Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S II

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η μπαταρία φαίνεται καλή αλλά περιμένω λίγο πριν καταλήξω γιατί την ρομ την πέρασα χτες..έχω αλλάξει βέβαια και τον kernel της (luzl) και είμαι oc στα 1500 mhz..σε 6 ώρες ύπνου έχασε 5% που είναι καλό νούμερο(wifi,συγχρονισμός ανοιχτά)....αν δείτε όμως κάποια σχόλια στα τελευταία post του thread και με άλλους kernel τα πάει καλά..o dev έγραψε ότι τώρα προσπαθεί να φτιάξει την lockscreen για να βάζουμε εμείς όποια εφαρμογή θέλουμε ανάλογα με το πως ανοίγουμε το κινητό!

Sent from Galaxy!

Αντωνη φορας leomar με τον beta kernel luzl;

Θελω να μου πεις αν την περασες πανω απο την cognition με cwm...

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

πιο πανω που? κοιταξα πιο πισω αλλα δεν ειδα κατι... μπορεις να μου παραθεσεις το λινκ? σε ευχαριστω εκ των προτέρων!

https://rapidshare.com/#!download|626tl2|3039445752|ELLHNIKO_SWYPE_AYTOO.rar|26283|R~277CF2049FE1AD60E7B913E982A4530A

@Galanakop..ναι κανονικά την περνάς από πάνω με cwm

Sent from Galaxy!

Αντώνης

Δοκίμασε να μεγαλώσεις (να ζουμαρεις) ένα κείμενο ..αυτό λογικά θα έπρεπε με διπλό ταμπ με διπλό χτύπημα δηλαδή στην οθόνη να προσαρμόζεται στην οθόνη σου ώστε να μπορείς να το διαβάσεις πράγμα που δυστυχώς δεν συμβαίνει

Παιδιά για δοκιμάστε να κάνετε zoom σε portrait mode να μου πείτε τι παρατηρείτε.

Εγώ αν μπω σε μια σελίδα σε portrait mode το zoom με προσαρμογή κειμένου με διπλό tap δουλεύει κανονικά.

Edited by geram

Εμενα και με τον στοκ και με dolfin to zoum δουλευει κανονικα ΣΕ ολες τις σελιδες...gognition 1.13 φοραω...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Παιδιά για δοκιμάστε να κάνετε zoom σε portrait mode να μου πείτε τι παρατηρείτε.

Εγώ αν μπω σε μια σελίδα σε portrait mode το zoom με προσαρμογή κειμένου με διπλό tap δουλεύει κανονικά.

Σε μένα δεν δουλεύει με τίποτα.δουλεύει σωστά μόνο αν την ώρα που ζοομαρω το κείμενο "παίξω μεταξύ landscape και portrait mode "..μόλις αλλάξει mode το κείμενο προσαρμόζεται .τρελά πράγματα δηλαδή..

Εμενα και με τον στοκ και με dolfin to zoum δουλευει κανονικα ΣΕ ολες τις σελιδες...gognition 1.13 φοραω...

Εμένα ούτε o dolphin μου δουλεύει σωστά.το ίδιο πρόβλημα ακριβώς.θα βάλω custom rom σήμερα να δω μήπως αλλάξει κάτι.τι να πω ρε παιδιά περίεργα πράγματα ..

Βλέπω ότι και η Criskelo και η Leomar είναι καλές ROM. Κάποιος που να τις έχει δοκιμάσει ποιά έχει καλύτερη διάρκεια μπαταρίας?

Στην Criskelo οι μεγαλύτερες φώτο που έχει κατα την κλήση είναι ΟΚ ή πχ θολές κλπ?, επίσης υπάρχει πρόβλημα σε κάποια από τις 2 με το Kies ή με την σύνδεση με Bluetooth Car kit?? Το λέω γιατί τουλάχιστον στην Cognition αλλά και στην Batista που δοκίμασα, είχα και στις πρόβλημα με το Kies και το Bluetooth Carkit.

2 reboot μεσα σε μια ωρα με την cognition 1.15...την μια οταν περνουσα τα plugin γιατο chainfire και η δευτερη οταν σερφαρα με τον στοκ browser...και αποτι διαβαζω εχουν και αλλοι προβληματα με την συγκεκριμενη ρομ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

2 reboot μεσα σε μια ωρα με την cognition 1.15...την μια οταν περνουσα τα plugin γιατο chainfire και η δευτερη οταν σερφαρα με τον στοκ browser...και αποτι διαβαζω εχουν και αλλοι προβληματα με την συγκεκριμενη ρομ...

Αλαξες κερνελ??? εκτος απο τα reboot πως την βλέπεις...απο μπαταρια τι λεει...

Ναι είναι γνωστό το θέμα με την 1. 15 γιατί ο kernel της έχει πρόβλημα και εξ ορισμού έχουν βάλει το stay awake always on γιατί θέλουν να μαζεύουν logs απο αυτούς που τα στέλνουν για να κάνουν και debug... Φλασαρε τον 1. 2 kernel όπως συμβουλεύουν και θα είσαι οκ. Εγώ αυτό έχω κάνει και δεν εχω κανένα τυχαίο reboot...

Αλαξες κερνελ??? εκτος απο τα reboot πως την βλέπεις...απο μπαταρια τι λεει...

Χτες βγήκε η 1. 15 οπότε τουλάχιστον ένας κύκλος φόρτισης αποφορτισης, μετά battery calibration και μετά συμπερασματα. Εγώ είμαι στο κύκλο αποφόρτισης τώρα. Θα επανέλθω.. ;)

Ναι είναι γνωστό το θέμα με την 1. 15 γιατί ο kernel της έχει πρόβλημα και εξ ορισμού έχουν βάλει το stay awake always on γιατί θέλουν να μαζεύουν logs απο αυτούς που τα στέλνουν για να κάνουν και debug... Φλασαρε τον 1. 2 kernel όπως συμβουλεύουν και θα είσαι οκ. Εγώ αυτό έχω κάνει και δεν εχω κανένα τυχαίο reboot...

δεν ισχύει το οτι ο κερνελ 1.4 που εχει η cognition ειναι πειραγμενη απο τον designgears για την 1.15?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

δεν ισχύει το οτι ο κερνελ 1.4 που εχει η cognition ειναι πειραγμενη απο τον designgears για την 1.15?

Αν θυμάμαι καλά, πρέπει να κατεβάσεις τον πειραγμενο απο ενα post του. Αν φλασαρεις την 1. 15 έτσι όπως τη δίνει στην αρχική σελίδα του πέρνεις αυτον που έχει το deep sleep always off. Θα το κοιτάξω και θα σου πω σίγουρα.. ;)

Γενικά η ROM μου φαίνεται μια χαρά... Μέχρι να ανοίξει η kitchen και να αρχίσουν τα builds απο cyanogen...:)

Χτες βγήκε η 1. 15 οπότε τουλάχιστον ένας κύκλος φόρτισης αποφορτισης, μετά battery calibration και μετά συμπερασματα. Εγώ είμαι στο κύκλο αποφόρτισης τώρα. Θα επανέλθω.. ;)

γιαννη ερχεσε απο cognition??? αν ναι για πες μου την περναω κατευθειαν(εχω την 1.13) η θελει clear και τα σχετικα...οπως και τον 1.2 kernel τον περναω μετα την ρομ???

Αν θυμάμαι καλά, πρέπει να κατεβάσεις τον πειραγμενο απο ενα post του. Αν φλασαρεις την 1. 15 έτσι όπως τη δίνει στην αρχική σελίδα του πέρνεις αυτον που έχει το deep sleep always off. Θα το κοιτάξω και θα σου πω σίγουρα.. ;)

Γενικά η ROM μου φαίνεται μια χαρά... Μέχρι να ανοίξει η kitchen και να αρχίσουν τα builds απο cyanogen...:)

αν βρεις το λινκ θα με βοηθουσες αρκετα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

αν βρεις το λινκ θα με βοηθουσες αρκετα...

http://ninpo.qap.la/kernels/sgs2/nin....2-release.zip

αν δεν κανω λαθως...

Συντομα θα βγει η 2.3.4 XXKG2 και απ οτι λενε ο darky την εχει ηδη και μεχρι το βραδυ θα εχει βγαλει την δικη του custom rom :)

Kαλά φλασαρίσματα και παλι :p

Υ.Γ. η samfirmware κάνει λόγο οτι ειναι και η official 2.3.4....θα δείξει.

Edited by sakiss

γιαννη ερχεσε απο cognition??? αν ναι για πες μου την περναω κατευθειαν(εχω την 1.13) η θελει clear και τα σχετικα...οπως και τον 1.2 kernel τον περναω μετα την ρομ???

Απο 2.3.3 στοκ με κάποια πράγματα αλλαγμενα απο UOT kitchen... Προτείνω back up με titanium και περασμα απο recovery την wipe έκδοση για 1. 15. Μετά φλασαρεις απο recovery πάλι τον kernel 1.2. Η επαναφορά μετα απο titanium είναι παιχνίδι... :)

αν δεν κανω λαθως...

Σωστό..

αν δεν κανω λαθως...

νασε καλα..αυτον φλασαρα...ελπιζω να ειναι ολα οκ τωρα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

δυστυχος εχω παλι reboot και με τον 1.2 οταν παω να κανω install τα plugins στο chainfire... μαλλον δεν πρεπει να ειναι συμβατο...δεν ξερω τι αλλο να πω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Τα wipes τα έκανες και τα 3; Cache/data/dalvik!

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

ρε παιδι εγω εβαλ leomar 2.1 και ρουφαει την μπαταρια !! παιζει κατ τετοιο με αυτη τη ρομ ??

ευχαριστω

αφού έβαλες τη rom αυτή κανε καλιμπραρισμα της μπαταρίας με τον εξής τροπο που είδα απο ένα παλικάρι στο forum της leomar!αυτός έχει τον κερνελ 1.4 πειραγμενο απο τον designgears!φορτίσεις το τηλ μέχρι 100% και χωρίς να αποσυνδεσεις το φορτιστή κανε calibrate με το battery calibrate θα το βρεις στο market!την εφαρμογή εχε την ανοιχτή όσο φορτιζει και θα σε ειδοποιήσει με ήχο στο 100%!μην αποσυνδεσεις το τηλ απο τον φορτιστή για κάνενα λόγο και μην το πειραζεις γενικά οπότε καντο βράδυ για καλύτερα να μην έχεις και τηλέφωνα να σε καλούν!αφού φορτίσεις και κανείς το calibrate αποσυνδεσε το και χρησιμοποίησε το μέχρι να κλείσει τελείως και μετα το φορτίζεις κλειστό μέχρι 100% αποσυνδεεις φορτιστή μπουταρεις και απόλαυσε το τηλέφωνο σου!μπορείς να χρησιμοποιήσεις αν θες και το setcpu με τα προφίλ που προτείνουν στο forum της leomar και θα είσαι κομπλε!sorry για το μεγάλο post!

Τα wipes τα έκανες και τα 3; Cache/data/dalvik!

ναι ! δοκιμασα και κερνελ lulz αλλα καθε πεντε λεπτα σε idle χανω 1% .. εσεις ποιον κερνελ εχετε με ποιες ρυθμισεις? να βάλω villain που ειναι ποιο σταθερη ?

Παύλος

δυστυχος εχω παλι reboot και με τον 1.2 οταν παω να κανω install τα plugins στο chainfire... μαλλον δεν πρεπει να ειναι συμβατο...δεν ξερω τι αλλο να πω...

Αν έκανες restore απο titanium το chaifire 3d έχει πρόβλημα..Εγώ το συγκεκριμένο το έκανα install απ την αρχή και οχι restore (το έχουν αναφέρει και άλλοι στο XDA για το συγκεκριμένο...).Τα plugins δείχνουν οτι έχουν μπεί κανονικά (έγινε όντως και ενα reboot στο μεταξύ)..Έβαλα το reckless racing να το δοκιμάσω αλλά δεν παίζει σωστά οπότε το ψάχνω....

Αν έκανες restore απο titanium το chaifire 3d έχει πρόβλημα..Εγώ το συγκεκριμένο το έκανα install απ την αρχή και οχι restore (το έχουν αναφέρει και άλλοι στο XDA για το συγκεκριμένο...).Τα plugins δείχνουν οτι έχουν μπεί κανονικά (έγινε όντως και ενα reboot στο μεταξύ)..Έβαλα το reckless racing να το δοκιμάσω αλλά δεν παίζει σωστά οπότε το ψάχνω....

λοιπον ξαναφλασαρα απο την αρχη την 1.15 με τον 1.4 με ολα τα wipe κτλ...περασα κανονικα το chainfire με τα plugins και ολα κομπε...δοκιμασα και

το riptide και τρεχει σφαιρα...θα δω πως θα παει κ αν εχω παλι ασχετα reboot θα περιμενω να βγει η official 2.3.4 KG2

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...