Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire HD (Μέρος ΙΙ)

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Nα ρωτήσω και εγώ κάτι που με απασχολεί. Θέλω να συνδεθώ με FTP Server. Με wifi μπορώ, με 3g όμως όχι. Πήρα στο πάροχο τηλέφωνο μου είπανε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Μήπως γνωρίζεται αν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο θέμα με την σύνδεση σε FTP server over 3g ?

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια σημερα που μου χρειαστηκε το gps και πηγα να το χρησιμοποιησω για 1η φορα δεν μου κλειδωνε δορυφορους...κατεβασα το gps test και μου βρηκε μεχρι 6-7 δορυφορους και καπως εφτιαξε η κατασταση αλλα διαβασα οτι σε μερικους κλειδωνει στα 20sec μεχρι και 12 δορυφορους... λετε να παιζει κατι με το δεκτη ? Εχω την τελευταια επισημη ρομ 2.50.405.2 !

Επίσης σκέφτομαι να φυγω απο την επισημη και να ρουταρω το κινητο... ποια ρομ σταθερη και με τα λιγοτερα δυνατον προβληματα μου συνιστατε?Ειδα που αναφερατε πολλες ρομ σε προηγουμενα posts αλλα μπερδευτηκα λιγο για αυτο και σας ξαναρωταω..

Συγνωμη αν εγινα κουραστικος και ευχαριστς πολυ εκ των προτερων για τις απαντησεις σας...

Το 3G το είχες ανοιχτό;

Για ΡΟΜ θα ακούσεις πολλές προτάσεις. Προσωπικά με full Sense 3.0 θα σου πρότεινα Virtuous Unity .

Nα ρωτήσω και εγώ κάτι που με απασχολεί. Θέλω να συνδεθώ με FTP Server. Με wifi μπορώ, με 3g όμως όχι. Πήρα στο πάροχο τηλέφωνο μου είπανε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Μήπως γνωρίζεται αν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο θέμα με την σύνδεση σε FTP server over 3g ?

Φυσικά υπάρχει θέμα, αν βρίσκεσαι πίσω απο gateway που λειτουργεί με ΝΑΤ ή firewall δε πρόκειται να λειτουργήσει. Το θέμα για σένα είναι αν έχεις κανονική σύνδεση wireless internet ή αν συνδέεσαι με κάποιο πακέτο wap, μηνιαίου προπληρωμένου χρόνου.

Το 3G το είχες ανοιχτό;

Για ΡΟΜ θα ακούσεις πολλές προτάσεις. Προσωπικά με full Sense 3.0 θα σου πρότεινα Virtuous Unity .

στήν αρχή το είχα αλλα μετά το έκλεισα και δεν είδα διαφορά...

@chaosdoctor

Κατέβασε το GPS Status και τρέξτο. Βγες όμως έξω σε έναν ακάλυπτο χώρο. Κάνε μετά download A-gps, και περίμενε μέχρι να βρει δορυφόρους και να κλειδώσει. Μετά θα καλυτερεύσει το πρόβλημα σου. Κλείσε και το 3g και άνοιξε κάποιο GPS πρόγραμμα. Αυτό θα πρέπει να το κάνεις κάθε 2-3 ημέρες. Κάνε το αυτό και πες μας.

@Spyros

Έχω τα 3gb από την Vodafone ίντερνετ. Μας πώς γίνεται μέσω wifi να μπαίνει στον FTP Server της εταιρίας που δουλεύω και μέσω 3g όχι όταν είμαι στον σπίτι μου ;. Βασικά δεν κατάλαβα αυτό που είπες. Θα το ρωτήσω όταν θα πάω στην εταιρία την Παρασκευή.

@Spyros

Έχω τα 3gb από την Vodafone ίντερνετ. Μας πώς γίνεται μέσω wifi να μπαίνει στον FTP Server της εταιρίας που δουλεύω και μέσω 3g όχι όταν είμαι στον σπίτι μου ;. Βασικά δεν κατάλαβα αυτό που είπες. Θα το ρωτήσω όταν θα πάω στην εταιρία την Παρασκευή.

Δοκίμασε με ενεργή και ανενεργή την επιλογή passive ftp

καλησπέραα, είπα να αλλάξω ROM στο DHD μου.. αλλά δεν μπορώ να πάρω temproot στο android 2.3 μέσω του adb shell.. δεν πετάει κάποιο error απλά κολάει και στο τέλος δεν κάνει τίποτα όταν τρέχω το GingerBreak..

Πληροφορίες λογισμικού:

Android: 2.3.3 (official)

HTC Sense UI: 2.1

Firmware: 2.50.405.2 CL87995 release-keys

έχω πάρει screenshot μήπως βοηθήσει..

http://img845.imageshack.us/img845/4875/unrooted.png

έχει κανείς ιδέα?

ευχαριστώ.. >:-)

Edited by V_tec

παιδια πριν απο λιγο μου ηρθε αναβαθμιση 2.50.405.2!βρηκε καποιος καμια διαφορα???????

ναι! οτι δεν πιάνει το exploit για την 2.50.405.2 μάλλον! και εγώ αυτή έχω (απο προχθές) και σήμερα μου ήρθε η ιδέα να rootάρω και δεν μπορώ! λολ

ναι! οτι δεν πιάνει το exploit για την 2.50.405.2 μάλλον! και εγώ αυτή έχω (απο προχθές) και σήμερα μου ήρθε η ιδέα να rootάρω και δεν μπορώ! λολ

Κανε downgrade την εκδοση σου και μετα root.Ολα θα τα βρεις στη 1η σελιδα...;)

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Ναι αλλά πιάνει καλύτερα το wifi πλέον. Έχει ποιο ισχυρό σήμα και δεν υπάρχουν τα disconnect τόσο εύκολα

Το νέο UI του market, μου άρεσε πολύ.

Καλημέρα σε όλους.

Είμαι κάτοχος και εγώ το dhd και αποφάσισα να το κάνω root. Όμως νιώθω λίγο άσχετος με τη διαδικασία γιατί ποτέ δεν ασχολήθηκα. Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να ανεβάσει κάποιο βίντεο με τις διαδικασίες που περιγράφετε στην πρώτη σελίδα για να βοηθήσει και εμάς που είμαστε οπτικοί τύποι.

Ευχαριστώ πολύ.

ΥΓ Η πρώτη φορά είναι η δύσκολη.

Καλημέρα σε όλους.

Είμαι κάτοχος και εγώ το dhd και αποφάσισα να το κάνω root. Όμως νιώθω λίγο άσχετος με τη διαδικασία γιατί ποτέ δεν ασχολήθηκα. Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να ανεβάσει κάποιο βίντεο με τις διαδικασίες που περιγράφετε στην πρώτη σελίδα για να βοηθήσει και εμάς που είμαστε οπτικοί τύποι.

Ευχαριστώ πολύ.

ΥΓ Η πρώτη φορά είναι η δύσκολη.

Καλημερα φιλε μου...

Επειδη η διαδικασια για να γινει το βιντεο ειναι χρονοβορα και τα παιδια εδω ηδη ξοδευουν πολυ χρονο με τους οδηγους,τα pm κτλ, δεν ειναι και τοσο ευκολο.

Παντως οι οδηγοι ειναι αναλυτικοτατοι στη 1η σελιδα,αλλα ισως σε βοηθησουν και καποια βιντεο απο εδω: http://www.google.com/search?q=how+to+root+desire+hd&hl=el&rls=com.microsoft:el:IE-SearchBox&rlz=1I7GGLL_el&prmd=ivnsfd&source=lnms&tbm=vid&ei=EzgdTuTiIIvG-QbDzrj7CA&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=3&ved=0CA0Q_AUoAg&biw=1440&bih=735

Follow me on XDA

Κανε downgrade την εκδοση σου και μετα root.Ολα θα τα βρεις στη 1η σελιδα...;)

@elthis μάλλον δεν διάβασες το ποστ μου στην προηγούμενη σελίδα..

μετά από κάμποσο ψάξιμο απότι κατάλαβα δεν πιάνει πλέον το gingerbeak sto gingerbread τουλάχιστον στα κινητά με firmware αναβαθμισμένα σε 2.50.405.2!

Αν κάποιος το έχει δοκιμάσει και πιάνει ας κάνει ένα ποστ.. thanks..

μετά από κάμποσο ψάξιμο απότι κατάλαβα δεν πιάνει πλέον το gingerbeak sto gingerbread τουλάχιστον στα κινητά με firmware αναβαθμισμένα σε 2.50.405.2!

Κάπου πήρε το μάτι μου στους xda ένα thread με κάποιον που έκανε root τη συγκεκριμένη έκδοση. Κανε μια αναζήτηση μήπως αξίζει.

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Follow me on XDA

Φίλοι elthis και athanaso σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Έχω κάποιες απορίες και αν μπορείτε να με βοηθήσετε.

Αυτό που θέλω να κάνω είναι να περάσω κάποια νέα rom.

Αρχικά θα κάνω downgrade.

Μετά θα πρέπει να κάνω root και s-off;

και μετά περνάω την custom rom σωστά;

ΚΑι αν θέλω να επαναφέρω την μαμα rom την βρίσκω στην πρώτη σελίδα και ξε-root(συγνώμη για τον αδόκιμο όρο) πως κάνω;

Ξέρω οτι τα έχετε απαντήσει άπειρες φορές όμως θέλω βοήθεια.

Ευχαριστώ πολύ!

ΚΑι αν θέλω να επαναφέρω την μαμα rom την βρίσκω στην πρώτη σελίδα και ξε-root(συγνώμη για τον αδόκιμο όρο) πως κάνω;

Ευχαριστώ πολύ!

Ξέχασες μετά το downgrade το root.

Η επίσημη είναι σε μορφή exe. Απλά συνδεεις το κινητό στο pc και τρέχεις το exe.

Follow me on XDA

Ευχαριστώ πολύ!

Σωστά τα λες, όσο για το un-root τρέχεις μια επίσημη rom με Froyo και μετά με το εργαλείο που έκανες radio s-off το κάνεις s-on ξανά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Παιδιά και εγώ με την virtuous εχω πρόβλημα με την μπαταρία. Τελικά ενώ μου αρέσει αυτή η ρομ θα περάσω την desense του φίλου ηλία.πότε θα βγει το επόμενο update για να μην την περασω τώρα και μετά κάνω πάλι wipe για

το update? Thanks elthis. ;)

Everything Is Possible....

Βρήκες τίποτα? γιατί εγώ δεν κατάφερα και ούτε βρήκα κάτι... :/

Βρήκες τίποτα? γιατί εγώ δεν κατάφερα και ούτε βρήκα κάτι... :/

απότι κατάλαβα δεν παίζει κάτι ακόμα chaosdoctor επειδή είναι πολύ καινούργιο το update.. όσοι είχαν σκοπό να rootάρουν / αλλάξουν rom και το κάνανε , μάλλον την πατήσανε.. υπομονή μέχρι να βρεθεί το επόμενο exploit για αυτό το firmware! ;)

και η vanilla rom καλή είναι .. δε βαριέσαι.. απλά ήθελα να δοκιμάσω Sense User Interface 3.0 :happy: αναμένουμε μέχρι νεοτέρας λοιπόν!

Παιδια καλησπερα, εχω ενα προβλημα.. το locations δεν δουλευει..στην αχη νομιζα οτι εφταιγε η ρομ αλλα αλλαξα και παλι τα ιδια..το προβλημα ειναι οταν παταω εμφανιση στο χαρτη δεν γινεται τιποτα..τι να κανω, καμια ιδεα?

Για όποιον ενδιαφέρεται ετοίμασα ένα πακετάκι με τις συχνότητες που προτιμώ εγώ για τον νέο C daemon.

Προσοχή είναι συμβατό μόνο με τον 3.1.6 kernel του LeeDroid.

Οι συχνότητες είναι:

awake max: 1036800

awake min: 245000

sleep max: 499200

sleep min: 254000

και οι governor:

awake: smoothass

sleep: powersave

Αν κάποιος θέλει μπορώ να φτιάξω ότι πακέτο χρειάζεστε.

Επειδη εχω την Virtuous και κατι με την μπαταρια δεν μου παει καλα ....για να δοκιμασω αυτες τις ρυθμισεις θα πρεπει να βαλω αυτο :

LeeDrOiD GB V3.2.0 - 2.6.35.13 CFS (Stock CPU Scheduler) (FTP) και μετα το ζιπ αρχειακι που εχεις ?

HTC Desire HD <<<