? Καλό είναι να διαβάζεις συνεχώς το thread του στο xda..εκεί τα εξηγεί όλα ο ίδιος..είναι φορές που δεν τον προλαβαίνω..τέτοιο πράμα σε developer δεν έχω ξαναδεί! Sent from Galaxy! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 κατέβασα το πρώτο αρχαίο απο το post με τα firmwares (το KE2 2.3.3 Ελληνικό Firmware (sales code EUR). τώρα το KIES μου βγάζει το μήνυμα "this version of device cannot be updated" ενω το current firmawre είναι ΚΕ2 (ΚΟR) ενω πριν το root ήμουν ΚΕ7. τι κάνω λάθος; Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Λέω και εγώ να προχωρησω σε leomar.Αφου κατεβασω από revolution app θα χρειαστεί να κάνω τα wipe από cwm? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts