and64 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 A τόσο καλά!! :rolleyes: Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alnotas Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Πήρα τηλέφωνο....τραγελαφικά πράγματα. Ο τύπος αφήνει κάτω το ακουστικό και παίρνει, προφανώς κάποιον ανώτερο, χωρίς να με βάλει εμένα στην αναμονή. Ακούω όλη την συζήτηση δλδ. "Έλα ναι, το και το. Τι του λέω? Ότι δεν υπάρχουν κομμάτια;" Εντωμεταξύ εγώ είμαι μπροστά στο PC στην ιστοσελίδα που το βλέπω διαθέσιμο στην τιμή των 389€. Αφού τον συμβούλεψα να βάζει τους πελάτες στην αναμονή ώστε να μην ακούνε τις εσωτερικές τους συννενοήσεις, άκουσα το παραμύθι ότι δεν είναι διαθέσιμο. -Αφού το βλέπω τώρα μπροστά μου -Αποκλείεται. Για να δω. Ααααα...όντως. Λάθος του προγραμματιστή. Δεν υπάρχει διαθέσιμο, θα μας έρθουν στις 15/1 (σ.σ. λες και παράγονται νέα κομμάτια από΄το συγκεκριμένο). Από χτες ακυρώνω γύρω στις 150 παραγγελίες. .... Δεν θέλησα να δώσω συνέχεια. Από μένα η Ηλεκτρονική τρώει άκυρο από΄εδώ και μπρος, και ας έχει την χαμηλώτερη τιμή. Ερασιτέχνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and64 Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Μήπως κάνανε demo για το πως θα πουλάγανε αν είχαν κατεβάσει την τιμή μαζί με τους υπόλοιπους;; :D:D:D:D Πέρα απ την πλάκα μη νομίζεις ότι οι άλλοι είναι καλύτεροι! Εγώ όταν πήγα κοτσωβολο να παραλάβω (έχοντας δώσει παραγγελία 15 ώρες πριν!!) εψαχναν κανα 10 λεπτό σε κάτι καταστάσεις εκτυπωμένες και όχι σε pc για να αποφανθούν ότι έβρισκαν την παραγγελία!! Όμως το τηλέφωνο είχε κρατηθεί, μου είχαν φέρει το κουτί, οπότε λέει o υπεύθυνος έλα μωρέ δωστο έτσι... Χαχαχα ότι να ναι Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paralysis Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Λέτε να πέσει η τιμή του τώρα με τις εκπτώσεις? Βγαίνει και το plus σε λίγο καιρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Ξεστοκαρανε όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε, τέλος Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfBack Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Ξεστοκαρανε όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε, τέλος Έτσι είναι... Όποιος θελήσει το SII από'δω και στο εξής θα είναι αναγκασμένος να αγοράσει το plus... :( Παράθεση Samsung Galaxy S10 (G973F) Samsung Galaxy S7 Edge (G935F) Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Samsung Galaxy SII (GT-i9100) Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 στα σκρουτζομάγαζα υπάρχει ακόμα πάντως. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paralysis Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Ξέρουμε τιμή για το Plus? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromiaris Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Πραγματικά περίεργο το εμπόριο…. Το sii αν και διετίας εκτός από ένα διήμερο του Δεκεμβρίου που έπεσε στα 269 ευρώ, έχει κολλήσει πάνω από 338 ευρώ…. Το siii mini πάλι με περίπου ίδια χαρακτηριστικά και πιο φρέσκο έχει 295 ευρώ και από επώνυμα καταστήματα… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Πραγματικά περίεργο το εμπόριο…. Το sii αν και διετίας εκτός από ένα διήμερο του Δεκεμβρίου που έπεσε στα 269 ευρώ, έχει κολλήσει πάνω από 338 ευρώ…. Το siii mini πάλι με περίπου ίδια χαρακτηριστικά και πιο φρέσκο έχει 295 ευρώ και από επώνυμα καταστήματα… Πιο φρέσκο δε σημαίνει καλύτερο. To S2 είναι εμφανώς καλύτερο :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromiaris Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Ε όχι και εμφανώς… και το γνωρίζουν άπαντες οι όποιοι έχουν δουλέψει το siii mini Απλά τα μόνα στοιχεία που διαφοροποιούν τις δυο συσκευές είναι ότι το sii έχει 8 giga παραπάνω μνήμη και 0,2 gigaHz παραπάνω στον επεξεργαστή… Αλλά με μεγάλο μείων την έκδοση του λειτουργικού… Πράγμα που δεν συνάδει σε καμία περίπτωση 2 χρόνια μετά να μην πέφτει η τιμή.. η οποία είναι επιεικώς απαράδεκτη… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Ε όχι και εμφανώς… και το γνωρίζουν άπαντες οι όποιοι έχουν δουλέψει το siii mini Απλά τα μόνα στοιχεία που διαφοροποιούν τις δυο συσκευές είναι ότι το sii έχει 8 giga παραπάνω μνήμη και 0,2 gigaHz παραπάνω στον επεξεργαστή… Αλλά με μεγάλο μείων την έκδοση του λειτουργικού… Πράγμα που δεν συνάδει σε καμία περίπτωση 2 χρόνια μετά να μην πέφτει η τιμή.. η οποία είναι επιεικώς απαράδεκτη… Προς το παρόν υστερεί στο software, αλλά θα πάρει και το S2 την 4.1.2 Η τιμή όμως καθορίζεται από το hardware και είναι ναι εμφανώς ανώτερο το hardware του S2. Μεγαλύτερη οθόνη. Μεγαλύτερη εσωτερική μνήμη. Γρηγορότερο επεξεργαστή. 8Μp camera (5Mp το mini). Μπορείς να διαβάσεις και όλες τις κόντρες μεταξύ τους που έχουν γίνει στο ίντερνετ. Δε τίθεται καν θέμα καλύτερης συσκευής. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromiaris Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Έχεις μεγάλο δίκιο για την camera… Αλλά χωρά μεγάλη συζήτησι για την οθόνη… για το siii mini 480 x 800 pixels, 4.0 inches (~233 ppi) και για το sii 480 x 800 pixels, 4.3 inches (~217 ppi) Το θέμα είναι το απαράδεκτο τις τιμής… δεν δικαιολογείται με τίποτα η σημερινή τιμή … 340 ευρώ και παρεισαγωγής 2 χρόνια μετά είναι απλά κλεψιά. Βέβαια φταίμε εμείς οι καταναλωτές που δεν τους γυρνάμε την πλάτη και να πάμε σε άλλες οικονομικότερες και ίδιας κλάσεις συσκευές… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Έχεις μεγάλο δίκιο για την camera… Αλλά χωρά μεγάλη συζήτησι για την οθόνη… για το siii mini 480 x 800 pixels, 4.0 inches (~233 ppi) και για το sii 480 x 800 pixels, 4.3 inches (~217 ppi) Το θέμα είναι το απαράδεκτο τις τιμής… δεν δικαιολογείται με τίποτα η σημερινή τιμή … 340 ευρώ και παρεισαγωγής 2 χρόνια μετά είναι απλά κλεψιά. Βέβαια φταίμε εμείς οι καταναλωτές που δεν τους γυρνάμε την πλάτη και να πάμε σε άλλες οικονομικότερες και ίδιας κλάσεις συσκευές… Δες τα δίπλα-δίπλα.Το density ούτε θα το πάρεις χαμπάρι (ελάχιστη διαφορά). Τις ίντσες όμως ναι! :D Στην τιμή αυτή ειλικρινά δε νομίζω ότι θα βρεις άλλο κινητό στην αγορά με αυτά τα χαρακτηριστικά. Να προσθέσω επίσης ότι θα το προτιμούσα και από το S3 αν δεν υπήρχε θέμα παλαιότητας και τιμής μεταπώλησης σε λίγο καιρό. Είναι best value for money αυτή τη στιγμή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromiaris Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Δέχομαι την άποψη σου αλλά δεν την συμμερίζομαι… Εξάλλου πρέπει να υπάρχει πάντα αντίλογος… :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Δέχομαι την άποψη σου αλλά δεν την συμμερίζομαι… Εξάλλου πρέπει να υπάρχει πάντα αντίλογος… :D Εσύ ποιο απ'τα δύο έχεις αυτή τη στιγμή; Σε περίπτωση που δεν έχεις κανένα, αν σου βάζανε δίπλα δίπλα το Siii mini στα 295 και το Sii στα 338 ποιο θα διάλεγες; Αν διάλεγες το Siii, ποιος ο λόγος να δημιουργηθεί ο αντίλογος μέσα στο νήμα του Sii; (κάτι τέτοια χαρακτηρίζουνε τα τρολλ..:D). Αν πάλι το σκεφτόσουν καλύτερα και διάλεγες το Sii (εγώ προσωπικά αυτό θα διάλεγα γιατί την υποστήριξη του Sii -και δεν μιλάω για αυτή της Samsung- που ούτε με το μακαρόνι δεν θα τη φανταστεί καν το Siii mini - και ειλικρινά, μακάρι να βγω ψεύτης..;)) και ο λόγος που κάνεις τον αντίλογο είναι η τιμή του που κάνει τα σκαμπανεβάσματα, γιατί να βάλεις στη μέση το Siii mini όταν σύμφωνα με την άποψη των περισσοτέρων εδώ μέσα, μάλλον απογοητευμένοι αισθάνονται απ'τα specs του..; Αν διαφωνούμε γιατί να το συζητάμε; Κι αν συμφωνούμε, γιατί να διαφωνούμε;:blink: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromiaris Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Σύντροφε στην κατοχή μου δεν έχω ούτε το ένα ούτε το άλλο… τα έχω δουλέψει όμως και τα δυο… και αν συζητώ για την τιμή του είναι λόγο του ότι θα χαιρόμουν να γίνω και εγώ κάτοχος του… αλλά σε λογική τιμή… Όπως παραδέχτηκε ο σύντροφος StratosGR υπάρχει θέμα παλαιότητας και τιμής μεταπώλησης… λογικό το βρίσκω για κινητό 2 ετών που σε 2 μήνες θα κυκλοφορήσει ο αντικαταστάτης του (sii plus)… Γι αυτό σχολιάζω το θέμα της τιμής του η οποία είναι απαράδεκτη… :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Σύντροφε στην κατοχή μου δεν έχω ούτε το ένα ούτε το άλλο… τα έχω δουλέψει όμως και τα δυο… και αν συζητώ για την τιμή του είναι λόγο του ότι θα χαιρόμουν να γίνω και εγώ κάτοχος του… αλλά σε λογική τιμή… Όπως παραδέχτηκε ο σύντροφος StratosGR υπάρχει θέμα παλαιότητας και τιμής μεταπώλησης… λογικό το βρίσκω για κινητό 2 ετών που σε 2 μήνες θα κυκλοφορήσει ο αντικαταστάτης του (sii plus)… Γι αυτό σχολιάζω το θέμα της τιμής του η οποία είναι απαράδεκτη… :blink: Το εμπόριο φίλε μου είναι εμπόριο, χιλιοσυζητημένο θέμα από πολλούς (πιθανότατα και στο myphone αν και δεν το έχω υπόψιν) ;) Εγώ αγόρασα τον Αύγουστο το δεύτερο Sii μου στα 400 (το πήρα και πέρισυ στα 600 αλλά το έδωσα για κάτι μικρότερο) και μέσα σε ένα μήνα έπεσε στα 370, λίγο καιρό μετά κατέβηκε στα 340 και κάνα τρίμηνο απ'την ημέρα που το ξαναπήρα άρχισε τα "παιχνίδια" απ'τα 280 στα 340 και τούμπαλιν. Ξανά και ξανά. Ότι και να πει κανείς.. χρηματιστήριο κατάντησε. Τελικά όμως αυτό που μένει είναι το πόσο αφήνει ικανοποιημένο αυτόν που το απέκτησε, όσο κι αν το απέκτησε. Κι αν θες τη δική μου προσωπική άποψη για άλλη μια φορά, το Sii θα ξαναδιάλεγα και ίσως να το σκεφτόμουν ακόμα κι αν έπαιζε μέχρι σήμερα γύρω στο 400άρι. Υπερβάλω και το ξέρω αλλά... μέχρι στιγμής τίποτα δεν με έχει αφήσει ανικανοποίητο απ'αυτή τη συσκευή. Κι αν κάπου με αφήνει ακάλυπτο η Samsung, υπάρχουν άπειρες επιλογές γι'αυτό μακρυά από τη "μαμά" του.. κι αυτό δύσκολα θα το βρεις σε άλλη συσκευή. Προς Θεού δεν βγάζω άχρηστο στο Siii mini για να μην παρεξηγηθώ, απλά το τι καλύπτει αλλά και πως τον καθένα...;) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Εγώ απεναντίας συγκριτικά με τα άλλα τηλέφωνα της αγοράς και σύμφωνα με τις δυνατότητες του, βρίσκω μια χαρά την τιμή. Για το άλλο τώρα που ανέφερε ο Μάκης σχετικά με την υποστήριξη (αν και άσχετο με την τιμή), ένα έχω να πω. Ούτε σε άλλα 400 χρόνια σκλαβιάς δε θα την δει το mini :lol: Τολμώ να πω ότι στον ίδιο χρόνο κυκλοφορίας, ούτε το S3 έχει τέτοια υποστήριξη :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpan21 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Να σημειώσω οτι τις προάλλες (8-1-13) έγινα κάτοχος του S2. Το είχε προσφορά στο you στα 399 Ευρώ πακέτο με XBOX 360 (4GB). Το XBOX το πήρες φίλος για 150 Ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antheod Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Κινητό τηλέφωνο Samsung Galaxy S II 16GB i9100 Ceramic White Στα 359 ευρώ στο you.gr και με 24 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Έχεις μεγάλο δίκιο για την camera… Αλλά χωρά μεγάλη συζήτησι για την οθόνη… για το siii mini 480 x 800 pixels, 4.0 inches (~233 ppi) και για το sii 480 x 800 pixels, 4.3 inches (~217 ppi) Το θέμα είναι το απαράδεκτο τις τιμής… δεν δικαιολογείται με τίποτα η σημερινή τιμή … 340 ευρώ και παρεισαγωγής 2 χρόνια μετά είναι απλά κλεψιά. Βέβαια φταίμε εμείς οι καταναλωτές που δεν τους γυρνάμε την πλάτη και να πάμε σε άλλες οικονομικότερες και ίδιας κλάσεις συσκευές… Η διαφορα στο ppi ειναι μικρη αλλα περα της μεγαλυτερης οθονης το s2 εχει amoled plus και οχι απλως amoled. Οσο για την εκδοση λογισμικου αυτη ειναι η δικαιολογια των εταιριων. Γιατι εγω ας πουμε δεν θεωρω το 4Χ χειροτερο του mini για παραδειγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vageliskas Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Συνάδερφοι αν και το συγκεκριμένο τηλέφωνο είναι ανεπιφύλακτα ένα τηλέφωνο καλών προδιαγραών πιστεύω ότι δεν πρπει να διαφημίζεταισε αυτήν την τιμή (300 τόσα ευρώ) διότι είναι δύο μοντέλα πίσω (το S4 αναμένεται τον Μάρτιο). Αντιλαμβάνομαι ότι σε κάποια μαγαζιά υπάρχει απόθεμα όμως πιστεύω ότι εδώ στο forum παρέχεται πληροφόρηση η οποία έχει σκοπό να ωφελήσει το κοινό συμφέρον και όχι το ιδιωτικό/εμπορικό συμφέρον καποιων. Σημείωση: ένα ξεπερασμένο προϊόν σε μία σύγχρονη χώρα κανονικά θα έπρεπε να πωλείται στα στοκατζίδικα έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων και φυσικά με τιμή ανάλογη όχι 300 τόσα ευρώ. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomby Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Συνάδερφοι αν και το συγκεκριμένο τηλέφωνο είναι ανεπιφύλακτα ένα τηλέφωνο καλών προδιαγραών πιστεύω ότι δεν πρπει να διαφημίζεταισε αυτήν την τιμή (300 τόσα ευρώ) διότι είναι δύο μοντέλα πίσω (το S4 αναμένεται τον Μάρτιο). Αντιλαμβάνομαι ότι σε κάποια μαγαζιά υπάρχει απόθεμα όμως πιστεύω ότι εδώ στο forum παρέχεται πληροφόρηση η οποία έχει σκοπό να ωφελήσει το κοινό συμφέρον και όχι το ιδιωτικό/εμπορικό συμφέρον καποιων. Σημείωση: ένα ξεπερασμένο προϊόν σε μία σύγχρονη χώρα κανονικά θα έπρεπε να πωλείται στα στοκατζίδικα έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων και φυσικά με τιμή ανάλογη όχι 300 τόσα ευρώ. Ευχαριστώ Συμφωνώ ότι είναι (σχεδον) δυο μοντέλα πίσω, αλλά δεν νομίζω ότι έχει να ζηλέψει κάτι από τους ανταγωνιστές του σε αυτά τα χρήματα. Ξέρω άτομα που ψάχνονται αυτές τις μέρες για κινητό και καταλήγουν όλοι στο S2. Νομίζω ότι ακόμα είναι απο τα καλύτερα για τα λεφτά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 (edited) Γενικά συμφωνώ αλλά ξεπερασμένο προϊόν δεν θεωρείται σίγουρα. Ειδικά μετά την αναβάθμιση 4.1.2 ανταγωνίζεται στα ίσια κινητά των 600 ευρώ. Επίσης μεγάλο ατού η υποστήριξη από το xda. Edited January 26, 2013 by Gringo Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts