junglist Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Μπορείς να δώσεις πληροφορίες παραπάνω; γιατί και εγώ αντιμετωπίζω παρόμοια προβλήματα. Γενικά στην σελίδα των xda έχει διάφορα εργαλεία, πχ αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2169515 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_ilidan_ Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Κατεβασα το toolkit που εδωσες το link αλλα στην ουσια παει να κανει οτι κανω απλα απο μονο του... Το προβλημα συνεχιζει. Με λιγη ερευνα βρηκα οτι ισως δεν ειναι αναβαθμισμενο το κινητο στο τελευταιο rom. Αλλα οταν κατεβω ενα RUU για να παω σε 3,13,0 (απο 3,12,207,1 που λεει οτι εχω) μου βγαζει: ERROR [191] ROM IS NOT SUPPORTED και δεν το ολοκληρωνει...Νομιζω οτι αν καταφερω αυτο μετα ολα θα πανε ρολοι... Καμια ιδεα για το ERROR [191] ; Παράθεση _ILiDAN_ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 για να βαλεις custom rom,δεν πρεπει να κανεις αναβαθμιση στην τελευταια,αλλα downgrade.αν δεν γινει αυτο,δεν μπορεις να κανεις root την συσκευη,ουτε να περασεις r4ecovery και να βαλεις συγχρονη rom..διαβασε προσεκτικα ολο το help απο το advanced ace hack kit και ακολουθωντας τα βηματα σε δεκα λεπτα εχεις τελειωσει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_ilidan_ Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 για να βαλεις custom rom,δεν πρεπει να κανεις αναβαθμιση στην τελευταια,αλλα downgrade.αν δεν γινει αυτο,δεν μπορεις να κανεις root την συσκευη,ουτε να περασεις r4ecovery και να βαλεις συγχρονη rom..διαβασε προσεκτικα ολο το help απο το advanced ace hack kit και ακολουθωντας τα βηματα σε δεκα λεπτα εχεις τελειωσει. Μιλωντας για το advanced ace hack kit... Το κατεβασα αλλα δεν προλαβα να ασχοληθω λογο δουλειας... Το ξεκιναω απο εκει και μου λεει οτι πρεπει να γινει downgrade και με ρωταει αν θελω να προχωρησω. Παταω y και μετα παει να κατεβασει κατι απο το blog του και λεει πως δεν βρεθηκε το αρχειο...Μηπως εχω λαθος εκδοση; Εχει κανεις την τελευταια; Παράθεση _ILiDAN_ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Μιλωντας για το advanced ace hack kit... Το κατεβασα αλλα δεν προλαβα να ασχοληθω λογο δουλειας... Το ξεκιναω απο εκει και μου λεει οτι πρεπει να γινει downgrade και με ρωταει αν θελω να προχωρησω. Παταω y και μετα παει να κατεβασει κατι απο το blog του και λεει πως δεν βρεθηκε το αρχειο...Μηπως εχω λαθος εκδοση; Εχει κανεις την τελευταια; μα αν βαλεις την τελευταια δεν κανεις τιποτα...ειναι και αυτη κλειδωμενη απο την htc οπως και η προηγουμενη που εχεις τωρα.γιαυτο το aahk παει να βαλει μια παλια.τωρα αν την εχουν κατεβασει απο τον server.αυτο ειναι προβλημα.ισως σου βρει λυση ο junglist που το εχει ψαξει το θεμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Μιλωντας για το advanced ace hack kit... Το κατεβασα αλλα δεν προλαβα να ασχοληθω λογο δουλειας... Το ξεκιναω απο εκει και μου λεει οτι πρεπει να γινει downgrade και με ρωταει αν θελω να προχωρησω. Παταω y και μετα παει να κατεβασει κατι απο το blog του και λεει πως δεν βρεθηκε το αρχειο...Μηπως εχω λαθος εκδοση; Εχει κανεις την τελευταια; Ποιο αρχείο σου λείπει; Το PD98IMG.zip; Πάντως και το δικό μου όταν το ρουταρα πριν 2 χρόνια, θυμάμαι ότι πρώτα έκανα downgrade σε προηγούμενη έκδοση. Διάβασε και τον οδηγό στο 1ο post. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_ilidan_ Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Ναι το PD98IMG.zip λεει οτι λειπει απο τον server... Παντως οσο αφορα τον οδηγο: https://docs.google.com/document/d/1Eg6MhFsuHYEoFirZ3KYeVQhv-X-P1f8ZUZIQIsDeT9s/edit?hl=en&authkey=CI6x0R0# δεν λειτουργουν για κατεβασμα τα link... Τα εχει κανεις να τα ανεβασει καπου να τα παρω; Παράθεση _ILiDAN_ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_ilidan_ Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Τα καταφερα! Ευχαριστω για οσο σπρωξιμο μου δωσατε να καταλαβω τι φταιει ;) Παράθεση _ILiDAN_ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Ωραία :-) Τώρα θα δεις την γλύκα του να στήνεις το κινητό σου όπως σου αρέσει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrios87 Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 καλημερα σε ολους...εχω αγορασει το desire hd μεταχειρισμενο ... φοράει λογισμικό revolution hd 7.0.4 by mike εκδοση android2.3.5 sense 3.5...μπορω να κανω καποια αναβάθμιση?? γιατί εχω προβλημα κ με το σημα...να διευκρινίσω οτι δεν γνωριζω κ πολλά :( ..οποτε θελω μια καλη καθοδήγηση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Η αυτοματοποιημένη διαδικασία πάντως δεν ισχύει εύκολα, οπότε μένουμε με τη 2.3.5 που τουλάχιστον δεν τρώει μπαταρία.. Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 ρε παιδια για αντιadblock(adaway) εχετε βρει κατι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Εγώ σε λίγο καιρό μάλλον θα σας χαιρετήσω. Κλείνω προς Nexus 4 που βρίσκω σε καλή τιμή από εξωτερικό και σύντομα το Desire θα πάει προς απόσυρση. Εκπληκτική συσκευή και μπράβο του που κατάφερε έστω και με πλαγιους τρόπους να υποστηρίζει αξιοπρεπώς μέχρι και JB παρόλο τον ένα πυρήνα του και με RAM κάτω από 1gb. Επειδή όμως πλέον έχουν βγει κινητά που αφήνουν το Android να ανάδείξει τις χαρες του ήρθε ο καιρός για ανανέωση. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VagST Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Εγώ σε λίγο καιρό μάλλον θα σας χαιρετήσω. Κλείνω προς Nexus 4 που βρίσκω σε καλή τιμή από εξωτερικό και σύντομα το Desire θα πάει προς απόσυρση. Εκπληκτική συσκευή και μπράβο του που κατάφερε έστω και με πλαγιους τρόπους να υποστηρίζει αξιοπρεπώς μέχρι και JB παρόλο τον ένα πυρήνα του και με RAM κάτω από 1gb. Επειδή όμως πλέον έχουν βγει κινητά που αφήνουν το Android να ανάδείξει τις χαρες του ήρθε ο καιρός για ανανέωση. Έκανα τη διαδρομή σου πριν μερικές εβδομάδες. Όπως τα λες, 2+ χρόνια διαφορά είναι εμφανή πια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekgr Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Ακριβώς το ίδιο έκανα και εγώ! Λίγες μέρες πριν. Κρίμα για την ελλιπή υποστήριξη της HTC. Εννοείτε ότι με έχασε από πελάτη δια βίου! Γειά σας και χαρά σας παιδιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spermnator Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Ρε παιδια ενταξει ειναι σκετη απελπισια τπτ δεν δουλευει σωστα...Παω να βρω το hack kit και εχει κατεβει απο παντου....Μετα πολλα το βρισκω,κανω ινστολ σε ενα πισι,δεν εβλεπε το hd με τπτ... Εχω ερθει σε αλλο pc,τα εκανα ολα οπως επρεπε,εχω επιλεξει απο το hd μονο φορτιση και τικ sto debugging,ξεκινω το hack kit και λεει οτι πρεπει να γινει downgrade αλλιως τζιφος...Πως στο καλο να το κανω downgrade απο την στιγμη που τα λινκ που υπαρχουν στικυ εδω στο thread απο την πρωτη σελιδα δεν δουλευουν...? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Ρε παιδια ενταξει ειναι σκετη απελπισια τπτ δεν δουλευει σωστα...Παω να βρω το hack kit και εχει κατεβει απο παντου....Μετα πολλα το βρισκω,κανω ινστολ σε ενα πισι,δεν εβλεπε το hd με τπτ... Εχω ερθει σε αλλο pc,τα εκανα ολα οπως επρεπε,εχω επιλεξει απο το hd μονο φορτιση και τικ sto debugging,ξεκινω το hack kit και λεει οτι πρεπει να γινει downgrade αλλιως τζιφος...Πως στο καλο να το κανω downgrade απο την στιγμη που τα λινκ που υπαρχουν στικυ εδω στο thread απο την πρωτη σελιδα δεν δουλευουν...? :(βρες και κατεβασε την PD98IMG.ειναι η πρωτη rom που εβαλε η htc στο dhd.βαλε το αρχειο χυμα στην sd card και κανε επανεκκινηση.θα σε ρωτησει στο bootloader αν θελεις να κανεις εγκατασταση.θα πατησεις yes με το volume key.μοις ολοκληρωσει την εγκατασταση,εχεις κανει downgrade.τωρα μπορεις με το aahk η ακομα και με το visionary να κανεις root.στη συνεχεια θα εγκαταστησεις recovery και εισαι ετοιμος να φλασαρεις οποια custom rom θελεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. April 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Ρε παιδια ενταξει ειναι σκετη απελπισια τπτ δεν δουλευει σωστα...Παω να βρω το hack kit και εχει κατεβει απο παντου....Μετα πολλα το βρισκω,κανω ινστολ σε ενα πισι,δεν εβλεπε το hd με τπτ... Εχω ερθει σε αλλο pc,τα εκανα ολα οπως επρεπε,εχω επιλεξει απο το hd μονο φορτιση και τικ sto debugging,ξεκινω το hack kit και λεει οτι πρεπει να γινει downgrade αλλιως τζιφος...Πως στο καλο να το κανω downgrade απο την στιγμη που τα λινκ που υπαρχουν στικυ εδω στο thread απο την πρωτη σελιδα δεν δουλευουν...? :( Ερώτηση, αφού η συσκευή πλέον είναι έκτος εγγύησης ή έστω έχει λίγους μήνες ακόμα και θες να την πειράξεις, γιατί δεν τι κάνεις μέσω htcdev.com να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spermnator Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 βρες και κατεβασε την PD98IMG.ειναι η πρωτη rom που εβαλε η htc στο dhd.βαλε το αρχειο χυμα στην sd card και κανε επανεκκινηση.θα σε ρωτησει στο bootloader αν θελεις να κανεις εγκατασταση.θα πατησεις yes με το volume key.μοις ολοκληρωσει την εγκατασταση,εχεις κανει downgrade.τωρα μπορεις με το aahk η ακομα και με το visionary να κανεις root.στη συνεχεια θα εγκαταστησεις recovery και εισαι ετοιμος να φλασαρεις οποια custom rom θελεις. ΤΟΟΟΟΟΟΣΟ απλο?Εγω κατι goldcard διαβαζω και κατι οδηγους απελπιστικους για να κανω downgrade...ολοκληρη επιστημη...κανω οτι λες ειναι τοσο απλο στανταρακι? Ερώτηση, αφού η συσκευή πλέον είναι έκτος εγγύησης ή έστω έχει λίγους μήνες ακόμα και θες να την πειράξεις, γιατί δεν τι κάνεις μέσω htcdev.com να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο; Φιλε μου ειλικρινα δεν εχω ιδεα σε τι αναφερεσαι!Δωσε μου εστω ενα λινκ και θα την βγαλω την ακρη....Απλα αποσα εχω σκαλισει δεξια και αριστερα, ειχα φτασει στο συμπερασμα οτι με το hack kit και την custom rom και ενα διλεπτο βιντεακι στο youtube ειχα καθαρισει και περασει οποια custom ηθελα...μεχρι που επεσα πανω στο downgrade :@ Μια τελευταια ερωτηση..Απολες τις custom, εχω καταλαβει σωστα οτι για το κινητο μας η τελευταια sabsa prime και καινουργια ειναι και μια χαρα τρεχει και ειναι ολα οκ?Αν εχετε να προτεινετε καποια αλλη πειτε,δεν θελω παπαδες,θελω απλα να λειτουργουν ολα ομορφα και φυσιολογικα αλλα να ειναι καινουργια και οχι η stock 2.3.5 που ειχα τοσο καιρο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Αν θες JB δοκίμασε την Jellybean, αλλά μόνο την έκδοση R6.1 Αν θες Htc Sense οκίμασε την Sabsa με ICS Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Ας αναβαθμιζόταν έστω και το sense στην 2.3.5 και όλα θα ήταν καλύτερα, πάντως ευτυχώς που ανανεώνονται ορισμένες εφαρμογές... Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 ΤΟΟΟΟΟΟΣΟ απλο?Εγω κατι goldcard διαβαζω και κατι οδηγους απελπιστικους για να κανω downgrade...ολοκληρη επιστημη...κανω οτι λες ειναι τοσο απλο στανταρακι? Μια τελευταια ερωτηση..Απολες τις custom, εχω καταλαβει σωστα οτι για το κινητο μας η τελευταια sabsa prime και καινουργια ειναι και μια χαρα τρεχει και ειναι ολα οκ?Αν εχετε να προτεινετε καποια αλλη πειτε,δεν θελω παπαδες,θελω απλα να λειτουργουν ολα ομορφα και φυσιολογικα αλλα να ειναι καινουργια και οχι η stock 2.3.5 που ειχα τοσο καιρο.. διαβασε το πεμπτο ποστ σε αυτη την σελιδα για να δεις την διαδικασια.πιστευω θα σε βοηθησει.:) η sabsa prime ειναι αψογη,την ειχα αρκετο καιρο αλλα εχουν κλεισει την σελιδα της οι moderators του xda γιατι χρησιμοποιουσε kanged components.εγω εχω βαλει την viperDHD 2,2.0 και ειναι τελεια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Πολύ καλή σε AOSP είναι η CM10.1 του Mustavaalkosta. Πιο πρόσφατη γενικά σε κώδικα και αρκετά bugless. Βέβαια αν δεν σου αρέσουν οι σπαρτιατικες rom και είσαι συνηθισμένος στις sense, δεν θα σε βολέψουν. Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrios87 Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 μπορει καποιος να βοηθήσει με το θεμα του σήματος???δεν μπορω να μιλήσω οταν ειμαι εν κινηση..ανεβοκατεβαινουν οι μπαρες του σηματος κ χανω την επαφη...help Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 μπορει καποιος να βοηθήσει με το θεμα του σήματος???δεν μπορω να μιλήσω οταν ειμαι εν κινηση..ανεβοκατεβαινουν οι μπαρες του σηματος κ χανω την επαφη...help Αρχισε να το κάνει ξαφνικά ή αφού άλλαξες κάποια Ρομ; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts