YiannisF Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Παιδιά καλημέρα. Έκανα root το κινητό μου και είμαι σε αναζήτηση μιας καλής ROM. Έχετε τίποτα υπόψιν; Επίσης ξέρει κανείς, αν χρειαστεί, πως μπορώ να κάνω unroot και να επαναφέρω τη συσκευή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις; Πώς έκανες root; Με την συσκευή Clip, ή βρήκες κάποιον άλλο τρόπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 (edited) Πώς έκανες root; Με την συσκευή Clip, ή βρήκες κάποιον άλλο τρόπο; Η συσκευή όταν την αγόρασα ήταν ήδη S-OFF από τη μάνα της... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1195275 Edited November 24, 2011 by gkagg Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redlaw Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Καλημερα παιδες. Χρειαζομαι λιγη help. Το htc sense λειτουργει? Mε το που συνδεομαι βγαζει αυτο: Η Εύρεση τηλεφώνου είναι επί του παρόντος απενεργοποιημένη. Για να ενεργοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα, μεταβείτε στο τηλέφωνό σας και επιλέξτε Ρυθμίσεις >> Τοποθεσία >> Εύρεση τηλεφώνου. Το οποιο ειναι ηδη ενεργο. Η επιλογη κουδουνισμα που καποτε λειτουργουσε, πλεον βγαζει αυτο: Δεν μπορεί να συνδεθεί με το τηλεφωνό σας ώστε να χτυπήσει. Το εχω πολυ καιρο το τηλεφωνο, στις αρχες ειχα μπει στη διαδικασια να τους στειλω ενα mail, οπου η απαντηση ηταν οτι αντιμετωπιζουν καποια προβληματα οι server τους και θα επιλυθει συντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim_25 Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Παιδιά καλημέρα. Έκανα root το κινητό μου και είμαι σε αναζήτηση μιας καλής ROM. Έχετε τίποτα υπόψιν; Επίσης ξέρει κανείς, αν χρειαστεί, πως μπορώ να κάνω unroot και να επαναφέρω τη συσκευή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις; ποια τα πλεονεκτήματα όταν κανείς root. Παράθεση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 ποια τα πλεονεκτήματα όταν κανείς root. http://android-dls.com/wiki/index.php?title=Why_Root http://www.androidauthority.com/rooting-for-dummies-a-beginners-guide-to-root-your-android-phone-or-tablet-10915/ Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Συνολικά δηλαδή πόσο περισσότερο σου κρατάει το κινητό; Με την χρήση που του κάνω με την παλιά μπαταρία κράταγε το πολύ από τις 8 το πρωί έως τις 11 - 12 το βράδυ. Τώρα βγάζει άνετα και την δεύτερη μέρα σίγουρα ως το απόγευμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Με την χρήση που του κάνω με την παλιά μπαταρία κράταγε το πολύ από τις 8 το πρωί έως τις 11 - 12 το βράδυ. Τώρα βγάζει άνετα και την δεύτερη μέρα σίγουρα ως το απόγευμα. Άρα θεωρείς πως αξίζει τον κόπο? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Άρα θεωρείς πως αξίζει τον κόπο? Γι αυτήν την μπαταρία που είναι 2250 ναι αξίζει, για άλλες με 1500 ή 1600 μόνο δεν αξίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 ποια τα πλεονεκτήματα όταν κανείς root. Κοίταξε αν θέλεις και τα Links στην υπογραφή μου (αυτό με την ορολογία android και τα tips για τα htc κινητά) και θα βγάλει γενικότερα μια άκρη για αρκετά ίσως πράγματα... Καλημερα παιδες. Χρειαζομαι λιγη help. Το htc sense λειτουργει? Mε το που συνδεομαι βγαζει αυτο: Η Εύρεση τηλεφώνου είναι επί του παρόντος απενεργοποιημένη. Για να ενεργοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα, μεταβείτε στο τηλέφωνό σας και επιλέξτε Ρυθμίσεις >> Τοποθεσία >> Εύρεση τηλεφώνου. Το οποιο ειναι ηδη ενεργο. Η επιλογη κουδουνισμα που καποτε λειτουργουσε, πλεον βγαζει αυτο: Δεν μπορεί να συνδεθεί με το τηλεφωνό σας ώστε να χτυπήσει. Το εχω πολυ καιρο το τηλεφωνο, στις αρχες ειχα μπει στη διαδικασια να τους στειλω ενα mail, οπου η απαντηση ηταν οτι αντιμετωπιζουν καποια προβληματα οι server τους και θα επιλυθει συντομα. Ότι έχουν πρόβλημα οι servers, έχουν! Οπότε συστήνω κι εγώ αναμονή... Παιδιά καλημέρα. Έκανα root το κινητό μου και είμαι σε αναζήτηση μιας καλής ROM. Έχετε τίποτα υπόψιν; Επίσης ξέρει κανείς, αν χρειαστεί, πως μπορώ να κάνω unroot και να επαναφέρω τη συσκευή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις; Για rom δεν ξέρω να σου προτείνω μιας και δεν έχω το κινητό σου, αλλά για να το επαναφέρεις στις αρχικές του ρυθμίσεις, μπορείς να φλασάρεις επίσημη rom. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι στο xda θα έχει ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim_25 Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 (edited) Το κινητό μια φίλης,ενώ έχει κατεβάσει λίγες εφαρμογές δείχνει πολύ μικρή εναπομείνουσα μνήμη. 11,8 ΜΒ...Τι μπορεί να έχει συμβεί; Θα χρειαστεί service; θα έχεις περάσεις αρκετές εφαρμογές για να έχει μείνει τοσο λίγο μνήμη .μετέφερε ότι μπόρεις στην κάρτα sd .τρώνε και αρκετά mb τα update στις υπάρχουσες εφαρμογές facebook gmail youtube .εγώ τις απεγκαταστησα τα update . κατέβασε το προγραματακι 1-click clear για καθαρισμό μνήμης από androidmarket free εινε Κοίταξε αν θέλεις και τα Links στην υπογραφή μου (αυτό με την ορολογία android και τα tips για τα htc κινητά) και θα βγάλει γενικότερα μια άκρη για αρκετά ίσως πράγματα... τα κοίταξα γινεσαι admin στο κινητό σου .αλλά εγώ ειμε s-on δεν γίνετε κάτι. Edited November 25, 2011 by Villis Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε το κουμπί "τροποποίηση" ενναλλακτικά! Παράθεση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Για rom δεν ξέρω να σου προτείνω μιας και δεν έχω το κινητό σου, αλλά για να το επαναφέρεις στις αρχικές του ρυθμίσεις, μπορείς να φλασάρεις επίσημη rom. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι στο xda θα έχει ;) Ευχαριστώ.:) Ελπίζω, αν επαναφέρω την official rom να μη γυρισει σε s-on το κινητο... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VivianB Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Καλησπέρα, προσπάθησα να βρω άκρη διαβάζοντας όλα όσα λέγονται αλλά δε τα κατάφερα οπότε να κάνω τις ερώτησεις μου (να σημειωθεί οτι είμαι άσχετη με το όλο θέμα Android κλπ). 1. Το HTC Sync αν έχω καταλάβει καλά είναι ενα πρόγραμμα σαν το Nokia PC suite. Σωστά;;; αν ναι από που μπορώ να το κατεβάσω; γιατί από τη σελίδα της HTC δε μπορώ (νομίζω). 2. Επίσης συναντάω το ίδιο πρόβλημα με τον redlaw όσον αφορά στη σύνδεση του κινητού με τον υπολογιστή. Είναι κάτι που πρέπει να κάνω εγώ πέρα απο το θέμα που έχουν οι servers τους;; 3. έχω μπερδευτεί λίγο με τα antivirus, τα task killer (απ οτι κατάλαβα οι απόψεις διύστανται αν πρέπει ή όχι να βάλω και με τα defence. Eγώ μέχρι στιγμής έχω βάλει το AVG και το advanced task killer. τι μου προτείνετε;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 (edited) τα κοίταξα γινεσαι admin στο κινητό σου .αλλά εγώ ειμε s-on δεν γίνετε κάτι. Παλιότερα και σε άλλες συσκευές γινότανε root χωρίς να γίνει απαραίτητα s-off. Όπως και να'χει ρώτησες τι κερδίζει κανείς με το root και γι'αυτό σε παρέπεμψα στο link της υπογραφής μου! Για το wildfire S ο μόνος προς το παρόν τρόπος απ'όσο ξέρω για root είναι να κάνεις πρώτα s-off μέσω ειδικής συσκευής (xtc clip) ;) Ευχαριστώ.:) Ελπίζω, αν επαναφέρω την official rom να μη γυρισει σε s-on το κινητο... Στο (απλό) wildfire πάντως που έχω, δεν αλλάζει το s-off με εγκατάσταση της επίσημης rom ;) Καλησπέρα, προσπάθησα να βρω άκρη διαβάζοντας όλα όσα λέγονται αλλά δε τα κατάφερα οπότε να κάνω τις ερώτησεις μου (να σημειωθεί οτι είμαι άσχετη με το όλο θέμα Android κλπ). 1. Το HTC Sync αν έχω καταλάβει καλά είναι ενα πρόγραμμα σαν το Nokia PC suite. Σωστά;;; αν ναι από που μπορώ να το κατεβάσω; γιατί από τη σελίδα της HTC δε μπορώ (νομίζω). 2. Επίσης συναντάω το ίδιο πρόβλημα με τον redlaw όσον αφορά στη σύνδεση του κινητού με τον υπολογιστή. Είναι κάτι που πρέπει να κάνω εγώ πέρα απο το θέμα που έχουν οι servers τους;; 3. έχω μπερδευτεί λίγο με τα antivirus, τα task killer (απ οτι κατάλαβα οι απόψεις διύστανται αν πρέπει ή όχι να βάλω και με τα defence. Eγώ μέχρι στιγμής έχω βάλει το AVG και το advanced task killer. τι μου προτείνετε;; 1) To htc sync μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ, αλλά το αν θα λειτουργεί ή όχι, είναι λίγο τυχαίο... 2) Αυτό οφείλεται κατά πάσα πιθανότητα στους servers της htc. 3) Antivirus δε θα πρότεινα, μιας και αν δεν εγκαθιστάς πράματα από 3rd party κινέζικα πχ markets ή ύποπτα sites δε θα έχεις πρόβλημα! Το μόνο που κάνει είναι να τρώει resources ;) Για task killers προτείνω να έχεις κάποιον εγκατεστημένο, αλλά όχι να "σκοτώνεις" αυτόματα τις εφαρμογές, αλλά να το χρησιμοποιείς μόνο αν κολλήσει κάποια εφαρμογή! Edited November 25, 2011 by Villis Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Παίδες έχω ένα προβληματάκι με το wfs. Έστω ότι κατεβάζω κάτι από το market ή από κάποιο site. Αν το κόψω στη μέση και του πω να μην συνεχίσει το κατέβασμα, πάω στα downloads και το σβήνω. Όταν όμως κάνω restart το κινητό ξεκινάει το download ξανά. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whitetigerefi Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Καλημερα σας..... εχω ενα μικρο προβλημματακι με το wildfire S.. το εχω παρει τελη καλοκαιριου και μου εχει σπασει τα νευρα τωρα τελευταια, γιατι καθε φορα που παω να κατεβασω μια εφαρμογη απ'το market μου λεει οτι δεν υπαρχει χωρος. Δεν υπαρχει τιποτα στη μνημη του τηλεφωνου, ολα ειναι στην SD μονο 6 εφαρμογες εχω,δε μπορω να βαλω αλλες και αναγκαζομαι καθε φορα να τις σβηνω κ παλι τα ιδια.. ενω η φιλη μου που εχει το ιδιο τηλ και την ιδια μνημη 2G εχει πανω απο 20 εφαρμ και δε της βγαζει τιποτα. Κανω συνεχεια καθαριση της προσωρινης μνημης και τιποτα.. ξερετε τι μπορει να εχει? :mad: :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finder4 Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Μπορει καποιος υπευθυνα να μας πει ποια ειναι η καλυτερη rom (αν εχει νοημα να αλλαξουμε την αρχικη) και ποιο το καλυτερο προγραμμα για πλοηγηση για την συγκεκριμενη συσκευη? Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις, πιστευω θα βοηθησουν πολυ κοσμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Μπορει καποιος υπευθυνα να μας πει ποια ειναι η καλυτερη rom (αν εχει νοημα να αλλαξουμε την αρχικη) και ποιο το καλυτερο προγραμμα για πλοηγηση για την συγκεκριμενη συσκευη? Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις, πιστευω θα βοηθησουν πολυ κοσμο. Θα υπάρξουν κυρώσεις;;; :P :P :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest gtr4460 Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 γεια σας παιδια μολις αγορασα το htc widefire s κατεβασα το skype απο το μαρκετ με σκοπο να μιλαω με ενα φιλαρακι απο γερμανια.Αυτος τρεχει το skyepe στο pc.Το προβλημα εχει να κανει ως εξης. Ενω αυτος με ακουει πολυ καλα εγω δεν τον ακουω κανει διακοπες ακομα και οτνα ειμαι διπλα στο ρουτερ. Ξερετε αν πρεπει να κανο καμια ρυθμιση στo σκαιπ ειτε στο κινιτο μου ειτε στο σκαιπ του παιδιου στο pc. Aν και με εμανα μου φενεται πολυ βαρυ καμια αλλη λυση κανενα αλο προγραμμα που εχετε δουλεψει και να μην εχετε προβληημα. ευχαρηστω εκ τον προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Μπορει καποιος υπευθυνα να μας πει ποια ειναι η καλυτερη rom (αν εχει νοημα να αλλαξουμε την αρχικη) και ποιο το καλυτερο προγραμμα για πλοηγηση για την συγκεκριμενη συσκευη? Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις, πιστευω θα βοηθησουν πολυ κοσμο. Δεν υπάρχουν και πολλές roms για το κινητό αυτό μιας και δεν έχει βρεθεί τρόπος για root (πέραν του xtc clip). Ό,τι υπάρχει θα το βρείς εδώ! Είναι και λίγο υποκειμενικό το κριτήριο, οπότε διάβασε τι διαφορετικό έχουν και κρίνε μόνος σου. Προσωπικά πάντως δεν μπορώ να βοηθήσω, μιας και δεν εχω αυτή τη συσκευή ;) Το πρόγραμμα πλοήγησης είναι κάτι άλλο και συζητιέται εδώ (όπως κατάλαβες ήδη! Πάντως όλα παίζουν στη συσκευή αυτή, αν και οι απόψεις διίστανται για το ποιο ειναι το καλύτερο! Κοίτα κι εδώ! Καλημερα σας..... εχω ενα μικρο προβλημματακι με το wildfire S.. το εχω παρει τελη καλοκαιριου και μου εχει σπασει τα νευρα τωρα τελευταια, γιατι καθε φορα που παω να κατεβασω μια εφαρμογη απ'το market μου λεει οτι δεν υπαρχει χωρος. Δεν υπαρχει τιποτα στη μνημη του τηλεφωνου, ολα ειναι στην SD μονο 6 εφαρμογες εχω,δε μπορω να βαλω αλλες και αναγκαζομαι καθε φορα να τις σβηνω κ παλι τα ιδια.. ενω η φιλη μου που εχει το ιδιο τηλ και την ιδια μνημη 2G εχει πανω απο 20 εφαρμ και δε της βγαζει τιποτα. Κανω συνεχεια καθαριση της προσωρινης μνημης και τιποτα.. ξερετε τι μπορει να εχει? :mad: :wacko: H αλήθεια είναι ότι χωρίς root λίγα μπορείς να κάνεις... Κατ'αρχάς έχεις μεταφέρει όσες εφαρμογές μεταφέρονται στην κάρτα μνήμης; Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finder4 Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 ΧΑΧΑΧΑ :) προφανως δεν το εγραψα με αυτην την ενοια απλα ψαχνω 2 ωρες και πηγαινω απο thread σε thread τα οποια εχουν τουλαχιστον 40 σελιδες το καθενα και δεν μπορω να βρω μια ακρη. Συνεχιζω το ψαξιμο λοιπον (οσο ψαχνεις μαθαινεις) και αν τυχον δωσει καποιος μια απαντηση στις ερωτησεις που εκανα θα με διευκολυνε πολυ, ευχαριστω και παλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim_25 Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 ΧΑΧΑΧΑ :) προφανως δεν το εγραψα με αυτην την ενοια απλα ψαχνω 2 ωρες και πηγαινω απο thread σε thread τα οποια εχουν τουλαχιστον 40 σελιδες το καθενα και δεν μπορω να βρω μια ακρη. Συνεχιζω το ψαξιμο λοιπον (οσο ψαχνεις μαθαινεις) και αν τυχον δωσει καποιος μια απαντηση στις ερωτησεις που εκανα θα με διευκολυνε πολυ, ευχαριστω και παλι. εγώ τα δοκίμασα όλα τα gps .το καλύτερο εινε το igo. diabase kai edw http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=291854 Παράθεση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 παιδια εχω μια φιλη μου που εχει το τηλεφωνο μου ειπε οτι ενω εχει τισ επαφεσ τισ κανονικα αποθηκευμενεσ μεσα ειτε στη καρτα ειτε στο τηλεφωνο οταν τησ ερχεται μηνυμα και ενω εχει τον αριθμο αποθηκευμενο τισ το εμφανιζει μονο με το νουμερο .δεν το αναγνωριζει .ξερετε γιατι ??? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_drakos_ Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Εγω εχω το εξης πρόβλημα. Στο ελληνικό πληκτρολόγιο δεν μου εχει την επιλογη για μικρά πεζά γράμματα αλλά μόνο κεφαλαία. Αντίθετα στο λατινικό έχει και τα 2. Πως μπορω να ενεργοποιήσω τα μικρά πεζά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 1, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Εγω εχω το εξης πρόβλημα. Στο ελληνικό πληκτρολόγιο δεν μου εχει την επιλογη για μικρά πεζά γράμματα αλλά μόνο κεφαλαία. Αντίθετα στο λατινικό έχει και τα 2. Πως μπορω να ενεργοποιήσω τα μικρά πεζά? Αν στο κάνει στα sms μόνο έτσι πρέπει να δουλεύει για να στέλνει 160 ελληνικούς χαρακτήρες/sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_drakos_ Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Αν στο κάνει στα sms μόνο έτσι πρέπει να δουλεύει για να στέλνει 160 ελληνικούς χαρακτήρες/sms. Αχα. Απλά συνηθισμένος από τα νόκια μου φάνηκε κάπως. Ευχαριστώ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts