Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire HD (Μέρος ΙΙ)

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν παίξει και με 3G θα είναι πολύ καλή περίπτωση.

;)

dumb question...

Πως κάνεις exit/shutdown?

Δοκίμασα με exit απο το Terminal Emulator και βγάζει ένα σφάλμα loopback με device busy, δοκίμασα και με shutdown -h now απο ubuntu terminal αλλα τίποτα.

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εχω προβλημα με την συνδεση στο ιντερνετ κινητης τηλεφωνιας.πηγαινω ρυθμισεις>ασυρματα δικτυα και εχω τσεκαρει το δικτυο κινητης τηλεφωνιας,αλλα δεν συνδεεται!βαζοντας την ιδια καρτα internet on the go στο hd2,συνδεεται αμεσα.στα ονοματα σημειου προσβασης,γραφει cosmote wireless internet.υπαρχει καποια ρυθμιση που να ενεργοποιει το 3g? το προβλημα ξεκινησε απο την ημερα που εγκατεστησα ενα 2g/3g toggle...
[sIGPIC][/sIGPIC]

εχω προβλημα με την συνδεση στο ιντερνετ κινητης τηλεφωνιας.πηγαινω ρυθμισεις>ασυρματα δικτυα και εχω τσεκαρει το δικτυο κινητης τηλεφωνιας,αλλα δεν συνδεεται!βαζοντας την ιδια καρτα internet on the go στο hd2,συνδεεται αμεσα.στα ονοματα σημειου προσβασης,γραφει cosmote wireless internet.υπαρχει καποια ρυθμιση που να ενεργοποιει το 3g? το προβλημα ξεκινησε απο την ημερα που εγκατεστησα ενα 2g/3g toggle...

Kαι μετα την απεγκατασταση του εχεις το ιδιο προβλημα;;;

Κοιτα λιγο τις ρυθμισεις-δικτυα κινητης-ονοματα σημειου προσβασης και τσεκαρε αν ειναι ιδιες με αυτες.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Άμα παραγγείλω και εγώ χανιά την mugen πληρώνω στα χανιά μετρητά? Αξίζει να πάρω μπαταρία από τώρα ( 1 μήνα το έχω ) ή σε κάποια φάση θα χαλάει η μπαταρία και να την πάρω τότε?j

Επίσης άλλη μια ερώτηση. Η coredroid έβγαλε νέα Rom. Δεν λέει κάτι για wipe άρα τι κάνω ακριβώς? Ξανά τα ίδια? Θα χάσω τίποτα?

Kαι μετα την απεγκατασταση του εχεις το ιδιο προβλημα;;;

Κοιτα λιγο τις ρυθμισεις-δικτυα κινητης-ονοματα σημειου προσβασης και τσεκαρε αν ειναι ιδιες με αυτες.

αυτο ηταν!δεν ηταν ιδιες οι ρυθμισεις,τις διορθωσα και μπηκε!

σ ευχαριστω πολυ!

Edited by dimikord
[sIGPIC][/sIGPIC]

Άμα παραγγείλω και εγώ χανιά την mugen πληρώνω στα χανιά μετρητά? Αξίζει να πάρω μπαταρία από τώρα ( 1 μήνα το έχω ) ή σε κάποια φάση θα χαλάει η μπαταρία και να την πάρω τότε?j

Επίσης άλλη μια ερώτηση. Η coredroid έβγαλε νέα Rom. Δεν λέει κάτι για wipe άρα τι κάνω ακριβώς? Ξανά τα ίδια? Θα χάσω τίποτα?

Η μπαταρια της mugen λενε οτι δινει 20% παραπανω χρονο ζωης.Μη το δενεις κομπο βεβαια.Ηδη την εχουν παραγγειλει καποια παιδια και περιμενουμε τα feedback.

Δεν ειναι με αντικαταβολη απ οσο γνωριζω.Με πιστωτικη γινεται η αγορα και στη φερνουν σπιτι σου η οπου εσυ επιλεξεις.

Δοκιμασε να περασεις τη νεα version κανοντας μονο wipe cache-wipe dalvik cache.Απο τη στιγμη που δεν αναφερει οτι απαιτειται full wipe λογικα δε θα εχεις καποιο προβλημα.Κανε ενα backup καλου-κακου.

αυτο ηταν!δεν ηταν ιδιες οι ρυθμισεις,τις διορθωσα και μπηκε!

σ ευχαριστω πολυ!

Παρακαλω...;)

Follow me on XDA

Kαι μάλλον θα αργήσουν τα πρώτα Feedback γιατί από τις 31 του Μάη θα αρχίσουν οι αποστολές . Μακάρι να δίνει 20% παραπάνω. Τότε θα πάω κατευθείαν για το μετά-Sensation κινητό.

Πάντως είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την απόδοση της μπαταρίας αφότου φλασάρισα με 100% την 2.3.3 από τόν υπολογιστή. Π.χ μετά από 1ημ, 1ω,15λ, 8δ με 35 λεπτά κλήσεις, αυτόματες ενημερώσεις εκτός από το HTC Sense, και πλοήγηση (όχι αρκετά, αλλά με αρκετό market) η μπαταρία είναι τώρα στο 68%

Στο σπίτι με wifi, και έξω από αυτό 3g

Edited by apitsakis

Δοκιμασε να περασεις τη νεα version κανοντας μονο wipe cache-wipe dalvik cache.Απο τη στιγμη που δεν αναφερει οτι απαιτειται full wipe λογικα δε θα εχεις καποιο προβλημα.Κανε ενα backup καλου-κακου.

Κάθε φορά που είναι να κάνω update την Rom κάνω το dhd root,s-off, και custom recovery?

Κάθε φορά που είναι να κάνω update την Rom κάνω το dhd root,s-off, και custom recovery?

Οχι,αυτο τελειωσε...δε θα ξανακανεις τα ιδια σε καμια περιπτωση,εκτος αν καποια στιγμη επιστρεψεις σε στοκ και στη συνεχεια θες να επανελθεις.

Sent from my Desire HD

Follow me on XDA

Γρήγορη ερώτηση #234234. Σύντομα θα αποκτήσω το hd μεταχείρα, είναι όμως αναβαθμισμένο στην 2.3.3.

Η διαδικασία είναι ίδια έτσι, δεν υπάρχει κανένα θέμα με την 2.3.3 σε downgrade, recovery και rooting;

Ευχαριστώ :)

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Καλησπέρα θέλω να δοκιμάσω και την Android Revolution HD 5.1.7 αλλά διάβασα πως κάνει format σε EXT4 τα partition.

Αν δεν μου αρέσει και θέλω να γυρίσω πχ σε i00 5.3 τι πρέπει να κάνω?

www.McManus.gr

• Administrators
Γρήγορη ερώτηση #234234. Σύντομα θα αποκτήσω το hd μεταχείρα, είναι όμως αναβαθμισμένο στην 2.3.3.

Η διαδικασία είναι ίδια έτσι, δεν υπάρχει κανένα θέμα με την 2.3.3 σε downgrade, recovery και rooting;

Κάνεις downgrade κανονικά με τις οδηγίες που θα βρεις εδώ και μετά ισχύει ότι για όλους.

Modpic.gif

Καλησπέρα θέλω να δοκιμάσω και την Android Revolution HD 5.1.7 αλλά διάβασα πως κάνει format σε EXT4 τα partition.

Αν δεν μου αρέσει και θέλω να γυρίσω πχ σε i00 5.3 τι πρέπει να κάνω?

Θα κανεις κανονικα το backup της rom που εχεις, θα ακολουθησεις τις οδηγιες να περασεις σωστα τη revo, κι αν δε σου αρεσει θα κανεις restore τη παλια και ολα θα επανελθουν οπως ηταν...;)

edit:Νομιζω οτι χρειαζεται πριν κανεις το restore σε μια ρομ που ΔΕΝ υποστηριζει ext4 να τρεξεις το full wipe 1.3 πρωτα που θα το βρεις εδω.Απλα το βαζεις στη καρτα σου και το κανεις install κατευθειαν.

Αν δεν ισχυει αυτο που λεω ας με διορθωσει καποιος.

Edited by elthis

Follow me on XDA

Κάνεις downgrade κανονικά με τις οδηγίες που θα βρεις εδώ και μετά ισχύει ότι για όλους.

Πλέον υπάρχουν και ελληνικές οδηγίες για downgrade στο πρώτο post του θέματος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

καλησπέρα. έβαλα Android_Revolution_HD 5.1.7 μου άρεσε πολύ που τα παιδιά σου δίνουν την δυνατότητά να επιλέξεις εσύ τι θέλεις να βάλεις . δεν μπορώ να πω συμπεράσματά ακόμη .. Έχω πρόβλημά με τον καιρό με sens 3 τα έβαλα με την σειρά που προτείνει . Έσβησα και τα data του καιρού. Κάνει τώρα ενημέρωσή αλλά μόλις κλειδώσω την οθόνη χαίνοντα τα πάντα από τον καιρό και θέλει να μπω ξανά μέσα και να κάνω ανανέωση.

ξέρει κανείς τι παίζει?

Edited by McManus
www.McManus.gr

dumb question...

Πως κάνεις exit/shutdown?

Δοκίμασα με exit απο το Terminal Emulator και βγάζει ένα σφάλμα loopback με device busy, δοκίμασα και με shutdown -h now απο ubuntu terminal αλλα τίποτα.

Spyr0s καθόλου dumb.

Κατέβασα την έκδοση για x10 για να δω λίγο το shutdown script και στα συστατικά του στοιχεία είναι ίδιο. Επίσης έχει και τις εξής γραμμές μετά τα umounts:

echo "Please reboot to properly unmount BackTrack"
echo "Specially If you recieved an error before this line"

:S

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια εν τελει επειδη εχω χαθει πως κανουμε αναβαθμιση σε 2,3 και αν αξιζει τελικα;

Υπαρχει καποιο θεμα με την δυναμη που λαμβανει WIFI το DHD? το ρουτερ ειναι 10 μετρα αποσταση απο εμενα και μου λεει πως εχει 30% σημα. επισης σημερα στο πανεπιστιμιο μου εκει που παλια ειχα σημα με το HD2 τωρα δν επιανα καθολου και σχεδον πουθενα. Φταιει το RADIO ή ειναι ετσι ι συσκευη?

• Administrators
Υπαρχει καποιο θεμα με την δυναμη που λαμβανει WIFI το DHD? το ρουτερ ειναι 10 μετρα αποσταση απο εμενα και μου λεει πως εχει 30% σημα. επισης σημερα στο πανεπιστιμιο μου εκει που παλια ειχα σημα με το HD2 τωρα δν επιανα καθολου και σχεδον πουθενα. Φταιει το RADIO ή ειναι ετσι ι συσκευη?

Δεν φημίζεται και για το δυνατότερο wifi της η συγκεκριμένη συσκευή.

Παιδια εν τελει επειδη εχω χαθει πως κανουμε αναβαθμιση σε 2,3 και αν αξιζει τελικα;

Διάβασε λίγο πιο πίσω για τις σχετικές αναφορές.

Modpic.gif

παιδες,σχετικα με την ποιοτητα της οθονης της συσκευης και την ποιοτητα του ηχειου του τι εχετε να πειτε;Δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα σχολια,ειδικα για το ηχειο..Σκεφτομαι να παρω την συσκευη και για αυτο σας ρωταω

Δεν φημίζεται και για το δυνατότερο wifi της η συγκεκριμένη συσκευή.

Διάβασε λίγο πιο πίσω για τις σχετικές αναφορές.

οποτε ειναι θεμα hardware να φανταστω?

οποτε ειναι θεμα hardware να φανταστω?

Μήπως τι κρατάς από το καπάκι της μπαταρίας ή χρησιμοποιείς κάποια θήκη που καλύπτει το συγκεκριμένο σημείο;

Επίσης δοκίμασε να πας στις ρυθμίσεις ασύρματων δικτύων, menu, σύνθετες και να τσεκάρεις την επιλογή για βελτιστη απόδοση WiFi.

Προχτες έπιανα σήμα από άπεναντι με το DHD και δεν επιανα με το netbook, οριακό μεν αλλα έπιανε και δούλευε.

Sent from my Desire HD

η αληθεια ειναι οτι του εχω βαλει μια θηκη συλικονης. αλλα δεν νομιζω να φταιει αυτο. θα κοιταξω τα settings που μου ειπες να δω αν γινει τιποτα. ευχαριστω!

το wifi με το τελευταιο radio προσωπικα μου παιζει τελεια. Εχει οση εμβελεια εχουν κι ολες οι αλλες συσκευες.

Το κακο σημα ηταν παιδικη ασθενεια με τα πρωτα radios.

Τωρα για την οθονη και για το ηχειο που ρωταει ο φιλος, να σου πω την αληθεια δεν εχω ακουσει ποτε να ειναι κριτηριο αγορας το ηχειο, αλλα ειναι σε γενικες γραμμες αρκετα αδυναμο. Η οθονη δεν εχει και τα τρελλα χρωματα, οι διαστασεις της ειναι που το σωζουν.

Αν εγω αγοραζα τωρα αντροιντ κινητο , θα επαιρνα με κλειστα ματια το galaxy 2, πλην ομως το desire hd ειδικα στα λευτα που μπορεις να το βρεις τωρα μεταχειρισμενο ειναι πολυ καλη επιλογη.

Κυριως λογω της πολυ μεγαλης πλεον υποστηριξης απο XDA, εχουν μαζευτει αρκετοι αξιολογοι μαγειρες.