dimikord Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 κ εγω την ειχα για πολυ καιρο..πολυ καλη ρομ με τα καλυτερα tweaks. για μπαταρια θα διαφωνησω,τρωει καργα.. επισης πολυ ενοχλητικο ηταν οτι το σημα wifi δειχνει 100% συνεχει κ παντου... αν την εγκαταστησεις με sence λαγκαρει αρκετα.. χωρις sence καπως ανασαινει... παντως ειναι παντα στα buckup μου κ στο επομενο update την δοκιμαζω αμεσα..:p επισης σημερα βγαινει arhd 7.2 k 6.5:rolleyes:δεν εχω δοκιμασει με χωρις sense ,αλλα μιλαω σε σχεση με τη sabsa που μου κατεβαινε στα 130 mb ελευθερη μνημη,ενω με την viper ειμαι στα 230 mb. απο μπαταρια σε συγκριση με sabsa,ics και super galaxy που ειχα κατα καιρους,ειμαι ικανοποιημενος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Το έχουμε ξαναπεί ότι το θέμα αυτονομία μπαταρίας αλλάζει από κινητό σε κινητό κάποιες φορές, όπως και άλλα πράγματα (κλείδωμα GPS κλπ). πχ. σε μένα έχει πολύ καλή αυτονομία με Jellytime, στον άλλο μπορεί να δουλεύει καλύτερα η Icecold. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Highlander Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Με το δικό μου bt headset Sony Ericsson MW600 μια χαρά δουλεύει . άρα μήπως είναι θέμα ασυμβατότητας; Το συγκεκριμένο BT με άλλες συσκευές λειτουργεί κανονικά. Έχει και Bluetooth 3.0. Στο FAQ του, λέει πως το voice dialling, απλά πρέπει να είναι configured. Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Το περίεργο είναι πως ούτε με το Nokia BH-218 μπορώ να κάνω Voice Dialling. Παράθεση http://users.altecnet.gr/dwc/DW.jpg I am the end of time ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Ερώτηση για ταχύτητα 3G. Όπου έχω τσεκάρει μέσα στην Αθήνα, δεν πιάνω στο speedtest πάνω από 3.5-4mbps. Έχω wind και διαβάζω σε άλλα topic ότι με άλλα κινητά βλέπουν μέχρι 15mbps. Είναι παλιά η συσκευή μας ή φταίει το 3g μου; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Ερώτηση για ταχύτητα 3G. Όπου έχω τσεκάρει μέσα στην Αθήνα, δεν πιάνω στο speedtest πάνω από 3.5-4mbps. Έχω wind και διαβάζω σε άλλα topic ότι με άλλα κινητά βλέπουν μέχρι 15mbps. Είναι παλιά η συσκευή μας ή φταίει το 3g μου;πες μου πως κανεις τεστ ,να κανω και εγω που εχω cosmote και ειμαι αθηνα ,να σου πω ποσα mbps πιανω:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Κατεβάζεις το speed test από το play store και το τρέχεις 2-3 φορές, καλυτερα όμως σε διαφορετικές ώρες για να δούμε αν έχουν συνοχή. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Το έχουμε ξαναπεί ότι το θέμα αυτονομία μπαταρίας αλλάζει από κινητό σε κινητό κάποιες φορές, όπως και άλλα πράγματα (κλείδωμα GPS κλπ). πχ. σε μένα έχει πολύ καλή αυτονομία με Jellytime, στον άλλο μπορεί να δουλεύει καλύτερα η Icecold. ε ναι αφου εχεις 1900 μπαταρια λογικο ειναι να βλεπεις καλη αυτονομια:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Κατεβάζεις το speed test από το play store και το τρέχεις 2-3 φορές, καλυτερα όμως σε διαφορετικές ώρες για να δούμε αν έχουν συνοχή.το εκανα τρεις φορες με διαφορα μια ωρα το καθε τεστ. μου εβγακε στο download 4,25-3,60-3,68 και στο upload 1,16-1,13-1,25. θα το κανω και αυριο σε διαφορετικες ωρες και αν δω διαφορες θα σου πω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 το εκανα τρεις φορες με διαφορα μια ωρα το καθε τεστ. μου εβγακε στο download 4,25-3,60-3,68 και στο upload 1,16-1,13-1,25. θα το κανω και αυριο σε διαφορετικες ωρες και αν δω διαφορες θα σου πω. Δυστυχώς επαληθεύεις τα δικά μου αποτελέσματα... Άρα ή το 3G δίκτυο είναι μάπα, ακόμα και μέσα στην Αθήνα ή το κινητό μας δεν μπορεί να πιάσει πιο ψηλά νούμερα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Δυστυχώς επαληθεύεις τα δικά μου αποτελέσματα... Άρα ή το 3G δίκτυο είναι μάπα, ακόμα και μέσα στην Αθήνα ή το κινητό μας δεν μπορεί να πιάσει πιο ψηλά νούμερα. μάλλον έτσι είναι γιατί και σήμερα που έκανα πάλι το τεστ,στα ίδια επίπεδα είναι...:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prezakis Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Καλημέρα, Έχω μία ερώτηση για το συγκεκριμένο μοντέλο. Το έχει βγάλει το e-shop.gr στο Crazy Sundays με 249€. Εσείς που το έχετε, μπορείτε να μου πείτε αν αξίζει; Βέβαια, από την περιγραφή δεν μπορώ να καταλάβω ποια έκδοση λειτουργικό έχει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση prezak Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 κάτοχος από τότε που πρωτοβγήκε, όχι 250ε νομίζω είναι πολλά πλέον για τόσο παλιά συσκευη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 κάτοχος από τότε που πρωτοβγήκε, όχι 250ε νομίζω είναι πολλά πλέον για τόσο παλιά συσκευη! συμφωνω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 δηλαδη μια λογικη τιμη που να πιανει τωρα η συσκευη μας ποσο περιπου ειναι? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 δηλαδη μια λογικη τιμη που να πιανει τωρα η συσκευη μας ποσο περιπου ειναι? ~150€ για μια καλοδιατηρημένη συσκευή. Δεν είναι λίγα για την ηλικία και την τεχνολογία της ;) Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 ~150€ για μια καλοδιατηρημένη συσκευή. Δεν είναι λίγα για την ηλικία και την τεχνολογία της ;)συμφωνω!αφου το galaxy s3 mini το βρισκει καποιος καινουριο με 255 ευρω,πανω απο 150 να αγορασει καποιος το dHD ειναι δυσκολο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 συμφωνω!αφου το galaxy s3 mini το βρισκει καποιος καινουριο με 255 ευρω,πανω απο 150 να αγορασει καποιος το dHD ειναι δυσκολο... Ειδικά στην κινεζική αγορά, βρίσκεις διπύρηνα δικαρτα με καλύτερη οθόνη, στην μισή τιμή. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Ειδικά στην κινεζική αγορά, βρίσκεις διπύρηνα δικαρτα με καλύτερη οθόνη, στην μισή τιμή.δωσε κανενα λινκ απο αυτη την αγορα να δω γιατι δεν εχω μπει να δω !:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 δωσε κανενα λινκ απο αυτη την αγορα να δω γιατι δεν εχω μπει να δω !:) OFF TOPIC, αλλά για σένα επειδή το ζήτησες - 2πύρηνο κάτω από 130€ ZTE V970 -4πύρηνο στα 240€ Newman N2 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Πάντως και από ocing πάει καλά η Jellytime. Το είχα για μερικές βδομάδες στα 1200 και επειδή δεν είχε θέμα το ανέβασα εδώ και 2 μέρες στα 1300. Μέχρι στιγμής σφαίρα :-) :-) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Πάντως και από ocing πάει καλά η Jellytime. Το είχα για μερικές βδομάδες στα 1200 και επειδή δεν είχε θέμα το ανέβασα εδώ και 2 μέρες στα 1300. Μέχρι στιγμής σφαίρα :-) :-) Έχω την CM10.1 του Mustaavalkosta και είναι επίσης πολύ καλή στα 1200 και σχεδόν bug-less. Αυτή που δείχνει όμως πιο καλοδουλεμένη και παραμετροποιήσιμη για την συσκευή μας είναι η codefireX. Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Και η αύξηση στο score του Antutu, εξίσου ενδιαφέρουσα. Από 4200 στα 1000mhz, στα 4900 στα 1300mhz. Αύξηση σχεδόν 16%. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Τουλάχιστον παιδιά έχω ξεμείνει στο κινητό με την 2.3.5 η οποία είναι σταθερή ως επίσημη ρόμ και το καλύτερο είναι ότι δεν τρώει μπαταρία όπως ακούω με τα σχόλια για custom rom. το θέμα είναι ότι δεν βλέπω αναβάθμιση έστω σε ορισμένα σημεία του λειτουργικού.. Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 (edited) Τουλάχιστον παιδιά έχω ξεμείνει στο κινητό με την 2.3.5 η οποία είναι σταθερή ως επίσημη ρόμ και το καλύτερο είναι ότι δεν τρώει μπαταρία όπως ακούω με τα σχόλια για custom rom. το θέμα είναι ότι δεν βλέπω αναβάθμιση έστω σε ορισμένα σημεία του λειτουργικού.. καλα κανεις φιλε...κ εγω γυρισα στην black ice 2.3.7 κ ειναι ολα κομπλε!!!αν και αμεσως επομενη επιλογη γιαμενα ειναι η icecoldsandwich Edited March 16, 2013 by Tolakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Για όποιον έχει προβλήματα με custom Rom ή βαριέται να δοκιμάζει διάφορα, σίγουρα η καλύτερη λύση είναι κάποια επίσημη Rom. Πάντως σκέφτομαι το επόμενο κινητακι μου να μην είναι κάποιας γνωστής εταιρείας, αλλά κάποιο φτηνό κινέζικο με δυνατά χαρακτηριστικα. Τουλάχιστον να μην παραπονιέμαι αν δεν βγάζει η κινεζική εταιρεία πολλά updates, please αφού θα έχω ξοδέψει λίγα χρήματα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts