Tolakos Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Καλημέρα παίδες.θέλω να πάρω μια 32 gb κάρτα.ποια προτείνετε?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Μια βοηθεια απο οποιον μπορει,πως θα μεταφερω τις επαφες μου απο το τηλ μου στον υπολογιστη μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 καντες συγχρονισμο με το gmail ή χρησιμοποιησε το myphone explorer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
violence7 Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Καλησπέρα παιδιά. Από χθες στο κινητό μου λέει περιορισμένη υπηρεσία και δεν έχω καθόλου σήμα μέχρι σήμερα. Έβγαλα την κάρτα σιμ και την ξαναέβαλα,έκανα restart,το έβαλα σε flight mode και μετά πάλι σε κανονικό και δεν έχει αλλάξει τίποτα.Σήμα μηδέν. Τι παίζει ρε παιδιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Καλησπέρα παιδιά. Από χθες στο κινητό μου λέει περιορισμένη υπηρεσία και δεν έχω καθόλου σήμα μέχρι σήμερα. Έβγαλα την κάρτα σιμ και την ξαναέβαλα,έκανα restart,το έβαλα σε flight mode και μετά πάλι σε κανονικό και δεν έχει αλλάξει τίποτα.Σήμα μηδέν. Τι παίζει ρε παιδιά? Έβαλες πρόσφατα άλλη Rom? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
violence7 Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Έβαλες πρόσφατα άλλη Rom? Όχι τίποτα δεν έχω πειράξει. Στο ξαφνικό έγινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutsa Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Αυτο που λες το ειχα παθει και εγω τελειως στα ξαφνικα δεν ειχε σημα η συσκευη ειχα παρει τηλ στην htc και μου ειπε οτι πιθανοτατα να μην κανει καλη επαφη το καπακι με τα 2 δοντακια εκει κοντα που μπαινει η sim. Δοκιμασε να τα καθαρισεις και πισω στο καπακι τα μεταταλικα μερη. Σε εμενα δεν δουλεψε και αναγκαστηκα να το ρουταρω και να τα κανω ολα απο την αρχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
violence7 Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Αυτο που λες το ειχα παθει και εγω τελειως στα ξαφνικα δεν ειχε σημα η συσκευη ειχα παρει τηλ στην htc και μου ειπε οτι πιθανοτατα να μην κανει καλη επαφη το καπακι με τα 2 δοντακια εκει κοντα που μπαινει η sim. Δοκιμασε να τα καθαρισεις και πισω στο καπακι τα μεταταλικα μερη. Σε εμενα δεν δουλεψε και αναγκαστηκα να το ρουταρω και να τα κανω ολα απο την αρχη. Επειδή τα καθάρισα και συνεχίζει να μην υπάρχει σήμα γίνεται να μου πεις πως το έκανες ρουτ?Για να το κάνω αν είναι και γω γιατί χρειάζομαι σήμα προφανώς :p Θα περάσω όλα τα αρχεία μου στο pc για να μην τα χάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Επειδή τα καθάρισα και συνεχίζει να μην υπάρχει σήμα γίνεται να μου πεις πως το έκανες ρουτ?Για να το κάνω αν είναι και γω γιατί χρειάζομαι σήμα προφανώς :p Θα περάσω όλα τα αρχεία μου στο pc για να μην τα χάσω.νομιζω οτι πρεπει να το πας στο service να στο φτιαξουν.δεν νομιζω οτι με root εχουν σημα τα κινητα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
violence7 Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Άρα δεν γλιτώνω το 40άρι. :sorry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Καλησπέρα παιδιά. Από χθες στο κινητό μου λέει περιορισμένη υπηρεσία και δεν έχω καθόλου σήμα μέχρι σήμερα. Έβγαλα την κάρτα σιμ και την ξαναέβαλα,έκανα restart,το έβαλα σε flight mode και μετά πάλι σε κανονικό και δεν έχει αλλάξει τίποτα.Σήμα μηδέν. Τι παίζει ρε παιδιά? Άλλη sim δοκίμασες? Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Η την προβληματική sim σε άλλο κινητό; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Η την προβληματική sim σε άλλο κινητό; +1 Την έχω πατήσει με αρχαία-ταλαιπωρημένη sim της wind και νόμιζα οτι έφταιγε το radio Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutsa Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Επειδή τα καθάρισα και συνεχίζει να μην υπάρχει σήμα γίνεται να μου πεις πως το έκανες ρουτ?Για να το κάνω αν είναι και γω γιατί χρειάζομαι σήμα προφανώς :p Θα περάσω όλα τα αρχεία μου στο pc για να μην τα χάσω. Ξεχασα να σου αναφερω οτι ειχα δοκιμασει και αυτο που αναφαιρουν τα παιδια με την αλλαγη της sim αλλα τουλαχιστον σε μενα δεν δουλεψε πληρως εβρισκε σημα αλλα μετα απο μια ωρα το εχανε και εκανα restart για να επανελθει. δοκιμασε το δεν εχεις να χασεις τιποτα 5 ευρω κοστιζει η δουλεια. Επισης κοιταξε λιγο στις ρυθμισεις δυκτυου μηπως εχεις πειραξει τιποτα οπως και αν δεν Χρησημοποιεις το 3G βαλε την επιλογη gsm networks only. Aν μετα απο τα παραπανω δεν διορθωθει το προβλημα σου και επειδη ειχα βρεθει και εγω στην ιδια θεση με σενα ριξε μια ματια στο http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=765 και οτι αποριες εχεις το συζηταμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
violence7 Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας και το εκτιμώ. Πριν καιρό είχα πάει να κάνω ακύρωση του καρτοπρογράμματος με τα 17 ευρώ και να το αλλάξω σε καρτοκινητό vodafone cu. Τους το είχα επισημάνει πολλές φορές ότι θέλω να αλλάξω σε κάρτα. Και το ακύρωσαν και μου είπαν σε 30 ημέρες θα έχεις αλλάξει. Δεν θυμάμαι πόσος καιρός έχει περάσει από τότε αλλά σκέφτομαι ίσως παίζει ρόλο αυτό.Αν και τώρα πλέον από το "η κλίση δεν είναι θικτή" έχουμε πάει στο ότι ο αριθμός μου δεν αντιστοιχεί σε vodafone. Και σκέφτομαι μήπως μου ακυρώσανε τελείως τον αριθμό.Θα πάω αύριο να μάθω. Ελπίζω να είναι αυτό και όχι πρόβλημα κινητού. Και πάλι ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Χρειαζομαι βοηθεια παιδια,ξαφνικα δεν μνου ανοιγει εφαρμογες λεγοντας οτι δεν υπαρχει χωρος στη μνημη.Εκανα και ακκαθαριση δεδομενων τιποτα,και ολα αυτα χωρις να εχω προσθεσω κατι.Τι πρεπει να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Χρειαζομαι βοηθεια παιδια,ξαφνικα δεν μνου ανοιγει εφαρμογες λεγοντας οτι δεν υπαρχει χωρος στη μνημη.Εκανα και ακκαθαριση δεδομενων τιποτα,και ολα αυτα χωρις να εχω προσθεσω κατι.Τι πρεπει να κανω?εχεις δει στις ρυθμίσεις πόση ελεύθερη μνήμη έχεις?εχεις την εργοστασιακή rom? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VagST Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Χρειαζομαι βοηθεια παιδια,ξαφνικα δεν μνου ανοιγει εφαρμογες λεγοντας οτι δεν υπαρχει χωρος στη μνημη.Εκανα και ακκαθαριση δεδομενων τιποτα,και ολα αυτα χωρις να εχω προσθεσω κατι.Τι πρεπει να κανω? Η sd σου παίζει κανονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spithas11 Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 ποια ρομ ειναι καλη σε σχεση με την μπαταρια;εχω περασει την CM10.1 και η μπαταρια δεν κραταει καθολου.με 15 λεπτα angry birds και απο 100% εφτασε στο 50%.με την μαμα την ρομ δεν ειχα τετοιο θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 ποια ρομ ειναι καλη σε σχεση με την μπαταρια;εχω περασει την CM10.1 και η μπαταρια δεν κραταει καθολου.με 15 λεπτα angry birds και απο 100% εφτασε στο 50%.με την μαμα την ρομ δεν ειχα τετοιο θεμα gingerbread....αλλα δοκιμασε κ την icecoldsandwich Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 ποια ρομ ειναι καλη σε σχεση με την μπαταρια;εχω περασει την CM10.1 και η μπαταρια δεν κραταει καθολου.με 15 λεπτα angry birds και απο 100% εφτασε στο 50%.με την μαμα την ρομ δεν ειχα τετοιο θεμα Την κατανάλωση την τσεκάρεις κυρίως όταν το κινητό κάθεται. Αν μπορείς, δες τι σου τρώει τότε. Αν είσαι στα 4-5mah, είσαι μια χαρά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Highlander Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Καλημέρα. Έχω ένα bluetooth στο κράνος μου (Interphone F5) και μου λέει πως το κινητό μου δεν υποστηρίζει Voice Dialling μέσω bluetooth. Υπάρχει κάποιος τρόπος να δουλέψει ; Ενώ χωρίς bluetooth οι φωνητικές εντολές λειτουργούν κανονικά. Ευχαριστώ. Παράθεση http://users.altecnet.gr/dwc/DW.jpg I am the end of time ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Καλημέρα. Έχω ένα bluetooth στο κράνος μου (Interphone F5) και μου λέει πως το κινητό μου δεν υποστηρίζει Voice Dialling μέσω bluetooth. Υπάρχει κάποιος τρόπος να δουλέψει ; Ενώ χωρίς bluetooth οι φωνητικές εντολές λειτουργούν κανονικά. Ευχαριστώ. Με το δικό μου bt headset Sony Ericsson MW600 μια χαρά δουλεύει . άρα μήπως είναι θέμα ασυμβατότητας; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 εδω και μια βδομαδα εχω φλασαρει την viper και ειναι πολυ σταθερη και με πολλα εξτρα χαρακτηριστικα.σε σχεση με την sabsa που ειχα μεχρι τωρα ,εχει πολυ λιγοτερο memory lag και ειναι πιο γρηγορη.δυο bugs εχει,αλλα επουσιωδη.δεν κανει apply να φαινονται πρωτα τα επωνυμα στην εφαρμογη people,και δεν κραταει μια ρυθμιση στα μηνυματα ασημαντη. οποιος θελει την δοκιμαζει,μου φαινεται καλη!(και απο μπαταρια μια χαρα!) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 εδω και μια βδομαδα εχω φλασαρει την viper και ειναι πολυ σταθερη και με πολλα εξτρα χαρακτηριστικα.σε σχεση με την sabsa που ειχα μεχρι τωρα ,εχει πολυ λιγοτερο memory lag και ειναι πιο γρηγορη.δυο bugs εχει,αλλα επουσιωδη.δεν κανει apply να φαινονται πρωτα τα επωνυμα στην εφαρμογη people,και δεν κραταει μια ρυθμιση στα μηνυματα ασημαντη. οποιος θελει την δοκιμαζει,μου φαινεται καλη!(και απο μπαταρια μια χαρα!) κ εγω την ειχα για πολυ καιρο..πολυ καλη ρομ με τα καλυτερα tweaks. για μπαταρια θα διαφωνησω,τρωει καργα.. επισης πολυ ενοχλητικο ηταν οτι το σημα wifi δειχνει 100% συνεχει κ παντου... αν την εγκαταστησεις με sence λαγκαρει αρκετα.. χωρις sence καπως ανασαινει... παντως ειναι παντα στα buckup μου κ στο επομενο update την δοκιμαζω αμεσα..:p επισης σημερα βγαινει arhd 7.2 k 6.5:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts