Jump to content

[Modding] Huawei U8800 IDEOS X5

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δυστηχος ειναι τελειος νεκρο οτι και να κανω... Μαλλον Θα χρειαστει service δεν βρισκω κατι αλλο :(

Με μπαταρία και στην πρίζα πάλι δεν κάνει τίποτα?Δεν μπορεί επειδή έγινε ένα fail σε ένα update να νέκρωσε το κινητό.Το έχει κάνει και σε μένα μερικές φορές αλλά λειτούργησε κανονικά

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με μπαταρία και στην πρίζα πάλι δεν κάνει τίποτα?Δεν μπορεί επειδή έγινε ένα fail σε ένα update να νέκρωσε το κινητό.Το έχει κάνει και σε μένα μερικές φορές αλλά λειτούργησε κανονικά

Στη μπριζα ΧΩΡΙΣ τη μπαταρια μεσα σου εγραψαν τα παιδια.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

στο xda έσκασε η πρώτη port από την ics του u8800 pro.

-το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο

-οχι πάντα...

-πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις!

Καλημερες στο forum.

Ερωτηση: Δουλευει σε καποιον το wifi tether σωστα?

Εχω περασει απο το πρωι καμποσες εκδοσεις miui, μερικες cm7, εχω δοκιμασει διαφορους kernels, patch, native wifi, barnacle etc και με κανεναν τροπο δεν καταφερα να δωσω σταθερο wifi στο tablet αλλα ουτε και στο pc.

Στο tablet συνεχως απο-συνδεσεις, μεχρι που να μην συνδεεται καθολου και στο τελος να εξαφανιζεται απο την λιστα. Στο πισι με πολυ δυσκολια ΑΝ συνδεθει μπορει να ειναι σταθερο για 10 λεπτα και μετα τα ιδια.

Οποτε αν καποιος, ασχετως rom, μπορει να μοιρασει με καποιον τροπο σταθερο ιντερνετ (απo το X5 --> σε αλλες συσκευές) παρακαλω ας μοιραστει τον τροπο μαζι μου.

ΥΓ ολες οι δοκιμες εγιναν σε .32 κερνελ

ΥΓ2 παρατηρηση: αν θελετε smoothness @1ghz η miui ειναι μονοδρομος (παντα σε .32 κερνελ δοκιμες)

Edited by Keepkouking

-οχι πάντα...

δοκιμασες το barnacle απο το market; σε μενα δουλευει.

Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1

Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10

TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7

Παίδες καλησπέρα και από μένα!!

Προσπαθώ να εγκαταστήσω την Aurora 4.1 στο Χ5 μου αλλά όταν πατάω Vol Up και Power μαζί μου βγάζει μια μπλε οθόνη και τίποτα άλλο. Επανεγκατέστησα την 2.3.5 και ξαναέκανα root το τηλέφωνο αλλά και πάλι τα ίδια. Πρέπει να κάνω partision την SD; Επιπλέον την Aurora την βάζω σαν zip ή το κάνω extract; Γενικά, εάν δεν τα καταφέρω δεν νομίζω ότι έχει νόημα να το ξαναπροσπαθήσω γιατί δεν βγάζω άκρη..

Η μπλε οθόνη, σημαίνει συνήθως ότι δεν υπάρχει recovery.img στον κατάλογο Image του διαμερίσματος .cust_backup(αυτό που φορτώνεται όταν η συσκευή είναι σε ροζ οθόνη). Για να μπορέσεις να εγκαταστήσεις την 4.1 χρειάζεται να βάλεις το αρχείο της CWM recovery στον παραπάνω φάκελο(αφού το μετονομάσεις σε recovery.img πρώτα). Μήπως έχει κάποιο άλλο όνομα και απλά το αντιγράφεις? Ετσι μπορεί να εξηγηθεί η μπλε οθόνη.

δοκιμασες το barnacle απο το market; σε μενα δουλευει.

σε ποια ρομ σου δουλευει? σε τι συσκευη εδωσες? ηταν σταθερη η συνδεση συνεχεια?

-οχι πάντα...

Dancer_69, το έχω κάνει paste μέσα στον φάκελο image οπότε λίγο δύσκολο το βλέπω..Έχει βέβαια και το cust.img αλλά και το boot.img αλλά και το recovery.img..Μήπως πρέπει να κάνω delete κάποιο από αυτά; Πρέπει να είναι μέσα στο folder Image ή έξω από αυτόν;

Σ'ευχαριστώ!!

Αν έχεις σωστά αντιγράψει το αρχείο στο φάκελο Image(μέσα στο φάκελο πάει το αρχείο), έχει δηλαδή το όνομα recovery.img(εδώ πρόσεξε μόνο, αν κάνεις την μετονομασία/αντιγραφή σε windows, να έχεις επιλέξει να εμφανίζονται οι καταλήξεις γνωστών τύπων αρχείων, γιατί διαφορετικά μπορεί να βλέπεις recovery.img, αλλά στην ουσία να είναι recovery.img.img), και ακόμη δε φορτώνεται η recovery, ίσως να έχει πρόβλημα το διαμέρισμα που περιέχει τον φάκελο Image. Σε αυτή την περίπτωση, αντέγραψε όλα τα αρχεία του φακέλου αυτού κάπου στον υπολογιστή σου, μετά κάνε διαμόρφωση του διαμερίσματος σε fat32 και τέλος, αφού δημιουργήσεις στο κενό πια διαμέρισμα ένα φάκελο Image, βάλε μέσα σε αυτόν και πάλι τα αρχεία που έχεις κρατήσει.

Χίλια ευχαριστώ dancer_69, τα κατάφερα!!Το Aurora τα σπάει απλά!!!Μετά την 2.2.1 που είχα νομίζω ότι το κινητό μου έχει αναβαθμιστεί πλήρως!!Thanx a lot!!!

Είδα στο XDA μιά ελληνική ROM, την Crazymiui. Έκανα αναζήτηση στο θρεντ με το όνομα, αλλά δεν έβγαλε αποτελέσματα. Την έχει βάλει κανείς ή όλοι έχετε την Aurora? Δεν έχω καταλάβει σε ποιά έκδοση Android βασίζεται όμως. Το καλό είναι πως από ότι λένε δεν έχει προβλήματα. Θέλω να κάνω μιά αλλαγή, και ψάχνω τι. Το βασικό είναι να δουλεύει χωρίς πρόβλημα...

Είχα δοκιμάσει τις δύο πρώτες εκδόσεις και είχα πρόβλημα με ρυθμίσεις που δεν αποθηκεύονταν, κάποιες εφαρμογές που δεν λειτουργούσαν, και επίσης η ελληνική μετάφραση είναι αρκετά ελλιπής(πολλά μενου κλπ είναι στα αγγλικά). Παρακολουθούσα το θέμα για λίγο καιρό, και δεν είδα καμία βελτίωση ως προς τα παραπάνω(κυρίως τις ρυθμίσεις που είναι βασικό πρόβλημα), παρότι υπήρχαν ενημερώσεις με διορθώσεις σε επιμέρους θέματα. Επέστρεψα λοιπόν στην aurora, και μετά στην Elora(που είναι εξίσου καλή), και σταμάτησα να το παρακολουθώ.

Δοκίμασα να το βάλω χτες, δούλεψε, μάλλον να το πω σωστά μπούταρε αλλά μετά κολλούσε στην ταυτοποίηση του pin και έβγαζε μήνυμα ότι κόλλησε η εφαρμογή android.phone (αν δεν το γράφω λάθος) τέλος πάντων και wipe και ξαναπέρασμα τέσσερις φορές δεν ξεκόλλησε από αυτή την οθόνη, οπότε το παράτησα και έβαλα την Aurora...

Και για να πω την μαύρη αλήθεια, το παλιό γραφικό περιβάλλον μου άρεσε και με βόλευε περισσότερο (πχ το data on/off από το drop down menu της 2.3.5 χάθηκε, οι ρυθμίσεις για το πόσες οθόνες θέλεις ενεργές δεν ξέρω που είναι) και οι ρυθμίσεις είναι να μην πω καμιά κακή κουβέντα (πχ δεν μπορούσα να βρω τις ρυθμίσεις του wifi για να συνδεθώ στον ρούτερ μου και κατέβασα εφαρμογή) και αν εξαιρέσεις τις επαφές που τις επανέφερε με συγχρονισμό από το gmail κατά τα λοιπά τα παλιά δεδομένα (πχ τα SMS) παρ' όλο που θεωρητικά αποθηκεύονταν στην SD δεν τα ξαναείδε και άντε πάλι ξανά μανά όλες τις εφαρμογές πέρασμα... Περιμένω να δω αυτονομία για να αποφασίσω αν θα την κρατήσω. Αλλιώς θα δοκιμάσω να βγάλω το pin της sim και να δώσω άλλη μιά ευκαιρία στην CrazyMiui...

Με ενοχλεί αφάνταστα το να ξαναστήνω το σύστημα από την αρχή, αλλά τι να κάνω... :( Το backup που πήρα με το CWM δεν βοηθάει φαντάζομαι, γιατί είναι από άλλη έκδοση android? Επίσης δεν δούλεψε το HTC_ime που είχα στην 2.3.5, κρίμας. Ωχ, να δω αν θα δουλέψει και το Ndrive...

αυτό με τις χαμένες εφαρμογές και δώστου κάθε τρεις και λίγο ξαναπέρνα τα widgets, έκανε και ένα κοκομπλόκο και μου χάλασε φωτογραφίες από μιά εκδρομή (τη μισή μέρα τραβούσε ΟΚ, της άλλης μισής μέρας τις εξαφάνισε) λίγο και το θέμα με τα mms... Δεν θέλω να σκέφτομαι να ξαναγυρίσω στην 2.3.5.

edit: Ψάξε ψάξε βρήκα τις ρυθμίσεις για την μπάρα στο drop down, τι καλά :)

Και δουλεύει κανονικά το NDrive.

Edited by amyroukai

Καλησπέρα.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει backup η αρχική 2.2.1 της Wind; Ή αλλιώς υπάρχει κάπου διαθέσιμη για κατέβασμα; Κυρίως με απασχολεί το θέμα της εγγύησης.

Επίσης τι ισχυει γενικά για το θέμα εγγύησης και custom rom; Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνεις δοκιμές και να φυλάξεις την εγγύηση;

Ευχαριστω.

Εγώ το έστειλα στο σερβίς γιατί είχε σκόνη στην οθόνη και το κουμπί power δεν πατούσε καλά.

Το έστειλα με έκδοση android 2.3 που είχε βγάλει η huawei και όλα καλά, είναι εντός εγγύησης.

Θέλω να πω ότι δεν πρόκειται να βρεις την ROM της wind αλλά μπορείς να περάσεις την 2.3 εύκολα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

Εγώ το έστειλα στο σερβίς γιατί είχε σκόνη στην οθόνη και το κουμπί power δεν πατούσε καλά.

Το έστειλα με έκδοση android 2.3 που είχε βγάλει η huawei και όλα καλά, είναι εντός εγγύησης.

Θέλω να πω ότι δεν πρόκειται να βρεις την ROM της wind αλλά μπορείς να περάσεις την 2.3 εύκολα.

Μάλιστα. Αν κατάλαβα καλά περνάω ότι rom θέλω και αν γίνει κάτι περνάω την επίσημη 2.3 της Huawei πριν το στείλω εγγύηση και δε θα έχω πρόβλημα, σωστά; Όταν περνάμε μια νέα rom δε μένουν στοιχεία από την προηγούμενη που να μαρτυρούν ότι μπήκε modded rom; Γιατί εδώ διαβάζω μέχρι και για overclocking και δεν είμαι εξοικειωμένος με android οπότε δε ξέρω τι παίζει με όλα αυτά...

Τέλος, μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποια από τις rom που κυκλοφορούν; Δε με ενδιαφέρουν τα ελληνικά μενού φυσικά αλλά να έχει η να μπορεί να πάρει ελληνικό πληκτρολόγιο! Η official παίρνει ελληνικό πληκτρολόγιο; Αν ήταν για μένα θα δοκίμαζα ότι υπάρχει και δεν υπάρχει αλλά είναι για φίλο που δεν την ψάχνει και πολύ οπότε εάν η official τον καλύψει θα του βάλω official για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Ευχαριστώ και πάλι!

Edited by BabylonX

Καλημέρα.. Έκανα restor μια rom που είχα στο κινητό μου και ξεκίνησε να κάνει boot loop ( και το κάνει μόνο όταν το συνδέω στο ρεύμα η στο pc ).

Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να το ανοίξω με pink screen όταν το συνδέω στο pc..

Αλλά εκεί μου το εμφανίζει σαν άγνωστη συσκευή και δεν μπορώ να το κάνω εγκατάσταση με ότι driver έχω δοκιμάσει..

Μπορώ να κάνω κάτι;

Ή να το στείλω για service; ( και θα μου το δεχτούν )

Είχα πάνω την aurora 4.0.4 και πήγα να κάνω restor την ίδια.

Καλησπέρα, εxω το ideos x5 me εκδοση 2.3.5 και κανει πολλες επανεκινησεις απο μονο του κατα την διαρκεια της μέρας. Δεν ξέρω τι φταιει. Αν φορτώσω την 4.0.4 θα λυθει το προβδλημα ? Που μπορω να την κατεβάσω ?

ευχαριστω

Από προσωπική εμπειρία επειδή τις έχω δοκιμάσει όλες ΜΑ ΟΛΕΣ τις ROM και από Κίνα πλευρά έχω κατασταλάξει πλέον στην TMC

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1757272 είναι ΣΦΑΙΡΑ κρατάει αρκετά καλά η μπαταρία και τα κάνει ΟΛΑ! Έχω απενεργοποιήσει το PIN όχι ότι κάνει reboot άλλα άμα κάνει κανένα μέσα στην εβδομάδα ούτε γάτα ούτε ζημιά. Όποιος θέλει ας την δοκιμάσει. Και έχει και Radio κανονικά με το Spirit Fm.;)

Ναι..Είμαι αιμοδότης...

2006 Modenas Dinamik 71mm....

1998 Seat Ibiza S4 Turbo

1992 Suzuki RGV-Γ 250cc

2001 Suzuki FX 68.5mm

Υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει backup η αρχική 2.2.1 της Wind; Ή αλλιώς υπάρχει κάπου διαθέσιμη για κατέβασμα; Κυρίως με απασχολεί το θέμα της εγγύησης.

είχα ρωτήσει κι εγώ το ίδιο παλιότερα και νομίζω απάντηση δεν πήρα, αν μπορει καποιος να δώσει ένα λινκ(ή εστω αρνητική απάντηση για να μην συνεχισω να ψάχνω τζάμπα) θα ήμουν υπόχρεος γιατί το κινητό από όταν πέρασα την 2.3.5 έχει αχρηστευτεί πρακτικά

Το ραδιο δουλευει κανονικα η εχει τα γνωστα προβληματα?

Ποια είναι τα γνωστά προβλήματα?

Ναι..Είμαι αιμοδότης...

2006 Modenas Dinamik 71mm....

1998 Seat Ibiza S4 Turbo

1992 Suzuki RGV-Γ 250cc

2001 Suzuki FX 68.5mm

Τα γνωστα προβληματα με μονοφωνικο ηχο,που δεν αλλαζει η ενταση,που δεν αλλαζει σταθμους,που κανει reboot κ.τ.λ!