Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S II

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδες καλησπερα!

Μολις κατεβασα κ γω την XWKF1 EUROPE απο samfirmware! Στις οδηγιες λεει να ειναι τσεκαρισμενο κ το Repartition για το φλασαρισμα κ αντιστοιχα να βαλω τα τρια αρχεια στο αντιστοιχο πεδιο!

Το εχει κανει κανείς ετσι το φλασαρισμα ή θα γίνει καμια πατατα αν το επιχειρησω?Επισης ακόμη δεν εχω καταλαβει αν θα μου χαθουν οι επαφες κτλ με το φλασαρισμα!

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

το θεμα ειναι τωρα αν καποιος χρειαζεται να βαλει custom rom.εγω προσωπικα νομιζω(αν και δεν εχω ακομα το κινητο αλλα εχω στειλει παραγκελια)βλεποντας το απο φιλους οτι δεν χρειαζεται custom rom

Να πω την αληθεια δεν χρειάζεται.....

απλα ειναι ολα τοσο τέλεια που βαριέσαι.....:lol::p

Παιδες καλησπερα!

Μολις κατεβασα κ γω την XWKF1 EUROPE απο samfirmware! Στις οδηγιες λεει να ειναι τσεκαρισμενο κ το Repartition για το φλασαρισμα κ αντιστοιχα να βαλω τα τρια αρχεια στο αντιστοιχο πεδιο!

Το εχει κανει κανείς ετσι το φλασαρισμα ή θα γίνει καμια πατατα αν το επιχειρησω?Επισης ακόμη δεν εχω καταλαβει αν θα μου χαθουν οι επαφες κτλ με το φλασαρισμα!

δ΅ς λιγο εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306743&page=39 post #582..

παντως repartition δεν εχω κανει ουτε μια φορα ως τωρα..και επισης οταν κανεις flash μαμα rom σου σβηνει τα παντα...μηπως να επαιρνες ενα backup τις εφαρμογες σου??οσο για τις επαφες sync με google

Να πω την αληθεια δεν χρειάζεται.....

απλα ειναι ολα τοσο τέλεια που βαριέσαι.....:lol::p

οντως εχεις δικιο...δεν χρειαζεται..αλλα για΄μενα ειναι οταν θες το κατιτις παραπανω :)

Edited by saliez
Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

Κλαιρη το calibration γινετε οταν η μπαταρια ειναι στο 100% ?

ναι..ειναι το καλυτερο!!

υπαρχει και προγραμμα στο market..battery calibration λεγεται..

Τελικα θέλει το re-partition τσεκαρισμένο ή οχι?

Να το κάνω ή όχι?

oxi εγω δεν το ειχα τσεκαρισμένο οταν περασα την XWKF1 και το αρχειο u1_02_20110310_emmc_EXT4.pit δεν το βαζεις πουθενα!!

Τελικα θέλει το re-partition τσεκαρισμένο ή οχι?

Να το κάνω ή όχι?

Εξαρτάται. Προς το παρόν δεν χρειάζεται καθόλου το re-partition. Ειδικά αν είναι ένα αρχείο μόνο(PDA) δεν κάνουμε re-partition.

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

[ROM] MIUI for GalaxyS2 - 1.6.17

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1130951

Λαμπρό το μέλλον !! :D

Greek Android Developers [ Facebook [Page] [Group] ] [ Google+ [Page]]

Google Nexus One Cyan7.2.0 v2.3.7

SAMSUNG Galaxy S 2 II v4.1.1 - Baseband: I9100XXLPW Kernel:3.0.42-Siyah-Dorimanx-V5.76B

Τελικά περασα κ γω την XWKF1, όλα καλα!!

Μολις περασα κ τις επαφες μου κτλ!

Χρειαζεται factory reset τώρα?

Επισης θα χρειαστει να κανω calibrate τη μπαταρια για καποιο λόγο?

Απ ότι διάβασα αυτο γίνεται οταν ειναι στο 100% της?

Τελικά περασα κ γω την XWKF1, όλα καλα!!

Μολις περασα κ τις επαφες μου κτλ!

Χρειαζεται factory reset τώρα?

Επισης θα χρειαστει να κανω calibrate τη μπαταρια για καποιο λόγο?

Απ ότι διάβασα αυτο γίνεται οταν ειναι στο 100% της?

factory reset δεν χρειαζεται..

calibrate να κανεις..σβηνει τα προηγουμενα logs της μπαταριας και δημιουργουνται καινουργια,οποτε εχεις πιο ακριβη στοιχεια για την αποδοση της μπαταριας σου,αν κατεβασεις το προγραμμα που ειπα λιγα posts πισω..ανοιξε το και ακολουθησε τις οδηγιες..

Καλησπερα! Επειδη εχω καποιο προβλημα με το κινητο και θελω να παω πισω, μπορειτε να μου δωσετε ενα link με καποια επισημη ελληνικη rom (ειμαι root και θελω να γινω unroot) αλλα δεν μπορω να ξεχωρισω τις roms) και δεν εχω καταλαβει το ολο θεμα με εναν μετρητη... Πρεπει να το μηδενησω? και πως?

το μηδενιζεις αγοραζοντας κατι που λεγεται jig.google it.για rom απο εδω κατεβαζεις το XWKE2 generic XEU

H rom ειναι αυτη που γραφει uk ετσι?

Να αγορασω?? Αλλος τροπος δεν υπαρχει? Πρεπει να παω αμεσα μεχρι τεταρτη το κινητο πισω πριν περασουν 14 μερες... (media market αγορασμενο) Θα δουνε σιγουρα οτι εχω χρησιμοποιησει odin?

ναι.μονο να το αγορασεις.βασικα το jig ειναι ενα usb με αντιστραμενες αντιστασεις.δεν ξερω πως να το φτιαξεις καποιο μελος που ξερει ας σου απαντησει.λογικα ο counter ειναι το πρωτο που κοιτανε

H rom ειναι αυτη που γραφει uk ετσι?

Να αγορασω?? Αλλος τροπος δεν υπαρχει? Πρεπει να παω αμεσα μεχρι τεταρτη το κινητο πισω πριν περασουν 14 μερες... (media market αγορασμενο) Θα δουνε σιγουρα οτι εχω χρησιμοποιησει odin?

λογικα..ολος και καποιος user θα εχει ενα jig εδω μεσα...αν βρεις καποιον να σε εξυπηρετησει θα ηταν πολυ καλο..

ναι.μονο να το αγορασεις.βασικα το jig ειναι ενα usb με αντιστραμενες αντιστασεις.δεν ξερω πως να το φτιαξεις καποιο μελος που ξερει ας σου απαντησει.λογικα ο counter ειναι το πρωτο που κοιτανε

Πωλειται καπου στην αθηνα αυτο η μονο ebay θα το βρω?

Υπαρχει καποιος απο αθηνα (νεο ηρακλειο μενω) που θα μπορουσε να με εξυπηρετησει??

ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΙΟΛΑΣ, Η ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΜΕΣΑ

συγγνωμη για τα συνεχομενα μην. και για το πρηξιμο απλα εχω φρικαρει λιγο αυτη τη στιγμη...

Ευχαριστω παντως τα παιδια που μου απαντησαν αμεσα στα προηγουμενα μηνυματα

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα.

αν χρησιμοποιεις το titanium..θα κανεις freeze οσα σου γραφει λιστα...μετα αν θελησεις να κανεις καποιο απ'αυτα unfreeze,πας παλι στο titanium /unfreeze και τικαρεις αυτα που θες για ξεπαγωμα..

ευκολο?:)

Μονο με το Titanium γινετε?

Αν επιλεξω stop το service το ιδιο δε θα γινει?

Μονο με το Titanium γινετε?

Αν επιλεξω stop το service το ιδιο δε θα γινει?

οχι..οι περισσοτερες εφαρμογες συστηματος κανουν παλι εκκινηση μονες τους,οποτε ο σιγουρος τροπος ειναι το freeze

ναι..ειναι το καλυτερο!!

υπαρχει και προγραμμα στο market..battery calibration λεγεται..

Αυτο εδω λες?

https://market.android.com/details?id=com.nema.batterycalibration&feature=search_result

ναι...ανοιξε το...βαλε το κινητο να φορτιζει..μολις φτασει στο 100,πατας calibrate και ετοιμος:)

παιδια πως απεγκαθηστουμε ενα mod που καναμε εγκατασταση με vilain tweaks .apk ?
υπογραφή εκτός ορίων

παιδια επειδη θελω να το παω στο service και εχω περασει την XWKE7 generic XEU, εκτος απο το να ξαναπερασω την XWKE2 χρειαζεται να κανω και κατι αλλο?αυτο με τον μηδενισμο του μετρητη ισχυει και για μενα που δεν ειμαι root?ευχαριστω...

Δυστυχως ισχυει και για'σενα το ιδιο,απο τη στιγμη που εχεις περασει rom που δεν εχει κυκλοφορησει επισημα.στην Ελλαδα,το root δεν εχει να κανει..αυτο που εχει να κανει ειναι ποσες φορες εχεις φλασαρει κατι αλλο περα απο την επισημη..

Sent from my S2 beast using Tapatalk

Πωλειται καπου στην αθηνα αυτο η μονο ebay θα το βρω?

Υπαρχει καποιος απο αθηνα (νεο ηρακλειο μενω) που θα μπορουσε να με εξυπηρετησει??

ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΙΟΛΑΣ, Η ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΜΕΣΑ

συγγνωμη για τα συνεχομενα μην. και για το πρηξιμο απλα εχω φρικαρει λιγο αυτη τη στιγμη...

Ευχαριστω παντως τα παιδια που μου απαντησαν αμεσα στα προηγουμενα μηνυματα

εγω ψαχνοντας στο net δεν βρηκα απο αθηνα.βρηκα μονο απο e-bay

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...