andrewk Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Σου ραγησε η οθονη και το digitizer?Η πιο φθηνη λυση ειναι να παραγγειλεις απο ebay και να το φτιαξεις μονος με την βοηθεια των video που υπαρχουν στο youtube.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theseeker Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Ναι το digitizer έχει σπάσει και όπως είπες έχω παραγγείλει μέσω ebay από αγγλία... όταν θα έρθει θα σας πω αν πέτυχε η εγχείριση. Για την ιστορία πλήρωσα μαζί με μεταφορικά κάπου 40 ευρώ (μαζί με τα εργαλειάκια). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Γεια σας παιδιά, είμαι καινούργιος στο φόρουμ και απορώ πως και δεν είχα γραφτεί τόσο καιρό. Έχω το lg optimus 2x και από τότε που έκανα την αναβάθμιση σε android 2.3.4 και πηγαίνω στη μουσική και μετακινώ δεξιά τη μπάρα για να πάω σε αυτό το γράμμα δε κάνει τίποτα και μένει μόνο στο Α. Ξέρετε τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Γεια σας παιδιά! Έχω το lg o2x με android 2.3.4 και όταν πάω να τραβήξω βίντεο το κλείστρο κάνει πάντα έναν ενοχλητικό ήχο! Έχω δοκιμάσει τα πάντα(αθόρυβο,ρυθμίσεις) και δε ξέρω τι άλλο να κάνω. Άμα ξέρει κάποιος ας μου πει παρακαλώ... Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Ρυθμισεις στην καμερα..Ηχος κλειστρου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση αλλά... Στις ρυθμίσεις της φωτογραφικής μηχανής έχει και το έχω κλείσει αλλά όταν το σύρω κάτω για να πάει να τραβήξει βίντεο έχει άλλες ρυθμίσεις και δεν έχει τίποτε για το κλείστρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman1987 Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Καλησπερα σε ολη την παρεα...Προσφατα εγινα κατοχος ενος LG Optimus 2X και ενω σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαρηστημενος στις περιπου 10 μερες που το εχω παρατηρησα οτι εχει κανει καποιες φορες Reboot απο μονο του....Στην αρχη δεν εδωσα σημασια...αλλα μετα λεω κατσε να κοιταξω στο νετ να δω τι παιζει..και ειδα οτι το κινητο ειχε πρωτοκυκλοφορησει με ελλατωμα(τα) σε αυτο το θεμα και πολυς κοσμος ειχε προβλημα....Εριξα αρκετο διαβασμα και ειδα οτι η ιδια η LG ειχε αναγνωρισει το προβλημα και ειχε πει οτι θα βγαλει καποιο update να το διορθωσει....Καποποιοι ειπαν οτι μετα τα απανωτα updates που εβγαλε η εταιρια διορθωθηκε το προβλημα αλλα ηταν αρκετοι και αυτοι που ειπαν οτι συνεχιστηκε κανονικα... Το κινητο φοραει επανω την εκδοση 2.3.4..LGE V20s.... Τελικα τι εχει γινει εχει διορθωθει το προβλημαή οχι???Ειναι κατι που πρεπει να με ανησυχει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Και εγώ αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα και συνήθως αυτό μου το κάνει όταν ανεβάζει θερμοκρασία.Όσο κρατάω τη θερμοκρασία χαμηλά δε κλείνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman1987 Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 αρα δεν παιζει καποια λυση να υποθεσω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 αρα δεν παιζει καποια λυση να υποθεσω.... Υποτίθεται ότι στις εκδόσεις Q/R/S (ανάλογα το που είσαι) το πρόβλημα είχε φτιαχτεί...εγώ προσωπικά δεν το είχα ποτέ αυτό το πρόβλημα, οπότε δεν ξέρω αν όντως φτιάχτηκε.... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Ουτε εγω δεν ειχα ποτε αυτο το προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Δεν προσεξα οτι ελεγες για το βιντεο..Ισως να υπαρχει αυτη η επιλογη σε custom camera.Σε stock χλωμο το κοβω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman1987 Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Πως μπορω να δω σε ποια εκδοση ειμαι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ctavrosdem Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Ρε παιδιά.. έχω και εγώ αυτό το πρόβλημα με το LG optimus l7 προφανώς είναι πρόβλημα LG… ελπίζω να γίνει καμία αναβάθμιση για αυτό. Μου έχει εμφανίσει νέα αναβάθμιση αλλά λόγο χρόνου δεν την έκανα.. θα την κάνω σε λίγο και θα δω αν άλλαξε κάτι.. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Πως μπορω να δω σε ποια εκδοση ειμαι?? Ρυθμίσεις -> Σχετικά με το τηλέφωνο -> Νομικές πληροφορίες Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 αν σου κανει τετοιο προβλημα στειλτο στο service Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 αν σου κανει τετοιο προβλημα στειλτο στο service Εγώ το είχα στείλει στο service και μου το γύρισαν πίσω μετά από μια βδομάδα λέγοντας πως δεν είχε τίποτα.. Άσε που το είχαν επαναφέρει σε εργοστασιακές ρυθμίσεις και έπρεπε να βάλω πάλι τα πάντα μέσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Εγώ το είχα στείλει στο service και μου το γύρισαν πίσω μετά από μια βδομάδα λέγοντας πως δεν είχε τίποτα.. Άσε που το είχαν επαναφέρει σε εργοστασιακές ρυθμίσεις και έπρεπε να βάλω πάλι τα πάντα μέσα... κακως! απο την στιγμη που ξερεις οτι εχεις δικιο τους το τριβεις στην μουρη Επισης προσοχη στις microsd. Πολυ συχνα μπορει να ειναι υπευθυνες για τα ρεσταρτ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman1987 Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 H αληθεια ειναι οτι η δικια μου η sd ειναι λιγο μαμημενη...Το ξερω κ απο το προηγουμενο κινητο που ειχα αλλα και απο αυτο γτ σε καποια κομματια της καρτας οταν προσπαθουσε το τηλεφωνο να κανει προσπελαση κολουσε...πχ σε καποιο τραγουδι η βιντεο... Λες να φταει η καρτα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos70007 Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Γεια σας παιδιά, σήμερα μου έπεσε το κινητό και η οθόνη έχει πλέον τα κλασικά ραγίσματα που έχουμε δει όλοι... Είμαι στην Αμερική οπότε με λίγο googlarisma έφτασα σε αυτό το site... Δεν μπορώ να καταλάβω τη διαφορά των δυο προϊόντων που παραθέτω... Επίσης θα ήθελα να σας ρωτήσω αν μπορώ να το κανω μόνος μου... http://www.repairsuniverse.com/lg-t-mobile-g2x-touch-screen-digitizer-replacement.html http://www.repairsuniverse.com/lg-t-mobile-g2x-lcd-screen-replacement.html Σας ευχαριστώ. Κάθε βοήθεια ανεκτίμητα εκτιμετέα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Καλησπέρα, την τελευταία βδομάδα έχει προκύψει ένα πρόβλημα με το wifi. Κάποιες φορές όταν πάω να ανοίξω το wifi μου βγάζει σφάλμα και πρέπει να κλείσω το κινητό και να το ξανανοίξω για να δουλέψει... Έχω android 2.3.4. Άμα ξέρει κανείς ας μου πει τι να κάνω. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Εχεις κανει την τελευταια αναβαθμιση;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Ναι από ότι βλέπω είναι.η τελευταία έκδοση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Ναι από ότι βλέπω είναι.η τελευταία έκδοση... 20s δηλαδη;Δεν ξερω δεν μιυ εχει τυχει ποτε?ουτε εχω ακουσει κατι.Κανε μια επαναφορα εργ. Ρυθμ.ή ξαναπερνα την 20s ισως δεν εχει κατσει σωστα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Το ένα είναι η οθόνη και το άλλο το digitizer (το touch δηλαδή). Από τις περιγραφές και τις φωτογραφίες φαίνεται ξεκάθαρα. Δεν χρειάζεσαι και τα δύο αν π.χ. έχει σπάσει μόνο η οθόνη. Αλλά δεν μπορείς να το ξέρεις αν δεν το ανοίξεις....μπορείς μόνο να μαντέψεις: π.χ. μπορείς να καταλάβεις αν το touch δουλεύει κανονικά ? Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts