kyprianou Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Σίγουρα δεν είναι τόσο απλό...άλλωστε προφανός πιο έυκολο και με μικρότερη διαδικασία είναι να τοποθετήσω ασύρματο μοντεμ\ρουτερ , απ'το να βάλω στο πισι νέο λογισμικό! Και όπως είπες προσφέρει άλλη άνεση το ασύρματο νετ. ακριβώς. είχα και εγώ τα ίδια!!!! . Δηλαδη...αμα θες διάβασε εδώ..... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=314157 Αν βαριέσε να τα διαβάσεις όλα, διάβασε τα αρχικά και τα τελευταία. Και αν σκέφτεσε να πάρεις το ίδιο ρούτερ στείλε πμ. Καλη επιτυχία. Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msland Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 ακριβώς. είχα και εγώ τα ίδια!!!! . Δηλαδη...αμα θες διάβασε εδώ..... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=314157 Αν βαριέσε να τα διαβάσεις όλα, διάβασε τα αρχικά και τα τελευταία. Και αν σκέφτεσε να πάρεις το ίδιο ρούτερ στείλε πμ. Καλη επιτυχία. Ευχαριστώ πολύ! Θα κάτσω να το μελετήσω το ποστ, τώρα αν προκύψει στην πορεία και τιποτε άλλο (που δύσκολα να μην προκύψει), θα σας ξαναποστάρω. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Ευχαριστώ πολύ! Θα κάτσω να το μελετήσω το ποστ, τώρα αν προκύψει στην πορεία και τιποτε άλλο (που δύσκολα να μην προκύψει), θα σας ξαναποστάρω. :O Χεχε, αν δεις τα ποστ μου σε εκεινο το thread το ίδιο διστακτικός και επιφυλακτικός ήμουν και εγώ. Αν τύχει και πάρεις το ίδιο, θα δεις ότι είναι πανεύκολο και επίσης μπορείς να με ρωτήσεις. Το cd που έχει μέσα σου λέει τι να κάνεις. Έχει και ένα βιβλιαράκι με οδηγίες άμα θες να κάνεις και άλλες ρυθμίσεις. Διαβασε τις δικές μου ανησυχίες και θα δείς ότι ολοι στην ίδια μοίρα ημασταν. Άμα υπάρχει κάτι συγκεκριμένο περι του ίδιου ρουτερ, στείλε πμ να μην ζαλίζουμε τον κόσμο. Αν είναι κάτι γενικο, 'ότι ξέρεις , ξέρω' :) Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webxaker Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 (edited) γεια, ρώτησα σήμερα για το se xperia mini και μου ειπαν οτι υπαρχει σε λευκο (καλο αυτο) , και οτι ειναι ευρωπαϊκής κατασκευής (από γερμανία να φανταστώ) και καλύπτεται απο αυτούς Edited November 1, 2011 by webxaker Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 γεια, ρώτησα σήμερα για το se xperia mini και μου ειπαν οτι υπαρχει σε λευκο (καλο αυτο) , και οτι ειναι ευρωπαϊκής κατασκευής (από γερμανία να φανταστώ) και καλύπτεται απο αυτούς Αρα; Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webxaker Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 κατι δεν εγγραψα στο τελος sorry ... δεν θα υπαρχει καποιο προβλημα που ειναι απο ευρωπη το κινητο , κακη κατασκευη, θορυβους κλπ. ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 κατι δεν εγγραψα στο τελος sorry ... δεν θα υπαρχει καποιο προβλημα που ειναι απο ευρωπη το κινητο , κακη κατασκευη, θορυβους κλπ. ? δεν πιστεύω να εξαρτάται απο αυτο. Επίσης αμα λένε απο Ευρώπη ? Ότι κατασκευάζετε αλλου? Μόνο με τις εγγυήσεις είναι η διαφορά νομίζω. Αλλά ας πει κάποιος που ξέρει καλύτερα. Στο που θα απευθύνεσε αρχικα.... Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostre13 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Γειά,αποφάσισα να πάρω το xperia mini και θέλω να με βοηθήσετε λίγο :) 1.Αν είναι παραεισαγωγής θα έχει κάποια διαφορά? 2.Χρειάζεται να πάρω screen protector? 3.Μαύρο ή άσπρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Kαι με τις εγγυήσεις καλυμμένος είσαι.και αν στην χειρότερη δεν σου δεχτεί η ελληνική σονυ το κινητό αν χρειαστεις κατασκευή,σιγουρα θα το δεχτεί το κατάστημα αποπου το αγόρασες.οποτε μην αγχώνεσαι.. Edit:@lostre13 ισχύει και για σένα ο,τι είπα από πάνω.. Το χρώμα ειναι καθαρά υποκειμενικό.δες τα μαζι δίπλα δίπλα και αποφασησε.:-P Πάρε ενα προτεκτορ για καλό και για κακό.ναχεις το κεφάλι σου ήσυχο sent from Xperia mini proooooo! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nondaz Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 (edited) Καλημέρα. Απο εχθές εέχω στα χέρια μου το xperia mini. Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης με το παλιό μου xperia x10mini. Εχω ένα θεμάτακι με τα sms όταν γράφω ελληνικά που με περιορίζει στους 70 χαρακτήρες ανα sms. Έψαξα για to handcent sms αλλά δεν το βρήκα παρα μόνο το go sms , που και αυτό κάνει το ίδιο. Καμιά ιδέα κανείς; edit: Επίσης μου λέει οτι έχω το πρόσφατο λογισμικό. Τα στοιχεία του είναι αυτά: έκδοση android: 2.3.3, έκδοση kernel: 2.6.32.9-perf, αριθμός έκδοσης: 4.0.Α.2.377 ευχαριστώ πολυ Edited November 2, 2011 by nondaz Παράθεση iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Firmware υπαρχει και νεοτερο το .402.βαλε το PC Companion να στο δειξει..καλοριζικο! Sent from my ST15i using Tapatalk Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 . Έψαξα για to handcent sms αλλά δεν το βρήκα παρα μόνο το go sms , που και αυτό κάνει το ίδιο. Καμιά ιδέα κανείς; Καλορίζικο, έχει πρόβλημα το μκτ με την εφαρμογή, δες εδώ και κατέβασε το apk http://www.handcent.com/News.php http://www.handcent.com/Download.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Εχω ένα θεμάτακι με τα sms όταν γράφω ελληνικά που με περιορίζει στους 70 χαρακτήρες ανα sms. Έψαξα για to handcent sms αλλά δεν το βρήκα παρα μόνο το go sms , που και αυτό κάνει το ίδιο. Καμιά ιδέα κανείς; πηγαινε στα μηνυματα, πάτα δεξί κουμπί αφής, ρυθμίσεις, τικαρε την εξοικονόμηση κόστους. Αυτα είναι για την εφαρμογή μηνυμάτων την μανίσια. Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nondaz Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 πηγαινε στα μηνυματα, πάτα δεξί κουμπί αφής, ρυθμίσεις, τικαρε την εξοικονόμηση κόστους. Αυτα είναι για την εφαρμογή μηνυμάτων την μανίσια. Το ξέρω αυτό, αλλά δεν έχει τέτοια επιλογή! Παράθεση iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostre13 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Kαι με τις εγγυήσεις καλυμμένος είσαι.και αν στην χειρότερη δεν σου δεχτεί η ελληνική σονυ το κινητό αν χρειαστεις κατασκευή,σιγουρα θα το δεχτεί το κατάστημα αποπου το αγόρασες.οποτε μην αγχώνεσαι.. Edit:@lostre13 ισχύει και για σένα ο,τι είπα από πάνω.. Το χρώμα ειναι καθαρά υποκειμενικό.δες τα μαζι δίπλα δίπλα και αποφασησε.:-P Πάρε ενα προτεκτορ για καλό και για κακό.ναχεις το κεφάλι σου ήσυχο sent from Xperia mini proooooo! :) Ευχαριστώ φίλε μου :) ..Το μάυρο λέω να πάρω τελικά , έχει και καλύτερο καπάκι.. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν πρέπει να προσέξω κάτι όταν πάω να το πάρω και πως πρέπει να το φορτίζω τις πρώτες φορές Στα 185 ευρω νομίζω είναι τρέλο value for money ε? :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Ευχαριστώ φίλε μου :) ..Το μάυρο λέω να πάρω τελικά , έχει και καλύτερο καπάκι.. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν πρέπει να προσέξω κάτι όταν πάω να το πάρω και πως πρέπει να το φορτίζω τις πρώτες φορές Στα 185 ευρω νομίζω είναι τρέλο value for money ε? :P Για μενα αυτη τη στιγμή μαζι με το ideos X5 pro και το LG optimus 2X ειναι τα 3 πιο value for money κινητά της αγοράς. Σχετικά με τη φόρτιση.θα σου πω τι κανω εγω που δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα.οταν το παρεις θα χει λίγη μπαταρια μεσα.φατην μεχρι να κλείσει και μετά βάλτο για φόρτιση.εγω προσωπικά έκανα 3-4 πλήρεις αποφορτισεις και φορτίσεις για να στρώσει η μπαταρια.φόρτιση με το κινητό κλειστό.επίσης μετά τις φουλ αποφορτισεις-φορτίσεις,προτιμότερο θα ταν να το φορτιζεις καθε φορά που έχεις λίγη μπαταρια.πχ στο 10%. Αυτό που πρεπει να κανείς όμως παντα,ειναι καθε φορά που θα το φορτίσεις ανοιχτό,να του κανείς μια επανεκκίνηση. Αυτα ειναι που κανω εγώ και μεχρι τωρα είμαι κομπλέ sent from Xperia mini proooooo! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostre13 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Για μενα αυτη τη στιγμή μαζι με το ideos X5 pro και το LG optimus 2X ειναι τα 3 πιο value for money κινητά της αγοράς. Σχετικά με τη φόρτιση.θα σου πω τι κανω εγω που δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα.οταν το παρεις θα χει λίγη μπαταρια μεσα.φατην μεχρι να κλείσει και μετά βάλτο για φόρτιση.εγω προσωπικά έκανα 3-4 πλήρεις αποφορτισεις και φορτίσεις για να στρώσει η μπαταρια.φόρτιση με το κινητό κλειστό.επίσης μετά τις φουλ αποφορτισεις-φορτίσεις,προτιμότερο θα ταν να το φορτιζεις καθε φορά που έχεις λίγη μπαταρια.πχ στο 10%. Αυτό που πρεπει να κανείς όμως παντα,ειναι καθε φορά που θα το φορτίσεις ανοιχτό,να του κανείς μια επανεκκίνηση. Αυτα ειναι που κανω εγώ και μεχρι τωρα είμαι κομπλέ sent from Xperia mini proooooo! :) Ευχαριστώ και πάλι φίλε μου σε λίγες ώρες θα είναι δικό μου :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitse4 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 παιδες το κινητο μου εχε κλειδωσει πως μπορω να το κανω hard reset χωρις να μπω στο μενου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 παιδες το κινητο μου εχε κλειδωσει πως μπορω να το κανω hard reset χωρις να μπω στο μενου? αποσο ξερω,μεσω seus μπορεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitse4 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 (edited) τι κουμπια πρεπει να πατησω για να κανει hard reset ??? δεν με ενδιαφερει αν χαθουνε τα αρχεια που εχω.. Edited November 2, 2011 by Nitse4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msland Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 (edited) Καλησπέρα παιδιά! Πήρα χθες το κινητό μου και είχε εγκατεστημένο το Mc Afee (προφανώς trial) αλλά είναι λογικό να μου λέει ότι η δοκιμαστική περίοδος έληξε κιόλας? Δηλαδή το πρωτοάνοιξα και ήδη ήταν ληγμένη η περίοδος..τι παίζει? Και κάτι άλλο, πήγα και με έναν άλλο τρόπο να περάσω τις επαφές μου χθες...μέσω bluetooth απτό παλιό στο καινούριο...αλλά το παλιό μου κινητό δεν "βλέπει" το καινούριο... (λογικά δεν το βλέπει λόγο του ότι είναι καινούρια έκδοση? όπως λέμε πχ. υποδοχή usb 2.0 δεν "διαβάζει" usb 3.0); Edit: Εντάξει παιδιά το έλυσα το θέμα με το bluetooth :) Edited November 2, 2011 by msland Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minasc Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 1) Είχα το Χ10 mini με CyanogenMod 2.3.5. Σκέφτηκα να τη βάλω και σε αυτό το τηλ. αλλά η μανίσια με ικανοποιεί. Κάποια σημεία που υστερούν έναντι της CM τα αντιμετωπίζω με κάποιες εφαρμογές από το Android Market. Δε σκέφτομαι προς το παρόν να πάω σε custom rom 2) Η μπαταρία κρταάει 1-1,5 μέρα περισσότερο από το Χ10 Mini με την ίδια χρήση 3) Είναι πολύ γρήγορο, έχει κολλήσει 1 φορά νομίζω. Αξίζει πολύ και το θεωρώ τεράστια αναβάθμηση σε σχέση με το Χ10 mini. Εγώ θα σου μιλήσω πολύ γενικά. 1. Το νέο μίνι δεν έχει καμία σχέση με το παλιό. Σαν μόνο μειονέκτημα εγώ προσωπικά θεωρώ την οθόνη του που είναι σχετικά μικρή. Βέβαια δεν έχω κάποιο πρόβλημα γιατί την μεγαλύτερη οθόνη που είχα ποτέ σε κινητό ήταν 2,8 ίντσες στο htc p3300. 2. Πολύ καλύτερη αυτονομία μόνο και μόνο επειδή έχει μπαταρία με πιο μεγάλη χωρητικότητα από το παλιό. 3. Από ταχύτητα απλά τα σπάει. 1ghz επεξεργαστής είναι αυτός. Αστραπιαία απόκριση σε κάθε πάτημα και σε κάθε εφαρμογή. 4. Ναι έχει από την μάνα του να κάνεις εγκατάσταση τις εφαρμογές στην κάρτα μνήμης. Όσες βέβαια σου το επιτρέπει η κάθε εφαρμογή. Θα σου πρότεινα να κατεβάσεις από το μάρκετ, αν το πάρεις το κινητό πρώτα ο θεός, την εφαρμογή app2sd για καλύτερη διαχείριση των εφαρμογών που θα κατεβάσεις. Το έχω πει και θα το ξαναπώ. Προσωπικά σε μένα το κινητό δεν έχει βγάλει απολύτως τίποτα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αν διαβάσεις μερικές σελίδες λίγο πίσω θα δεις ότι σε άλλα παιδιά έχει βγάλει κάτι, μικρά για μένα, προβλήματα. Όμως λύθηκαν τα πιο πολλά με τις αναβαθμίσεις λογισμικού και του android. Τώρα φοράει την 2.3.4 Αυτά. Ελπίζω να σου έλυσα έστω και στο ελάχιστο τις απορίες σου. Φιλε minasc σε θυμαμαι απο το thread του Χ10 μινι. Θα σου πω και γω την αποψη μου σαν πρωην χρηστης Χ10 μινι προ. πηγαινε στο κινητο με κλειστα ματια!η μερα με την νυχτα..δεν εχω μπει καν στην διδαδικασια του ρουτ και το χω δυο μηνες.δεν εχει κολλησει ποτε,παει σφαιρα και η μπαταρια μου χει κρατησει και τριημερο χωρις μπολικο σκαλισμα.στα συν οτι πλεον εχει 3αρα οθονη.στα πλην οτι και η τριαρα για πολλους ειναι μικρη. Αυτο που δεν καταλαβαινωειναι πως απο τη μια σκεφτεσαι το SGS2 με 4,3 ιντσες και απο την αλλη το μινι.ειναι χαοδης η διαφορα στις δυο οθονες..:/ ο φιλος χρηστος τα ειπε πολυ καλα πιο πανω.αρα δεν προκειται να πλατιασω. συνυπολογισε οτι θα παρει, οπως ολα δειχνουν, και το παγωτακι!και εχεις ενα παρα πολυ γρηγορο κινητο, με πολυ καλες δυνατοτητες για το μεγεθος του και με την μαμα SE να το υποστηριζει..;) Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... @minasc Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες. Ούτε και εμένα μου έχει κολλήσει ποτε. Αλλά να πώ κάτι που το παρουσιάζετε σαν μειονέκτημα ενώ δεν έχει σχέση με μειονέκτημα ή πλεονέκτημα. Αυτοι που λένε η οθόνη είναι μικρή ασπουμε. Μικρή οθόνη ? Τοτε γιατί διάλεξες το κινητό? Ειναι μια κατηγορία μεγέθους, δέν εχει να κάνει με πλεονέκτημα η μειονέκτημα. Με τον ίδιο τρόπο θα το παρουσιαζα εγώ σαν πλεονέκτημα γιατί είναι μικρή ο οθόνη και το έχω πάντα στη τζέπη μου, κάθομε με τζην και το έχω πάλι στο τζέπη μου, οπότε? (κατηγορία είναι το μέγεθος). Αν όμως η οθόνη δέν είχε καλα χρώματα τότε θα μιλούσαμε για μειονέκτημα. Αυτά τα λέω γιατι το βλέπω συνέχεια να λέγετε. Προφανώς εσείς που το λέτε θέλατε κινητο με μεγαλύτερη οθόνη και καταλήξατε σε αυτό λόγο χαρακτηρίστικών και τιμής. Αρα συμβιβαστείτε και μην το παρουσιάζετε σαν μειονέκτημα. παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. η αλήθεια είναι πως ενώ είχα αποφασίσει σχεδόν να πάρω το samsung με βάλατε σε σκέψεις πάλι. η οθόνη δε με χαλάει καθόλου αλλά δε θα το αντέξω να ξαναπάθω τα ίδια. το x10 mini pro που έχω τώρα είναι σπασμένο φυσικά όπως βλέπετε από την υπογραφή μου, αλλά κολλάει άσχημα, αργεί να ανοίξει ακόμα και τις επαφές ή τις κλήσεις, πόσο μάλλον τις εφαρμογές τρίτων. φυσικά με τέτοια μπαταρία ούτε λόγος για παιχνίδια ή gps. βέβαια ο άσσος επεξεργαστής έναντι του 600αρη που έχει το δικό μου δεν έχει σχέση. παρεπιπτόντως το έχω φορτωμένο εφαρμογές που χρησιμοποιώ συνέχεια, οπότε η σωστή σύγκριση θα έπρεπε να είναι με το mini κάποιου που μιλάει πολλές ώρες τη μέρα, παίρνει πολλά μέηλ και έχει πολλές εφαρμογές, τουλάχιστον στο κομμάτι της απόκρισης και της μπαταρίας (αλήθεια, το mini έχει όπως και το παλιό ενσωματωμένη μπαταρία που δεν βγαίνει; και είναι ίδιας χωρητικότητας με του pro; γιατί αν ξαναπάρω sonyericsson θα πάρω το mini, όχι το pro). θέματα παίρνει ή μόνο μετά από σπάσιμο; μπερδεύτηκα πάλι, δεν ξέρω τι να κάνω... άσε που απέχουν και πολύ οι τιμές (σε σχέση με το galaxy sII)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. η αλήθεια είναι πως ενώ είχα αποφασίσει σχεδόν να πάρω το samsung με βάλατε σε σκέψεις πάλι. η οθόνη δε με χαλάει καθόλου αλλά δε θα το αντέξω να ξαναπάθω τα ίδια. το x10 mini pro που έχω τώρα είναι σπασμένο φυσικά όπως βλέπετε από την υπογραφή μου, αλλά κολλάει άσχημα, αργεί να ανοίξει ακόμα και τις επαφές ή τις κλήσεις, πόσο μάλλον τις εφαρμογές τρίτων. φυσικά με τέτοια μπαταρία ούτε λόγος για παιχνίδια ή gps. βέβαια ο άσσος επεξεργαστής έναντι του 600αρη που έχει το δικό μου δεν έχει σχέση. παρεπιπτόντως το έχω φορτωμένο εφαρμογές που χρησιμοποιώ συνέχεια, οπότε η σωστή σύγκριση θα έπρεπε να είναι με το mini κάποιου που μιλάει πολλές ώρες τη μέρα, παίρνει πολλά μέηλ και έχει πολλές εφαρμογές, τουλάχιστον στο κομμάτι της απόκρισης και της μπαταρίας (αλήθεια, το mini έχει όπως και το παλιό ενσωματωμένη μπαταρία που δεν βγαίνει; και είναι ίδιας χωρητικότητας με του pro; γιατί αν ξαναπάρω sonyericsson θα πάρω το mini, όχι το pro). θέματα παίρνει ή μόνο μετά από σπάσιμο; μπερδεύτηκα πάλι, δεν ξέρω τι να κάνω... άσε που απέχουν και πολύ οι τιμές (σε σχέση με το galaxy sII)... μην μπαινεις καν στον κοπο να το συγκρινεις με το παλιο !το χ10 εχει 950 mah ενω το καινουριο εχει 1200 mah χωριτικοτητα και η μπαταρια πλεον δεν ειναι ενσωματωμενη.;) εχω μεσα 81 εφαρμογες και ειναι σαν να το αγορασα σημερα.οποτε μην αγχωνεσαι γιαυτο. τωρα οσον αφορα στα τηλεφωνα που λες.αμα μιλας 3-4 ωρες τι μερα..λογικο να πεσει.απο κει και περα εξαρταται και η κατασταση που το δουλευεις.η φωτεινοτητα της οθονης,το gms (γνωριζεις απο το χ10 τα κολπα) εγω παντως που ειμαι σε θεση να συγκρινω τα 2 κινητα..ειναι λες και τα εφτιαξε αλλη εταιρια. ο χιλιαρης επεξεργαστης με την 512 ραμ δεν μασαει τιποτα.το "πειραζεις" και απο κοντα και αποφαινεσαι..:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 τι κουμπια πρεπει να πατησω για να κανει hard reset ??? δεν με ενδιαφερει αν χαθουνε τα αρχεια που εχω.. SE X10 mini FAQ Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Παιδια πειτε μου καποιος το τηλεφωνο για να ρωτησω τι συνθηκες κατω απο τις οποιες ισχυει η εγγυηση . 2) Σε παιχνιδια πως τα παει το κινητο ? Τα τρεχει κανονικα ? Φαινονται καλα τα γραφικα ? Κολλαει ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts