dimikord Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 εβαλα τελικα την viper dhd αι ολα καλα παιδια !!!! ευχαριστωτην καλυτερη εβαλες!εγω δεν την αλλαζω με καμμια rom αφου ειναι τοσο σταθερη και εχει τα πιο πολλα και χρησιμα extra. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Εχω ξεμείνει με την stock αφού είναι δύσκολο να περάσω άλλη.... Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Εχω ξεμείνει με την stock αφού είναι δύσκολο να περάσω άλλη....μπορεις να ασχοληθεις ενα απογευμα ,να διαβασεις τις οδηγιες του Advanced Ace Hack Kit και να βαλεις μια καλη rom.δεν ειναι και ακατορθωτο!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xarkoul Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 καλησπερα ενω εχω βαλει εδω και καποιους μηνες τη jellytime R10 σημερα εκανε επανεκινηση απο μονο του και εχει κολλησει στην αρχικη οθονη που γραφει jellytime.Τι κανω τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 καλησπερα ενω εχω βαλει εδω και καποιους μηνες τη jellytime R10 σημερα εκανε επανεκινηση απο μονο του και εχει κολλησει στην αρχικη οθονη που γραφει jellytime.Τι κανω τωρα?βγαλε -βαλε την μπαταρια και πατησε το power κρατωντας πατημενο και το volume down,και μπες στο recovery.κανε wipe case και επανεκκινηση.ετσι θα στρωσει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xarkoul Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 βγαλε -βαλε την μπαταρια και πατησε το power κρατωντας πατημενο και το volume down,και μπες στο recovery.κανε wipe case και επανεκκινηση.ετσι θα στρωσει. τιποτα παλι τα ιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 τιποτα παλι τα ιδια Δοκίμασε και τα άλλα wipe, ΕΚΤΌΣ του system/data Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xarkoul Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Δοκίμασε και τα άλλα wipe, ΕΚΤΌΣ του system/data μου γραφει "το android αναβαθμιζεται "κανει μια" βελτιστοποιηση της εφαρμογης xx απο 122" και μετα κολλαει στο" εκινηση εφαρμογων". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 μου γραφει "το android αναβαθμιζεται "κανει μια" βελτιστοποιηση της εφαρμογης xx απο 122" και μετα κολλαει στο" εκινηση εφαρμογων". Βγάλε κάρτα μνήμης και δοκίμασε πάλι. Μάλλον εφαρμογή κάνει το πρόβλημα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xarkoul Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Βγάλε κάρτα μνήμης και δοκίμασε πάλι. Μάλλον εφαρμογή κάνει το πρόβλημα. το δοκιμασα και αυτο.Αμα δοκιμασω να περασω την R11 ή την viper λετε να εχει προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 το δοκιμασα και αυτο.Αμα δοκιμασω να περασω την R11 ή την viper λετε να εχει προβλημα? Μετά πας για γενικό wipe και ξαναπερασμα των πάντων από την αρχή. Οπότε είτε βάλεις την ίδια Ρομ είτε άλλη, το πρόβλημα θα λυθεί. Backup έχεις; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xarkoul Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Μετά πας για γενικό wipe και ξαναπερασμα των πάντων από την αρχή. Οπότε είτε βάλεις την ίδια Ρομ είτε άλλη, το πρόβλημα θα λυθεί. Backup έχεις; εχω μονο αυτο που ειχα κανει προ 2μηνου οταν περναγα την R10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 υπαρχεις κανενας πληρης-αναλυτικος οδηγος για το πως φλασαρουμε την viper περαν αυτου που βρισκεται στη σελιδα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1960734 Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xarkoul Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 εκανα εγκατασταση απο το recovery install from sd card μια αλλη ρομ και ενω μου λεει οτι εγινε επιτυχης εγκατασταση ξεκιναει απο την παλια.Να σημειωσω οτι πρωτα εχω κανει και factory reset, και ολα τα wipe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 εκανα εγκατασταση απο το recovery install from sd card μια αλλη ρομ και ενω μου λεει οτι εγινε επιτυχης εγκατασταση ξεκιναει απο την παλια.Να σημειωσω οτι πρωτα εχω κανει και factory reset, και ολα τα wipeαυτο δεν μπορει να συμβει.ισως ειχες και την παλια στην καρτα και εκανες παλι την ιδια install κατα λαθος... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xarkoul Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 μετα απο καπακοτα φακτορι ρισετ εκανε εγκατασταση την r11 αλλα δεν εχει wifi.Κατεβασα το wifix και δεν ειδα βελτιωση καμια.Ολο προβληματα βγαζει το τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 μετα απο καπακοτα φακτορι ρισετ εκανε εγκατασταση την r11 αλλα δεν εχει wifi.Κατεβασα το wifix και δεν ειδα βελτιωση καμια.Ολο προβληματα βγαζει το τηλεφωνο γιαυτο το δικο μου θα γερασει με την viper,γιατι οποια αλλη εβαζα,ολο και κατι πηγαινε στραβα:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xarkoul Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 γιαυτο το δικο μου θα γερασει με την viper,γιατι οποια αλλη εβαζα,ολο και κατι πηγαινε στραβα:) μα και εγω αυτη παω να βαλω και αφου κανει την εγκατασταση κανονικα και μου λεει completed οταν γυριζει πισω στο cwmr γραφει error in cache/recovery/log read only file system cant open cache/recovery/last_log Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 μα και εγω αυτη παω να βαλω και αφου κανει την εγκατασταση κανονικα και μου λεει completed οταν γυριζει πισω στο cwmr γραφει error in cache/recovery/log read only file system cant open cache/recovery/last_logδεν υπαρχει r11 στην viper,καπου τα εχεις μπερδεψει γιαυτο σου βγαζει error.η τελευταια που εχει βγει ειναι η 2,3 και βρισκεται εδω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xarkoul Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 δεν υπαρχει r11 στην viper,καπου τα εχεις μπερδεψει γιαυτο σου βγαζει error.η τελευταια που εχει βγει ειναι η 2,3 και βρισκεται εδω το ξερω αλλα, αφου δεν μπαινει η viper Και μου βγαζει αυτο το ερρορ τοτε τι να καμω βαζω την r11 αλλα δεν εvω wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 το ξερω αλλα, αφου δεν μπαινει η viper Και μου βγαζει αυτο το ερρορ τοτε τι να καμω βαζω την r11 αλλα δεν εvω wifiτην κατεβασες σωστα?ποσα mb ειναι το zip αρχειο που κατεβασες? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xarkoul Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 την κατεβασες σωστα?ποσα mb ειναι το zip αρχειο που κατεβασες? 496.5mb το κανω κανονιλα εγκατασταση απο την καρτα αλλα μου βγαζει αυτο το ερορ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 συνηθως οταν βγαζει τετοιο προβλημα,δεν εχει κατεβει σωστα το αρχειο της rom.κανε ενα κοπο να το ξανακατεβασεις και πιστευω θα μπει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xarkoul Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 παιζει ρολο πιστευετε που δεν μπορω να κανω σωστη εγκατασταση την viper το γεγονος οτι δεν ειναι s off Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Char_sx1 Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 εβαλα την viper στο κινητο αλλα επειδη τα εκανα ολα γρηγορα δεν περασε μερικες εφαρμογες τις htc.Ξερετε πως μπορω να κατεβασω το htc clup με τα applications 'η πως μπορω να κατεβασω οφφισιαλ εφαρμογες της htc? Παράθεση Nokia 7110 -> Sony Ericsson T610 -> Siemens SX1 -> Sony Ericsson T610 -> Sony Ericsson P910i -> Sony Ericsson P1i -> HTC Desire HD -> iPhone 5 -> iPhone 7 Samsung Galaxy Tab Gt-P1000 (CyanogenMod 9.1) -> Ipad Air 2 (128GB/4G) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts