saliez Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Σε έναν τέλειο κόσμο η πανευρωπαική εγγύηση καλύπτεται κανονικά στην ελλάδα, αλλά με την Samsung Hellas όλα παίζονται. Αν και για να είμαι ειλικρινής αν επικαλεστείς τον νόμο με την πανευρωπαική δεν νομίζω να μη σε καλύψουνε. Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 παιδια γνωριζουμε αν θα το φερει και η wind τωρα κοντα οχι μετα απο 9 μηνες οπως το iphone γιατι εχει γνωστος καταστημα wind και θελω να το παρω απο εκει για να τον ενισχυσω Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 εχω ρωτησει σε πλαισιο γερμανο μουλτιραμα βονταφον μιντια μαρκτ και κανενας δεν ξερει να μου πει σιγουρα για το ποτε θα ερθει.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoName Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 δεν ξερω τι συνεπαγεται γιαυτο ρωταω..... Υπάρχει περίπτωση να σου δημιουργήσουν δυσκολίες αν χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις την εγγύηση και να πρέπει να πας νομικά που βέβαια θα δικαιωθείς αλλά γιατί να τρέχεις? Περίμενε μερικές μέρες και πάρ΄το από εδώ, και εγώ το σκεφτόμουν να το παρω απ έξω αλλα το μετάνοιωσα και περιμένω Παράθεση http://nonamegr.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Υπάρχει περίπτωση να σου δημιουργήσουν δυσκολίες αν χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις την εγγύηση και να πρέπει να πας νομικά που βέβαια θα δικαιωθείς αλλά γιατί να τρέχεις? Περίμενε μερικές μέρες και πάρ΄το από εδώ, και εγώ το σκεφτόμουν να το παρω απ έξω αλλα το μετάνοιωσα και περιμένω απο εδω θα το παρω αλλα με τρελενει λιγο η αναμονη...:) παντως αποτι διαβαζω κ απο αλλα forum δεν υπαρχει στανταρ ημερομηνια που θα το φερουν... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 απο εδω θα το παρω αλλα με τρελενει λιγο η αναμονη...:) παντως αποτι διαβαζω κ απο αλλα forum δεν υπαρχει στανταρ ημερομηνια που θα το φερουν... Η αναμονη ειναι οτι χειροτερο.. οι ημερομηνιες παιζουν απο 20/5 μεχρι 31/5...για αργοτερα δεν εχω ακουσει (ευτυχως) γιατι δεν την παλευω αλλο:( Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 εχω ρωτησει σε πλαισιο γερμανο μουλτιραμα βονταφον μιντια μαρκτ και κανενας δεν ξερει να μου πει σιγουρα για το ποτε θα ερθει.... Σημερα ρωτησα στο γερμανο στη φλωρινα και μου ειπαν την 1 εβδομαδα του Ιουνιου! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Σημερα ρωτησα στο γερμανο στη φλωρινα και μου ειπαν την 1 εβδομαδα του Ιουνιου! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk αμαν!!!παει πολυ μακρια..ετσι δεν ειναι??:wacko: Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bassilis Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Παιδια εμαθε κανεις ποτε θα ερθει γερμανο και σε λοιπα καταστηματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Παιδια εμαθε κανεις ποτε θα ερθει γερμανο και σε λοιπα καταστηματα? Σημερα ρωτησα στο γερμανο στη φλωρινα και μου ειπαν την 1 εβδομαδα του Ιουνιου! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bassilis Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Καλα μας δουλευουν...εμενα μου ειπαν το τελευταιο δεκαημερο του μαϊου!ελεος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Σήμερα το έβγαλε προσφορά το πλαίσιο στα 599 με δώρο bluetooth turbo x αξίας 35 ευρώ. Μην το περιμένετε πριν το τέλος του μήνα. Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Μόλις πάρω την πληροφορία μέσα από την Samsung για το πότε θα κυκλοφορήσει από συγγενικό πρόσωπο που δουλεύει εκεί θα σας το γράψω αμέσως. Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bassilis Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 εγω ρωτησα γερμανο και μου ειπαν το τελευταιο δεκαημερο του μηνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DiaMantid1s Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Υπαρχει σε καποιο καταστημα καποια διαφημιστικη εκδοση να το περιεγαστουμε ή πρεπει να βγει προς πωληση πρωτα? Σκεφτομαι σοβαρα την αγορα του αλλα θελω να δω πρωτα ποσο κουμουτσα φαινεται :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crist35 Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Εγω που ρωτησα σημερα στον Γερμανο παντως μου ειπαν θα το εχουν την αλλη πεμπτη. Για να δουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 (edited) το expansys παντως το εχει με αντιστροφη στην μια μερα...μαλλον απο παρασκευη το πολυ θα ξαναδιαθετει! και το egalaxy παρολο που με ενημερωσε με email την δευτερα ,οτι θα παραλαβει το αργοτερο την τεταρτη (σημερα) και την τριτη μετα απο email μου για τυχον αλλαγη ημερομηνιας με διαβεβαιωσε τηλεφωνικα οτι ημουν στην πρωτη παρτιδα παραγγελιων και θα μου το εστελναν τεταρτη τελικα σημερα και μετα απο δικια μου παλι ενοχληση μου ειπαν οτι θα τα στειλουν απο αγγλια την παρασκευη και αρα δευτερα το πολυ τριτη θα το στειλουν σε εμενα!και γιατι να τους πιστεψω???? Edited May 18, 2011 by ximikos_fil Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bassilis Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Και στο multirama μου ειπαν οτι περι τις 25 μαϊου θα παραλαβουν!για να δουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtas Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 (edited) το expansys παντως το εχει με αντιστροφη στην μια μερα...μαλλον απο παρασκευη το πολυ θα ξαναδιαθετει! και το egalaxy παρολο που με ενημερωσε με email την δευτερα ,οτι θα παραλαβει το αργοτερο την τεταρτη (σημερα) και την τριτη μετα απο email μου για τυχον αλλαγη ημερομηνιας με διαβεβαιωσε τηλεφωνικα οτι ημουν στην πρωτη παρτιδα παραγγελιων και θα μου το εστελναν τεταρτη τελικα σημερα και μετα απο δικια μου παλι ενοχληση μου ειπαν οτι θα τα στειλουν απο αγγλια την παρασκευη και αρα δευτερα το πολυ τριτη θα το στειλουν σε εμενα!και γιατι να τους πιστεψω???? Επειδή το έχω παραγγείλει και εγω από egalaxy και νομίζω ότι με δουλεύουν ψιλό γαζί και δεν ξέρουν τι τους γίνεται θα το ακυρώσω σήμερα και θα το πάρω από Ελλάδα όταν βγει.ααα και μου είπαν και καλά ότι θα τους το φέρει η samsung....Ψέμα ατελείωτο ρε φίλε για να κρατήσουν τις παραγγελίες... Edited May 19, 2011 by djtas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bassilis Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Kι εμενα ετσι με δουλευουν φιλε μου...το ακυρωσα κι εγω αλλα δε βλεπω να ερχεται στην ελλαδα!!!ολο αλλαζουν ημερομηνια διαθεσιμοτητας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 αφού καταφέρατε να περιμένετε μέχρι τώρα, κάντε λίγη παραπάνω υπομονή, το τέλος του μήνα πλησιάζει. # sent from a Samsung Galaxy S II Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 ωραια τα γραφεις εκ του ασφαλους προφητη ;) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306648 απο την στιγμη που διοργανωνεται κατι τετοιο νομιζω οτι απο δευτερα τριτη θα ειναι στα καταστηματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 ωραια τα γραφεις εκ του ασφαλους προφητη ;) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk χεχε... εγώ ήμουν τυχερός και το βρήκα σε ελληνικό μαγαζί... με το αζημίωτο φυσικά. αν δεν το έβρισκα πάντως θα περίμενα, κανένα από τα online μαγαζιά δε με έπειθε ότι θα μου το στείλει στην ώρα του :-P # sent from a Samsung Galaxy S II Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Λοιπόν για όποιον ενδιαφέρεται για το κινητό μέσω vodafone,σε επικοινωνία μου με την εξυπηρέτηση πελατών σήμερα για να μου αυξήσουν την επιδότηση,είδε η κοπέλα στον υπολογιστή της ότι το κινητό θα είναι διαθέσιμο στις αποθήκες της εταιρείας στις 21 Μαιου:D Άλλο αποθήκες, άλλο καταστήματα :) Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts