Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire HD (Μέρος ΙΙ)

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχω βαλει πανω την JellyTime R10 και οτνα παω να γραψω sms μετα απο τους 63 χαρακτηρες (ανεξαρτητα αν εινια ολοι κεφαλαιοι ή μικροι) μου "χρεωνει" και δευτερο sms. Γνωριζετε πως ρυθμιζεται αυτο?

Αν στέλνεις μόνο με λατινικούς χαρακτήρες, δες μήπως βοηθάει αν επιλέξεις την επιλογή "Strip Unicode" από τα settings των SMS.

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ψάχνω απάντηση από κάποιο που έχει ανοίξει το κινητό για να αλλάξει το σπασμένο τσάμι.

δεν ήξερα ότι θα είναι τόσο δύσκολη διαδικασία και για αυτό είχα παραγγείλει μόνο το γυαλί

http://i.imgur.com/SB2LRRO.jpg

το άνοιξα μέχρι το touch όλα κομπλέ

http://i.imgur.com/GTniJqk.jpg

μετά κόλλησα στο πως να βγάλω το γυαλί, δεν έβγαινε ότι και να κανα, και όπως είναι έσπασα το γυαλί και το πέταξα

http://i.imgur.com/RvjGhEJ.jpg

http://i.imgur.com/jkOG3Lb.jpg

το χω διαλύσει τέλος?

αν όχι ποιο είναι το επόμενο μου βήμα, πρέπει να βγάλω αυτό το μαύρο πλαστικό?

Edited by CityBong

Κατ' αρχήν κάτω δεξιά έχεις κόψει την καλωδιοταινία οπότε δε νομίζω η οθόνη να σου δουλεύει μετά.. Το θέμα είναι αν η καλωδιοταινία που έχει κοπεί είναι όντως για την οθόνη και δεν είναι τίποτα άλλο. Προσωπικά θα επέλεγα από την αρχή να πάρω οθόνη μαζί με touch screen γιατί αλλιώς τα πράγματα δυσκολεύουν πάρα πολύ όπως διαπίστωσες.

Εύχομαι μόνο τώρα να μην έχει γίνει μεγαλύτερη ζημιά στο τηλέφωνο κι απλά με μια οθόνη-touch να είσαι κομπλέ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Mετά απο 3 εβδομάδες συμβίωσης με την Viper DHD 2.3.0 είμαι πολύ ευχαριστημένος. Εχει διάφορα μικροπροβληματάκια, κυρίως με το βίντεο (δέν είναι τόσο ομαλό) αλλά και τις φωτογραφίες (κολλάει πότε πότε) αλλά κατα τα άλλα δουλέυει άψογα και έχει πολλά πολλά καλούδια :)

Η αλήθεια είναι ότι από ότι διαβάζω δεν υπάρχει με τίποτα τέλεια custom rom εκτός από την επίσημη που είναι σταθερή...

Η αλήθεια είναι ότι από ότι διαβάζω δεν υπάρχει με τίποτα τέλεια custom rom εκτός από την επίσημη που είναι σταθερή...
τις εχουμε δει τις επισημες rom της htc γιαυτο βαζουμε custom.

στα κινητα που ειχαν windows mobile ειχαν ενα σωρο bugs.αλλα και με το android σταματανε τις αναβαθμισεις μετα απο ενα χρονο για συσκευες που τις πουλανε ως "ναυαρχιδες" 700 ευρω! αν βαλεις μια viper η την UNOFFICIAL του mustavakosta τοτε θα δεις τις δυνατοτητες του Dhd και θα καταλαβεις ποσο προχειρα ειναι φτιαγμενες οι "επισημες" rom της htc...:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

τις εχουμε δει τις επισημες rom της htc γιαυτο βαζουμε custom.

στα κινητα που ειχαν windows mobile ειχαν ενα σωρο bugs.αλλα και με το android σταματανε τις αναβαθμισεις μετα απο ενα χρονο για συσκευες που τις πουλανε ως "ναυαρχιδες" 700 ευρω! αν βαλεις μια viper η την UNOFFICIAL του mustavakosta τοτε θα δεις τις δυνατοτητες του Dhd και θα καταλαβεις ποσο προχειρα ειναι φτιαγμενες οι "επισημες" rom της htc...:)

+1000

Ειδικά με AOSP "πριονίζει"!

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Συμφωνώ με τον dimikord, πραγματικά "άλλαξε" το κινητό μου με την Viper, πολύ διαφορετικό, παραμετροποιήσημο και ευκολόχρηστο σε σχέση με την 2.3.5 που ήταν η τελευταία "official" RΟΜ.

2 Απορίες ερωτήσεις μόνο έχω.

1)Δέν επέλεξα AOSP στην εγκατάσταση, αλλά άφησα το Rosie, διότι δέν ήξερα τί σημαίνει, αν θέλει ο φίλος dark_dog με διαφωτίζει.

2)Υπάρχει τρόπος να τραβάω βίντεο σε 3gp που είναι και το official format για το κινητό μας και όχι mp4 που τραβάει τώρα με τη Viper 2.3.0 αλλά χάνει σε frame rate?

εχω περασει στο desire hd αλλη rom η οποια κολλαει και θελω να την αλλαξω..το θεμα ειναι οτι περναω δεν περνιεται ........ολα με recovery .. θελω να περασω την αρχικη rom την 2.3 και δεν μπορω ....... μπορει κανεις να μου πει τι να κανω ??????????

ευχαριστω εκ των προτερων

Νοιωθω σαν 70αρης συνταξιουχος που καθεται πρωτη φορα μπροστα σε pc...ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΚΑΜΙΑ ΑΚΡΗ με τους οδηγους,οτι κ αν ανοιξω λες και μιλανε κινεζικα..Δεν αντεχεται,δεν υποφερεται.

Εχω ενα htc desire hd με οτι τελευταιο official υπαρχει.Δεν του εχω πειραξει τπτ..Ενα παλικαρι,βορειοανατολικα προαστεια μενει να βρεθουμε με το λαπτοπ μου και το κινητο να τον κερασω ενα καφε και σουβλακια να του περασουμε μια custom rom?

παιδια σοσσσσσσσσσσσ.... χτεσ εκανα στο dev unlock bootload. απο την htc. μετα εκανα αυτο ροοτ με αυτο..EasyAceRootTool. εβαλα μια ρομ, και απο χτεσ ανοιγει το κιν και μενει με το λογοτυπο τησ htc, τι να κανω;;
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

παιδια σοσσσσσσσσσσσ.... χτεσ εκανα στο dev unlock bootload. απο την htc. μετα εκανα αυτο ροοτ με αυτο..EasyAceRootTool. εβαλα μια ρομ, και απο χτεσ ανοιγει το κιν και μενει με το λογοτυπο τησ htc, τι να κανω;;

ποια rom εβαλες? εισαι σιγουρος οτι μπηκε σωστα?recovery εχεις βαλει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

ποια rom εβαλες? εισαι σιγουρος οτι μπηκε σωστα?recovery εχεις βαλει?

cm-JellyTime_42_R11.. και ClockworkMod..

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

cm-JellyTime_42_R11.. και ClockworkMod..

μπορεις να μπεις στο recovery?βγαλε και ξαναβαλε μπαταρια,κρατησε πατημενο το vol down και πατησε το power on.θα σε βγαλει σε μια ασπρη οθονη με επιλογες.με το vol down επιλεγεις recovery και πατας το power για να μπει.κανε wipe factory reset,και wipe cashe και dalyik.οπως εισαι πηγαινε και κανε παλι install from sd card την rom,και επανεκκινηση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

μπορεις να μπεις στο recovery?βγαλε και ξαναβαλε μπαταρια,κρατησε πατημενο το vol down και πατησε το power on.θα σε βγαλει σε μια ασπρη οθονη με επιλογες.με το vol down επιλεγεις recovery και πατας το power για να μπει.κανε wipe factory reset,και wipe cashe και dalyik.οπως εισαι πηγαινε και κανε παλι install from sd card την rom,και επανεκκινηση.

φιλε τα εκανα ολα.. και δεν μπορω να βαλω ουτε την official τωρα:( μενει στο logo τησ htc και τελοσ...

Edited by nikosz75013
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

φιλε τα εκανα ολα.. και δεν μπορω να βαλω ουτε την official τωρα:( μενει στο logo τησ htc και τελοσ...
σου στελνω pm τωρα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια καλησπερα πηρα σημερα τωρα το πολυ όμορφο και στιβαρό κινηταρα και θα ηθελα να μου πειτε που μπορω και ποια μου προτείνεται μεγαλυτερη μπαταρια για το συγκεκριμένο??????

παιδια καλησπερα πηρα σημερα τωρα το πολυ όμορφο και στιβαρό κινηταρα και θα ηθελα να μου πειτε που μπορω και ποια μου προτείνεται μεγαλυτερη μπαταρια για το συγκεκριμένο??????

Η πιο μεγάλη μπαταρία που δουλεύει είναι η 1.900mah από το Sensation.

Αλλά θέλει μόντα στο καπάκι.

Ο οδηγός που έχω κάνει είναι εδώ:

http://directmirror.com/files/0QTPG5KK

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Η πιο μεγάλη μπαταρία που δουλεύει είναι η 1.900mah από το Sensation.

Αλλά θέλει μόντα στο καπάκι.

Ο οδηγός που έχω κάνει είναι εδώ:

http://directmirror.com/files/0QTPG5KK

το διαβασα φιλε μου αλλα δεν νομιζω να το κανω αυτο. αλλη ετσι μεγαλη σε χωρητικότητα?

παιδια τι να κανω ; να το παω htc;;

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Δοκιμασες να ξαναφλασαρεις την ρομ? Η να δοκιμασεις καποια αλλη?

φιλε τα εχω κανει ολα εδω και 3 μερεσ και δεν λεει να κανει τιποτα.. εχει κολ.. και οχι τιποτα αλλο ειναι κλειστο το USB Debugging και δεν μπορω να κανω τιποτα,,καμια ιδεα;;

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

αυτα μου εβγαλε ..

Microsoft Windows [Έκδοση 6.1.7601]

Πνευματικά δικαιώματα © 2009 Microsoft Corporation. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου

δικαιώματος.

C:\Windows\system32>cd..

C:\Windows>cd..

C:\>cd c:\mini-adb

c:\mini-adb>fastboot devices

HT0BXRX16719 fastboot

c:\mini-adb>fastboot getvar all

INFOversion: 0.5