Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire HD (Μέρος ΙΙ)

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εβαλα τελικα την viper dhd αι ολα καλα παιδια !!!! ευχαριστω
την καλυτερη εβαλες!εγω δεν την αλλαζω με καμμια rom αφου ειναι τοσο σταθερη και εχει τα πιο πολλα και χρησιμα extra.
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εχω ξεμείνει με την stock αφού είναι δύσκολο να περάσω άλλη....

Εχω ξεμείνει με την stock αφού είναι δύσκολο να περάσω άλλη....
μπορεις να ασχοληθεις ενα απογευμα ,να διαβασεις τις οδηγιες του Advanced Ace Hack Kit και να βαλεις μια καλη rom.δεν ειναι και ακατορθωτο!:)
[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα ενω εχω βαλει εδω και καποιους μηνες τη jellytime R10 σημερα εκανε επανεκινηση απο μονο του και εχει κολλησει στην αρχικη οθονη που γραφει jellytime.Τι κανω τωρα?

καλησπερα ενω εχω βαλει εδω και καποιους μηνες τη jellytime R10 σημερα εκανε επανεκινηση απο μονο του και εχει κολλησει στην αρχικη οθονη που γραφει jellytime.Τι κανω τωρα?
βγαλε -βαλε την μπαταρια και πατησε το power κρατωντας πατημενο και το volume down,και μπες στο recovery.κανε wipe case και επανεκκινηση.ετσι θα στρωσει.
[sIGPIC][/sIGPIC]

βγαλε -βαλε την μπαταρια και πατησε το power κρατωντας πατημενο και το volume down,και μπες στο recovery.κανε wipe case και επανεκκινηση.ετσι θα στρωσει.

τιποτα παλι τα ιδια

τιποτα παλι τα ιδια

Δοκίμασε και τα άλλα wipe, ΕΚΤΌΣ του system/data

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Δοκίμασε και τα άλλα wipe, ΕΚΤΌΣ του system/data

μου γραφει "το android αναβαθμιζεται "κανει μια" βελτιστοποιηση της εφαρμογης xx απο 122" και μετα κολλαει στο" εκινηση εφαρμογων".

μου γραφει "το android αναβαθμιζεται "κανει μια" βελτιστοποιηση της εφαρμογης xx απο 122" και μετα κολλαει στο" εκινηση εφαρμογων".

Βγάλε κάρτα μνήμης και δοκίμασε πάλι.

Μάλλον εφαρμογή κάνει το πρόβλημα.

Amazon Fire stick 4k max

Βγάλε κάρτα μνήμης και δοκίμασε πάλι.

Μάλλον εφαρμογή κάνει το πρόβλημα.

το δοκιμασα και αυτο.Αμα δοκιμασω να περασω την R11 ή την viper λετε να εχει προβλημα?

το δοκιμασα και αυτο.Αμα δοκιμασω να περασω την R11 ή την viper λετε να εχει προβλημα?

Μετά πας για γενικό wipe και ξαναπερασμα των πάντων από την αρχή.

Οπότε είτε βάλεις την ίδια Ρομ είτε άλλη, το πρόβλημα θα λυθεί.

Backup έχεις;

Amazon Fire stick 4k max

Μετά πας για γενικό wipe και ξαναπερασμα των πάντων από την αρχή.

Οπότε είτε βάλεις την ίδια Ρομ είτε άλλη, το πρόβλημα θα λυθεί.

Backup έχεις;

εχω μονο αυτο που ειχα κανει προ 2μηνου οταν περναγα την R10

υπαρχεις κανενας πληρης-αναλυτικος οδηγος για το πως φλασαρουμε την viper περαν αυτου που βρισκεται στη σελιδα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1960734

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

εκανα εγκατασταση απο το recovery install from sd card μια αλλη ρομ και ενω μου λεει οτι εγινε επιτυχης εγκατασταση ξεκιναει απο την παλια.Να σημειωσω οτι πρωτα εχω κανει και factory reset, και ολα τα wipe

εκανα εγκατασταση απο το recovery install from sd card μια αλλη ρομ και ενω μου λεει οτι εγινε επιτυχης εγκατασταση ξεκιναει απο την παλια.Να σημειωσω οτι πρωτα εχω κανει και factory reset, και ολα τα wipe
αυτο δεν μπορει να συμβει.ισως ειχες και την παλια στην καρτα και εκανες παλι την ιδια install κατα λαθος...
[sIGPIC][/sIGPIC]

μετα απο καπακοτα φακτορι ρισετ εκανε εγκατασταση την r11 αλλα δεν εχει wifi.Κατεβασα το wifix και δεν ειδα βελτιωση καμια.Ολο προβληματα βγαζει το τηλεφωνο

μετα απο καπακοτα φακτορι ρισετ εκανε εγκατασταση την r11 αλλα δεν εχει wifi.Κατεβασα το wifix και δεν ειδα βελτιωση καμια.Ολο προβληματα βγαζει το τηλεφωνο

γιαυτο το δικο μου θα γερασει με την viper,γιατι οποια αλλη εβαζα,ολο και κατι πηγαινε στραβα:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

γιαυτο το δικο μου θα γερασει με την viper,γιατι οποια αλλη εβαζα,ολο και κατι πηγαινε στραβα:)

μα και εγω αυτη παω να βαλω και αφου κανει την εγκατασταση κανονικα και μου λεει completed οταν γυριζει πισω στο cwmr γραφει error in cache/recovery/log read only file system

cant open cache/recovery/last_log

μα και εγω αυτη παω να βαλω και αφου κανει την εγκατασταση κανονικα και μου λεει completed οταν γυριζει πισω στο cwmr γραφει error in cache/recovery/log read only file system

cant open cache/recovery/last_log

δεν υπαρχει r11 στην viper,καπου τα εχεις μπερδεψει γιαυτο σου βγαζει error.η τελευταια που εχει βγει ειναι η 2,3 και βρισκεται εδω
[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν υπαρχει r11 στην viper,καπου τα εχεις μπερδεψει γιαυτο σου βγαζει error.η τελευταια που εχει βγει ειναι η 2,3 και βρισκεται εδω

το ξερω αλλα, αφου δεν μπαινει η viper Και μου βγαζει αυτο το ερρορ τοτε τι να καμω βαζω την r11 αλλα δεν εvω wifi

το ξερω αλλα, αφου δεν μπαινει η viper Και μου βγαζει αυτο το ερρορ τοτε τι να καμω βαζω την r11 αλλα δεν εvω wifi
την κατεβασες σωστα?ποσα mb ειναι το zip αρχειο που κατεβασες?
[sIGPIC][/sIGPIC]

την κατεβασες σωστα?ποσα mb ειναι το zip αρχειο που κατεβασες?

496.5mb το κανω κανονιλα εγκατασταση απο την καρτα αλλα μου βγαζει αυτο το ερορ

συνηθως οταν βγαζει τετοιο προβλημα,δεν εχει κατεβει σωστα το αρχειο της rom.κανε ενα κοπο να το ξανακατεβασεις και πιστευω θα μπει.
[sIGPIC][/sIGPIC]

εβαλα την viper στο κινητο αλλα επειδη τα εκανα ολα γρηγορα δεν περασε μερικες εφαρμογες τις htc.Ξερετε πως μπορω να κατεβασω το htc clup με τα applications 'η πως μπορω να κατεβασω οφφισιαλ εφαρμογες της htc?

Nokia 7110 -> Sony Ericsson T610 -> Siemens SX1 -> Sony Ericsson T610 -> Sony Ericsson P910i -> Sony Ericsson P1i -> HTC Desire HD -> iPhone 5 -> iPhone 7

Samsung Galaxy Tab Gt-P1000 (CyanogenMod 9.1) -> Ipad Air 2 (128GB/4G)