fanatikos Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Μήπως να δοκίμαζες με κάποια sim μέσα? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Μήπως να δοκίμαζες με κάποια sim μέσα? Το δοκίμασα. Έκανα και κλήση αλλά χωρίς να ενεργοποιήσω τα δεδομένα κινητής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Ποια ρομ φοράει; Δώσε εδώ αναλυτικά όλα τα στοιχεία. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 3, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Ξεθαψα το κινητό και θέλω να το δώσω στον Πεθερό μου. Αλλά το άνοιξα και δεν βλέπω Ελληνικά πουθενά. Είμαι σίγουρος όμως ότι είχε. Τι μπορώ να κάνω; morelocale2 από play store και καθάρισες.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsaris40 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Καλημέρα, το ξέθαψα και εγώ και λέω να περάσω μια kitkat. Ποια θα μπορούσατε να με προτείνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts