konstantinoslp Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 (edited) εντάξει, έγκαν ακι εγώ ροοτ, ο οδηγός έιναι πολύ απλός και έγινε αναίμακτα η διαδικασία... δεν το πιστεύω.. δε χάθηκε τίποτε ούτε με αναβάθμιση ούτε με το ρουτ και τώρ αμπορώ να βγάλω μπόλικα πραγματάκια από τη λίστα έτσι;; και ακόμα κι αν τα απεγκαταστήσω με το unroot θα επανέλθουν;; α, και κάτι ακόμα ρε παιδιά, τώρα με το ρουτ οι αναβαθμίσεις θα γίνονται κανονικά ; τώρα κατεβάζω τους χάρτες... αλλά έχω και μερικές απορίες ακόμα. 1. τις επιλογές "άγνωστες πηγές" και "αναγνώριση σφάλματος usb" πρέπει να τα ξετικάρουμε έτσι δεν είναι;; απλά για να συνδεθεί το τηλ με το myphoneexplorer θέλει να είναι το αναγνώριση σφάλματος τικαρισμένο, αλλιώς δ ετο βλέπει. να μη μιλήσω για το pc companion (προς το παρόν) 2. αν βάλω σα μόνιμο περιβάλλον τα go launcher και handsent sms πώς μπορώ να επαναφέρω τα αρχικά. δλδ να μη με ρωτάει κάθςε φορά ποιο θέλω να χρησιμοποιήσω αλλά να ανοίγουν αυτόματα, απλά αν θελήσω να βρω τα αρχικά να μπορώ. (χαζή ερώτηση;; μπορεί να έχω ζαλιστεί κιόλας τι να πω...) 3.πώς ρυθμίζω το gtalk να ανοίγει αυτόματα ή όταν θέλω εγώ, να λειτουργεί από κάτω, να μη φαίνεται ανοιχτό δλδ στην οθόνη αλλά να με ειδοποιεί για εισόδους, μηνύματα κλπ... αν το λειτουργώ με το ιντερνετ του παροχου καταναλώνει μπαταρία ε;; αλλά όσο μένειο απλώς ανοιχτό δεν "τρώει" mb. 4. τα οποία mb είναι εύκολο να μετρώ και να ανοιγοκλείνω με κάποιες προαναφερθείσες εφαρμογές (έχει και το ίδιο το τηλ μέσα από ό,τι κατάλαβα ε;; να μην προτιμήσω αυτά;) ωωωω αύριο θα το αποχωριστώ και θα ησυχάσετε από τις απορίες μου ήταν όμως μια καλή προθέρμανση για μενα... μπήκα λίγο στο πνεύμα του android μέχρι να έρθει (????) το Pro και να αποφασίσω τελικά. πάντως το μικράκι είναι γλύκα, το παραδέχομαι!!! Είναι όμως και λίγο τρέλα η κατάσταση, τόσα εικονίδια, τόσες εφαρμογές, και μόνο που τις έχω πάνω στην οθόνη τρλαίνομαι λιγάκι.. μετά τα 5-6 έχω ζαλιστεί... αλλά θα συνηθίσω, δεν είναι και μικρό πράγμα να μπορείς να κάνεις σχεδόν όοοοο, τι θέλεις!!! αν κανεις unroot,θα χαθει το ρουτ.δεν θα επανελθουν οι εφαρμογες που εσβησες.αυτο θα γινει μονο αν ξαναφλασαρεις το λειτουργικο. 1)το αγνωστες πηγες αστο σε περιπτωση που θες να εγκαταστησεις εφαρμογες εκτος android market.το αλλο οπως και να χεις δεν πειραζει.αναλογως οταν το συνδεσεις με το πισι,θα σου πει νακανεις την αναλογη ενεργεια. 2)για να ανοιγει μονιμα μια εφαρμογη οταν πατησεις πχ στο χαντσεντ,σου βγαζει να ανοιγει με χαντσεντ ή με την μαμα εφαρμογη και απο κατω σου λεει να επιλεξεις ποια θες να θυμαται (με τικ) πατας το τικ και μετα το χαντσεντ. αν,λοιπον,βαρεθεις το χαντσεντ και θες το αλλο,πας ρυθμισεις-εφαρμογες-διαχειριση εφαρμογων-βρισκεις το χαντσεντ και πατας πανω του-και μετα πατας εκει που λεει εκκαθαριση προεπιλογων. 3)για το gtalk δεν εχω ιδεα.:lol: 4)για να βλεπεις τα mb σου και να σε ειδοποιει οταν φτανεις σε καποιο οριο κατεβασε το 3g watchdog. για να ανοιγοκλεινεις το ιντερνετ του παροχου,κατεβασε το apn on/off.οταν το κατεβασεις και το εχεις στο off,μπορεις να χεις μονιμα ενεργοποιημενη την κινηση δεδομενων. Παιδια μολις το πηρε φιλος. Ποιο απο ολα τα call meter να βαλει; Για να μπουν οι εφαρμογες στην SD, ποια εφαρμογη να βαλει; το phonalyzr ειναι πολυ καλο. για μεταφορα στην sd κατεβασε το app2sd.δεν χρειαζεται να σαι rooted. απλα να ξερεις οτι δεν ειναι ολες οι εφαρμογες μετακινησιμες στην εξωτερικη μνημη. Edited November 21, 2011 by konstantinoslp Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htselepakis Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Κατέβασα το MapDroyd. Όλα καλά μέχρι εδώ... Χάρτες πως στο καλό φορτώνω??? :( Παράθεση A suspicious mind is a healthy mind... Never stop dreaming (Μπάμπης από Θεσσαλονίκη) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouberman Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 καλησπερα παιδια! εχω διαβασει ολα τα μνμ και ενθουσιαστηκα ακομα περισσοτερο για αυτο το κινητακι!!!!! περιμενο πως και πως να το παρω και εγω!!!να ρωτησω επειδη εσεις ασχολειστε πιο πολυ απο μενα και ξερετε περισσοτερα πιστευετε οτι στην περιοδο των εορτων η τιμη του θα πεσει? και αν ναι ποσο? αξιζει τον κοπο να περιμενω η να το παρω τωρα? ευχαριστω πολυ και χαιρομαι που σας βρηκα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orpheas2 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Παιδιά καλησπέρα! Όντας κάτοχος του xperia mini pro θέλω να εκφράσω το παράπονο μ περί μηνυμάτων!!!!:mad: Όταν πάω να στείλω ένα μήνυμα κολλάει αφάνταστα το κινητό μου και αντί να κάνει 4 sec να σταλεί κάνει έως και 30....! Έχω σβήσει σχεδόν όλες τις εφαρμογές μ και δν ξέρω τί άλλο ν κάνω..το χω κάνει επίσης update σε 2.1..Δν ξέρω μήπως φταίει που οι συνομιλίες είναι αρκετά μεγάλες με ορισμένα άτομα.. Επίσης μήπως ξέρετε καμία άλλη εφαρμογή για μηνύματα?Μου είχαν πεί για κάποιο άλλο στυλ ανταλλαγής μυνημάτων σαν συνομιλία..! Αυτά..ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Δοκιμασε το handsentsms..πολυ καλη κ δωρεαν εφαρμογη απο το μαρκετ :rolleyes: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_pipis Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 καλησπερα παιδια! εχω διαβασει ολα τα μνμ και ενθουσιαστηκα ακομα περισσοτερο για αυτο το κινητακι!!!!! περιμενο πως και πως να το παρω και εγω!!!να ρωτησω επειδη εσεις ασχολειστε πιο πολυ απο μενα και ξερετε περισσοτερα πιστευετε οτι στην περιοδο των εορτων η τιμη του θα πεσει? και αν ναι ποσο? αξιζει τον κοπο να περιμενω η να το παρω τωρα? ευχαριστω πολυ και χαιρομαι που σας βρηκα!!!! δεν ξερω για ποιο σε ενδιαφερει το pro η το μινι αλλα κανα 15ευρω το πολυ να πεσουν ακομα μεχρι τα χριστουγεννα παντως οι τιμες τους ειναι πολυ καλες(οχι βεβαια στις γνωστες αλυσιδες)... Παράθεση ευτυχής κάτοχος Xperia Z5 compact Success doesn't come to you... you go to it. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Παιδιά καλησπέρα! Όντας κάτοχος του xperia mini pro θέλω να εκφράσω το παράπονο μ περί μηνυμάτων!!!!:mad: Όταν πάω να στείλω ένα μήνυμα κολλάει αφάνταστα το κινητό μου και αντί να κάνει 4 sec να σταλεί κάνει έως και 30....! Έχω σβήσει σχεδόν όλες τις εφαρμογές μ και δν ξέρω τί άλλο ν κάνω..το χω κάνει επίσης update σε 2.1..Δν ξέρω μήπως φταίει που οι συνομιλίες είναι αρκετά μεγάλες με ορισμένα άτομα.. Αυτά..ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!:):) Σε 2.1 ? Τι εννοείς? μήπως έχεις το χ10 μινι προ ? Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_pipis Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Παιδιά καλησπέρα! Όντας κάτοχος του xperia mini pro θέλω να εκφράσω το παράπονο μ περί μηνυμάτων!!!!:mad: Όταν πάω να στείλω ένα μήνυμα κολλάει αφάνταστα το κινητό μου και αντί να κάνει 4 sec να σταλεί κάνει έως και 30....! Έχω σβήσει σχεδόν όλες τις εφαρμογές μ και δν ξέρω τί άλλο ν κάνω..το χω κάνει επίσης update σε 2.1..Δν ξέρω μήπως φταίει που οι συνομιλίες είναι αρκετά μεγάλες με ορισμένα άτομα.. Επίσης μήπως ξέρετε καμία άλλη εφαρμογή για μηνύματα?Μου είχαν πεί για κάποιο άλλο στυλ ανταλλαγής μυνημάτων σαν συνομιλία..! Αυτά..ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!:):) κατι μου λεει οτι εχεις το xperia x10 mini pro και δω ειναι το θεμα με τα καινουργια xperia mini/pro :p Παράθεση ευτυχής κάτοχος Xperia Z5 compact Success doesn't come to you... you go to it. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Κωνσταντίνε σ'ευχαριστώ γι ατις απαντήσεις αλλά ψάχνω στο μαρκετ το apn on/off και ενώ βγάζει διάφορα apn αυτό συγκεκριμένα με αυτή την ονομασία δε το βρίσκω... why? μήπως είναι κάπιο από αυτά και δ ετο καταλαβαίνω;; Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moundoul Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 (edited) Κατέβασα το MapDroyd. Όλα καλά μέχρι εδώ... Χάρτες πως στο καλό φορτώνω??? :( Τρέχεις το πρόγραμμα φίλε μου και στο άνοιγμα σου λέει ότι δεν έχεις χάρτη και αν θες να κατεβάσεις, επιλέγεις τι θέλεις και το κατεβάζεις.. Πάντως το έβαλα και εγώ είναι απλά για να βλέπεις τον χάρτη χωρίς καν αναζήτηση σε αυτόν( από ότι είδα τουλάχιστον) και από Θεσσαλονίκη έχει ονόματα μόνο από πολύ κεντρικές οδούς.. Και 2 screenshots από το pro μου.. :) (λίγο παραφορτωμένο θα έλεγα..) Edited November 21, 2011 by Moundoul Παράθεση OnePlus One Xperia Mini Pro 2.3.4 rooted.. :) LG ARENA KM900 V10F_00 (By Vaggos) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 το προγραμματακι που εχεις στο 2η εικονα με τις επιλογες ασυρματου δικτυου,μπλε δοντιου,μπαταριας κλπ ποιο ειναι?? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_pipis Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 (edited) Κωνσταντίνε σ'ευχαριστώ γι ατις απαντήσεις αλλά ψάχνω στο μαρκετ το apn on/off και ενώ βγάζει διάφορα apn αυτό συγκεκριμένα με αυτή την ονομασία δε το βρίσκω... why? μήπως είναι κάπιο από αυτά και δ ετο καταλαβαίνω;; δεν ειναι πλεον στο market αλλα μπορεις να το βρεις εδω edit τελικα το εχουν βγαλει απο το market Edited November 21, 2011 by cool_pipis Παράθεση ευτυχής κάτοχος Xperia Z5 compact Success doesn't come to you... you go to it. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moundoul Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 (edited) Το είχε μέσα το κινητό, αν κάνεις προσθήκη γραφικού στοιχείου(widget) θα το βρείς, "Εναλλαγή κατάστασης" το λέει.. Edited November 21, 2011 by Moundoul Παράθεση OnePlus One Xperia Mini Pro 2.3.4 rooted.. :) LG ARENA KM900 V10F_00 (By Vaggos) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 ευχαριστώ. ούτε κι εκεί το δίνει, λέει ότι δεν υπάρχει πια.. μαλλον θ ακατεβάσω ένα από τα άλλα που τα έχει και στο μάρκετ... (σε έχω στείλει pm):happy: Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Τρέχεις το πρόγραμμα φίλε μου και στο άνοιγμα σου λέει ότι δεν έχεις χάρτη και αν θες να κατεβάσεις, επιλέγεις τι θέλεις και το κατεβάζεις.. Πάντως το έβαλα και εγώ είναι απλά για να βλέπεις τον χάρτη χωρίς καν αναζήτηση σε αυτόν( από ότι είδα τουλάχιστον) και από Θεσσαλονίκη έχει ονόματα μόνο από πολύ κεντρικές οδούς.. Και 2 screenshots από το pro μου.. :) (λίγο παραφορτωμένο θα έλεγα..) Νέος στο android αλλά βλέπω εγκλιματίστηκες άμεσα! Nice! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moundoul Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Νέος στο android αλλά βλέπω εγκλιματίστηκες άμεσα! Nice! Ευχαριστώ φίλε, στις 5 μέρες που το έχω, έχω αφιερώσει ήδη πάρα πολλές ώρες για να το μάθω και να το φέρω στα"μέτρα" μου.. :) Και όλααυτά φυσικά χάρη στην βοήθεια σας.. Παράθεση OnePlus One Xperia Mini Pro 2.3.4 rooted.. :) LG ARENA KM900 V10F_00 (By Vaggos) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 κι εγώ το ίδιο.. και να σκεφτείς είναι δανεικό.. αύριο θα το επιστρέψω.... αλλά θα επανέλθω εννοείται!! με δικό μου.. μεγάλο μικρό.. προ να ναι Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moundoul Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 κι εγώ το ίδιο.. και να σκεφτείς είναι δανεικό.. αύριο θα το επιστρέψω.... αλλά θα επανέλθω εννοείται!! με δικό μου.. μεγάλο μικρό.. προ να ναι Χαχαχα, σωστή σε βρίσκω.. :) Παράθεση OnePlus One Xperia Mini Pro 2.3.4 rooted.. :) LG ARENA KM900 V10F_00 (By Vaggos) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orpheas2 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 (edited) Δοκιμασε το handsentsms..πολυ καλη κ δωρεαν εφαρμογη απο το μαρκετ :rolleyes: μμ! Να σαι καλά!!! Θα τν τσεκάρω και θ σ πω...;) Σε 2.1 ? Τι εννοείς? μήπως έχεις το χ10 μινι προ ? Ναι αυτό έχω..:( μα εδώ μ στείλαν οι admin...τ ν σ πώ...:wacko: Edited November 21, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moundoul Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Ναι αυτό έχω..:( μα εδώ μ στείλαν οι admin...τ ν σ πώ...:wacko: Μάλλον έκαναν λάθος.. Εδώ πρέπει να πας για το κινητό σου: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=268066 Παράθεση OnePlus One Xperia Mini Pro 2.3.4 rooted.. :) LG ARENA KM900 V10F_00 (By Vaggos) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 παιδιά θέλω ν ακάνω back up με το titanium αλλά τα χάνω με αυτό που ανοίγει, μπορείτε να βοηθήσετε λίγο;; Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moundoul Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 παιδιά θέλω ν ακάνω back up με το titanium αλλά τα χάνω με αυτό που ανοίγει, μπορείτε να βοηθήσετε λίγο;; Λοιπόν, φαντάζομαι root είσαι(αν δεν είσαι πρέπει να το κάνεις) εγώ το άνοιξα, πάτησα στην 2η καρτέλα "Αντίγραφα Ασφαλείας και Επαναφορά" , μετά το δεξί πλήκτρο αφής για να βγάλει το μενού και εκεί "Μαζική λειτουργία".. Σου βγάζει μια λίστα με διάφορες επιλογές και επέλεξα το 3ο από τα αντίγραφα ασφαλείας "Αντιγραφή ασφαλείας όλων...." Νομίζω ότι έτσι θα είσαι οκ.. Παράθεση OnePlus One Xperia Mini Pro 2.3.4 rooted.. :) LG ARENA KM900 V10F_00 (By Vaggos) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 νομίζω κατάλαβα. πάτησα το 3ο που έχει στο πλάι και το μεγαλύτερο αριθμό (εφαρμογών μάλλον) μου έλεγε 192. οκ αυτό κάνω... λίγο αργά το πάει ε;; σ'ευχαριστώ! ωραία και αυτό το μπακ απ που θ αφτιάξει το αποθηκεύει στο φάκελό του ε;; στην κάρτα μνήμης καλύτερα φαντάζομαι. και να ρωτήσω αν γι αχ λόγο μας χαθούν όλ απώς τα επαναφέρουμε;; επίσης μέσω του τιτάνιουμ θ ασβήσω τις περιττές εφαρμογές;;; ε, πώς;; και ένα τελευταίο: κάθε φορά που θα κάνουμε αναβάθμιση θα πρέπει να ξανακάνουμε ρουτ και να ξαναπερνάμε αυτά που έχουμε; Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moundoul Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 (edited) :) Αυτό που πάτησες είχα πατήσει και εγώ και όντως αργεί λίγο.. Τα αποθηκεύει όλα στον φάκελο του στη εξωτερικήμνήμη.. Για να σβήσεις εφαρμογή, πάλι από την καρτέλα "Αντίγραφα Ασφαλείας και επαναφορά" την βρίσκεις, τν επιλέγεις και επιλέγεις απεγκατάσταση.. Για επαναφορά αν δείς τις πιο κάτω επιλογές από εκεί που έκανες ο backup έχει να επιλέξεις επαναφορά.. Τέλος από ότι έχω καταλάβει μόνο αν κάνουμε αναβάθμιση στην 4.0 ice-cream (όταν μας δωθεί, δηλαδή σε κάτι μήνες), τότε θα χρειαστεί να περιμένουμε να βγει root για εκείνη την έκδοση και να το κάνουμε.. Πάντως δεν νομίζω να χάνουμε τίποτα από αυτά που έχουμε με τις αναβαθμίσεις.. Edited November 21, 2011 by Moundoul Παράθεση OnePlus One Xperia Mini Pro 2.3.4 rooted.. :) LG ARENA KM900 V10F_00 (By Vaggos) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Παιδιά καλησπέρα! Όντας κάτοχος του xperia mini pro θέλω να εκφράσω το παράπονο μ περί μηνυμάτων!!!!:mad: μα εδώ μ στείλαν οι admin...τ ν σ πώ...:wacko: Οι mods σε έστειλαν εδώ (στο topic του xperia mini) γιατί εσύ ο ίδιος είπες ότι έχεις το συγκεκριμένο κινητό κι όχι το X10 mini pro. Θα παρακαλέσω ωστόσο για δεύτερη φορά να μην γίνεται χρήση του τρόπου γραφής sms γιατί κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται. Από δω και στο εξής μηνύματα που θα γράφονται με αυτόν τον τρόπο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts