Jump to content

_drakos_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by _drakos_

  1. Ναι. Εκεί ήταν τελικά:oops:
  2. Όταν η μπαταρια φτανει στο 30% εμφανιζεται μια ειδοποιηση που εχει να κανει με την χρηση της μπαταριας. Πατώντας αυτη την ειδοποίηση εμφανιζεται ενα μενου. Μηπως ξερει κανενας που βρισκεται αυτό το μενου?
  3. Εξαιρετικες ζελατινες και πολυ γρηγορη παραδωση μιας και ειναι απο μεγάλη βρετανία ο πωλητης: http://www.ebay.com/itm/400516419735?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649:up:
  4. Ψάχνω μια εφαρμογή "no led" μιας και δεν εχει λεντακι ειδοποιησεων το κινητό. Εκτός από την Νο Led η οποία δεν μου άρεσε καθόλου υπάρχει καμια άλλη δοκιμασμένη, γιατι δεν βρισκω τιποτα στο google play.
  5. Λοιπόν έχω το κιντό από την παρασκευή. Μέχρι αυτή την ώρα που γραφω αυτό το μήνυμα η μπαταρία ειναι στο 58%:cool:. Οπότε κατά την γνώμη μου η μπαταρία του ειναι επαρκέστατη. Βέβαια μιλάμε για νορμάλ χρήση του κινητού. Όχι συνέχεια πάνω στο κινητό. Μέχρι τώρα θεώρω σούπερ το κινητό, και με απίστευτα ευκολη μετάβαση από την sim 1 στην sim 2. Πανεύκολο γενικά στο να χρεώνεις την κάρτα που θέλεις την στιγμή που θέλεις. Η οθόνη είναι σούπερ (ήταν η μοναδική μου ανησυχία λόγω της ανάλυσης). Αυτά μέχρι τώρα.:)
  6. Οκ. Μετά από την ενημερωση του λογισμικου δουλεύουν και οι καρτες σιμ και στα 2 σλοτ. Όλα καλά λοιπόν:)
  7. Πήρα κι εγώ την συσκευη σημερα. Εχω το εξης προβλημα. Την what's up sim στο slot 2 δεν την βλεπει καθολου, ενω στο slot 1 την βλεπει. Με την 2η sim δεν εχω θεμα. Ξέρει κανένας τον λόγο;
  8. Ναι εξακολουθει να κάνει το ίδιο. το δοκίμασα και αυτό χθές.
  9. Απο χθες το βραδυ μου το κάνει κι εμένα αυτό στην εφαρμογή του καιρού. Και εγώ δεν το εχω αναβαθμίσει ακόμα. Έχω την έκδοση 2.3.3. Μάλλον πρόβλημα σέρβερ θα ειναι....
  10. Άβησος η ψυχη του htc. Το μήνυμα κατάφερα και το έσβησα πατώντας μία φορά πάνω στο συγκεκριμένο sms και διαγράφοντας το. Σαν συζήτηση δεν το έσβηνε, οπως επίσης και αν πήγαινες στις επιλογές----> περισσότερα----->διαγραφή πάλι δεν το έσβηνε. Μάλλον θέλει εξορκισμό:lol:
  11. Το έχω δοκιμάσει αυτό. Τίποτα....
  12. καλημέρα παίδες. Έχω το εξης πρόβλημα. Έχω ένα sms στα εισερχόμενα μου από την what's up που με ενημερώνει για την ενεργοποίηση μίας υπηρεσίας. Το συγκεκριμένο sms δεν μπορώ να το σβήσω με τίποτα. Κάθε φορά που προσπαθώ μου βγάζει το κινητό το μήνυμα " Το messages σταματησε απροσδόκητα". Έχω σβήσει όλα τα sms αυτό εκεί κολλημένο.... Καμία ιδέα?
  13. Αχα. Απλά συνηθισμένος από τα νόκια μου φάνηκε κάπως. Ευχαριστώ:)
  14. Εγω εχω το εξης πρόβλημα. Στο ελληνικό πληκτρολόγιο δεν μου εχει την επιλογη για μικρά πεζά γράμματα αλλά μόνο κεφαλαία. Αντίθετα στο λατινικό έχει και τα 2. Πως μπορω να ενεργοποιήσω τα μικρά πεζά?
  15. Καλησπέρα παίδες. Εχθές εκμεταλεύτηκα κι εγώ την επιδώτηση μου και πήρα το συγκεκριμένο τηλέφωνο. Ως το πρώτο smartphone που πέφτει στα χέρια μου έχω χαθεί ελαφρώς. Ερώτηση. Στο παλιό μου τηλέφωνο, Nokia 6600i έχω πάρα πολλά πράγματα στο ημερολόγιο. Πως μπορώ να τα μεταφέρω όλα αυτά?
×
×
  • Create New...