Jump to content

theseeker

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About theseeker

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

theseeker's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Το δικο μου βιβλιαράκι δεν έγραφε σχετικα με το sar και γι αυτό επικοινωνησα μαζί τους.. Απο public το πήρα, μάλλον την πρωτη μέρα της κυκλοφοριας του. Πάντως απο το serial μου ειπαν οτι είναι εισαγωγή απο Γερμανία, αλλά αν έχει όντως έτσι είναι αρκετά υψηλό. Ας επικοινωνήσει κάποιος άλλος κάτοχος μαζί τους να επιβεβαιώσουμε..
  2. Σχετικά με το SAR κι επειδή δεν ήταν σαφές, επικοινώνησα με τη Μοτορόλα και έλαβα την εξής απάντηση:
  3. Ναι το digitizer έχει σπάσει και όπως είπες έχω παραγγείλει μέσω ebay από αγγλία... όταν θα έρθει θα σας πω αν πέτυχε η εγχείριση. Για την ιστορία πλήρωσα μαζί με μεταφορικά κάπου 40 ευρώ (μαζί με τα εργαλειάκια).
  4. Καλησπέρα, δυστυχώς σήμερα μου έπεσε το 2Χ και ραγισε η οθόνη σε όλη την επιφάνεια... Ευτυχώς είχα ζελατίνα μπροστά και δεν έφυγε τελείως αλλά δε μπορώ να το χρησιμοποιήσω γιατί φοβάμαι πως θα φύγει τελείως αν μπει σε κάποια τσέπη κλπ. Βέβαια λειτουργεί κανονικά από όσο είδα. Γνωρίζετε που/πως μπορώ να αντικαταστήσω την οθόνη φτηνά; Ευχαριστώ πολύ
  5. Είχες απόλυτο δίκιο, σ' ευχαριστώ πολύ με ξεκόλλησες!
  6. Παιδιά γειά σας. Είμαι σε (gueste2x rom CM7-Stock hybrid) και έχω βάλει τον go launcher ex. Κάπου στην εγκατάσταση του πάτησα να εμφανίζει battery status στην status bar και τωρα έχω 2 battery status (μια της ρομ και μια του launcher) και δεν ξέρω πως να βγάλω καμια από τις 2 (στις ρυθμίσεις του go launcher δε βρίσκω κάτι σχετικό). Επίσης δεν έχω ρολόι στη status bar και θα ήθελα να έχω. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Ευχαριστώ!!
  7. Καλησπέρα, υπάρχει τρόπος να κρατήσω εφαρμογές και ρυθμίσεις του τηλεφώνου μετά από επαναφορά από custom rom (gueste2x - CM7) σε stock? Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!
  8. Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ όλους για τη βοήθεια... :respect: Το πρόβλημα ήταν ακριβώς αυτό με το FAT32 και λύθηκε αφού πρώτα έπρεπε να βρω πως να φορμάρω από OSX σε FAT32. Ας μεταφερθεί η συζήτηση στα Προβλήματα/Απορίες παρακαλώ.
  9. Φίλε μου σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Ξέχασα να αναφέρω ότι πριν περάσω τη νέα rom έκανα μέσα από το CWR format στο /data, /cache, /emmc, /sdcard κλπ. Επίσης τώρα δοκίμασα από CWR να κάνω mount /emmc και μπαίνοντας στο CM7 βλέπει πια σαν external storage την internal memory (5.6 giga περίπου)!!! Την εξωτερική SD δεν τη βλέπει καθόλου... Τί μπλέξιμο έχει συμβεί ρε παιδιά; Format μέσω τηλεφώνου πώς μπορώ να κάνω;
  10. Καλησπέρα και με συγχωρείτε που δημιουργώ νέο θέμα... Αλλά έκανα πατάτα μάλλον στην προσπάθειά μου να κάνω full wipe για να περάσω μια CM7 temasek rom και τώρα δεν ξέρω τι να κάνω. :cry: Μπαίνοντας από CWR κάνω wipe data - wipe cache και wipe dalvik και κατά λάθος σβήνω και την external SD... Τέλος πάντων. Στη συνέχεια, πάω να βρω το zip στην SD και φυσικά δεν υπήρχε τίποτα. Κάνω ένα reboot και με βγάζει στη startup screen της παλιάς rom, όπου βάζω pin και με πετάει στην default home screen όπου υποτίθεται ότι κάνει check SD for errors, αλλά για πάντα. Όταν μπαίνω στα Settings > Storage μου εμφανίζει πως και η internal SD και η external είναι unavailable και βλέπει μόνο την internal memory (αυτή που είναι 1.4κατι giga). Απτόητος εγώ κάνω shut down και περνάω απευθείας από το mac στην SD μου τη rom, και ανοίγω πάλι το τηλέφωνο σε CWR και φλασάρω κανονικά. Reboot και μπαίνει κανονικά στη νέα CM7 αλλά και πάλι το πρόβλημα με τις int/ext SD unavailable συνεχίζει... Και όταν πατάω στο storage να δω τι γίνεται και πάω να κάνω mount την ext SD τότε κρασάρει και μου λέει force quit ή wait. Για την internal SD ούτε λόγος, δε μου επιτρέπει καν να κάνω mount. Και δεν ξέρω τι να κάνω!! Edit: Μέσα από το CWR προσπαθώ να κάνω mount /sdcard και μου βγάζει error mounting /sdcard!!! Ας με βοηθήσει κάποιος χριστιανός, μουσουλμάνος, βουδιστής ή άθεος!!! Ευχαριστώ (και παρακαλώ πολύ τους moderators να το αφήσουν λίγο μήπως και βρω μια άκρη απόψε, έχω μείνει χωρίς τηλέφωνο...)
  11. Καλησπέρα παιδιά! Ξέρετε κάποιο φορτιστή έξτρα μπαταρίας για το 2x ο οποίος να είναι γρήγορος; Οι στάνταρ που υπάρχουν στο ebay είναι πολύ αργοί. Ευχαριστώ :)
  12. Σ' ευχαριστώ. Τελικά αποφάσισα να φλασάρω μια rom, συγκεκριμένα αυτή, βασισμένη σε CM7 KANG. Έχω ένα μικρό προβληματάκι με το haptic feedback στο κουμπί της επιστροφής, είναι πολύ πιο δυνατό σε σχέση με τη stock rom. Οι ρυθμίσεις του CM για το haptic feedback δε δείχνουν να επηρεάζουν τα softkeys. Ξέρετε κάποιο τρόπο να αλλάζω την ένταση της δόνησης;
  13. Eυχαριστώ, θα το δοκιμάσω! Όμως δεν ξέρω σε ποιο θέμα αναφέρεσαι στο φόρουμ... Με βοηθάς;
  14. Ok, αυτή τη διευκρίνηση χρειαζόμουν για να δω αν πρέπει να προχωρήσω σε φλασάρισμα. Σας ευχαριστώ πολύ και τους δυο. :)
  15. Thanks φίλε μου. Όταν έκανα update σε Gingerbread από τη 2.2 την έκανα μέσα από την επίσημη σελίδα της LG. H έκδοση που φοράει δλδ το κινητό μου τώρα είναι η V20l (νομίζω L είναι αυτό), άρα μάλλον είναι η ίδια με αυτή που μου δίνεις. Το πρόβλημα νομίζω προκύπτει λόγω του root, επαναφορτώνει προεπιλεγμένες εργοστασιακές ρυθμίσεις κάθε φορα στο boot αν καταλαβαίνω σωστά... Ή είμαι ξεροκέφαλος και κάνω λάθος; :)
×
×
  • Create New...