lefteris112 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Μεταχειρισμενο (καλως, ελπιζω) δυο ετων στα 150€, ειναι καλη αγορα ή να παω..Πεκινο; Εγω ειμαι λιγο "ψειρας" και δεν θα το επαιρνα σε αυτη την κατασταση αν και για τον καιρο που το εχει δεν ειναι πολλα τα σημαδια. Θα προτιμουσα αυτο , ειναι καποια χρηματα παραπανω αλλα ειναι κουτα. Και λογικα θα μπορεις να το παζαρεψεις και λιγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Ε όχι και λίγα παραπάνω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Για καινουργιο μια χαρα τιμη ειναι. Το αλλο ειναι και δυο ετων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Εγω ειμαι λιγο "ψειρας" και δεν θα το επαιρνα σε αυτη την κατασταση αν και για τον καιρο που το εχει δεν ειναι πολλα τα σημαδια. Θα προτιμουσα αυτο , ειναι καποια χρηματα παραπανω αλλα ειναι κουτα. Και λογικα θα μπορεις να το παζαρεψεις και λιγο. Μα μία χαρά είναι. Ποια κατάσταση? 2-3 μήνες να βγαίνεις για καφέ κάθε μέρα και να το αφήνεις πάνω στο τραπέζι, και παράλληλα να το χρησιμοποιείς ενώ πίνεις τον καφέ σου, και έγινε έτσι! Μόνο αν κάποιος το έχει μόνιμα σε θήκη και το χρησιμοποιεί ελάχιστα δεν θα έχει κανένα γδάρσιμο στο πίσω μέρος, σε εκείνα τα σημεία... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 8 μηνες το εχω με θηκη απο το ebay (μια παρα πολυ λεπτη) και screen protector και δεν εχει τιποτα απο σημαδια και το παιρνω μαζι μου καθε μερα οπου και αν παω. Απλα εγω ειπα οτι στη θεση του δεν θα το επαιρνα...τοσο κακο ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 8 μηνες το εχω με θηκη απο το ebay (μια παρα πολυ λεπτη) και screen protector και δεν εχει τιποτα απο σημαδια και το παιρνω μαζι μου καθε μερα οπου και αν παω. Απλα εγω ειπα οτι στη θεση του δεν θα το επαιρνα...τοσο κακο ειναι? Παρομοίως αν και πριν λίγες μέρες έκλεισα χρόνο με δαύτο. Με θήκη και ζελατίνα οθόνης και το S2 μου δεν έχει το παραμικρό. Δεν θα ήθελα να το βλέπω έτσι, όσο κι αν με χαλάνε οι θήκες προτιμώ να το έχω έτσι πάρα να το δω μια μέρα σε κακή κατάσταση, άσε που πρέπει να είσαι πάντα υπέρ-προσεκτικός.. κι αν έρθει μια στιγμή που θες να το πουλήσεις δίνεις και στον επόμενο τη σιγουριά ότι αγοράζει κάτι καλό και προσεγμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 8 μηνες το εχω με θηκη απο το ebay (μια παρα πολυ λεπτη) και screen protector και δεν εχει τιποτα απο σημαδια και το παιρνω μαζι μου καθε μερα οπου και αν παω. Απλα εγω ειπα οτι στη θεση του δεν θα το επαιρνα...τοσο κακο ειναι? Αναφέρομαι σε κανονική χρήση, χωρίς θήκη! Επιπλέον του καφέ, κανονική χρήση είναι: Να το βγάζεις και να το αφήνεις πάνω στο γραφείο, να το σέρνεις πάνω στο γραφείο όταν θέλεις να κάνεις χώρο για το ποντίκι, να το ακουμπάς κάτω στο πάτωμα αν έχεις γονατίσει, να το πιάνεις με βρώμικα χέρια κλπ. (Εξαρτάται κι από το τι δουλειά κάνει ο καθένας φυσικά). Αυτή είναι κανονική φθορά από κανονική χρήση. Τώρα, με θήκες και ζελατίνα, πάμε σε άλλη κατηγορία φθοράς, μικρότερη... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Ψαχνω να βρω ενα s2 μεταχειρισμενο και στις αγγελιες παιζει απο 200 και πανω :wacko: Μα καλα, υπαρχει κοσμος που δινει πανω απο 200 ευρω για τηλεφωνο που ειναι ηδη 2 χρονια και στην αγορά; Εδω εχει φτασει να πουλιεται το s3 στα 250 agiorgitis οταν αποφασισεις να το δωσεις στειλε ενα Pm :bow: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Περιμένω να δω το note 3! Θα σε ενημερώσω...! Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Πας για δυνατο update. Ωραια επιλογη !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Γεια σας παιδιά.Αξίζει η αγορά του συγκεκριμένου κινητού αν και εχει περάσει 2+ χρόνια από την κυκλοφορία του???Ειστε ευχαριστημένοι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakiss51 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Εγω παντως που το πηρα προ εβδομαδος μεταχειρισμενο, μια χαρα το βρισκω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Γεια σας παιδιά.Αξίζει η αγορά του συγκεκριμένου κινητού αν και εχει περάσει 2+ χρόνια από την κυκλοφορία του???Ειστε ευχαριστημένοι??? Το αξίζει είναι σχετικό....Εξαρτάται από το πόσα διαθέτεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 (edited) Εννοώ αξίζει η αγορά ενός μεταχειρισμένο Samsung galaxy s2 που έχει κυκλοφορήσει 2+ πριν??? Edited September 4, 2013 by Johnako Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Για μεταχειρισμενο Samsung galaxy s2 εννοω Kαι πάλι υπάρχει ο παράγοντας "χρήμα"...Αν το βρίσκεις μέχρι 180, αξίζει αν είναι σε εξαιρετική κατάσταση, έχει κανά extra και εναπομείνουσα εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Από 200€ και κάτω δηλαδή αξιζει μεταχειρισμένο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Kαι με 200 μια χαρα ειναι αρκει να ειναι σε καλη κατασταση και να μην το 'χει ξεσκισει ο πρωην κατοχος στις συχνες αλλαγες ρομ, αλλα και αν ακομη το 'χει κανει παλι αξιζει, κατα την γνωμη μου ειναι το καλυτερο κινητο που εχει βγαλει η σαμυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Α κατάλαβα ευχαριστώ.δηλαδή δεν πειράζει που το κινητό είναι παλιό???επεξεργαστή,τεχνολογία κ.τ.λ.??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 (edited) Mε την καινουρια αναβαθμιση 4.1.2 που δωσανε στις 14-8-13 εγινε καινουριο, παει σφαιρα, λαγκ κλπ δεν υπαρχουν καθολου, μονο λιγο αυξημενη καταναλωση στην μπαταρια της ταξεως του 10-15%.κατα τα αλλα το κινητο ειναι αστερι και δεν ειναι συγκριτικα με αλλα μεγαλο.τι θα μπορουσαμε να βρουμε σ'αυτην την τιμη μ'αυτα τα χαρακτηριστικα.μακαρι να βρισκαμε μεταχειρισμενα σε καλη κατασταση αλλα βλεπεις δεν υπαρχουν πολλα διαθεσιμα. Edited September 4, 2013 by deltaplus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου.θα ψάξω να βρω ένα φθηνό και όσο των δυνατών σε ποιο καλή κατάσταση.Μια απόρια εχω,τι πρέπει να προσέξω καλά (εκτός από την εξωτερική εμφάνιση γρατσουνιές κτλ.) πριν αγοράσω μεταχειρισμένο κινητό??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 (edited) Από 200€ και κάτω δηλαδή αξιζει μεταχειρισμένο??? Ουτε για 200 ευρω Ειναι πολλα για 2 χρονων τηλεφωνο. Οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω, αξιζει το πολυ μεχρι 180 και να ειναι σε πολυ καλη κατασταση. Αν εχει χτυπηματα, τοτε πεφτει η τιμη. Μην ψαρωνεις στις αγγελιες ιδιως στην χρυση ευκαιρια, που τα δινουν ολοι 230-250 ευρω. Δεν παιζει αυτη η τιμη με τιποτα Ηδη εχουν αρχιζει να παιζουν οι αγγελιες του s3 στα 250 ευρω Εγω στην θεση σου το s3 θα επαιρνα παντως. Το s2 το θελω για την γυναικα μου που ειναι πιο μικρο σε διαστασεις. Kαι πάλι υπάρχει ο παράγοντας "χρήμα"...Αν το βρίσκεις μέχρι 180, αξίζει αν είναι σε εξαιρετική κατάσταση, έχει κανά extra και εναπομείνουσα εγγύηση. Συμφωνω απολυτα, αλλα νομιζω οτι μονο εμεις οι δυο σκεφτομαστε με αυτον τον τροπο. Δεν εξηγειται αλλιως να βλεπω αγγελιες του s2 πανω απο 200 ευρω !!! :knife: Edited September 4, 2013 by sothoms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Ε εντάξει δεν το λες και μικρό το s2 4,3.ειδικά για μένα που έχω 3,2 inches.ευχαριστώ πάντως θα το ψάξω καλά θέμα πριν καταλήξω.από την άλλη σκέφτομαι μήπως με αυτά τα λεφτά να πάρω κινητό πιο "φρέσκο"?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Το μόνο μειονέκτημα του s2 είναι ότι από εδώ και πέρα σταματάει η υποστήριξη λογισμικού από την Samsung. Σαν συσκευή έχει πολλές δυνατότητες και φυσικά οι διαφορές με το s3 είναι μικρές. Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Παντως απο προσωπικη εμπειρια σας λεω οτι πολλοι κατοχοι του s3 πουλησαν και ξαναπηραν το s2.αλλα οντως αυτο που λεει ο γκρνγκο ειναι σωστο σταματησε η περαιτερω εξελιξη της συσκευης απο την μαμα σαμυ αλλα εκτος του οτι υπαρχουν ενα καρο ρομ η συσκευη εχει φτασει και στο απωγειο της οποτε δεν πειραζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 (edited) Ε ενταξει η οθονη του s3 ηταν πολυ καλυτερη απο του s2 και δεν εννοω το μεγεθος. Μονο και μονο γι αυτο, δεν παιζει να γυρισεις πισω στο s2. Το ιδιο και η φωτογραφικη-video. Απλα το s2 λογω των διαστασεων του, ειναι ενα κινητο που βολευει πολυ κοσμο. H 4,3 οθονη για καποιους ειναι το ταβανι ως μεγεθος. Παντως αν ειναι να δωσεις πανω απο 200 ευρω, καλο ειναι να προτιμησεις το s3 κι αν θελεις μικροτερο μεγεθος τοτε το s4 mini Edited September 5, 2013 by sothoms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts