manolis_33 Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Καλημέρα! Σημερα το κινητό μου παρουσίασε το πρώτο του προβλημα. Χτες το βαλα για φορτιση ανοιχτό και μολις ξυπνησα το πρωι η οθόνη είχε παραμείνει ανοιχτή με φωτισμό δεν ξερω αν βεβαια το κάνει αυτό οταν το χεις στον φορτιστή. Αυτό ήταν το ενα προβλημά και το μικρότερο. Το δευτερο και μεγαλύτερο ήταν οτι το εβαλα στην τσέπη του μπουφάν και το είχα εκει για 2 ώρες μέχρι να το βγαλω στην δουλεια και να συνειδητοποιήσω οτι το κινητό έιχε ζεσταθέι αρκετά και έιχε και κλεισει. Προσπαθώ να το ανοίξω... τιποτα μια 2-3 φορες. βγαζω την μπαταρία το ξαναδοκιμάζω και ανοιγει και προς μεγάλη μου εκπληξη η μπαταρία απο 100% είχε πέσει στο 51% (Ολα αυτά μέσα σε 2,5 ωρες) σαν κατι να δουλευε στο background οσο το χα στην τσέπη και να υπερθέρμανε το κινητο και μιας και ηταν και στην τσέπη ζεστάθηκε ακομη περισσοτερο. Το μόνο που διαπιστωσα απο τα tasks να έιχε μεινει ανοιχτο ηταν το gps.... Το γράφημα της κατανάλωσης μπαταριας έδειξε μια πολυ γραμική απώλεια της μπαταρίας αυτές τισ 2 ωρες. Τα συμπεράσματα δικά σας ακουω.... :cry: (Λογικά το κινητό κόλλησε λόγω υπερθέρμανσης και το οτι εβγαλα την μπαταρία δεν νομιζω να ταν και ο λόγος που ξανάνοιξε απλα μάλλον προλαβε σε αυτό το μεσοδιαστημα και κρυωσε προφανώς ???) ελπιζω να μην εχει τυχει και σε αλλον αυτο ε παιδια??? και το παραγγειλα επηδη το hd2 που εχω μου εκανε συνεχως τετια νουμερα :mad: ελπιζω μην την φαω και με αυτο το κινητο γιατι θα με σκοτοσει η γυνεκα μου!!!!!!!!!!!!! επισεις ηθελα να ξερω αν εχει ακουστα καπιος για μια ασφαλεια παραπανω που δινει ο κοτσοβολος με 100 ευρω και καλα σου αλαζει το κινητο αμα σου πεσει κ σπασει η αμα σου πεσει σε νερα κτλ.γνωριζει κανεις τιποτα?? εγω την εκανα βεβεα ελπιζω να μην ειναι μουφα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 επισεις ηθελα να ξερω αν εχει ακουστα καπιος για μια ασφαλεια παραπανω που δινει ο κοτσοβολος με 100 ευρω και καλα σου αλαζει το κινητο αμα σου πεσει κ σπασει η αμα σου πεσει σε νερα κτλ.γνωριζει κανεις τιποτα?? εγω την εκανα βεβεα ελπιζω να μην ειναι μουφα!! για ποσο χρονικο διαστημα? ειναι σιγουρο? δηλαδη αν σε 1μισι χρονο μου πεσει κατω και "γινει καινουριο" θα μου δωσουν καινουριο? :blink::blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 για ποσο χρονικο διαστημα? ειναι σιγουρο? δηλαδη αν σε 1μισι χρονο μου πεσει κατω και "γινει καινουριο" θα μου δωσουν καινουριο? :blink::blink: κραταει ακριβως οσο και η εγγυηση τησ αντιπρωσοπιας 2 χρονια δηλαδη αλλα πρεπει να την αγορασεις το πολυ 14 μερες μετα την αγορα του κινητου μετα δεν γινεται και ναι αν σου πεσει κατω κ σπασει σου δινουν καινουργιο τουλαχιστον ετσι μουπανε κ μενα .... αχρειαστη να ειναι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 To saturn έχει μια ωραία προσφορά που του γυρνάς μια παλια συσκευη (ξυριστικη μηχανη,τηλεφωνο κτλ...) και σου δινει απο 50 μεχρι 200 ευρω δωρο. Το κακό είναι ότι δεν υπάρχει το Galaxy SII διαθέσιμο (τουλαχιστον στον γερακα που πηγα σημερα). Οποτε να το εχετε υποψη σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kriss Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 το πηρα σημερα απο γερμανο στο mall αγιου δημητριου. Ενα κομματι ειχε φερει. Επειδη ξεχασα να ρωτησω ξερετε τι παιζει με την ασφαλιση κινητου απο γερμανο?? και αν συμφερει Παράθεση Sagem MY V-75/ Nokia n70/ Sony Ericsson K750i/ Sony Ericsson G900/ Nokia N86/ ZtE Blade/ Samsung galaxy SII/ Vodafone smart II/ Samsung galaxy SIV.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raziel666 Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Στο κατάστημα της Vodafone Κομοτηνής που ρώτησε ο πατέρας μου (στο δικό του όνομα είναι οι συνδέσεις μας), δεν ξέρανε να του πούνε λεπτομέρειες για το πότε θα έρθει η συσκευή, πάντως η Vodafone μας ανέβασε κι άλλο την επιδότηση, τόσο που το SII θα μου βγει τζαμπέ! :D :D :D Πάντως, σκέφτομαι να κάνω μια βόλτα και από το κατάστημα εδώ στα Χανιά που μένω να δω τι θα μου πούνε... :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akatanomastos Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Το καλο ειναι αν μπορεις να ζητησεις να στο στειλουν με κουριερ σπιτι σου απευθιας γιατι αν περιμενεις απο την κομοτινη Η τα χανια να το φερουν την εβαψες, Το ιδιο φοβαμε και εγω για κερκυρα οτι λογο επαρχιας και ας το εχω παραγγειλει 8α αργισει :worry: Παράθεση StratovariuS http://www.stratovarius.com/images/elements2teaser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Στο Mediamarkt 569 και δίνοιυν 100 ευρώ δωροεπιταγή. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pacman63 Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Και εγώ Ν95 εχω και θέλω να αγοράσω το sg2 και φαντάζομαι με τόσα που εχω διαβάσει είναι η μέρα με την νύχτα σαν συσκευές. Δεν εχω πάρει απάντηση για το αν θα πρέπει να αλλάξουμε τα ονόματα στις επαφές από Ελληνικα σε Αγγλικά για να μπορέσει να λειτουργήσει η φωνητική κλήση. Επίσης να ρωτήσω αν στο sms έχει 160 χαρακτήρες το μήνυμα η λιγότερους. Το βλέπω Δευτέρα πρωί να το αγοράζω από το πλαίσιο στο MΑLL. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Και εγώ Ν95 εχω και θέλω να αγοράσω το sg2 και φαντάζομαι με τόσα που εχω διαβάσει είναι η μέρα με την νύχτα σαν συσκευές. Δεν εχω πάρει απάντηση για το αν θα πρέπει να αλλάξουμε τα ονόματα στις επαφές από Ελληνικα σε Αγγλικά για να μπορέσει να λειτουργήσει η φωνητική κλήση. Επίσης να ρωτήσω αν στο sms έχει 160 χαρακτήρες το μήνυμα η λιγότερους. Το βλέπω Δευτέρα πρωί να το αγοράζω από το πλαίσιο στο MΑLL. Απαντηθηκε πιο πισω απο εναν αλλο φιλο . Πρεπει να γραψεις την επαφη Mary και να πεις Call Mary για να δουμεψει . Προς το παρον δεν υποστηριζει ελληνικα , στο μελλον μαλλον καποιος θα το φτιαξει . Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 Στο Mediamarkt 569 και δίνοιυν 100 ευρώ δωροεπιταγή. Yπαρχει κανενα link γι'αυτο? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 Yπαρχει κανενα link γι'αυτο? Όχι το είδα χθες στο Mediamarkt στην Πυλαία Θεσσαλονίκη. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starback Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 Καλημέρα σας, Τελικά φεύγει το iPhone 4 και πήρα το Σάββατο το Galaxy S2 από Saturn με το πρόγραμμα απόσυρσης στα €499. Πιο συγκεκριμμένα στο Saturn Ανατολικής Θεσσαλονίκης και είχε ακόμα 3 κομμάτια το Σάββατο. Απίθανο ως τώρα αν και δεν έχω προλάβει να το σκαλίσω πολύ! Παράθεση Samsung Galaxy Note 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 (edited) και τι αποσυρατε βρε παιδια για να δωσουν 100 ευρω εκπτωση? η αρχικη τιμη στα saturn ειναι 599? παρεπιπτοντως ειναι απο οσο θυμαμαι η πρωτη φορα που σε πρωτοκυκλοφορητο σμαρτφον πεφτει τοσο γρηγορα και τοσο πολυ η τιμη η εστω γινοται τοσο καλες προσφορες (βλ. skroytz,saturn,media markt θεσαλλονικης) Edited June 6, 2011 by christou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 και τι αποσυρατε βρε παιδια για να δωσουν 100 ευρω εκπτωση? η αρχικη τιμη στα saturn ειναι 599? παρεπιπτοντως ειναι απο οσο θυμαμαι η πρωτη φορα που σε πρωτοκυκλοφορητο σμαρτφον πεφτει τοσο γρηγορα και τοσο πολυ η τιμη η εστω γινοται τοσο καλες προσφορες (βλ. skroytz,saturn,media markt θεσαλλονικης) Αποσύρεις ότι να ναι. Παλιες ξυριστικες μηχανες , κινητα , ραδιοκασετοφωνα... για ανακυκλωση πανε ουτως η αλλως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starback Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 Αρχική τιμή είναι €599. Επίσης επειδή θέλουν πωλήσεις δεν το ψάχνουν καθόλου στο τι αποσύρεις... μπορείς να τους πας ένα καλώδιο scart και να πάρεις €100 έκπτωση. Τώρα όσων αφορά το γιατί βγαίνουν προσφορές, δεν έχουν να κάνουν μόνο με το Galaxy S2... ότι και να πάρεις και Mediamarkt και Saturn σου κάνουν εκπτώσεις ανάλογα με το κόστος του προϊόντος. Από την άλλη ακόμα και αν κατέληξαν τα πολυκαταστήματα ότι είναι κακή αγορά και κοιτάνε να τα ξεφορτωθούν, εμένα που το θέλω με συμφέρει. Ίσως απλά κάνει χαλάστρα σε όσους το πήραν €600 και προσπαθούν να το πουλήσουν στα €550 - €520. Από την άλλη πάντα με την τεχνολογία όσο περιμένεις τόσο πέφτουν οι τιμές, αλλά πάντα βγαίνει και κάτι νέο. Παράθεση Samsung Galaxy Note 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 ευχαριστω και τους δυο για τις διευκρινησεις. για να μην παρεξηγηθω δεν νομιζω οτι οι προσφορες εχουν σχεση με το galaxy s2 ως προιον ,αλλα με την γενικοτερη καναναλωτικη μας συμπεριφορα εν μεσω της υπαρχουσας οικονομικης καταστασης. και βεβαια οι προσφορες ειναι παντα ευπροσδεκτες,ειδικα την ωρα που το εισοδημα ολων μας λιγο πολυ μειωνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SOMETHINGOOD26 Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 εγώ το πείρα από τα media Θεσσαλονίκης στο city gate 569 μέχρι 24 άτοκες δόσεις είναι, άλλα όταν πείρα στα media πυλαίας μου είπαν έχει 599 με επιταγή 100 ευρώ και δεν είναι άτοκα. Παράθεση ζήσε την ζωή σου σαν να ήταν το τελευταίο λεπτό γιατί είναι πολύ μικρή και δεν ξέρεις πότε μπορεί να τελειώσει και μην κολλάτε πουθενά γιατί σπάνια η μοίρα έχει αφήσει σε εμάς το προνόμιο της επιλογής. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 μηπως γνωριζει κανεις αν υπαρχει το κινητο σε καποιο απο τα saturn/mediamarkt της αθηνας για να το παρουμε με 499 καινουριο με αποσυρση καποιας παλιας μικροσυσκευης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raziel666 Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Από το κατάστημα της Vodafone στην Κομοτηνή σήμερα, είπανε στον πατέρα μου ότι θα παραλάβουν την επόμενη Τρίτη. Άντε να δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Icyreloaded Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Από την προηγούμενη Τρίτη που μου είπαν στον Γερμανό ότι δεσμεύτηκε στις αποθήκες τους έχει περάσει μια εβδομάδα και ακόμα δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο να περάσω να το πάρω. Είναι λογικό να κάνει μια εβδομάδα (και βάλε) να έρθει από την Αθήνα μέχρι την Χίο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akatanomastos Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Το καταστημα της vodafone στην Κερκυρα εχει μονο μια συσκευη την οποια εφερε για μενα και δυστιχος δεν μου εχουν βγαλει την επιδωτιση ακομα τρελενομαι :blink: γενικα ποτε θα το εχει διαθεσιμο η κερκυρα δεν ξερω multirama παντως το ειχαν και τους τελειωσε. Παράθεση StratovariuS http://www.stratovarius.com/images/elements2teaser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 παιδια μολις με πηρε ο φιλος μου απο wind πεμπτη θα το εχω!!! Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liontaris Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Σημερα παραλαβη απο γερμανο σαλαμινα ενα κομματι και ομολογω τα εσκασα χοντρα...600+40η ασφαλιση του μην παθει τιποτα!!! Παράθεση galaxy note 2,iphone5,ipad3....kai keep walking! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Σημερα παραλαβη απο γερμανο σαλαμινα ενα κομματι και ομολογω τα εσκασα χοντρα...600+40η ασφαλιση του μην παθει τιποτα!!! Γιατι βρε παιδια δεν πηγαινετε στα Saturn να το παρετε 499 ευρω ελληνικοτατο, που το δινει αν τους πας οτιδηποτε για ανακυκλωση , εστω κι ενα τρανζιστορακι του ευρω για την ανακυκλωση? Ελληνικοτατα ειναι , το πηρε φιλος μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts