kollatos Δημ. May 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι άλλο, όσους launchers και αν εχω χρησιμοποιησει το βασικό μου πρόβλημα είναι ότι δε βρίσκω widgets για να ελέγχω GPS, mobile data κλπ από την αρχική οθόνη και αυτό λειτουργεί αποτρεπτικά μπορώ να πω. Έχει βρει κανείς κάτι σχετικό ή αναγκαστικά μένουμε με τα widgets του Sense; Γιατί δεν χρησιμοποιείς τα toggles του Notification menu? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Γράψε στο market curvefish και θα εμφανίσει κάποια widget για wifi,bt,gps κτλ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Γιατί δεν χρησιμοποιείς τα toggles του Notification menu? Γιατι θέλει τέσσερα κλίκ αντί για ένα, το θέμα είναι να έχεις το widget του GPS δίπλα στην εφαρμογή και με δυο κλίκ να κάνεις τη δουλειά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Δοκιμασα την i00 5 φαινεται αρκετα καλη.Δοκιμασα να κανω restore τις εφαρμογες μου αλλα δεν επανεφερε τα δεδομενα τους(mybackup).Το εκανε αυτο επειδη δεν ειναι root η συγκεκριμενη rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasNK Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Έκανα αμαβάθμιση το tapalatk στην τελευταία έκδοση και δεν μου εμφανίζει το φ. Όπου εχει φ βγάζει ένα κουτάκι. Τί μπορεί να φταίει; Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση RX8 rules! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Δοκιμασα την i00 5 φαινεται αρκετα καλη.Δοκιμασα να κανω restore τις εφαρμογες μου αλλα δεν επανεφερε τα δεδομενα τους(mybackup).Το εκανε αυτο επειδη δεν ειναι root η συγκεκριμενη rom? Ναι,οσες εφαρμογες θελουν root δικαωματα δε δουλευουν...Υπομονη μαλλον μεχρι αυριο η σημερα αργα... Έκανα αμαβάθμιση το tapalatk στην τελευταία έκδοση και δεν μου εμφανίζει το φ. Όπου εχει φ βγάζει ένα κουτάκι. Τί μπορεί να φταίει; Sent from my Desire HD using Tapatalk Ειναι προβλημα της εφαρμογης...Εχει κι αλλα τετοια λαθακια... Sent from my Desire HD Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasNK Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Οπότε να περάσω πάλι την προηγούμενη έκδοση που έπαιζε σωστά! Απλά δεν θυμάμαι αν την κράτησα! :p Παράθεση RX8 rules! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PGM_gr Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 (edited) γτ ρε γμτ το κανει αυτο ? usb debugg on downgrade se 1.32 http://imageshack.us/photo/my-images/8/unledbpl.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/8/unledbpl.jpg/ εχω κανει και απεγκατασταση το htc sync,....μονο τους drivers εχω Aπό την ομάδα διαχείρισης: Η γραφή τύπου chat (γτ, γμτ κλπ) απαγορεύεται στο forum! Edited May 13, 2011 by Villis Παράθεση HTC Desire HD <<< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodore88 Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 (edited) ρε γμτ τι εχει γινει με τον dialer?? καταφερε να περασει την οθονη :blink: σε ποσοστο χρησης μπαταριας με ιδια χρηση.. Edited May 13, 2011 by teodore88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Γράψε στο market curvefish και θα εμφανίσει κάποια widget για wifi,bt,gps κτλ Δεν έκανε αυτό αλλα βρήκα άλλη λύση Widgetsoid 3.2.4, βάζεις το apk στο \system\app, κάνεις reboot, επιλέγεις Data toogle mode->root toogle μέσα απο τις επιλογές του προγράμματος και κάνει πάντα, ακόμα και mobile data on/off απ'ευθείας και χωρίς renaming APN. ρε γμτ τι εχει γινει με τον dialer?? καταφερε να περασει την οθονη :blink: σε ποσοστο χρησης μπαταριας με ιδια χρηση.. Που το είδες αυτό; Εμένα δεν έχει καθόλου διαλερ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. May 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 γτ ρε γμτ το κανει αυτο ? usb debugg on downgrade se 1.32 http://imageshack.us/photo/my-images/8/unledbpl.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/8/unledbpl.jpg/ εχω κανει και απεγκατασταση το htc sync,....μονο τους drivers εχω Φαντάζομαι έχεις ήδη κάνει το downgrade έτσι? Αν θες γράψε λίγο τι ακριβώς έκανες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodore88 Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Που το είδες αυτό; Εμένα δεν έχει καθόλου διαλερ οι φωνητικες κλησεις ειναι!.. απο χρηση μπαταριας.. με την 1.32 ηταν γυρο στο 10% και η οθονη κατειχε το 70% :P τωρα με την 2.36 οι φωνητικες κλησεις εχουν 35% και η οθονη μολις το 30% :blink: παντα με την ιδια χρηση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PGM_gr Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 (edited) Φαντάζομαι έχεις ήδη κάνει το downgrade έτσι? Αν θες γράψε λίγο τι ακριβώς έκανες. εκανα downgrade βαση του οδηγου σας .... τρεχω λοιπον σαν admin το tool αλλα δεν λεει να δουλεψει με τπτ.... το ξαναεκανα εγκατασταση το htc sync μπας και αλλα τζιφος edit : ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΙΣΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΟΜΠΛΕ ΤΩΡΑ, ΕΚΑΝΑ RADIO S-OFF ΚΑΙ ENG S-OFF ΚΑΙ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ IOO 5 ΤΩΡΑ :P Βοηθεια :( μαλλον εχω κανει πατατα μπαινω σε recovery mode και βγαινει το κοκκινο τριγωνο ...... οταν παταω την επιλογη from sd card: update κλπ μου βγαζει το ακολουθο : E:Can't open /cache/recovery/command --Install From sdcard... Finding update package... Opening update package... Verifying update package... E:signature verification failed Installation aborted. και δεν μπορει να μου διαβασει την ρομ που εχω στην sd... τι εχω κανει λαθος ? αυτη την στιγμη στο κινητο εχω : 2.2 12.28b.60.140eu 1.32.405.6 Υ.Γ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ KOLLATO , ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΟΛΑ ! Edited May 13, 2011 by PGM_gr Παράθεση HTC Desire HD <<< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. May 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Με αφορμή τα προβλήματα του φίλου PGM_gr, προστέθηκε στο 1ο post αναλυτικός οδηγός για το πως περνάμε custom recovery στο DHD. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Παιδια καμια προτηνομενη μπαταρια???? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PGM_gr Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Παιδια καμια προτηνομενη μπαταρια???? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=997060 /Mugen Παράθεση HTC Desire HD <<< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassman1974 Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Αυτή είναι και η μόνη αξιόπιστη μπαταρία που κυκλοφορεί. Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Βασίλης Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 (edited) Αξιόπιστη γιατί δουλεύει σωστά μόνο ή επειδή δίνει και 20% παραπάνω αυτονομία ;. Έχει αγοράσει κανείς αυτή την μπαταρία για να μας πει ;. Edited May 14, 2011 by apitsakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PGM_gr Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 προσωπικα οχι αλλα ψηνομαι τρελα γτ και 20% παραπανω δεν ειναι καθολου ασχημα καμμια ομαδικη αγορα ? :P Παράθεση HTC Desire HD <<< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodore88 Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 προσωπικα οχι αλλα ψηνομαι τρελα γτ και 20% παραπανω δεν ειναι καθολου ασχημα καμμια ομαδικη αγορα ? :P ναι! ψυνομαι για ομαδικη αγορα!! ποσο κανει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassman1974 Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Αξιόπιστη γιατί δουλεύει σωστά μόνο ή επειδή δίνει και 20% παραπάνω αυτονομία ;. Έχει αγοράσει κανείς αυτή την μπαταρία για να μας πει ;. Σύμφωνα με τους xda, και για τα δυο. Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Βασίλης Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokos_nikos Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 καμμια ομαδικη αγορα ? :P πόσο κάνει ? εγώ ψήνομαι ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 (edited) Υπάρχει κάπου στην ελλάδα να την παραγγήλεις... Αν και απο οτι βλέπω για το Incredible S εβγαλαν και 1900mgh... Edited May 14, 2011 by galanakop Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PGM_gr Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 για να προλαβω και τον elthis :P o i00 συντομα (εντος της ημερας φανταζομαι) θα ανεβασει update για την 5 ρομ του που απ'οτι δηλωσε διορθωσε το su :) Παράθεση HTC Desire HD <<< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokos_nikos Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 για να προλαβω και τον elthis :P o i00 συντομα (εντος της ημερας φανταζομαι) θα ανεβασει update για την 5 ρομ του που απ'οτι δηλωσε διορθωσε το su :) Αναμένουμε !! Γτ χωρίς titanium backup δεν κανεις δουλεια ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts