Jump to content

[S II] Διαθεσιμότητα και αγορά

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γράφει ότι είναι made by samsung αλλά το έχω τσεκάρει με το IMEI ότι είναι ελληνικό και όχι παραεισαγωγή... :)

Το ίδιο και το δικό μου, αγορασμένο από Πλαίσιο την περασμένη Δευτέρα.

:happy:

Είχα περάσει πριν μια βδομάδα από το kaizershop, είναι στην ομόνοια στο χόντο δίπλα, ο συγκεκριμένος του σκρούτζ γιατί έχει και άλλα καταστήματα με ίδια επωνυμία αλλά άλλοι ιδιοκτήτες, και μου είχε πει ότι είχε σφραγισμένο άσπρο, δεν ήξερε τι προέλευσης ήταν σίγουρα, ευρωπαϊκό σίγουρα βέβαια αλλά μάλλο ρουμάνικο. Αυτό που μου την έσπασε και δεν το πήρα ήταν ότι το έδινε 330 και είχα 320 πάνω μου και δεν το έδινε και ενώ του έχω πει ότι γνωρίζω τον συνεταίρο του. Πήρα τελικά το κινητό του άβαταρ μου λιγες μέρες μετά, αυτός έχασε.

Και πολύ καλά έκανες! Δεν είναι μόνο το θέμα της γνωριμίας, αλλά το ****το και μόνο!

Δεν μπορούσε να στο δώσει για 10 ευρώ λιγότερα; Παραεισαγωγής είναι σίγουρα και αυτός θα χάσει. (ακόμη κι αν η επίσημη ελληνική αντιπροσωπεία θα μπορέσει να του το καλύψει...)

Καλορίζικο το νέο σου τηλέφωνο... Δεν ξέρω αν φτάνει τις προσδοκίες που είχες απ'το S2, αλλά βλέπω πως έκανες καλή αγορά!

Edited by WolfBack

Samsung Galaxy S10 (G973F)

Samsung Galaxy S7 Edge (G935F)

Samsung Galaxy S4 (GT-i9506)

Samsung Galaxy SII (GT-i9100)

Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001)

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Aπο σήμερα το μεσημέρι είμαι και εγώ κάτοχος s2 αγορασμένο από plaisio (με δωρεαν χαρτες don't panic).

Προηγουμενη συσκευη ηταν το iphone 3g.

Έχει την 4,0,3 ics και προς το παρών δεν το πειράζω μέχρι να βγει η επίσημη 4,1. Ελπίζω να βγει καλό....

Aπο σήμερα το μεσημέρι είμαι και εγώ κάτοχος s2 αγορασμένο από plaisio (με δωρεαν χαρτες don't panic).

Προηγουμενη συσκευη ηταν το iphone 3g.

Έχει την 4,0,3 ics και προς το παρών δεν το πειράζω μέχρι να βγει η επίσημη 4,1. Ελπίζω να βγει καλό....

Η 4.0.3 δεν είναι και τόσο καλό firmware, μην βιαστείς να απογοητευτείς (αν απογοητευτείς!:p

Περιέργως, βλέπω πως στο Πλαίσιο ανέβασαν την τιμή του S2 κατά 20 ευρώ...

Να υποθέσω πως τελειώνουν τα κομμάτια τους; Ή να υποθέσω πως η ζήτησή του τους έκανε να αλλάξουν τις τιμές; (ή, εν όψη Χριστουγέννων ετοιμάζονται για μεγαλύτερη μπάζα;)

http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Samsung-Galaxy-S-II-Black-and-Ginius-Driver-Don-t-Panic-GR-Android-GALAXY-S.htm

Περιέργως, βλέπω πως στο Πλαίσιο ανέβασαν την τιμή του S2 κατά 20 ευρώ...

Να υποθέσω πως τελειώνουν τα κομμάτια τους; Ή να υποθέσω πως η ζήτησή του τους έκανε να αλλάξουν τις τιμές; (ή, εν όψη Χριστουγέννων ετοιμάζονται για μεγαλύτερη μπάζα;)

http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Samsung-Galaxy-S-II-Black-and-Ginius-Driver-Don-t-Panic-GR-Android-GALAXY-S.htm

γενικοτερα παντως το sii ειναι σε ελειψη και πολυ πιθανο για αυτο να τσιμπησανε την τιμη.

πουλαει καργα το τηλεφωνακι..!

και γιατί να δώσω 4 κατοστάρικα στο πλαίσιο ενώ αλλού το βρίσκεις φθηνότερα; και ελληνικό μάλιστα. Edited by neutral

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

και γιατί να δώσω 4 κατοστάρικα στο πλαίσιο ενώ αλλού το βρίσκεις φθηνότερα; και ελληνικό μάλιστα.

Γιατί, μάλλον, παίρνεις μαζί και τους χάρτες της ginius (τους οποίους, ουσιαστικά, τους πληρώνεις...)

:mad:

Υπάρχον κι αλλού φτηνότερα αλλά δεν φαίνονται στο ίντερνετ. Πχ στην ομόνοια σε βόλτα που έκανα, το έδιναν 340 σε 2 μαγαζιά σφραγισμένο ελληνικό. Βέβαια ο ένας είχε φέρει καμιά δεκαριά κομμάτια και σε μια βδομάδα τα πούλησε, του είχε μείνει ένα, δεν νομίζω να υπάρχει ακόμα κι αυτό. Δυστυχώς δεν μπορούμε πολλοί να πάμε από κει, αλλιώς βρίσκεις καμιά φορά καλές ευκαιρίες. Πάντως το κινητό πουλάει ακόμα σαν ζεστό ψωμάκι, όχι βέβαια στα 400 του πλαισίου, και να σας πω και κάτι άλλο και πείτε με υπερβολικό, εγώ σε κάποια πράγματα το προτιμώ από τον διάδοχο. :)

καλησπέρα εγω το samsung s2 GT-I9100 το πήρα καινούργιο την δευτέρα 350€ με μια απλή αναζήτηση στο skroutz

καλησπέρα εγω το samsung s2 GT-I9100 το πήρα καινούργιο την δευτέρα 350€ με μια απλή αναζήτηση στο skroutz

Γιατι?

Αφου με μια απλη αναζητηση στο skroutz το βρισκεις 325 :)

Παιδιά είδα πριν λίγο διαφήμιση στον κωτσόβολο που δίνει το κινητό στα 269. Πιστεύω πολύ καλή τιμή για αυτά που (ακόμα και τώρα) προσφέρει.

Υπάρχον κι αλλού φτηνότερα αλλά δεν φαίνονται στο ίντερνετ. Πχ στην ομόνοια σε βόλτα που έκανα, το έδιναν 340 σε 2 μαγαζιά σφραγισμένο ελληνικό. Βέβαια ο ένας είχε φέρει καμιά δεκαριά κομμάτια και σε μια βδομάδα τα πούλησε, του είχε μείνει ένα, δεν νομίζω να υπάρχει ακόμα κι αυτό. Δυστυχώς δεν μπορούμε πολλοί να πάμε από κει, αλλιώς βρίσκεις καμιά φορά καλές ευκαιρίες. Πάντως το κινητό πουλάει ακόμα σαν ζεστό ψωμάκι, όχι βέβαια στα 400 του πλαισίου, και να σας πω και κάτι άλλο και πείτε με υπερβολικό, εγώ σε κάποια πράγματα το προτιμώ από τον διάδοχο. :)

φιλε alexgiak ξερεις καποιο συγκεκριμενο η αναφερεσαι γενικα?

Άλλη περίπτωση αυτή που έλεγα πριν, τώρα βγήκε προσφορά σε κωτσόβολο, 269, το είδα και πριν λίγο στο site του. Που μπερδεύεσαι; :)

Άλλη περίπτωση αυτή που έλεγα πριν, τώρα βγήκε προσφορά σε κωτσόβολο, 269, το είδα και πριν λίγο στο site του. Που μπερδεύεσαι; :)

πληροφοριακα ρωταω μιας και δεν εχω χρηματα για αμεση αγορα και απλα παρακολουθω εξελιξεις και τιμες... :D

Ο κωτσόβολος πάντως κάνει και δόσεις αν θες. :) (δεν δουλεύω εκεί, άνεργος είμαι, απλά για να βοηθήσω. :lol:)

edit: lefteris112, να είναι σφραγισμένο με ταινίες της σαμσουνγκ, να μην είναι σφραγισμένο σε ζελατίνα (που σημαίνει ότι έχει ανοιχθεί, πιθανώς εκθεσιακό δηλαδή και δευτερευόντως να είναι ελληνικής αντιπροσωπείας, αν και δεν έχεις θέμα αν είναι ευρωπαϊκό)

Edited by alexgiak

Και εγώ σε δόσεις θα το βάλω.

Θα περάσω μια βόλτα αύριο από εκεί να δω τι παίζει;

Από χρώμα πιο να προτιμήσω;

Αυτό είναι υποκειμενικό, εμένα μου αρέσει το άσπρο, σε άλλους αρέσει το μαύρο για να φαίνεται ας πούμε το περίβλημα σαν συνέχεια του εκπληκτικού μαύρου της οθόνης.

Ο κωτσόβολος πάντως κάνει και δόσεις αν θες. :) (δεν δουλεύω εκεί, άνεργος είμαι, απλά για να βοηθήσω. :lol:)

edit: lefteris112, να είναι σφραγισμένο με ταινίες της σαμσουνγκ, να μην είναι σφραγισμένο σε ζελατίνα (που σημαίνει ότι έχει ανοιχθεί, πιθανώς εκθεσιακό δηλαδή και δευτερευόντως να είναι ελληνικής αντιπροσωπείας, αν και δεν έχεις θέμα αν είναι ευρωπαϊκό)

Επειδή μπερδεύτηκα ...Το κινητό πρέπει να είναι σφραγισμένο σε ζελατίνα ή όχι;

Παιδιά είδα πριν λίγο διαφήμιση στον κωτσόβολο που δίνει το κινητό στα 269. Πιστεύω πολύ καλή τιμή για αυτά που (ακόμα και τώρα) προσφέρει.

Thanks 4 the info, το τσιμπησα μόλις :) Αντε να δούμε τώρα αν είναι παραεισαγωγής ή οχι...

Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/

MyFlickr

Το εχει και στα 2 χρωματα?

Η τιμη ισχυει και για δοσεις χωρις πιστωτικη (αν δεν το πηρες μετρητης)?

• The title was changed to [S II] Διαθεσιμότητα και αγορά
  • The topic was unlocked