galanakop Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Μήπως ξέρουμε ποτέ θα έχουμε ευρωπαϊκή kg7??? Sent from my MZ601 using Tapatalk Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 για να δουμε!!παντω΅ς ειδα εχει΅ς κανει πολυ δουλεια σχετικα με την MUIU..μπραβο :up: οσο αφορα παντως τη συμμετοχη που λες...τι εννοεις?να σε βοηθησει καποιος πανω στο project η κατι αλλο??(χαζη ερωτηση??):X Εννοώ αν υπάρχουν αρκετοί που θα ήθελαν MIUI στο galaxy s2 :) http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 εχουμε μηπως καποιες τιμες (δοκιμασμενες για σταθεροτητα) για τα ορια του undervolting σε καθε συχνοτητα της cpu? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 7, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 εχουμε μηπως καποιες τιμες (δοκιμασμενες για σταθεροτητα) για τα ορια του undervolting σε καθε συχνοτητα της cpu? http://www.overclock.net/mobile-phones-smartphones-pocket-pcs/1081905-samsung-galaxy-s2-undervolting-overclocking-thread.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifoso_111 Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Ποιον κέρνελ προτείνετε για Leomar απο άποψη μπαταρίας??? Samsung Galaxy S2 Rom: Omega v23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Για να αφαιρεσω το σαμσουνγκ update απο την leomar το τικαρω και μετα τι παταω ; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Ποιον κέρνελ προτείνετε για Leomar απο άποψη μπαταρίας??? Για κερνελ πολλά παιδια λένε καλά λόγια για τον ninphetanine 2.0.2 απο άποψη μπαταριάς... Sent from my MZ601 using Tapatalk Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifoso_111 Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Για κερνελ πολλά παιδια λένε καλά λόγια για τον ninphetanine 2.0.2 απο άποψη μπαταριάς... Sent from my MZ601 using Tapatalk Οκ ευχαριστώ. Μόλις φλάσαρα και είδα οτι αυτόν φοράει απο την αρχή... Samsung Galaxy S2 Rom: Omega v23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Εννοώ αν υπάρχουν αρκετοί που θα ήθελαν MIUI στο galaxy s2 :) Προς το παρον απ'οτι βλεπω ειμαι η μοναδικη :-) παντως ειναι πολυ ενδιαφερουσα σαν ρομ και με εκπλησει η λειτουργικοτητα της (και ειναι ακομα beta!!!) ας ελπισουμε οτι θα την δοκιμασουν και αλλοι,ωστε να αξιζει να ασχοληθεις (μιας και το κανεις ηδη για αλλες συσκευες) Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Για να αφαιρεσω το σαμσουνγκ update απο την leomar το τικαρω και μετα τι παταω ; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk το επιλέγεις και μετά πατάς το κουμπί κάτω αριστερά download&install packages... μετά απο 2 ημέρες και 13 ώρες η μπαταρία μου είναι στο 59% :cool: [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 (edited) το επιλέγεις και μετά πατάς το κουμπί κάτω αριστερά download&install packages... μετά απο 2 ημέρες και 13 ώρες η μπαταρία μου είναι στο 59% :cool: Μπορειτε και με τον κλασσικο τροπο με uninstall μέσω titanium :) Για την αυτονομια της LeoMar δεν εχω κάνει ακόμα 2-3ις κυκλους φορτισματος για να εχω αποψη αλλα σε κατασταση αναμονης η μπαταρια δεν λεει να κατέβει (δεν αναβάθμισα τον kernel σε 2.0.5 γιατι λένε οτι εχει μεγαλυτερη καταναλωση...παραμενω σε 2.0.2).Και επίσης καραγουστάρω Revolution Rom (στο οποιο προσθέτει συνεχώς features)...έχω βάλει Gps europe fix,home button wake up,stock market theme και disable increasing ring.Για όσους θέλουν να περάσουν τις stock εφαρμογές αφου κατεβάσουν το package μεσω Rev.Rom μην επιλεξουν install γιατι προφανως εγκαθιστά όλη την ''σαβούρα'' της samsung.Καντε extract το zip και move μεσω root explorer apk & odex file της εφαρμογής που θέλετε στο system/app. Edited August 7, 2011 by sakiss Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Μπορειτε και με τον κλασσικο τροπο με uninstall μέσω titanium :) . πια εφαρμογη διαγραφω απο titanium? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 (edited) πια εφαρμογη διαγραφω απο titanium? Software Update (επιπλεον αυτοματος συγχρονισμος στο off,fb/twiiter/G+ notification/synch στο off,φωτεινότητα στο 35% και sing out στο Latitude/gtalk) Uninstall απο εδώ οτι δεν σου χρειάζεται. https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/pub?hl=en_US&hl=en_US&key=0Ag43oj7rLQP4dENZcmhGN0ZUa3pHSENVeXlqUm5vV0E&single=true&gid=0&output=html Eγώ κάνω και τα παρακάτω.... Battery Saving Tips: Disable Fast Dormancy: 1: Dial *#9900# 2: Press Disable Fast Dormancy 3: Press Exit Disable Samsung App Notifications: Settings > Applications > Samsung Apps Tick Off Ανοίγουμε τον stock dialer και γράφουμε: *#301279# Πατάμε [2] CHANGE HSPA REVISION Πατάμε [1] RELEASE 99 (HSPA OFF) Βλέπουμε στην οθόνη: CHANGE_R99 HSDPA OFF, HSUPA OFF Back button κ ειμαστε έτοιμοι Edited August 7, 2011 by sakiss Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 κατι ακομα εχω την criskelo αλλα δεν μου αρεσει ο διαφανεις dialer μπορω να κανω κατι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 κατι ακομα εχω την criskelo αλλα δεν μου αρεσει ο διαφανεις dialer μπορω να κανω κατι? να περάσεις κάποιον άλλο dialer... [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Eγώ κάνω και τα παρακάτω.... sakiss το 2ο τι ακριβως κανει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyDoc Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Battery Saving Tips: Disable Fast Dormancy: 1: Dial *#9900# 2: Press Disable Fast Dormancy 3: Press Exit Disable Samsung App Notifications: Settings > Applications > Samsung Apps Tick Off Ανοίγουμε τον stock dialer και γράφουμε: *#301279# Πατάμε [2] CHANGE HSPA REVISION Πατάμε [1] RELEASE 99 (HSPA OFF) Βλέπουμε στην οθόνη: CHANGE_R99 HSDPA OFF, HSUPA OFF Back button κ ειμαστε έτοιμοι Μπορείς να μου πεις τι ακριβώς γίνεται με αυτές τις αλλαγές? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 το επιλέγεις και μετά πατάς το κουμπί κάτω αριστερά download&install packages... μετά απο 2 ημέρες και 13 ώρες η μπαταρία μου είναι στο 59% :cool: Όντως φοβερή εργονομια παράφρον...Αν μπορείς κανε ενα λεπτομερη καταμερισμό...σε αυτες τις 2.5 μέρες πως χρεισιμοποιησες το κινητό...Κλείσεις wi fi και τα σχετικά... Ευχαριστώ... Sent from my MZ601 using Tapatalk Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Μπορείς να μου πεις τι ακριβώς γίνεται με αυτές τις αλλαγές? Εχει αναφερθει αρκετές φορες στο topic :) http://www.ctrlplusz.com/2011/07/disable-fast-dormancy-improve-battery-life-on-the-galaxy-s-ii/ Με το δευτερο απενεργοποιεις το HSDPA...λεπτομέρειες δεν χρειάζεται να το κάνεις. http://www.myphone.gr/library/article-42.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Όντως φοβερή εργονομια παράφρον...Αν μπορείς κανε ενα λεπτομερη καταμερισμό...σε αυτες τις 2.5 μέρες πως χρεισιμοποιησες το κινητό...Κλείσεις wi fi και τα σχετικά... Ευχαριστώ... Sent from my MZ601 using Tapatalk λίγο απ'ολα...το wifi και το 3g τα ανοίγω μόνο όταν τα χρειάζομαι...περίπου κανένα 2ωρο τηλέφωνα...φωτεινότητα 30%...10 λεπτά skype...15 λεπτά μουσική...το καλό είναι πως όταν το έχω στην αναμονή η μπαταρία δεν πέφτει με τίποτα... [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mefistofelis Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Παιδια εψαξα κανα μιασαωρο αλλα δεν βρηκα αδηγιες πως να κανω εγκατασταση την κρισκελο ρομ μεσω odin. Ποια κουτακια πρεπει να ειναι τσεκαρισμενα? Πρεπει να κανω wipe full format η κανενα root pio πριν? Επισης μου αρεσει το καινουριο ελληνικο swype (2.72.77......οχχ) που εχει μεσα και θα ηθελα να το κανω μπακαπ για να το ξαναπερασω μετα το φλασαρισμα, γινεται κατι τετοιο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Παιδια εψαξα κανα μιασαωρο αλλα δεν βρηκα αδηγιες πως να κανω εγκατασταση την κρισκελο ρομ μεσω odin. Ποια κουτακια πρεπει να ειναι τσεκαρισμενα? Πρεπει να κανω wipe full format η κανενα root pio πριν? Επισης μου αρεσει το καινουριο ελληνικο swype (2.72.77......οχχ) που εχει μεσα και θα ηθελα να το κανω μπακαπ για να το ξαναπερασω μετα το φλασαρισμα, γινεται κατι τετοιο? καταρχήν την criskelo και σχεδόν όλες τις custom δεν τη περνάς με odin αλλα με cwm... πρώτα κάνεις cf root...μετά καλό θα είναι να κάνεις full wipe(αφου εχεις παρει backup πρωτα)...και τέλος φλασαρεις την criskelo απο το cwm.. [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 σε stock kg6 μπορω να βαλω οτι krnel θελω? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galactob Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Παιδια εψαξα κανα μιασαωρο αλλα δεν βρηκα αδηγιες πως να κανω εγκατασταση την κρισκελο ρομ μεσω odin. Ποια κουτακια πρεπει να ειναι τσεκαρισμενα? Πρεπει να κανω wipe full format η κανενα root pio πριν? Επισης μου αρεσει το καινουριο ελληνικο swype (2.72.77......οχχ) που εχει μεσα και θα ηθελα να το κανω μπακαπ για να το ξαναπερασω μετα το φλασαρισμα, γινεται κατι τετοιο? που βρισκουμε αυτα τα αρχεια να τα περασουμε και εμεις που ειμαιστε με πιο παλιο swype στην leo ??? "ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 που βρισκουμε αυτα τα αρχεια να τα περασουμε και εμεις που ειμαιστε με πιο παλιο swype στην leo ??? την ιδια ερωτηση ηθελα να κανω και εγω. βγηκε νεοτερη εκδοση του swype με ελληνικα παιδια? γνωρίζει κανείς? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts