Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S II

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν είναι multidpi αλλά έχει αυξημένη ανάλυση σε σχέση με τη stock.

Αν κάποιον τον ενδιαφέρει το ζήτημα ανάλυσης μπορεί να δοκιμάσει την παρακάτω.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1149713

Μπραβοοοο, αρχισαν τα ωραια. Αντε να δουμε κι αλλες προσπαθειες.

@ jastonas.

Δοκιμασες κατι?

Ευχαριστω παιδια...

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπερα παιδια... Προσπαθω απο την ΚΕ7 να παω στην KF2 κι ενω μπορω να γραψω ελληνικα οταν παω στις επαφες να κανω αναζητηση γραφω στα ελληνικα αλλα δν τα αναγνωριζει ή οταν γραφω μνματα την ωρα π παω να το στειλω μ λεει αλλαξε τη μεθοδο εισαγωγης σε αυτοματο το οποιο δν υπαρχει πλεον οταν αλλαζω swype τοτε αυτο κολλαει κ κλεινει, αν το στειλω ο αλλος βλεπει ερωτηματια εχω δοκιμασει κ απο το samifirmware την rom απο τον οδηγο π εφτιαξαν τα παιδια εδω εχω φλασαρει αλλο το CSC απο την Frankenstein_I9100XXKF2_I9100XXKF2_I9100XEUKD1 αλλα παλι τπτ προσπαθησε η Luciferia να με βοηθησει αλλα δν καταφεραμε κατι απλα θα ηθελα official rom να βαλω προς το παρον καθε βοηθεια δεκτη.....

ρε παιδια απο villain , litening , cognition τι συστήνεται ? εχω δοκιμασει και τις τρεις αλλα οι δυο τελευταιες τουλάχιστο νομίζω μου κολλάνε στα παιχνίδια ... γενικά η πιο δοκιμασμένη ποιά είναι ? η κάποια άλλη που ξέρετε ?
Παύλος

Οδηγίες για χρήση χαμηλού DPI

Για να ελατώσετε το dpi, το πρώτο πράγμα που θα αποχωριστεί κάποιος είναι το TouchWiz. Καλός launcher αλλά τίποτα σπουδαίο. Είναι τέλειος μόνο αν έχεις Live Wallpapers. Ο μόνος που δεν κολλάει και δεν χάνει πολλά fps σε αυτό το θέμα, όταν όλοι οι άλλοι είναι απλά unusable με live wallpaper.

Rom: Cognition S2 1.07

Theme: Jumba's NEONGT 1.3

Contacts.apk

Phone.apk *γιατί έχει bug το Phone.apk του 1.3 Theme.

Λοιπον απο χθες παιζω με Cognition, Go Launcher (ο πιο βολικος για τα γουστα μου), jumba cognition theme και τα modded apk's για cοntacts, phone, calculator (αλλου δεν εχω βρει ασυμβατοτητα) και 192 dpi (η καλυτερη δυνατη ρυθμιση).

Εχασα μερικες ωρες για να το στησω οπως θελω, αλλα πλεον μπορω να πω πως το αποτελεσμα ειναι απλα απιστευτο. Πανεμορφη οπτικα, ολη η πληροφορια που θελω σε μια 4.3'' οθονη και φυσικα η συσκευη ανταποκρινεται τελεια. Απομενει μονο να δω την καταναλωση της μπαταριας.

Σε ευχαριστω για τα Links, με εσωσες απο πολυ ψαξιμο :)

Edited by v@gelis

Λοιπον απο χθες παιζω με Cognition, Go Launcher (ο πιο βολικος για τα γουστα μου), jumba cognition theme και τα modded apk's για cοntacts, phone, calculator (αλλου δεν εχω βρει ασυμβατοτητα) και 192 dpi (η καλυτερη δυνατη ρυθμιση).

Εχασα μερικες ωρες για να το στησω οπως θελω, αλλα πλεον μπορω να πω πως το αποτελεσμα ειναι απλα απιστευτο. Πανεμορφη οπτικα, ολη η πληροφορια που θελω σε μια 4.3'' οθονη και φυσικα η συσκευη ανταποκρινεται τελεια. Απομενει μονο να δω την καταναλωση της μπαταριας.

Όλα αυτά γίνανε με τα παραπάνω links; ενημέρωσε μας και για την διάρκεια της μπαταρίας όταν θα έχεις μια καλύτερη εικόνα...είναι το μόνο που με κρατάει στο να μην τα βάλω από τώρα:)

Ερωτηση, επειδη κατα τα φαινομενα το εχεις ψαξει το θεμα. Με ολο αυτο με το dpi δεν υπαρχει περιπτωση ασυμβατοτητας σε αλλες εφαρμογες (εκτος απο αυτων της ρομ)?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Ερωτηση, επειδη κατα τα φαινομενα το εχεις ψαξει το θεμα. Με ολο αυτο με το dpi δεν υπαρχει περιπτωση ασυμβατοτητας σε αλλες εφαρμογες (εκτος απο αυτων της ρομ)?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Μπορει να προκυψουν ασυμβατοτητες, αλλα επειδη κανω τα σχετικα modifications σε ολες τις android συσκευες που περνουν απο τα χερια μου με αξιοπρεπη -σε μεγεθος- οθονη (δηλαδη σε desire hd, dell streak, nexus s κλπ κλπ - σε atrix, sensation δε χρειαστηκε γιατι η 960Χ540 ειναι χαρμα οφθαλμων), δεν εχω αντιμετωπισει προβληματα με δεκαδες εφαρμογες που εχω χρησιμοποιησει (να ξεκαθαρισω πως παιχνιδια δεν παιζω, δεν ξερω τι γινεται εκει).

Ολες οι υπολοιπες κανουν σωστα το scaling και το τελικο αποτελεσμα αποζημιωνει (βαλτε και μια καλη γραμματοσειρα - εγω παιζω με calibri- και θα ειστε οκ).

Υ.Γ. Στην cognition απλα καντε μετατροπη το system/build.prop με ενα text editor (χρησιμοποιω το root explorer για ολες αυτες τις κινησεις) και αλλαξτε τo ro.sf.lcd_density=XXX ,οπου ΧΧΧ=240 (η αρχικη ρυθμιση), σε 192 (η 200, οποιο σας ευχαριστει καλυτερα - την καλυτερη προσαρμογη στο grid των γνωστων launcher την κανει η τιμη 192).

@freddaras: Για μπαταρια θα ενημερωσω σχετικα σε 1-2 μερες, αλλα πρακτικα ισχυουν αυτα που εχετε γραψει για την cognition. Η αλλαγη στο dpi η τα theme modifications δεν επηρεαζουν σε κατι...

Μπραβοοοο, αρχισαν τα ωραια. Αντε να δουμε κι αλλες προσπαθειες.

@ jastonas.

Δοκιμασες κατι?

Ευχαριστω παιδια...

SkyRom v1.0 | XXKF2

Based on Lite´ning v1.5 which is official Firmware: XXKF2

CF-Root Kernel with CWM 4

Deodexed

Zipaligned

Root + Busybox

Την εβαλα εχθες το μεσημερι. ( ειχα για 2 εβδομαδες την Litening v1.3 στα 192 dpi με Lancher Pro Plus μεσω nitrality)

Boot στα 200 dpi κατευθειαν και ολα δουλευουν ρολοι (εκτος απο καποια παιχνιδα.)

Real Football, GtRacing, Zuma, παιζουν σε "μικροτερο" ορατο πλαισιο.

Angry Birds, Asphalt 6, Assasin's Creed, Avatar, Apparatus κ.α. παιζουν κανονικοτα.

Ο Dialer (παρ,οτι πολυ μπλε για τα γουστα μου εμφανιζεται κανονικα όπως και ο touchWiz calculator).

To swype δεν υποστηριζει ελληνικα αμεσα ( αλλαζει ευκολα αυτο ?) και το samsung keyboard (που φυσικα εχει ελληνικα) παραεγινε μπλε και αυτο. Αντικατασταθηκαν με το smart keyboard (το οποιο για μενα ειναι το πιο βολικο και ευχρηστο πληκρολογιο προσφεροντας και 5-6 διαφοετικα skin)....

Εχοντας τον Launcher Pro και τα widget του με τα 200 dpi (και 5 στηλες και γραμμες) το Interface μεταμορφωνεται....

Η SkyRom μου φαινεται εξαιρετικα γρηγορη με αψογη διαχειριση μνημης. ( με 6-7 widget του Launcher Pro, καιρο, Elixir, Finance κ.α. χρησιμοποιει 278ΜΒ).... Με το CPU στα 800MHz εχω θερμοκρασιες απο 24-33 βαθμους (περιβαλλον γυρω στους 20-26 βαθμους).....

Απο αποψη μπαταριας ειναι οτι καλυτερο εχω δει..... Το βραδυ 8-9 ωρες εφαγε 1% (ανοιχτο τηλ, κλειστα wifi, data, bluetooh)

Τη βρισκω παντως εντελως σταθερη στα 190 - 200 dpi, (μια που με το LCD dencity ή το nitrality ειχα καποια ελαχιστα restart στον Launcher Pro)....

Προς το παρον τη συστηνω ανεπιφυλακτα.... Σταθερή, Γρηγορη, Ομορφη, και με πολη καλη διαχειριση πορων

[ATTACH]21152[/ATTACH] [ATTACH]21153[/ATTACH] [ATTACH]21154[/ATTACH]

Battery Saving Tips:

Disable Fast Dormancy:

1: Dial *#9900#

2: Press Disable Fast Dormancy

3: Press Exit

Disable Samsung App Notifications:

Settings > Applications > Samsung Apps

Tick Off

Edited by kfrei

SkyRom v1.0 | XXKF2

Based on Lite´ning v1.5 which is official Firmware: XXKF2

CF-Root Kernel with CWM 4

Deodexed

Zipaligned

Root + Busybox

Ωραιος!

Στη συγκεκριμενη δε μου αρεσε το εντονο μπλε κι η ελλειψη εργονομιας σε καποια σημεια, για αυτο και προχωρησα σε cognition 1.7 με αυτα που εγραψα παραπανω. Δουλεψε τη λιγες μερες και πες μας εντυπωσεις. Εγω προς το παρον δηλωνω σουπερ ευχαριστημενος με το σεταρισμα μου. Θα δω αν ισχυει το ιδιο και μετα απο μερες...

Μπορει καποιος να που παραθεσει ενα mod που ειχε αναφερθει για την αυξηση του ηχου απο τα ακουστικα? Edited by saliez

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

To oποιο mod που παρεθεσε ο parafron4 επιτρεπει την ληψη φωτογραφιων διχως τον ηχο.

Μπορει καποιος να που παραθεσει ενα mod που ειχε αναφερθει για την αυξηση του ηχου απο τα ακουστικα?

http://www.ctrlplusz.com/2011/06/fix-for-low-microphone-volume-on-the-samsung-galaxy-s-ii/

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

παιδια πειτε μου κατι

Αν κανω root μετα αν θελω να το βγαλω το root, πως βγαινει?

Αναφερθηκε οτι βγαινει αν φλασάρεις την επίσημη rom και επανέρχεται η συσκευή στην εργοστασιακή της κατάσταση

Αν απλα κανω επαναφορα εγοστασιακων ρυθμισεων (ρυθμισεις/απορρητο) δεν βγαινει το root?

TCe

παιδια πειτε μου κατι

Αν κανω root μετα αν θελω να το βγαλω το root, πως βγαινει?

Αναφερθηκε οτι βγαινει αν φλασάρεις την επίσημη rom και επανέρχεται η συσκευή στην εργοστασιακή της κατάσταση

Αν απλα κανω επαναφορα εγοστασιακων ρυθμισεων (ρυθμισεις/απορρητο) δεν βγαινει το root?

οχι...ουτε με φορματ βγενει το root...για να γινει unroot απλα φλασαρεις μια επισημη rom...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Rom ποιο είναι?Το Kernel?

Οκ ...φαντάζομαι δεν το έχεις πειράξει καθόλου το κινητό ...είναι όπως το πήρες από το μαγαζί έτσι; για πάνε λίγο ρυθμίσεις πληροφορίες συστήματος και πες μας λίγο τι γράφει εκεί....

Opps φίλε τώρα είδα ότι διόρθωσες το ποστ σου (είμαι με 2g και αργώ λίγο)...γιατί δεν βάζεις την ke 7 μήπως δεις διαφορά;

Edited by freddaras

Οκ ...φαντάζομαι δεν το έχεις πειράξει καθόλου το κινητό ...είναι όπως το πήρες από το μαγαζί έτσι; για πάνε λίγο ρυθμίσεις πληροφορίες συστήματος και πες μας λίγο τι γράφει εκεί....

Opps φίλε τώρα είδα ότι διόρθωσες το ποστ σου (είμαι με 2g και αργώ λίγο)...γιατί δεν βάζεις την ke 7 μήπως δεις διαφορά;

Eίναι όπως το πήρα χθες απείραχτο.Δεν έβαλα την ΚΕ7 διότι δεν έχω ξανακάνει κάτι τέτοιο και σκέφτομαι μήπως κανω κάποιο λάθος και κάνω καμιά ζημιά στο κινητό.

και για να φλασαρω μια rom (ειτε ειναι η μαμα ειτε μια moded) θελω το Odin 1.85 να υποθεσω.

Κατεβαζω τωρα την KE7 και την KF2. Ποια να περασω λετε? Τι προτεινετε?

TCe

Eίναι όπως το πήρα χθες απείραχτο.Δεν έβαλα την ΚΕ7 διότι δεν έχω ξανακάνει κάτι τέτοιο και σκέφτομαι μήπως κανω κάποιο λάθος και κάνω καμιά ζημιά στο κινητό.

φιλε μου μπες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=309593 διαβασε προσεχτικα τη διαδικασια και θα το κανεις... 1 λεπτο

υποθεση ειναι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

και για να φλασαρω μια rom (ειτε ειναι η μαμα ειτε μια moded) θελω το Odin 1.85 να υποθεσω.

Κατεβαζω τωρα την KE7 και την KF2. Ποια να περασω λετε? Τι προτεινετε?

ναι με odin γινετε η δουλεια...εγω απο την κε7 πηγα στην kf3 και ειδα διαφορα στην μπαταρια...

την kf2 δεν την εχω δοκιμασει...

παντος μη περιμενεις να δεις και τεραστιες διαφορες στις stock roms...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

φιλε μου μπες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=309593 διαβασε προσεχτικα τη διαδικασια και θα το κανεις... 1 λεπτο

υποθεση ειναι...

Οκ ευχαριστώ!Θα το προσπαθήσω αργότερα.Υποθέτω ότι θα πρέπει να κάνω backup...

ο saliez εχει εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=309593 τις rom ολες. Τις κατεβαζω αυτη τη στιγμη. Η KF3 που ειναι?

εδω ειναι http://www.multiupload.com/8QERBJT6P7

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

φιλε panafron4 σορυ σε χω πρηξει. Η KF3 που μου εδωσες το Link ειναι με ελληνικά? Και για να την περασω αυτη ή οποια αλλη κανω στην αρχη το root.
TCe

φιλε panafron4 σορυ σε χω πρηξει. Η KF3 που μου εδωσες το Link ειναι με ελληνικά? Και για να την περασω αυτη ή οποια αλλη κανω στην αρχη το root.

ναι εχει κανονικα ελληνικα...θα την περασεις και μετα θα κανεις το root...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

ναι εχει κανονικα ελληνικα...θα την περασεις και μετα θα κανεις το root...

E τότε να βάλω και γω αυτήν.Γιατί να βάλω την KE7?

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...