Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire HD (Μέρος ΙΙ)

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Μετά την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων έκανες και restore μήπως κανένα backup που είχες πάρει; Είναι πολύ παράξενο να μη δουλεύει ούτε μετά το hard reset. Συνιστώ σε αυτή τη περίπτωση να βγάλεις το screen protector και να το τσεκάρεις πάλι.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μετά την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων έκανες και restore μήπως κανένα backup που είχες πάρει; Είναι πολύ παράξενο να μη δουλεύει ούτε μετά το hard reset. Συνιστώ σε αυτή τη περίπτωση να βγάλεις το screen protector και να το τσεκάρεις πάλι.

Δεν εχω κανει τιποτα..το screen protector δεν σκεπαζει τον αισθητηρα...ο αισθητηρας βρισκεται πανω στο ακουστικο και εκτος οθονης..βασικα το restore τι ειναι και πως το κανεις; κι αν εκανα κατι τετοιο πως μπορω να το διορθωσω;γιατι ενα φιλος μου και καλα γνωριζε και προσπαθουσε να κανει factory reset με απενεργοποιημενη συσκευη..

Δεν εχω κανει τιποτα..το screen protector δεν σκεπαζει τον αισθητηρα...ο αισθητηρας βρισκεται πανω στο ακουστικο και εκτος οθονης..βασικα το restore τι ειναι και πως το κανεις; κι αν εκανα κατι τετοιο πως μπορω να το διορθωσω;γιατι ενα φιλος μου και καλα γνωριζε και προσπαθουσε να κανει factory reset με απενεργοποιημενη συσκευη..

Γειά σου motomoto,

Ένας εύκολος τρόπος να τσεκάρεις αν ο αισθητήρας φωτός σου λειτουργεί, είναι να κατεβάσεις το zdevice-test από το μάρκετ. Από εκεί μπορείς να ελέγξεις εύκολα την λειτουργικότητα διαφόρων σημείων της συσκευής (συμπεριλαμβανομένων των αισθητήρων)

;)

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γειά σου motomoto,

Ένας εύκολος τρόπος να τσεκάρεις αν ο αισθητήρας φωτός σου λειτουργεί, είναι να κατεβάσεις το zdevice-test από το μάρκετ.

Ευχαριστω πολυ..θα το δοκιμασω και θα ειδοποιησω..

Μολις το δοκιμασα και δε δουλευει,μαλλον πρεπει να παω μια βολτα στην ACE HELLAS..

Παιδια σε 2 προβληματακια θελω τη βοηθεια σας.

1) Στον Rom Manager δεν μπορω να μπω σε recovery , ενω παο το restart που εχει την επιλογη μπαινω κανονικα.

Εχω κανει flash σε παλιοτερες εκδοσεις αλλα τιποτα.

2) Στον τηλεφωνητη πατωντας παρατεταμενα μια κληση πρεπει κανονικα να βγαζει τις λεπτομερειες της επαφης εφοσον ειναι καταχωρημενη. Σε καποιες αυτο γινεται και σε καποιες μου λεει δεν βρεθηκε η επαφη .

Φοραω Leedroid 3.1.3 και εχω προσπαθησει με wipe cache και dalvik cache αλλα τιποτα.

Καποια ιδεα?

Παιδια σε 2 προβληματακια θελω τη βοηθεια σας.

1) Στον Rom Manager δεν μπορω να μπω σε recovery , ενω παο το restart που εχει την επιλογη μπαινω κανονικα.

Εχω κανει flash σε παλιοτερες εκδοσεις αλλα τιποτα.

Γιατι δε μπαινεις σε recovery απο το advance power menu?Δε μου εχει τυχει καποιο τετοιο προβλημα μεχρι στιγμης.Απεγκατασταση-εγκατασταση παλι και δοκιμασε να κανεις ενα fix permission απο recovery, αν και πολυ πιθανον να ειναι καποιο προβλημα της rom(?).Δοκιμασε να postαρεις και το προβλημα σου στο thread της rom...

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Επειδή το search δεν με βοήθησε, υπάρχει κάποιο πρόγραμμα πληκτρολογίου με πλήρη ελληνικά?

Επειδή το search δεν με βοήθησε, υπάρχει κάποιο πρόγραμμα πληκτρολογίου με πλήρη ελληνικά?

Τι εννοείς φίλε μου "πλήρη ελληνικά"?? Το built in πληκτρολόγιο δεν σου κάνει?

Αν θες δοκίμασε και το Greek Input Method, αλλά εμένα μου αρέσει περισσότερο το built in.

Λεωνίδας

ρε παιδια, βγηκε το HTC HD7S με μονη διαφορα απο το απλο την superLCD :blink: το DHD εχει την ιδια οθονη με το HD7..! δλδ δεν εχουμε S-LCD? εχουμε απλη LCD?? ή μηπως βγηκαν μοντελα με LCD και με S-LCD αναλογα με την περιοχη?? ..η αληθεια ειναι οτι σε σχεση με αλλα κινητα με s-lcd, η οθονη του DHD φαινεται κατωτερη! ..τι παιζει?? :wacko:

Και τι λειτουργικό τρέχει αυτό?

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Βασίλης

Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra

ρε παιδια, βγηκε το HTC HD7S με μονη διαφορα απο το απλο την superLCD :blink: το DHD εχει την ιδια οθονη με το HD7..! δλδ δεν εχουμε S-LCD? εχουμε απλη LCD?? ή μηπως βγηκαν μοντελα με LCD και με S-LCD αναλογα με την περιοχη?? ..η αληθεια ειναι οτι σε σχεση με αλλα κινητα με s-lcd, η οθονη του DHD φαινεται κατωτερη! ..τι παιζει?? :wacko:

Γειά σου teodore88,

Αν το πήρες με την προοπτική ύπαρξης S-LCD, μάλλον έκανες λάθος, ή δεν τσέκαρες τα spec από πριν:

HTC DesireHD

DISPLAY Type LCD capacitive touchscreen, 16M colors

Size 480 x 800 pixels, 4.3 inches

- Gorilla Glass display

- Accelerometer sensor for UI auto-rotate

- Proximity sensor for auto turn-off

- HTC Sense UI

- Multi-touch input method

ΠΗΓΗ:gsmarena.com

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γειά σου teodore88,

Αν το πήρες με την προοπτική ύπαρξης S-LCD, μάλλον έκανες λάθος, ή δεν τσέκαρες τα spec από πριν:

ΠΗΓΗ:gsmarena.com

ναι και δω λεει οτι ειναι s-lcd!

http://www.phonearena.com/reviews/HTC-Desire-HD-Review_id2575

ο καθενας λεει τα δικα του.. :mad: μηπως γνωριζει κανεις πως μπορουμε να εξακριβωσουμε την τεχνολογια της οθονης??

edit: και δε νμζω να χει gorilla glass οπως λεει το gsmarena! πουθενα αλλου δεν αναφερεται! πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο.. και εψαξα ποολυ πριν αγορασω τετοια συσκευη..!

Edited by teodore88

Τι εννοείς φίλε μου "πλήρη ελληνικά"?? Το built in πληκτρολόγιο δεν σου κάνει?

Αν θες δοκίμασε και το Greek Input Method, αλλά εμένα μου αρέσει περισσότερο το built in.

Μάλλον είναι θέμα ρυθμίσεων, τις οποίες δεν έχω βρει.

Όταν γράφω SMS, μου δείχνει μόνο κεφαλαία ελληνικά. Ούτε μικρά ούτε τονισμένα.

Όταν γράφω email μου δείχνει και μικρά, αλλά ούτε σε αυτή την περίπτωση μου δείχνει τονισμένα.

Βέβαια αν είναι ενεργοποιημένο το Prediction, αν αναγνωρίσει την λέξη, τότε την προτείνει κανονικά τονισμένη και μπορώ να την επιλέξω.

Τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να έχω παντού επιλογή για πλήρη ελληνικά? (μικρά, τονισμένα, κεφαλαία)

Στα Settings, Language & Keyboard, Touch Input, International Keyboard, έχω επιλέξει English και Ελληνικά.

Μήπως φταίει που έχω μαγειρεμένη ρομ? έχω την Android Revolution HD 5.1.9

• Administrators
edit: και δε νμζω να χει gorilla glass οπως λεει το gsmarena! πουθενα αλλου δεν αναφερεται! πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο.. και εψαξα ποολυ πριν αγορασω τετοια συσκευη..!

Φυσικά και έχει μιας και δεν υπάρχει πιο αξιόπιστη πηγή από το ίδιο site του gorilla glass.

http://www.corninggorillaglass.com/#featured-products

Modpic.gif

Φυσικά και έχει μιας και δεν υπάρχει πιο αξιόπιστη πηγή από το ίδιο site του gorilla glass.

http://www.corninggorillaglass.com/#featured-products

αα, ωραια.. σε κανενα review ομως δεν το λεει αυτο! ...στο site λεει οτι μεχρι και το corby εχει! μηπως το χουμε υπερτιμησει τλκ το gorilla glass..?

Μάλλον είναι θέμα ρυθμίσεων, τις οποίες δεν έχω βρει.

Όταν γράφω SMS, μου δείχνει μόνο κεφαλαία ελληνικά. Ούτε μικρά ούτε τονισμένα.

Όταν γράφω email μου δείχνει και μικρά, αλλά ούτε σε αυτή την περίπτωση μου δείχνει τονισμένα.

Βέβαια αν είναι ενεργοποιημένο το Prediction, αν αναγνωρίσει την λέξη, τότε την προτείνει κανονικά τονισμένη και μπορώ να την επιλέξω.

Τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να έχω παντού επιλογή για πλήρη ελληνικά? (μικρά, τονισμένα, κεφαλαία)

Στα Settings, Language & Keyboard, Touch Input, International Keyboard, έχω επιλέξει English και Ελληνικά.

Μήπως φταίει που έχω μαγειρεμένη ρομ? έχω την Android Revolution HD 5.1.9

Για τα μηνυματα πηγαινε στις ρυθμισεις μηνυματων,μηνυμαυα κειμενου σμσ και εκει που λεει ελληνικη κωδικοποιηση βσλε 16bit

Sent from my Desire HD using Tapatalk

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Για τα μηνυματα πηγαινε στις ρυθμισεις μηνυματων,μηνυμαυα κειμενου σμσ και εκει που λεει ελληνικη κωδικοποιηση βσλε 16bit

...

Χμ, δεν μου έχει τέτοια επιλογή

Σε αυτό το σημείο, έχει τρεις επιλογές: Delivery Reports, Service Center, και Manage SIM card messages

Χμ, δεν μου έχει τέτοια επιλογή

Σε αυτό το σημείο, έχει τρεις επιλογές: Delivery Reports, Service Center, και Manage SIM card messages

Λογικό αφού έχεις το τηλέφωνο στα αγγλικά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Καλημέρα, είμαι και εγώ εδώ και λίγες μέρες κάτοχος του Desire Hd σαν διάδοχο του απλού desire πριν δύο μέρες το έκανα s-off, root, eng s-off και πέρασα την Android revolution 5.19 με το προτεινόμενο radio, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια άλλη ρομ που να είναι rooted stock 2.33 για το hd όπως για το απλό ήταν του tepic? δηλαδή να μην έχουν παρέμβει με tweaks απλά να είναι ροοταρισμένη....
noikia 5130-nokia3210-ericsson T28-ericsson T39m-nokia7210-Eten m500-MioA701-Omnia i900-HTC Diamond2-HTCDesire-HtcDesireHD-HtcSensation-Iphone4-Samsung GalaxyS2-Samsung Galaxy S3-Samsung Galaxy Note 2-Samsung Galaxy Note3-Meizu pro 5-Samsung Galaxy Note 4

Καλημέρα, είμαι και εγώ εδώ και λίγες μέρες κάτοχος του Desire Hd σαν διάδοχο του απλού desire πριν δύο μέρες το έκανα s-off, root, eng s-off και πέρασα την Android revolution 5.19 με το προτεινόμενο radio, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια άλλη ρομ που να είναι rooted stock 2.33 για το hd όπως για το απλό ήταν του tepic? δηλαδή να μην έχουν παρέμβει με tweaks απλά να είναι ροοταρισμένη....

Εδω θα βρεις αυτο που ζητας.

Follow me on XDA

Το ξυπνητηρι δεν χτυπαει αν το κινητο ειναι κλειστο?Νομιζω χτυπησε μια μερα και μετα δεν ξαναχτυπησε...
http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Το ξυπνητηρι δεν χτυπαει αν το κινητο ειναι κλειστο?Νομιζω χτυπησε μια μερα και μετα δεν ξαναχτυπησε...

Αυτο ειναι ενα γενικο προβλημα του android και οχι της συσκευης.Το ξυπνητηρι δε χτυπαει οταν ειναι κλειστο.

Follow me on XDA

Λογικό αφού έχεις το τηλέφωνο στα αγγλικά.

Εγκατέστησα το Greek Input Method που πρότεινε κάποιος παραπάνω, το οποίο είναι ωραίο ως πληκτρολόγιο πέραν του ότι έχει πλήρη ελληνικά.

Όσον αφορά το ενσωματωμένο πληκτρολόγιο της HTC, το συμπέρασμα είναι ότι με μενού στα αγγλικά, δεν μπορούμε να έχουμε πλήρη ελληνικά στα SMS?

Όσον αφορά τα email ή άλλα documents όπου δεν τίθεται το θέμα περιορισμών της κωδικοποίησης 7bit/16bit (160/70 χαρακτήρες) των SMS, ποιο κουμπί εμφανίζει τον τόνο στα φωνήεντα (στο HTC Keyboard)?

Γενικά όταν έχεις το τηλέφωνο στα αγγλικά υπάρχει θέμα με τα ελληνικά, πχ ούτε στον dialer κάνει αναζήτηση.

Για τόνους απλά κράτα πατημένο το γράμμα που θες να τονίσεις και θα σου βγάλει επιμέρους επιλογές.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Υπάρχει κάπου να δούμε στα ελληνικά τις custom rom που κυκλοφορούν ???

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6