Administrators athanaso77 Δημ. May 26, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 οχι τοσο πολυ.....αποτι ξερω μιλαμε για αρχες ιουνη Αν κρίνω από το γεγονός ότι δεν μπορείς να κάνεις ούτε προπαραγγελία, εκτιμώ παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sbarou Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Καλημέρα σε όλους!!! Τελευταία νέα από EXPANSYS:ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ Παρασκευή 27 Μάη , αρκετό απόθεμα που καλύπτει ΟΛΕΣ τις παραγγελίες. :up: Η όλη καθυστέρηση προκύπτει λόγω ανεπαρκούς εργοστασιακής παραγωγής!:protest: ΤΜ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diofar Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Πήγα το πρωί (09:00) στο Πλαίσιο Καλαμαριάς. Μου είπε η κοπέλα στις 31 Μαίου θα το έχουν, αλλά δεν το πιστεύω. Απλά δεν το είχαν εκείνη τη στιγμή. Θεωρώ πως θα τους έρθει μες τη μέρα ή αύριο. Μετά (09:05) πήγα στο Multirama Καλαμαριάς (απέναντι) και είπαν ότι έρχονται 8 κομμάτια το μεσημέρι, και ότι είναι κρατημένα. Αν αφήσω προκαταβολή, ίσως να υπάρχει καμία ακύρωση. Δεν το έκανα, αφού το Πλαίσιο στην ίδια τιμή δίνει δώρο. Αυτά. Αν έχει κανείς ενημέρωση μες τη μέρα για Πλαίσιο, ας το γράψει please! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 26, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Καλημέρα σε όλους!!! Τελευταία νέα από EXPANSYS:ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ Παρασκευή 27 Μάη , αρκετό απόθεμα που καλύπτει ΟΛΕΣ τις παραγγελίες. :up: Το οποίο μάλιστα το πουλάει και ακριβότερα από τα ελληνικά καταστήματα! :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Icyreloaded Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 20 Ευρώ παραπάνω το Expansys προκειμένου να έχεις updates στην ώρα τους? Μπορεί και να αξίζει, ας έρθει η δήθεν παραλαβή την παρασκευή που θα καλύψει υποτίθεται την ζήτηση και τότε βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 20 Ευρώ παραπάνω το Expansys προκειμένου να έχεις updates στην ώρα τους? Μπορεί και να αξίζει, ας έρθει η δήθεν παραλαβή την παρασκευή που θα καλύψει υποτίθεται την ζήτηση και τότε βλέπουμε. αλλα με την εγγυηση?αξιζει αν τυχον χαλασει? Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 20 Ευρώ παραπάνω το Expansys προκειμένου να έχεις updates στην ώρα τους? Μπορεί και να αξίζει, ας έρθει η δήθεν παραλαβή την παρασκευή που θα καλύψει υποτίθεται την ζήτηση και τότε βλέπουμε. τι εννοεις updates στην ωρα τους? εχει καποια διαφορα με τις συσκευες που ηρθαν/ερχονται ελλαδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 20 Ευρώ παραπάνω το Expansys προκειμένου να έχεις updates στην ώρα τους? Μπορεί και να αξίζει, ας έρθει η δήθεν παραλαβή την παρασκευή που θα καλύψει υποτίθεται την ζήτηση και τότε βλέπουμε. 20 ΕΥΡΩ + Μεταφορικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 26, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Εκτός αυτού, η μεταπωλητική αξία της συσκευής πέφτει περισσότερο στις μη ελληνικές συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Με εμπειρία από το SGS αυτό που ξέρουμε είναι πως οι συσκευές από Αγγλία παίρνουν πολύ πιο γρήγορα τις επίσημες ενημερώσεις. Προφανώς θα ισχύει κάτι παρόμοιο και στο SGS2. Κάπου είδα πως τα Ελληνικά έχουν λίγο πιο παλιό firmware αλλά δεν τους δίνει επίσημη μέσω kies που ήδη υπάρχει για τις αγγλικές συσκευές. Φυσικά κάτι τέτοιο έχει ενδιαφέρον μόνο αν θέλεις να κρατήσεις την συσκευή σου "μαμά" ή να έχεις ένα θετικό στην μεταπώληση( οι απόψεις διίστανται βλέπω ) . Γιατί αλλιώς απλά flashάρεις μέσο odin και τελείωσες :) Εγώ θα περιμένω να πάρω trace number μέχρι αύριο , αν όχι θα το πάρω από το πλαίσιο. Φυσικά η εγγύηση είναι για όλη την Ευρώπη και δεν θα έχω κανένα πρόβλημα. Σήμερα με διαβεβαίωσαν και εμένα πως θα φύγει αύριο , μακάρι ... Παράθεση Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Μόλις ήρθε ο κούριερ του πλαισίου και μου άφησε μια συσκευούλα :):) Το ενδιαφέρον είναι ότι μόνο στον δρόμο μου είχε να παραδώσει άλλα 3 SGS2... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Μόλις ήρθε ο κούριερ του πλαισίου και μου άφησε μια συσκευούλα :):) Το ενδιαφέρον είναι ότι μόνο στον δρόμο μου είχε να παραδώσει άλλα 3 SGS2... Εγω εχω ξυπνησει απ τις 9 και περιμενω :wacko::wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 26, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Φυσικά η εγγύηση είναι για όλη την Ευρώπη και δεν θα έχω κανένα πρόβλημα. Σήμερα με διαβεβαίωσαν και εμένα πως θα φύγει αύριο , μακάρι ... Θεωρητικά ισχύει. Θα συνιστούσα ωστόσο να επικοινωνήσεις και με την Samsung Hellas να σου το επιβεβαιώσει μιας και πολλά γίνονται εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Με εμπειρία από το SGS αυτό που ξέρουμε είναι πως οι συσκευές από Αγγλία παίρνουν πολύ πιο γρήγορα τις επίσημες ενημερώσεις. Προφανώς θα ισχύει κάτι παρόμοιο και στο SGS2. Κάπου είδα πως τα Ελληνικά έχουν λίγο πιο παλιό firmware αλλά δεν τους δίνει επίσημη μέσω kies που ήδη υπάρχει για τις αγγλικές συσκευές. Φυσικά κάτι τέτοιο έχει ενδιαφέρον μόνο αν θέλεις να κρατήσεις την συσκευή σου "μαμά" ή να έχεις ένα θετικό στην μεταπώληση( οι απόψεις διίστανται βλέπω ) . Γιατί αλλιώς απλά flashάρεις μέσο odin και τελείωσες :) Εγώ θα περιμένω να πάρω trace number μέχρι αύριο , αν όχι θα το πάρω από το πλαίσιο. Φυσικά η εγγύηση είναι για όλη την Ευρώπη και δεν θα έχω κανένα πρόβλημα. Σήμερα με διαβεβαίωσαν και εμένα πως θα φύγει αύριο , μακάρι ... Να ρωτήσω υπάρχει περίπτωση αναβάθμιση που έχει γίνει σε ξένοι συσκευή να μην γίνει σε ελληνική? Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Να ρωτήσω υπάρχει περίπτωση αναβάθμιση που έχει γίνει σε ξένοι συσκευή να μην γίνει σε ελληνική? Επίσημα ναι , ανεπίσημα ( XDA/odin ) ούτε μια στο εκατομμύριο ;) Παράθεση Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Επίσημα ναι , ανεπίσημα ( XDA/odin ) ούτε μια στο εκατομμύριο ;) Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να γίνει μια συσκευή 2.3.4 που είναι από αγγλία και η ελληνική να μείνει στο 2.3.3 ? Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g-agelak Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Θα παρακαλούσα αν κανένα παιδί έχει τίποτα άκρες σε WIND ας ρωτήσει μήπως μάθουμε ποιο υπεύθυνα για διαθεσιμότητα, γιατί ένεκα επιδότησης εγώ είμαι δεσμευμένος να το αγοράσω από εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να γίνει μια συσκευή 2.3.4 που είναι από αγγλία και η ελληνική να μείνει στο 2.3.3 ? Αν δε κάνω λάθος ( διορθώστε με , είμαι και στην δουλειά και δεν έχω πολύ χρόνο ) η Ελληνική στο SGS έχει μείνει στο 2.2 , το επίσημο uk είναι 2.2.1 ( Ανεπίσημα είμαστε όλοι στο 2.3.3 :) φυσικά ) Παράθεση Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g-agelak Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Αν δε κάνω λάθος ( διορθώστε με , είμαι και στην δουλειά και δεν έχω πολύ χρόνο ) η Ελληνική στο SGS έχει μείνει στο 2.2 , το επίσημο uk είναι 2.2.1 ( Ανεπίσημα είμαστε όλοι στο 2.3.3 :) φυσικά ) Ακριβώς έτσι, δεν κάνεις καθόλου λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Θα παρακαλούσα αν κανένα παιδί έχει τίποτα άκρες σε WIND ας ρωτήσει μήπως μάθουμε ποιο υπεύθυνα για διαθεσιμότητα, γιατί ένεκα επιδότησης εγώ είμαι δεσμευμένος να το αγοράσω από εκεί. και εγω ειμαι ηθικα δεσμευμενος σε γνωστο ποι\υ εχει καταστημα wind. η λογικη λεει οτι μεχρι τις 10 ιουνιου θα εχει ερθει εστειλα e-mail στην wind αλλα δεν μου απαντησαν ακομη πιστευω απο δευτερα θα ξερουμε γιατι τοτε μου ειπε να τον ξαναπαρω ο γνωστος μου Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 26, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Θα παρακαλούσα αν κανένα παιδί έχει τίποτα άκρες σε WIND ας ρωτήσει μήπως μάθουμε ποιο υπεύθυνα για διαθεσιμότητα, γιατί ένεκα επιδότησης εγώ είμαι δεσμευμένος να το αγοράσω από εκεί. Δηλαδή στη wind που ρώτησες τι σου είπαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Αν δε κάνω λάθος ( διορθώστε με , είμαι και στην δουλειά και δεν έχω πολύ χρόνο ) η Ελληνική στο SGS έχει μείνει στο 2.2 , το επίσημο uk είναι 2.2.1 ( Ανεπίσημα είμαστε όλοι στο 2.3.3 :) φυσικά ) Αν θέλετε μπορεί να διορθωθεί αυτό. Μαζευόμαστε όλοι μαζί από το forum και κάνουμε μια επιστολή διαμαρτυρίας στην samsung ελλάς επικαλούμενοι άνιση μεταχείριση πολιτών ευρωπαϊκής ένωσις. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Δηλαδή στη wind που ρώτησες τι σου είπαν; δεν εχουν ιδεα ποτε θα ερθει ρωτησα και στα 2 μαγαζια εδω και στα κεντρικα επισης δεν εχουν ιδεα . ο γνωστος μου ειπε να το παρω απο βδομαδα νηπως και το εχουν βαλει στα προσεχως γιατι μεχρι τωρα ουτε εκει ειναι αλλα στο φυλλαδιο το εχουν ως "αναμενεται" Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g-agelak Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Δηλαδή στη wind που ρώτησες τι σου είπαν; Ότι δεν έχουν καμία ενημέρωση ακόμα από τα κεντρικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Οδηγία 2000/43/ΕΚ «περί εφαρμογής της αρχής της ίσης μεταχείρισης προσώπων ασχέτως φυλετικής ή εθνοτικής καταγωγής» στους τομείς της απασχόλησης, της εργασίας, της συμμετοχής σε σωματεία και επαγγελματικές οργανώσεις, καθώς και στην εκπαίδευση, τις κοινωνικές παροχές και την πρόσβαση στη διάθεση και την παροχή αγαθών και υπηρεσιών που διατίθενται στο κοινό Και υπάρχει και η σχετική νομοθεσία. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts