gtakis Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 επανερχομαι στο δικο μου, αυτο που ειχα προβληματα , αντικατασταθηκε , με την νεα συσκευη ολα πανε ρολοι!!!! το μονο που εντοπισα ειναι το καλωδιο handsfree που ειναι στην συσκευασια δεν συνδεετε!!! και δεν μπορει να το αναγνωρισει η συσκευη!!! βεβαια μου φαινεται φτηνοκατασκευη, αλλα εβαλα ενα απλο καλωδιο απο Ipod......και το αναγνωριζει(ακουω ραδιο κανονικα, αλλα δεν εχει δυνατοτητα handsfree) εχετε κατι να προτεινετε επ αυτου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. February 18, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 επανερχομαι στο δικο μου, αυτο που ειχα προβληματα , αντικατασταθηκε , με την νεα συσκευη ολα πανε ρολοι!!!! το μονο που εντοπισα ειναι το καλωδιο handsfree που ειναι στην συσκευασια δεν συνδεετε!!! και δεν μπορει να το αναγνωρισει η συσκευη!!! βεβαια μου φαινεται φτηνοκατασκευη, αλλα εβαλα ενα απλο καλωδιο απο Ipod......και το αναγνωριζει(ακουω ραδιο κανονικα, αλλα δεν εχει δυνατοτητα handsfree) εχετε κατι να προτεινετε επ αυτου?? Βάλε λίγη δύναμη παραπάνω και θα κουμπώσει (μην το σπάσεις κι'όλας :) ) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtakis Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Βάλε λίγη δύναμη παραπάνω και θα κουμπώσει (μην το σπάσεις κι'όλας :) ) σε ευχαριστω φιλε μου....το κουμπωνω κανονικα!!! αλλα δεν.........η πλακα ειναι οτι τα original handsfree εχουν 3 εγκοπες αν θυμαμαι καλα........αρα αναλογες επαφες και στο κιν. αλλα αυτα που εβαλα ειχαν 2 εγκοπες στο βυσμα, και ομως λειτουργουν!!! technology!!! μαλλον το handsfree θα εχει θεμα και οχι το τηλ. !!!! :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. February 19, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 σε ευχαριστω φιλε μου....το κουμπωνω κανονικα!!! αλλα δεν.........η πλακα ειναι οτι τα original handsfree εχουν 3 εγκοπες αν θυμαμαι καλα........αρα αναλογες επαφες και στο κιν. αλλα αυτα που εβαλα ειχαν 2 εγκοπες στο βυσμα, και ομως λειτουργουν!!! technology!!! μαλλον το handsfree θα εχει θεμα και οχι το τηλ. !!!! :confused: Όλα τα ακουστικά λειτουργούν. Είναι συμβατά με την έξοδο ήχου του 2Χ και των περισσότερων κινητών. Η τρίτη επαφή είναι για το μικρόφωνο. Αν δεν χρησιμοποιείς το μικρόφωνο σαν handsfree δεν θα σου λείψει. Αυτό που έγραψα πιο πάνω είναι κάτι που συμβαίνει σε όλους μας, συχνά. Δηλαδή να μην κουμπώσει με την πρώτη μέχρι μέσα το βύσμα, με αποτέλεσμα να υπολειτουργεί το hands free. Αν δεν σου δουλεύει μπορείς να ζητήσεις αντικατάσταση αφού είναι μέσα στην εγγύηση. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAGAKOS-E Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 δεν λειτουργουν ολα τα handsfree στο lg 2x. με nokia k samsung ακουστικα που το έχω δωκιμασει ακουγετε ελαχιστα ο ήχος το ιδιο κάνει κ το lg a190 που έχω . τα μόνο ακουστικα που λειτουργουν κανονικά είναι της motorola.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. February 19, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 δεν λειτουργουν ολα τα handsfree στο lg 2x. με nokia k samsung ακουστικα που το έχω δωκιμασει ακουγετε ελαχιστα ο ήχος το ιδιο κάνει κ το lg a190 που έχω . τα μόνο ακουστικα που λειτουργουν κανονικά είναι της motorola.... Είπα ότι λειτουργούν όλα τα ακουστικά και όχι τα hands free. :p Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtakis Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Όλα τα ακουστικά λειτουργούν. Είναι συμβατά με την έξοδο ήχου του 2Χ και των περισσότερων κινητών. Η τρίτη επαφή είναι για το μικρόφωνο. Αν δεν χρησιμοποιείς το μικρόφωνο σαν handsfree δεν θα σου λείψει. Αυτό που έγραψα πιο πάνω είναι κάτι που συμβαίνει σε όλους μας, συχνά. Δηλαδή να μην κουμπώσει με την πρώτη μέχρι μέσα το βύσμα, με αποτέλεσμα να υπολειτουργεί το hands free. Αν δεν σου δουλεύει μπορείς να ζητήσεις αντικατάσταση αφού είναι μέσα στην εγγύηση. εχεις δικιο αλλα το δοκιμασα αρκετες φορες ωστε να πιστεω οτι δεν λειτουργουν τα εργοστασιακα.......να δουμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grad Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Παιδιά έχω κι εγώ τα εξής προβλήματα στο 2X που αγόρασα πριν λίγες μέρες: Ενώ είναι ανοιχτό το κινητό, όσοι με παίρνουν λέει πως δεν είμαι διαθέσιμος Η γλώσσα στο πληκτρολόγιο αλλάζει μόνη της σε Γερμανικά Η μπαταρία κρατάει γύρω στις 12 ώρες με 6-7 κλήσεις και κανα 15λεπτο browsing Τι προτείνετε (γιατί δεν έχω καταλήξει με αυτά που έχω διαβάσει ως τώρα); Να αλλάξω ROM; Να το πάω για service; Να εγκαταστήσω κάποια βοηθητική εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Παιδιά έχω κι εγώ τα εξής προβλήματα στο 2X που αγόρασα πριν λίγες μέρες: Ενώ είναι ανοιχτό το κινητό, όσοι με παίρνουν λέει πως δεν είμαι διαθέσιμος Η γλώσσα στο πληκτρολόγιο αλλάζει μόνη της σε Γερμανικά Η μπαταρία κρατάει γύρω στις 12 ώρες με 6-7 κλήσεις και κανα 15λεπτο browsing Τι προτείνετε (γιατί δεν έχω καταλήξει με αυτά που έχω διαβάσει ως τώρα); Να αλλάξω ROM; Να το πάω για service; Να εγκαταστήσω κάποια βοηθητική εφαρμογή; Το πήρες καινούριο στο κουτί του; :blink: Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. February 25, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Παιδιά έχω κι εγώ τα εξής προβλήματα στο 2X που αγόρασα πριν λίγες μέρες: Ενώ είναι ανοιχτό το κινητό, όσοι με παίρνουν λέει πως δεν είμαι διαθέσιμος Η γλώσσα στο πληκτρολόγιο αλλάζει μόνη της σε Γερμανικά Η μπαταρία κρατάει γύρω στις 12 ώρες με 6-7 κλήσεις και κανα 15λεπτο browsing Τι προτείνετε (γιατί δεν έχω καταλήξει με αυτά που έχω διαβάσει ως τώρα); Να αλλάξω ROM; Να το πάω για service; Να εγκαταστήσω κάποια βοηθητική εφαρμογή; 1) Ενα απο τα προβλήματα που είχε παλιά από μαμά, είναι θέμα software. Αλλά έχουν ληθεί αυτά. Ποιά rom φοράει επάνω; 2) Σύνηθες πρόβλημα στα παράλληλη εισαγωγής απο Γερμανία. 3) Και αυτό δεν είναι σωστό. Πιθανολογώ ότι αν φλασάρεις μια άλλη rom, είτε στοκ ελληνική είτε CM κλπ, όλα τα προβλήματα θα λυθούν. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grad Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Ναι, το πήρα σφραγισμένο στο κουτί του και την πρώτη μέρα έκανα αναβάθμιση μέσω του LG PC Suite σε Android 2.3.4. Έκδοση βασικής μορφής: 1035.21_20110725 Έκδοση kernel: 2.6.32.9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. February 25, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Ναι, το πήρα σφραγισμένο στο κουτί του και την πρώτη μέρα έκανα αναβάθμιση μέσω του LG PC Suite σε Android 2.3.4. Έκδοση βασικής μορφής: 1035.21_20110725 Έκδοση kernel: 2.6.32.9 Θα σου πρότεινα να φλασάρεις από πάνω την ελληνική stock με το smartflash. Μπορεί να μην "έκατσε" καλά η αναβάθμιση. Έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν να υπάρχουν προβλήματα από αναβαθμίσεις από μια rom σε μια άλλη που διορθώθηκαν με την καθαρή εγκατάσταση! Αν έχεις βέβαια χρόνο και όρεξη μπορείς να δοκιμάσεις και κάποια custom rom. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grad Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 ΟΚ, αποφάσισα να περάσω την Ελληνική stock. 1) Ποια version πρέπει να περάσω; (link αν είναι εύκολο) 2) Με ποια διαδικασία (από όλες που έχω διαβάσει) περνάω την stock rom? (Επίσης link αν είναι εύκολο) Ευχαριστώ για την βοήθεια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. February 26, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 ΟΚ, αποφάσισα να περάσω την Ελληνική stock. 1) Ποια version πρέπει να περάσω; (link αν είναι εύκολο) 2) Με ποια διαδικασία (από όλες που έχω διαβάσει) περνάω την stock rom? (Επίσης link αν είναι εύκολο) Ευχαριστώ για την βοήθεια :) Ο Αγγελος έχει φτιάξει ένα καταπληκτικό και πλήρη οδηγό Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grad Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Ο Αγγελος έχει φτιάξει ένα καταπληκτικό και πλήρη οδηγό Αναβάθμισα με το smartflash σε V20L. Λύθηκε το πρόβλημα με τα Γερμανικά αλλά το θέμα με τις χαμένες κλήσεις έχει γίνει πιο έντονο από ποτέ. Εδώ και 5 ώρες ότι και αν έχω κάνει (επανεκκίνηση, αλλαγή θέσης) "ο συνδρομητής που καλώ δεν είναι διαθέσιμος" αν και το κινητό έχει σήμα... Έχω χάσει κάθε ελπίδα. Την Τρίτη θα το πάω service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. February 26, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Αναβάθμισα με το smartflash σε V20L. Λύθηκε το πρόβλημα με τα Γερμανικά αλλά το θέμα με τις χαμένες κλήσεις έχει γίνει πιο έντονο από ποτέ. Εδώ και 5 ώρες ότι και αν έχω κάνει (επανεκκίνηση, αλλαγή θέσης) "ο συνδρομητής που καλώ δεν είναι διαθέσιμος" αν και το κινητό έχει σήμα... Έχω χάσει κάθε ελπίδα. Την Τρίτη θα το πάω service. Αν έχεις αντοχή, βάλε μια custom rom CM7 να δοκιμάσεις. Αν και υπάρχει το ενδεχόμενο να έχει κάποιο θέμα το κινητό και να θέλει σέρβις Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grad Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Αν έχεις αντοχή, βάλε μια custom rom CM7 να δοκιμάσεις. Αν και υπάρχει το ενδεχόμενο να έχει κάποιο θέμα το κινητό και να θέλει σέρβις Το προσπάθησα αλλά απέτυχα μάλλον γιατί έχω 2.3.4 και δεν μπόρεσε να γίνει root το κινητό με το SuperOneClick. Δεν ξέρω αν θα ξαναπροσπαθήσω αλλά πιστεύω ότι είναι πολύ χρήσιμο στον οδηγό του agekalp να αναφέρεται πως οι χρήστες με Gingerbread δεν μπορούν να κάνουν root με αυτό τον τρόπο. Επίσης στο "Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG 2X" καλό θα ήταν να αναφέρεται πως πρέπει ήδη να έχει εγκατασταθεί η Clockwork Recovery. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αυτονόητα αυτά πάντως θα γλυτώσουν χρόνο στο νέο χρήστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Eχεις δικιο Grad για το πρωτο κομματι(πως το root δε κανει για GB) αλλα δε μπορω να κανω τροποποιηση και πρεπει να το πω σε καποιον mod και το εχω αμελησει... Το δευτερο δε νομιζω πως χρειαζεται αφου ειναι 5 ποστ ολα και ολα και το δευτερο εχει τιτλο "Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG 2Χ". Για gb rooting δες εδω.Δοκιμασε τη CM να δουμε γιατι εχω και μια δυο ιδεες μετα...!Δε ειχες δοκιμασει να δεις αν ειχες το ιδιο προβλημα με τη 2.2 ε? Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grad Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Eχεις δικιο Grad για το πρωτο κομματι(πως το root δε κανει για GB) αλλα δε μπορω να κανω τροποποιηση και πρεπει να το πω σε καποιον mod και το εχω αμελησει... Το δευτερο δε νομιζω πως χρειαζεται αφου ειναι 5 ποστ ολα και ολα και το δευτερο εχει τιτλο "Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG 2Χ". Για gb rooting δες εδω.Δοκιμασε τη CM να δουμε γιατι εχω και μια δυο ιδεες μετα...!Δε ειχες δοκιμασει να δεις αν ειχες το ιδιο προβλημα με τη 2.2 ε? Thanks! Θα το δοκιμάσω. Με τη 2.2 το είχα πολύ λίγο (μισή μέρα) γιατί μόλις το σύνδεσα στο PC ζήτησε να κάνει αναβάθμιση και δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grad Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Έβαλα και το CM7. Το ίδιο πρόβλημα ακριβώς. Ελπίζω να φταίει η δική μου συσκευή γιατί το θεωρώ λίγο οξύμωρο να είναι ένα τηλέφωνο που μπορεί να κάνει "παπάδες" εκτός από ένα μικρό μειονέκτημα: "δεν μπορούν να σε πάρουν τηλέφωνο". Σε εμένα ακόμα και τα SMS για τις χαμένες κλήσεις έρχονται μετά από 5-6 ώρες. Τραγική εμπειρία. Τι βήματα πρέπει να κάνω ώστε να μην έχω πρόβλημα με εγγυήσεις κτλ όταν το επιστρέψω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. February 27, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Thanks! Θα το δοκιμάσω. Με τη 2.2 το είχα πολύ λίγο (μισή μέρα) γιατί μόλις το σύνδεσα στο PC ζήτησε να κάνει αναβάθμιση και δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα. Νομίζω το καινούριο Superoneclick κάνει root την 2.3.4. (Αλλά με λίγο διαφορετική διαδικασία;) Δεν έχω link καθώς δεν το έχω δοκιμάσει. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Έβαλα και το CM7. Το ίδιο πρόβλημα ακριβώς. Ελπίζω να φταίει η δική μου συσκευή γιατί το θεωρώ λίγο οξύμωρο να είναι ένα τηλέφωνο που μπορεί να κάνει "παπάδες" εκτός από ένα μικρό μειονέκτημα: "δεν μπορούν να σε πάρουν τηλέφωνο". Σε εμένα ακόμα και τα SMS για τις χαμένες κλήσεις έρχονται μετά από 5-6 ώρες. Τραγική εμπειρία. Τι βήματα πρέπει να κάνω ώστε να μην έχω πρόβλημα με εγγυήσεις κτλ όταν το επιστρέψω; Κριμα... Πρεπει να βαλεις μεσω smartflash τη rom που ειναι official για το τηλ.Αν ηταν ελληνικο βαλε τη ελληνικη 2.3,γερμανικο τη γερμανικη 2.3 κτλ.Βεβαια δε ξερω αν θα μπουν στη διαδικασια να το ελεγξουν αυτο...!Καποιος που εχει εμπειρια στην αυστηροτητα του service της LG ας μας πει τη γνωμη του... Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 καλησπερα. περασα εχθες αυτην την ρομ και μεχρι πριν απο λιγο ολα ητανε καλα, μεχρι που προσπαθησα να στειλω ενα μηνυμα. ΔΕΝ μπορω :( δεχομαι κανονικα μηνυματα, και με τις κλησεις δεν εχω κανενα προβλημα. το κεντρο μηνυματων στις ρυθμισεις ειναι σωστο. να πω πως φλασαρα και την baseband που προτεινει μαζι με το ril. v20M BB + v20L Italy RIL. καποιος μπορει να σκεφτει καποια λυση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theseeker Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 (edited) Καλησπέρα και με συγχωρείτε που δημιουργώ νέο θέμα... Αλλά έκανα πατάτα μάλλον στην προσπάθειά μου να κάνω full wipe για να περάσω μια CM7 temasek rom και τώρα δεν ξέρω τι να κάνω. :cry: Μπαίνοντας από CWR κάνω wipe data - wipe cache και wipe dalvik και κατά λάθος σβήνω και την external SD... Τέλος πάντων. Στη συνέχεια, πάω να βρω το zip στην SD και φυσικά δεν υπήρχε τίποτα. Κάνω ένα reboot και με βγάζει στη startup screen της παλιάς rom, όπου βάζω pin και με πετάει στην default home screen όπου υποτίθεται ότι κάνει check SD for errors, αλλά για πάντα. Όταν μπαίνω στα Settings > Storage μου εμφανίζει πως και η internal SD και η external είναι unavailable και βλέπει μόνο την internal memory (αυτή που είναι 1.4κατι giga). Απτόητος εγώ κάνω shut down και περνάω απευθείας από το mac στην SD μου τη rom, και ανοίγω πάλι το τηλέφωνο σε CWR και φλασάρω κανονικά. Reboot και μπαίνει κανονικά στη νέα CM7 αλλά και πάλι το πρόβλημα με τις int/ext SD unavailable συνεχίζει... Και όταν πατάω στο storage να δω τι γίνεται και πάω να κάνω mount την ext SD τότε κρασάρει και μου λέει force quit ή wait. Για την internal SD ούτε λόγος, δε μου επιτρέπει καν να κάνω mount. Και δεν ξέρω τι να κάνω!! Edit: Μέσα από το CWR προσπαθώ να κάνω mount /sdcard και μου βγάζει error mounting /sdcard!!! Ας με βοηθήσει κάποιος χριστιανός, μουσουλμάνος, βουδιστής ή άθεος!!! Ευχαριστώ (και παρακαλώ πολύ τους moderators να το αφήσουν λίγο μήπως και βρω μια άκρη απόψε, έχω μείνει χωρίς τηλέφωνο...) Edited February 27, 2012 by theseeker προσθήκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 φορμαρε την καρτα σε fat32 επίσης δοκίμασες να την φορμαρεις μέσω του κινητού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts