GoMaR Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 παιδια προβλημα! ειχα την miui 1.8.26 , ωραια , χρυση πρωτοτυπη αλλα δε μας τα λεει καλα. πριν απο αυτη την ρομ ειχα την μαμισια.(135) εχω αντιμετωπισει δυο προβληματα σοβαρα για μενα 1) καταναλωση μπαταριας.Την καταπινει σα νερο.δε ξερω.Εχω προσπαθησει να απενεργοποιησω ολα τα εξτρα και αυτο ρουφαει αμπερορια οπως η πορσε την βενζινη 2)σοβαρο προβλημα με τα μηνυματα.Ειχα κανει μπακαπ με το sms backup (οπως πολλες φορες παλιοτερα) και τωρα που εκανα ρεστορε τα μηνυματα μου εμφανιζει 2 επαφες στην λιστα. μια με τα recieved και μια με τα sent καμμια ιδεα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 1. Αυτό ήταν και το δικό μου πρόβλημα και γιαυτό και άλλαξα σε oxygen. Βέβαια μπορεί να θέλει και κανένα calibration η μπαταρία σου. Εγώ πάντως παρότι έκανα και calibration είχα ακόμη πρόβλημα(αν και η κατάσταση βελτιώθηκε) με τη μπαταρία. Γιαυτό και όπως είπα πέρασα σε oxygen, η οποία είναι λίγο γρηγορότερη, και διαχειρίζεται καλύτερα την ενέργεια της μπαταρίας. 2. Για τα μηνύματα δε γνωρίζω, μιας και δεν έχω χρησιμοποιήσει σχεδόν καθόλου την default εφαρμογή sms, ούτε και το sms backup. Χρησιμοποιώ το go sms pro που έχει δική του υπηρεσία backup/restore/ sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakoulaki_80 Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 παιδια θελω βοηθεια, πηγα να εγκαταστησω μια εφαρμογη, οχι απο το μαρκετ, και τωρα δεν ξεκιναει, μου βγαζει το λογοτυπο της IDEOS και τελος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Αν η συσκευή είναι rooted μπορείς να απεγκαταστήσεις την εφαρμογή με το adb(από γραμμή εντολών DOS) ή χρησιμοποιώντας το QtADB. Αν όχι μάλλον θα πρέπει να κάνεις wipe(επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις). Αυτό μπορεί να γίνει αν, ενώ η συσκευή είναι απενεργοποιημένη, την ενεργοποιήσεις κρατώντας πατημένο το πλήκτρο vol+. Έτσι θα μπει σε recovery mode, όπου υπάρχει η επιλογή του wipe. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakoulaki_80 Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Αν η συσκευή είναι rooted μπορείς να απεγκαταστήσεις την εφαρμογή με το adb(από γραμμή εντολών DOS) ή χρησιμοποιώντας το QtADB. Αν όχι μάλλον θα πρέπει να κάνεις wipe(επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις). Αυτό μπορεί να γίνει αν, ενώ η συσκευή είναι απενεργοποιημένη, την ενεργοποιήσεις κρατώντας πατημένο το πλήκτρο vol+. Έτσι θα μπει σε recovery mode, όπου υπάρχει η επιλογή του wipe. λοιπον, παω να το ξεκινησω ενω ειναι κλειστο με το vol+ και το κουμπι ενεργοποιησης μου βγαζει ροζ οθονη αλλα μεχρι εκει,το αλλο προγραμματακι που μου ειπες παλι δεν κερω να το δουλεψω, οπως και να με βοηθησεις θα με ευχαριστουσε. σε παρακαλω πες μου τι να κανω, εχθες το πηρα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Η ροζ οθόνη είναι η λειτουργία bootloader, εσύ θέλεις να μπεις σε λειτουργία recovery. Σε λειτουργία bootloader μπαινεις αν είναι πατημένα και τα δύο κουμπιά volume. Ξαναδοκίμασε και σιγουρέψου ότι πατάς μόνο το vol+ και όχι και τα δύο. Αν πήρες τη συσκευή χθες, τότε πιθανότατα θα είσαι με την official ρομ και δε θα έχεις κάνει τη συσκευή root, οπότε το παραπάνω πρόγραμμα δε θα λειτουργεί(μάλλον δε θα βλέπει τη συσκευή). Σε περίπτωση που τη βλέπει όμως ίσως σε βοηθήσει, γιατί έχει μια επιλογή για επανεκκίνηση σε recovery mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arte1234566 Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Αν η συσκευή είναι rooted μπορείς να απεγκαταστήσεις την εφαρμογή με το adb(από γραμμή εντολών DOS) ή χρησιμοποιώντας το QtADB. Αν όχι μάλλον θα πρέπει να κάνεις wipe(επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις). Αυτό μπορεί να γίνει αν, ενώ η συσκευή είναι απενεργοποιημένη, την ενεργοποιήσεις κρατώντας πατημένο το πλήκτρο vol+. Έτσι θα μπει σε recovery mode, όπου υπάρχει η επιλογή του wipe. Το qtadb εχω προσπαθησεις να το κατεβασω πολλες φορες αλλα μ το βγαζει κατεστραμενο σαν αρχειο zip μηπως φταινε τα windows??? Παράθεση Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Με ποιο πρόγραμμα προσπαθείς να το ανοίξεις? Δοκίμασε με κάποιο από winrar ή 7zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arte1234566 Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Με ποιο πρόγραμμα προσπαθείς να το ανοίξεις? Δοκίμασε με κάποιο από winrar ή 7zip ενταξει το ανοιξα αλλα δεν ξερω πως συνδεουμε το κινητο εχω μπερδευτει μηπως υπαρχει καποιος οδηγος στα ελληνικα?? Παράθεση Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Δε χρησιμοποιώ windows εδώ και αρκετούς μήνες, αλλά λογικά μέσα στο zip θα υπάρχει ο φάκελος QtADB(ή κάτι παρόμοιο). Βάλε λοιπόν το φάκελο αυτόν καπου στο δίσκο σου, ανοιξέ τον και τρέξε το εκτελέσιμο QtADB.exe(διπλό κλικ πάνω του). Πάντως αν δεν έχεις κάνει τη συσκευή root δε θα μπορεί να συνδεθεί με το τηλέφωνο, οπότε τσάμπα κόπος κατά πάσα πιθανότητα. Καλύτερα προσπάθησε να μπεις στη recovery mode με το συνδυασμό που σου είπα. Επίσης, νομίζω ότι αν μπεις σε bootloader mode(τη ροζ οθόνη) και συνδέσεις το τηλέφωνο με το καλώδιο, φορτώνονται τα system και data(ως αφαιρούμενοι δίσκοι). Οπότε πιθανόν να μπορείς με τον Διαχειριστή αρχείων(file explorer) να μπεις στο φάκελο app(εκεί βρίσκονται οι εφαρμογές που εγκαθιστάς) και να διαγράψεις την προβληματική εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arte1234566 Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Δε χρησιμοποιώ windows εδώ και αρκετούς μήνες, αλλά λογικά μέσα στο zip θα υπάρχει ο φάκελος QtADB(ή κάτι παρόμοιο). Βάλε λοιπόν το φάκελο αυτόν καπου στο δίσκο σου, ανοιξέ τον και τρέξε το εκτελέσιμο QtADB.exe(διπλό κλικ πάνω του). Πάντως αν δεν έχεις κάνει τη συσκευή root δε θα μπορεί να συνδεθεί με το τηλέφωνο, οπότε τσάμπα κόπος κατά πάσα πιθανότητα. Καλύτερα προσπάθησε να μπεις στη recovery mode με το συνδυασμό που σου είπα. Επίσης, νομίζω ότι αν μπεις σε bootloader mode(τη ροζ οθόνη) και συνδέσεις το τηλέφωνο με το καλώδιο, φορτώνονται τα system και data(ως αφαιρούμενοι δίσκοι). Οπότε πιθανόν να μπορείς με τον Διαχειριστή αρχείων(file explorer) να μπεις στο φάκελο app(εκεί βρίσκονται οι εφαρμογές που εγκαθιστάς) και να διαγράψεις την προβληματική εφαρμογή. λοιπον η συσκευη ειναι root εχω περασει μεσα την oxugen αλλα δεν μου διαβασει την εσωτερικη μνημη και μ ειχες πει να κατεβασω αυτο το προγραμμα αλλα δεν ξερω πως να το λειτουργησω θυμαμαι οτι κα8ομουν και ειχα μπει σε recovery mode και κοιταζα τις ρυθμισεις μηπως καταλαθος πατησα τιποτα εκει που λεει partittion sd card??? Παράθεση Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Οπώς είπα δε χρησιμοποιώ windows εδώ και αρκετό καιρό, οπότε δεν έχω δοκιμάσει καθόλου να δω αν η εσωτερική μνήμη διαβάζεται στην oxygen, την οποία έχω και εγώ. Πάντως σε Linux διαβάζονται κανονικά και η εσωτερική και η sd και ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα. Τώρα, όσον αφορά το qtadb(αυτό πιστεύω θα τη διαβάζει κανονικά), τι εννοείς ότι δεν ξέρεις πως να το λειτουργήσεις? Έχεις καταφέρει κατ' αρχήν να το ανοίξεις? Σαν file manager είναι, έχει δύο panels, στο ένα είναι οι κατάλογοι του υπολογιστή(αριστερά) και στο άλλο του τηλεφώνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arte1234566 Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Οπώς είπα δε χρησιμοποιώ windows εδώ και αρκετό καιρό, οπότε δεν έχω δοκιμάσει καθόλου να δω αν η εσωτερική μνήμη διαβάζεται στην oxygen, την οποία έχω και εγώ. Πάντως σε Linux διαβάζονται κανονικά και η εσωτερική και η sd και ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα. Τώρα, όσον αφορά το qtadb(αυτό πιστεύω θα τη διαβάζει κανονικά), τι εννοείς ότι δεν ξέρεις πως να το λειτουργήσεις? Έχεις καταφέρει κατ' αρχήν να το ανοίξεις? Σαν file manager είναι, έχει δύο panels, στο ένα είναι οι κατάλογοι του υπολογιστή(αριστερά) και στο άλλο του τηλεφώνου. μου λεει συνεχεια ανανεωση δεν μπορω να συνχρωνισω το κινητο μ με το προγραμμα Παράθεση Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantaziskostas Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Έχω το κινητό 1 μήνα περίπου και πριν από λίγες ημέρες είπα να δοκιμάσω να το κάνω root. Η διαδικασία περιγράφεται πολύ αναλυτικά στην αρχή του thread, αλλά και στο "Ultimate Guide to the Huawei U8800 Where to buy, Rooting and More". Πρώτα λοιπόν έβαλα το z4root, στην συνέχεια αντέγραψα το recovery.img και πέρασα την "Complete rom with all fixes and 1.5Ghz kernel", το update δεν το πέρασα. Επίσης δεν έβαλα kernel, αλλά μάλλον περιλαμβάνεται στην rom. Καλό UI, χρειαζόταν όμως να πληρώσω για όλες τις δυνατότητες. Δεν είδα φοβερές διαφορές, οπότε είπα να συνεχίσω με άλλη rom. Έβαλα λοιπόν το Perfect Recovery 4.0.0.5 επειδή χρειζόταν και πέρασα την "FLB Custom ROM with Online Kitchen r7" , η οποία ξεκίνησε μετά από μία επανεκίνηση με βγάλσιμο της μπαταρίας. Στο διαταύτα, οι διαφορές που είδα με την αρχική rom του τηλεφώνου είναι: 1. Tethering (αρκετά χρήσιμη λειτουργία) 2. Δυνατότητα να αλλάζεις παραμέτρους, όπως να ανοίγει η οθόνη με τα πλήκτρα φωνής, αν και γι΄αυτό αρκεί το root (λεπτομέρεια). Τις τιμές στο "hwVolumeFactor.cfg" τις είχε η rom στο 90 &75. Το SetCPU το έβαλα και το ρύθμισα, αλλά μάλλον δεν μου χρειάζεται, αφού το τηλέφωνο δεν έκανε κολλήματα πριν, δηλαδή δεν του έλειπε επεξεργαστική ισχύς. Το UI είναι απλό όπως και πριν, δεν βελτιώθηκε κάτι, αλλά όπως λέει και ο προγραμματιστής στόχος του ήταν να κάνει την rom απλή native android. Οι διαφημίσεις στα δωρεάν παιχνίδια συνεχίζουν να υπάρχουν. Είχα την εντύπωση πως θα εξαφανίζονταν. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι οι 2 rom που πέρασα δεν είχαν κάτι τόσο διαφορετικό που να δικαιολογεί imho την ύπαρξή τους. Ίσως να μην διάλεξα σωστές rom, αν και τις επέλεξα με βάση την σταθερότητά τους. Ίσως πάλι να μην έκανα εγώ κάτι ώστε να τις αξιοποιήσω στο έπακρο, οπότε κάθε γνώμη και πρόταση δεκτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 (edited) Τις διαφημίσεις των παιχνιδιών θα τις αφαιρέσει η εφαρμογή AdFree (δωρεάν) στο market. Τις τιμές στο "hwVolumeFactor.cfg" πως μπορώ να τις δω ώστε αν χρειάζεται να τις αλλάξω; Που είναι το hwVolumeFactor.cfg; Edited August 31, 2011 by leftis69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcrae13 Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 (edited) Παιδια για να γίνει repartiton η εσωτερική μνήμη ποιον οδηγό θα ακολουηήσω , γιατι με μια γρήγορη αναζήτηση που έκανα στο xda/modaco μιλάνε για κινητά με 4gb, ενω απο ότι ξέρω (μόλις το πήρα:)) αυτά που έρχονται απο wind έχουν 2gb. και κάτι ακόμα επειδή τώρα το ψάχνω και ήδη ετοιμάζομαι να περάσω custom rom, όταν βάζεις sd card το κινητό ''καταργεί'' τη εσωτερική sd ?Γιατι στις πληροφορίες απο titanium backup μου δείχνει sd=8gb ,όταν έχω τη κάρτα, και sd=2gb όταν την βγάζω,παρ'όλο που όταν το συνδέω στο pc βλέπει και τις 2 . Ευχαριστώ..!! Edited August 31, 2011 by mcrae13 Παράθεση THL W200 Huawei Honor Ideos X5/Cyanogen 2.3.5/1.5Ghz Zte Blade/512Ram/Blue Ginger V5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Τις διαφημίσεις των παιχνιδιών θα τις αφαιρέσει η εφαρμογή AdFree (δωρεάν) στο market. Τις τιμές στο "hwVolumeFactor.cfg" πως μπορώ να τις δω ώστε αν χρειάζεται να τις αλλάξω; Που είναι το hwVolumeFactor.cfg; στο φακελο etc μεσα ειναι... ειναι κεντρικος φακελος... και πρεπει για να το αλλαξεις να εχει αλλαξει η επιλογη mount σε r/w απο r/o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 στο φακελο etc μεσα ειναι... ειναι κεντρικος φακελος... και πρεπει για να το αλλαξεις να εχει αλλαξει η επιλογη mount σε r/w απο r/o Σ' ευχαριστώ φίλε, απλά ήθελα να τσεκάρω τις τιμές οι οποίες είναι εντάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morning Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Καλησπέρα παιδιά. έχω ένα πρόβλημα με το κινητό μου εδώ και μερικές ημέρες. όποτε με πάρει κάποιος τηλ και με το που θα το σηκώσω μπαίνει αυτόματα σε ανοιχτή ακρόαση...το ίδιο συμβαίνει κι όταν παίρνω εγώ και το σηκώσουν. αν και κάποιες φορές δεν συμβαίνει. όποτε του φυσήξει δηλαδή. έψαξα στις ρυθμίσεις κλήσεων αλλά δεν υπάρχει κάποια σχετική ρύθμιση. ξέρει κανένας τι μπορεί να φταίει;;;; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aesopos Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Παιδιά βοήθεια!!! από όταν έκανα root στη συσκευή, το απόγευμα δηλαδή, και πριν περάσω κάποια άλλη rom, μόνο πέρασα το rom manager και το titanium backup δεν ενεργοποιείται το wifi στο κινητό!! μένει στη φάση ενεργοποίησης άλλα μέχρι εκεί. Εκανα root με το super boot...πείτε μου λιγάκι τι πρέπει να κάνω γτ αγχώθηκα πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Μπες σε bootloader mode και ξαναβάλε την original boot.img(ελπίζω να την έχεις κρατήσει). Αν το πρόβλημα με το wifi οφείλεται εκεί θα λυθεί. root μπορείς να κάνεις και με το z4root μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aesopos Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 copy-paste το γνήσιο boot.img και τα titanium backup και rom manager τα σβήνω κι αυτά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Παιδες μπορω μεσω του es explorer οι φακελοι που υπαρχουν στην εσωτερικη sd να τους μεταφερω στην εξωτερικη κ να σβησω τους φακελους στην εσωτερικη μνημη (που μετεφερα στην εξωτερικη) χωρις να επηρεαστουν οι εφαρμογες κ οι ρυθμισεις της συσκευης? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Παιδες μπορω μεσω του es explorer οι φακελοι που υπαρχουν στην εσωτερικη sd να τους μεταφερω στην εξωτερικη κ να σβησω τους φακελους στην εσωτερικη μνημη (που μετεφερα στην εξωτερικη) χωρις να επηρεαστουν οι εφαρμογες κ οι ρυθμισεις της συσκευης? Όχι δεν μπορείς. Το πιθανότερο είναι να πας για hard reset μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Όχι δεν μπορείς. Το πιθανότερο είναι να πας για hard reset μετά. Εφοσων δε γινεται γινεται αυτο υπαρχει τροπος να αδειασουμε καπως τις εσωτερικες μνημες ωστε να μεγαλωσουμε τον χωρο τους? Εκτος αν αυτο γινεται μονο αν εχεις περασει αλλη rom! Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts