Nikos2k5 Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 εχω βαλει πανω την JellyTime R10 και οτνα παω να γραψω sms μετα απο τους 63 χαρακτηρες (ανεξαρτητα αν εινια ολοι κεφαλαιοι ή μικροι) μου "χρεωνει" και δευτερο sms. Γνωριζετε πως ρυθμιζεται αυτο? Αν στέλνεις μόνο με λατινικούς χαρακτήρες, δες μήπως βοηθάει αν επιλέξεις την επιλογή "Strip Unicode" από τα settings των SMS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CityBong Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 (edited) Ψάχνω απάντηση από κάποιο που έχει ανοίξει το κινητό για να αλλάξει το σπασμένο τσάμι. δεν ήξερα ότι θα είναι τόσο δύσκολη διαδικασία και για αυτό είχα παραγγείλει μόνο το γυαλί http://i.imgur.com/SB2LRRO.jpg το άνοιξα μέχρι το touch όλα κομπλέ http://i.imgur.com/GTniJqk.jpg μετά κόλλησα στο πως να βγάλω το γυαλί, δεν έβγαινε ότι και να κανα, και όπως είναι έσπασα το γυαλί και το πέταξα http://i.imgur.com/RvjGhEJ.jpg http://i.imgur.com/jkOG3Lb.jpg το χω διαλύσει τέλος? αν όχι ποιο είναι το επόμενο μου βήμα, πρέπει να βγάλω αυτό το μαύρο πλαστικό? Edited June 30, 2013 by CityBong Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. June 30, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Κατ' αρχήν κάτω δεξιά έχεις κόψει την καλωδιοταινία οπότε δε νομίζω η οθόνη να σου δουλεύει μετά.. Το θέμα είναι αν η καλωδιοταινία που έχει κοπεί είναι όντως για την οθόνη και δεν είναι τίποτα άλλο. Προσωπικά θα επέλεγα από την αρχή να πάρω οθόνη μαζί με touch screen γιατί αλλιώς τα πράγματα δυσκολεύουν πάρα πολύ όπως διαπίστωσες. Εύχομαι μόνο τώρα να μην έχει γίνει μεγαλύτερη ζημιά στο τηλέφωνο κι απλά με μια οθόνη-touch να είσαι κομπλέ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratisd Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Mετά απο 3 εβδομάδες συμβίωσης με την Viper DHD 2.3.0 είμαι πολύ ευχαριστημένος. Εχει διάφορα μικροπροβληματάκια, κυρίως με το βίντεο (δέν είναι τόσο ομαλό) αλλά και τις φωτογραφίες (κολλάει πότε πότε) αλλά κατα τα άλλα δουλέυει άψογα και έχει πολλά πολλά καλούδια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Η αλήθεια είναι ότι από ότι διαβάζω δεν υπάρχει με τίποτα τέλεια custom rom εκτός από την επίσημη που είναι σταθερή... Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Η αλήθεια είναι ότι από ότι διαβάζω δεν υπάρχει με τίποτα τέλεια custom rom εκτός από την επίσημη που είναι σταθερή...τις εχουμε δει τις επισημες rom της htc γιαυτο βαζουμε custom. στα κινητα που ειχαν windows mobile ειχαν ενα σωρο bugs.αλλα και με το android σταματανε τις αναβαθμισεις μετα απο ενα χρονο για συσκευες που τις πουλανε ως "ναυαρχιδες" 700 ευρω! αν βαλεις μια viper η την UNOFFICIAL του mustavakosta τοτε θα δεις τις δυνατοτητες του Dhd και θα καταλαβεις ποσο προχειρα ειναι φτιαγμενες οι "επισημες" rom της htc...:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 τις εχουμε δει τις επισημες rom της htc γιαυτο βαζουμε custom. στα κινητα που ειχαν windows mobile ειχαν ενα σωρο bugs.αλλα και με το android σταματανε τις αναβαθμισεις μετα απο ενα χρονο για συσκευες που τις πουλανε ως "ναυαρχιδες" 700 ευρω! αν βαλεις μια viper η την UNOFFICIAL του mustavakosta τοτε θα δεις τις δυνατοτητες του Dhd και θα καταλαβεις ποσο προχειρα ειναι φτιαγμενες οι "επισημες" rom της htc...:) +1000 Ειδικά με AOSP "πριονίζει"! Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratisd Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Συμφωνώ με τον dimikord, πραγματικά "άλλαξε" το κινητό μου με την Viper, πολύ διαφορετικό, παραμετροποιήσημο και ευκολόχρηστο σε σχέση με την 2.3.5 που ήταν η τελευταία "official" RΟΜ. 2 Απορίες ερωτήσεις μόνο έχω. 1)Δέν επέλεξα AOSP στην εγκατάσταση, αλλά άφησα το Rosie, διότι δέν ήξερα τί σημαίνει, αν θέλει ο φίλος dark_dog με διαφωτίζει. 2)Υπάρχει τρόπος να τραβάω βίντεο σε 3gp που είναι και το official format για το κινητό μας και όχι mp4 που τραβάει τώρα με τη Viper 2.3.0 αλλά χάνει σε frame rate? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys31 Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 εχω περασει στο desire hd αλλη rom η οποια κολλαει και θελω να την αλλαξω..το θεμα ειναι οτι περναω δεν περνιεται ........ολα με recovery .. θελω να περασω την αρχικη rom την 2.3 και δεν μπορω ....... μπορει κανεις να μου πει τι να κανω ?????????? ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spermnator Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Νοιωθω σαν 70αρης συνταξιουχος που καθεται πρωτη φορα μπροστα σε pc...ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΚΑΜΙΑ ΑΚΡΗ με τους οδηγους,οτι κ αν ανοιξω λες και μιλανε κινεζικα..Δεν αντεχεται,δεν υποφερεται. Εχω ενα htc desire hd με οτι τελευταιο official υπαρχει.Δεν του εχω πειραξει τπτ..Ενα παλικαρι,βορειοανατολικα προαστεια μενει να βρεθουμε με το λαπτοπ μου και το κινητο να τον κερασω ενα καφε και σουβλακια να του περασουμε μια custom rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 παιδια σοσσσσσσσσσσσ.... χτεσ εκανα στο dev unlock bootload. απο την htc. μετα εκανα αυτο ροοτ με αυτο..EasyAceRootTool. εβαλα μια ρομ, και απο χτεσ ανοιγει το κιν και μενει με το λογοτυπο τησ htc, τι να κανω;; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 παιδια σοσσσσσσσσσσσ.... χτεσ εκανα στο dev unlock bootload. απο την htc. μετα εκανα αυτο ροοτ με αυτο..EasyAceRootTool. εβαλα μια ρομ, και απο χτεσ ανοιγει το κιν και μενει με το λογοτυπο τησ htc, τι να κανω;; ποια rom εβαλες? εισαι σιγουρος οτι μπηκε σωστα?recovery εχεις βαλει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 ποια rom εβαλες? εισαι σιγουρος οτι μπηκε σωστα?recovery εχεις βαλει? cm-JellyTime_42_R11.. και ClockworkMod.. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 cm-JellyTime_42_R11.. και ClockworkMod.. μπορεις να μπεις στο recovery?βγαλε και ξαναβαλε μπαταρια,κρατησε πατημενο το vol down και πατησε το power on.θα σε βγαλει σε μια ασπρη οθονη με επιλογες.με το vol down επιλεγεις recovery και πατας το power για να μπει.κανε wipe factory reset,και wipe cashe και dalyik.οπως εισαι πηγαινε και κανε παλι install from sd card την rom,και επανεκκινηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 (edited) μπορεις να μπεις στο recovery?βγαλε και ξαναβαλε μπαταρια,κρατησε πατημενο το vol down και πατησε το power on.θα σε βγαλει σε μια ασπρη οθονη με επιλογες.με το vol down επιλεγεις recovery και πατας το power για να μπει.κανε wipe factory reset,και wipe cashe και dalyik.οπως εισαι πηγαινε και κανε παλι install from sd card την rom,και επανεκκινηση. φιλε τα εκανα ολα.. και δεν μπορω να βαλω ουτε την official τωρα:( μενει στο logo τησ htc και τελοσ... Edited July 14, 2013 by nikosz75013 Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 φιλε τα εκανα ολα.. και δεν μπορω να βαλω ουτε την official τωρα:( μενει στο logo τησ htc και τελοσ...σου στελνω pm τωρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 παιδια καλησπερα πηρα σημερα τωρα το πολυ όμορφο και στιβαρό κινηταρα και θα ηθελα να μου πειτε που μπορω και ποια μου προτείνεται μεγαλυτερη μπαταρια για το συγκεκριμένο?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 παιδια καλησπερα πηρα σημερα τωρα το πολυ όμορφο και στιβαρό κινηταρα και θα ηθελα να μου πειτε που μπορω και ποια μου προτείνεται μεγαλυτερη μπαταρια για το συγκεκριμένο?????? Η πιο μεγάλη μπαταρία που δουλεύει είναι η 1.900mah από το Sensation. Αλλά θέλει μόντα στο καπάκι. Ο οδηγός που έχω κάνει είναι εδώ: http://directmirror.com/files/0QTPG5KK Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Η πιο μεγάλη μπαταρία που δουλεύει είναι η 1.900mah από το Sensation. Αλλά θέλει μόντα στο καπάκι. Ο οδηγός που έχω κάνει είναι εδώ: http://directmirror.com/files/0QTPG5KK το διαβασα φιλε μου αλλα δεν νομιζω να το κανω αυτο. αλλη ετσι μεγαλη σε χωρητικότητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 παιδια σοσσσσσσσσσσσ.... χτεσ εκανα στο dev unlock bootload. απο την htc. μετα εκανα αυτο ροοτ με αυτο..EasyAceRootTool. εβαλα μια ρομ, και απο χτεσ ανοιγει το κιν και μενει με το λογοτυπο τησ htc, τι να κανω;; παιδια τι να κανω ; να το παω htc;; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Δοκιμασες να ξαναφλασαρεις την ρομ? Η να δοκιμασεις καποια αλλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Δοκιμασες να ξαναφλασαρεις την ρομ? Η να δοκιμασεις καποια αλλη? φιλε τα εχω κανει ολα εδω και 3 μερεσ και δεν λεει να κανει τιποτα.. εχει κολ.. και οχι τιποτα αλλο ειναι κλειστο το USB Debugging και δεν μπορω να κανω τιποτα,,καμια ιδεα;; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Googlαρε htc desire hd stuck on htc logo Επισης δες και εδω forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2154882 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 (edited) αυτα μου εβγαλε .. Microsoft Windows [Έκδοση 6.1.7601] Πνευματικά δικαιώματα © 2009 Microsoft Corporation. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. C:\Windows\system32>cd.. C:\Windows>cd.. C:\>cd c:\mini-adb c:\mini-adb>fastboot devices HT0BXRX16719 fastboot c:\mini-adb>fastboot getvar all INFOversion: 0.5 INFOversion-bootloader: 2.00.0029 INFOversion-baseband: 26.14.04.28_M INFOversion-cpld: None INFOversion-microp: 0438 INFOversion-main: 3.13.0.0 INFOserialno: ,,,,,,, INFOimei: ,,,,,,, INFOproduct: ace INFOplatform: HBOOT-7230 INFOmodelid: PD9810000 INFOcidnum: HTC__N34 INFObattery-status: good INFObattery-voltage: 4199mV INFOpartition-layout: Generic INFOsecurity: on INFObuild-mode: SHIP INFOboot-mode: FASTBOOT INFOcommitno-bootloader: fcef1579 INFOhbootpreupdate: 11 INFOgencheckpt: 0 INFOregion-id: 0 all: Done! finished. total time: 0.013s c:\mini-adb> τι να κανω;;;;;; Edited July 16, 2013 by nikosz75013 Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys31 Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 εβαλα τελικα την viper dhd αι ολα καλα παιδια !!!! ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts