abyssaki Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Παιδιά ευχαριστώ πολύ. Κατεληξα τελικά στο να πάρω ενα μεταχειρισμένο i phone 3Gs και τα χρήματα της επιδότησης να τα βάλω στα πάγια, οπότε θα έρθει μία η άλλη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fil81 Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Καλημέρα παιδιά και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες! Πείτε μου σας παρακαλώ 1) Σε εμας που δεν έχει έρθει ενημέρωση για αναβάθμιση τι γίνεται?μπορούμε να την κάνουμε χειροκίνητα?αν ναι πώς γίνεται? 2) Ρυθμίσεις αρχικής οθόνης δεν έχει το τηλέφωνο?Θέλω να βάλω wallpaper απο την γκαλερι στην κύρια οθόνη και μου την προσαρμόζει σε όλες.Εχουμε καμία λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Καλημέρα παιδιά και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες! Πείτε μου σας παρακαλώ 1) Σε εμας που δεν έχει έρθει ενημέρωση για αναβάθμιση τι γίνεται?μπορούμε να την κάνουμε χειροκίνητα?αν ναι πώς γίνεται? 2) Ρυθμίσεις αρχικής οθόνης δεν έχει το τηλέφωνο?Θέλω να βάλω wallpaper απο την γκαλερι στην κύρια οθόνη και μου την προσαρμόζει σε όλες.Εχουμε καμία λύση? 1. Περίμενε λίγο ίσως σου έρθει αργότερα. 2. Όχι δεν έχει δυστυχώς. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει και καμία εφαρμογή στο market. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ0s_84 Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 καλησπέρα.Παιδιά υπάρχει κάποιος που να έχει κάνει s-off το Marvel PVT SHIP s-on RL με HBOOT 0.90.0000 χωρίς το xtc clip;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 HTC Wildfire S gets to Android 2.3.5 as well, no Sense 3.0 though the Wildfire S won't be getting to taste Sense UI 3.0. We suspect this has something to do with the hardware Το Explorer δηλαδη εχει quad core και 2GB Ram και τρεχει το 3.5? Α ρε HTC... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 καλησπέρα.Παιδιά υπάρχει κάποιος που να έχει κάνει s-off το Marvel PVT SHIP s-on RL με HBOOT 0.90.0000 χωρίς το xtc clip;;; Την ιδια απορια εχω για να ρουταρω της γυναικας μου ..γενικα ουτε sense 3.0 το εσκισε η htc.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ Sent from my HD2 Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 HTC Wildfire S gets to Android 2.3.5 as well, no Sense 3.0 though Το Explorer δηλαδη εχει quad core και 2GB Ram και τρεχει το 3.5? Α ρε HTC... Έλα ντε... Μας δουλεύουν εκεί στην Taiwan μου φαίνεται!! Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaliptos66 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Το com.htc.bgp σταματησε απροσδοκητα.Αναφερατε στην HTC το προβλημα αυτο... Γνωριζει κανεις πως διορθωνει το προβλημα αυτο? Μου το βγαζει συνεχεια μετα την αναβαθμιση που εκανε σε 2.3.5 .Εκανα και επαναφορα της συσκευης στην αρχικη αλλα παλι τα ιδια. Καμμια ιδεα κανεις? Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 (edited) Το com.htc.bgp σταματησε απροσδοκητα.Αναφερατε στην HTC το προβλημα αυτο... Γνωριζει κανεις πως διορθωνει το προβλημα αυτο? Μου το βγαζει συνεχεια μετα την αναβαθμιση που εκανε σε 2.3.5 .Εκανα και επαναφορα της συσκευης στην αρχικη αλλα παλι τα ιδια. Καμμια ιδεα κανεις? Ευχαριστω εκ των προτερων Για δοκίμασε να πας Settings >> Applications >> Manage applications και διάλεξε "Clear cache" και "Clear data" (σε όποιες από τις παρακάτω εφαρμογές διατίθεται): - Calendar - Calendar Storage - Gmail - Gmail Storage Μόλις είδα ότι το Πλαίσιο το κατέβασε το κινητάκι στα 189€ http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/HTC-Wildfire-S-Black-99HMM060-00.htm Edited December 14, 2011 by gkagg Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Για δοκίμασε να πας Settings >> Applications >> Manage applications και διάλεξε "Clear cache" και "Clear data" (σε όποιες από τις παρακάτω εφαρμογές διατίθεται): - Calendar - Calendar Storage - Gmail - Gmail Storage Μόλις είδα ότι το Πλαίσιο το κατέβασε το κινητάκι στα 189€ http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/HTC-Wildfire-S-Black-99HMM060-00.htm Τίποτα... Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω αλλά δε βοήθησε η εκκαθάριση σε τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poc Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Καλημέρα, μήπως τελικά είναι γενικό το πρόβλημα με το com.htc.bgp στην 2.3.5 ; και σε μένα τα ίδια, έκανα και επαναφορά το κινητό μήπως αλλάξει κάτι αλλά δυστυχώς το πρόβλημα παραμένει. Παράθεση :baby: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ihvod Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Το com.htc.bgp σταματησε απροσδοκητα.Αναφερατε στην HTC το προβλημα αυτο... Γνωριζει κανεις πως διορθωνει το προβλημα αυτο? Μου το βγαζει συνεχεια μετα την αναβαθμιση που εκανε σε 2.3.5 .Εκανα και επαναφορα της συσκευης στην αρχικη αλλα παλι τα ιδια. Καμμια ιδεα κανεις? Ευχαριστω εκ των προτερων και μένα μία από τα ίδια. και άκρη δεν έχω βρει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 και μένα μία από τα ίδια. και άκρη δεν έχω βρει... Μια τα ίδια και σε μένα. Δεν διαβάζουν το forum εκεί στην HTC.:mad: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ihvod Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Μια τα ίδια και σε μένα. Δεν διαβάζουν το forum εκεί στην HTC.:mad: Καλό θα ήταν να κάνουμε αποστολή αναφοράς όταν βγάζει error, έστω μια φορά τη μέρα. Ποτέ δε ξέρεις... ίσως ενδιαφερθούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Εγώ έχω στείλει το error ως αναφορά κανα εικοσάρι φορές :D μπας και το καταλάβουν!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fil81 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Καλημέρα! Μάλλον δεν έχει να κάνει με την αναβάθμιση παιδιά.Σε εμένα που δεν έχει έρθει ειδοποίηση αναβάθμισης μου το πετάει συνέχεια από χθες το βράδυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ihvod Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Καλημέρα! Μάλλον δεν έχει να κάνει με την αναβάθμιση παιδιά.Σε εμένα που δεν έχει έρθει ειδοποίηση αναβάθμισης μου το πετάει συνέχεια από χθες το βράδυ. Σιγουρέψου ότι δεν έχεις το 2.3.5. Πας ρυθμίσεις > Σχετικά με το τηλέφωνο > Πληροφορίες Λογισμικού > Έκδοση Android. Για να ξέρουμε σίγουρα τι συμβαίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fil81 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Σιγουρέψου ότι δεν έχεις το 2.3.5. Πας ρυθμίσεις > Σχετικά με το τηλέφωνο > Πληροφορίες Λογισμικού > Έκδοση Android. Για να ξέρουμε σίγουρα τι συμβαίνει. Το κοίταξα την 2.3.3 έχω και απο ειδοποίηση για αναβάθμιση τζίφος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Εγώ που την 3.3.5 την έχω περάσει μία βδομάδα τώρα δε μου δημιουργούσε πρόβλημα. Το πρόβλημα με τον καιρό το παρουσιάζει από χτες το βράδυ. Άρα 6 μέρες έτρεχε η 3.3.5 χωρίς κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1961 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Τώρα μόλις μιλούσα με κάποιον που είχε ακόμα την 2.3.3 και από εχθές ή από σήμερα το πρωί τού έβγαζε και αυτουνού το ίδιο πρόβλημα με το com.htc.bgp και εντομεταξύ δεν μπορούσε να ολοκληρώση και την αναφορά προβλήματος. Πριν διαβάσω στο forum για το πρόβλημα αυτό του πρότεινα να κάνει την αναβάθμιση μήπως και διορθωθεί αλλά και μετά την αναβάθμιση το πρόβλημα παραμένει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaliptos66 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Το κοίταξα την 2.3.3 έχω και απο ειδοποίηση για αναβάθμιση τζίφος. τοτε ισως περασεςτα 2 αρχεια που ζηταει λιγο πριν σταλει η τελικη εκδοση Παντως εμενα ηταν μια χαρα πριν και δυστυχως δεν μπορω να ξαναγυρισω στην προηγουμενη εκδοση Μηπως ξερει κανεις αν γινεται κατι τετοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim_25 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 εγώ παιδιά με 2.3.5 δεν έχω κανένα πρόβλημα με το com.htc.bgp Παράθεση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 (edited) Oι περισσότεροι πάντως απ'ότι βλέπω έχουν πρόβλημα μετά την αναβάθμιση. Φαντάζομαι ένα update είναι ήδη στα σκαριά! ;) Εdit: Χμμμ απ,ότι βλέπω πολλές συσκευές της htc έχουν πρόβλημα, οπότε μάλλον δε σχετίζεται με την αναβάθμιση... Edited December 14, 2011 by Villis Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkolfin Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Δεν θα έλεγα οτι φταίει η αναβάθμιση. Εγώ είμαι ακόμα στην 2.3.3 (και μάλιστα έχω απενεργοποιημένο τον αυτόματο έλεγχο για νέες αναβαθμίσεις) και έχω το ίδιο πρόβλημα με το com.htc.bgp από χθες το βράδυ. Οπότε μάλλον κάτι στην HTC δεν πάει καλά και όχι στην συσκευή μας... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo1 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Μάγκες εχω και γω το ιδιο πρόβλημα απο χθές το βραδυ χωρις να πειράξω τίποτα στο κινητο.Εχω την έκδοση froyo στο κινητο και μόλις κάνω συγχρονισμό καιρου ή ανοίγω το ημερολόγιο μου βγάζει αυτό το μήνυμα.Το τηλεφωνο μου ειναι το htc legend.Δεν ξερω αλλα κατι παιζει γενικα απο χθες το βραδυ σε όλα τα htc με αυτό το μήνυμα!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts