Jump to content

Sony Ericsson Xperia mini και mini Pro

itsosse
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

...να μας δώσει Jelly Bean!!!:D

γιατί νομίζω ότι έχω δει κάπου ότι δεν θα πάρει jb?

Edit: thanks for the info :)

Edited by Spidergr

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδες, αν πεσει κατω το μινι προ σπαει η οθονη στα σιγουρα η πρέπει να είσαι πολυ ατυχος για να σου συμβεί ?

Ευχαριστώ φίλε το τσέκαρα και μάλλον αυτό φταίει.λοιπόν επειδή είμαι απο τους παθούντες καθώς μου έσπασε η οθόνη να σου πω πως δε σπάει τόσο εύκολα.Εμένα μου έπεφτε αρκετες φορές και την πάτησα όταν μου έπεσε απο το 1,30 στο περίπου σε δρόμο που ήταν πλακόστρωτος,οπότε είχε μικρά πετραδάκια, και βρήκε η οθόνη στην γωνία κάτω στα κουμπιά και έσπασε διαγώνια.Νομίζω πως εκεί είναι το "αδύνατο" σημείο της οθόνης,οι διαγώνιες πτώσεις.Λογικά ήμουν πολύ άτυχος που μου συνέβει αλλά μη νομίζεις πως είναι ανθεκτικές κι όλας αλλα΄ούτε ευαίσθητες.

γιατί νομίζω ότι έχω δει κάπου ότι δεν θα πάρει jb?

το ειχαν πει αρχικα τον ιουλιο αλλα τωρα ειναι υπο δοκιμη για τα κινητα του 2011 οποτε σε κανα μηνα το πολυ πιστευω θα ξερουμε, αλλα υπαρχουν και οι xda...

http://mobistations.blogspot.in/2012/09/jelly-bean-compatible-device-list.html

ευτυχής κάτοχος Xperia Z5 compact

Success doesn't come to you... you go to it.

Ευχαριστώ φίλε το τσέκαρα και μάλλον αυτό φταίει.λοιπόν επειδή είμαι απο τους παθούντες καθώς μου έσπασε η οθόνη να σου πω πως δε σπάει τόσο εύκολα.Εμένα μου έπεφτε αρκετες φορές και την πάτησα όταν μου έπεσε απο το 1,30 στο περίπου σε δρόμο που ήταν πλακόστρωτος,οπότε είχε μικρά πετραδάκια, και βρήκε η οθόνη στην γωνία κάτω στα κουμπιά και έσπασε διαγώνια.Νομίζω πως εκεί είναι το "αδύνατο" σημείο της οθόνης,οι διαγώνιες πτώσεις.Λογικά ήμουν πολύ άτυχος που μου συνέβει αλλά μη νομίζεις πως είναι ανθεκτικές κι όλας αλλα΄ούτε ευαίσθητες.

οου! φαντάζομαι πίκρα που θα έφαγες εκείνη την ημέρα :S

εγω δεν ηξερα οτι μπορει να σπάσει οσπου επεσα σε ενα Φόρουμ και είδα φωτο με την ραγισμένη οθονη, φρικαρα και απο τότε το υπέρ προσέχω ΑΛΛΑ...

σημερα παρολίγον να πεσει από το κρεβατι, το συνήθες σενάριο, με παίρνει ο υπνος και το σπρώχνω προς τον γκρεμο η κινδυνεύει να το πλακωσω.

ευτυχώς τιποτα απο αυτά δεν εχει συμβεί μέχρι τωρα :)

Edited by Cmd

οου! φαντάζομαι πίκρα που θα έφαγες εκείνη την ημέρα :S

εγω δεν ηξερα οτι μπορει να σπάσει οσπου επεσα σε ενα Φόρουμ και είδα φωτο με την ραγισμένη οθονη, φρικαρα και απο τότε το υπέρ προσέχω ΑΛΛΑ...

σημερα παρολίγον να πεσει από το κρεβατι, το συνήθες σενάριο, με παίρνει ο υπνος και το σπρώχνω προς τον γκρεμο η κινδυνεύει να το πλακωσω.

ευτυχώς τιποτα απο αυτά δεν εχει συμβεί μέχρι τωρα :)

Ασε ασε και το θέμα είναι ότι το έρειξε άλλος και τώρα που μου το έφτιαξαν έχω θέμα με το μικρόφωνο και πρέπει πάλι να το πάω πίσω:P πάντως απο το κρεβάτι στο πάτωμα μου έχει πέσει πολλες φορές,και απο λίγο πιο ψηλα στο πάτωμα αλλά δεν έχει πάθει τίποτα η οθόνη οπότε δε νομίζω πως υπάρχει πρόβλημα,ανάλογα που θα πέσει είναι...

δεν υπαρχει αλλα μπορεις να πας στην .42 πιστευω ευκολα

πριν ξεκινησεις κανεις τα παρακατω

Enable "USB DEBUGGING" from Menu -> Settings -> Applications -> Development

Enable "UNKNOWN SOURCES" from Menu -> Settings -> Applications

Set Connectivity mode to MSC from Menu -> Sony Ericsson -> Connectivity -> USB Connection Mode

1. κατεβαζεις το flashtool αν δεν το εχεις http://uploaded.net/file/9o4swxaa

2. αν εχεις το xperia mini κατεβαζεις αυτο το firmware http://www.mediafire.com/?uboo3lrdxnoeldn ή αν εχεις το mini pro http://www.mediafire.com/?hevz3x5w9pqt24q

3. πας εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1568792 και στο βημα 4 κανεις την μεθοδο flashtool

4. μετα πας στο βημα 2α και κανεις το ροοτ οπως το περιγραφει, οταν κατεβασεις το αρχειο για το ροοτ (v4) ισως το antivirus να στο βγαλει οτι ειναι ιος αλλα δεν ειναι...

αυτη ειναι η διαδικασια ελπιζω να μην φαινεται δυσκολη :cool:

σ'εμενα οταν παταω το back button για ν'αρχισει το φλασαρισμα λεει"you need to install drivers for this device,you can find them in the drivers folder of flashtool"....κι αυτο αφου κανω ομως,παλι την ιδια ειδοποιηση βγαζει και παγωνει ολο το συστημα..τι πρεπει να κανω?

Έχετε κανένα link για download για την ''4.1.B.0.587''?? Γιατί θέλω να την φλασάρω ... Edited by spyrossss
Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray

sorry φιλε αλλα ο οδηγος ειναι τελειος..

αμα κανεις οτι ακριβως λεει δεν εχεις κανενα προβλημα... ακριβως ομως...

θα συμφωνησουν φανταζομαι ολοι

παντως και εγω 2 φορες προσπαθησα να το ρουταρω και τις 2 φορες νεκρωσε.μετα το φλασαρισμα του πρωτου κερνελ νεκρωσε .εκανα ρεσταρτ τον υπολογιστη δεν εβλεπε το κινητο με τιποτα.οποτε και τις 2 φορες (με δυσκολια )εκανα επαναφορα με SEUS και τα εχασα ολα αλλα τουλαχιστον επανηλθε το κινητο!

επειδή του mobrol φαίνεται του φαίνονται όλα σωστά να πω το εξής... δοκίμασα να ακολουθήσω τις οδηγίες εξού το δικό μου σχόλιο... πέρα απο όσα λέει και ο patheraw να πω τα ακόλουθα... στο flashtool ζητά να πατάμε το κουμπί πίσω... καλά θα φας μια ώρα να καταλάβεις πως θέλει το volume down... ο υπολογιστής μου βάρεσε μπλε οθόνη (να λες καλά σώθηκε ο κακόμοιρος) το δε κινητό αφού περάσαμε τα flash που προτείνονταν (άλλου μοντέλου...) το κινητό νέκρωσε. έκανε κάτι σαν αναβώσβισμα στην οθόνη και μετά τίποτα. απολύτως. αρκετή ώρα πάλευα να του ξαναπεράσω την ρόμ και από την μάνα του... για να αποκτήσω ένα κινητό όπως το πήρα δηλαδή... άρα χάσιμο πάρα πολλής ώρας για να το κάνω όπως ήταν.... χώρια που πρέπει να ξαναπεράσω όσα είχα μέσα. με άλλα λόγια δουλευόμαστε... μεταξύ μας. ο οδηγός θέλει και διορθώσεις και ίσως να διευκρινήσετε μερικά πράγματα σε flash Και root.

σ'εμενα οταν παταω το back button για ν'αρχισει το φλασαρισμα λεει"you need to install drivers for this device,you can find them in the drivers folder of flashtool"....κι αυτο αφου κανω ομως,παλι την ιδια ειδοποιηση βγαζει και παγωνει ολο το συστημα..τι πρεπει να κανω?

οταν συνδεεις το κινητο σου στο pc σε media transfer mode σου βγαζει το μοντελο του κινητου σου δηλαδη γραφει xperia mini pro π.χ?

Αν δεν στο βγαζει τοτε θα πρεπει να κατεβασεις τους adb drivers κανοντας την διαδικασια που γραφει εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1466042

edit: εκει που σου λεει το για back button πατα το volume down αν δεν κανω λαθος.. (εχω καιρο να φλασαρω :P)

Edited by cool_pipis

επειδή του mobrol φαίνεται του φαίνονται όλα σωστά να πω το εξής... δοκίμασα να ακολουθήσω τις οδηγίες εξού το δικό μου σχόλιο... πέρα απο όσα λέει και ο patheraw να πω τα ακόλουθα... στο flashtool ζητά να πατάμε το κουμπί πίσω... καλά θα φας μια ώρα να καταλάβεις πως θέλει το volume down... ο υπολογιστής μου βάρεσε μπλε οθόνη (να λες καλά σώθηκε ο κακόμοιρος) το δε κινητό αφού περάσαμε τα flash που προτείνονταν (άλλου μοντέλου...) το κινητό νέκρωσε. έκανε κάτι σαν αναβώσβισμα στην οθόνη και μετά τίποτα. απολύτως. αρκετή ώρα πάλευα να του ξαναπεράσω την ρόμ και από την μάνα του... για να αποκτήσω ένα κινητό όπως το πήρα δηλαδή... άρα χάσιμο πάρα πολλής ώρας για να το κάνω όπως ήταν.... χώρια που πρέπει να ξαναπεράσω όσα είχα μέσα. με άλλα λόγια δουλευόμαστε... μεταξύ μας. ο οδηγός θέλει και διορθώσεις και ίσως να διευκρινήσετε μερικά πράγματα σε flash Και root.

ακριβως τα ιδια φαινομενα και σε μενα!μετα το φλασαρισμα του κερνελ αναβωσβησε η οθονη και εμεινε εκει.την μπλε οθονη στον υπολογιστη ξεχασα να την αναφερω και εγω.θελει διευκρινηση παιδια και διορθωση σε καποια σημεια.

Καλησπέρα, ξέρει κανείς αν υπάρχει εφαρμογη για φωτογραφίες, η οποία, όταν τραβω φωτογραφία, να μου ενσωματώνει πάνω σε αυτή, την ημερομηνία και την ώρα; Δεν εννοώ στα χαρακτηριστικά αλλά να φαίνονται τυπομένα πάνω στη φωτογραφία. Ευχαριστώ

Έχετε κανένα link για download για την ''4.1.B.0.587''?? Γιατί θέλω να την φλασάρω ...
Καμία βοήθεια ??

Καλησπέρα, εγατέστησα στο st15i την 587 μεσω του sony pc companion, και έχω το εξής πρόβλημα. Οταν κλειδώνει η συσκευή και πατήσω το κουμπί της καμερας, τότε το τηλεφωνο ξεκλειδώνει, πράγμα που δεν με βολεύει. Καμμιά ιδέα πως απενεργοποιήται αυτό; Το ίδιο ισχύει και με ανανέωση μέσω seus. Ευχαριστώ

Καμιά βοήθεια;

οταν συνδεεις το κινητο σου στο pc σε media transfer mode σου βγαζει το μοντελο του κινητου σου δηλαδη γραφει xperia mini pro π.χ?

Αν δεν στο βγαζει τοτε θα πρεπει να κατεβασεις τους adb drivers κανοντας την διαδικασια που γραφει εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1466042

edit: εκει που σου λεει το για back button πατα το volume down αν δεν κανω λαθος.. (εχω καιρο να φλασαρω :P)

ευχαριστω αλλα δεν τα καταφερα...το κινητο το αναγνωριζει πλεον αλλα βγαζει το ιδιο μηνυμα οτι δεν εχω βαλει drivers...επισης,να πω οτι στο sony companion δεν μπορω να επιλεξω τη συσκευη για να κανω ενημερωσεις κλπ. βγαζει το ονομα της συσκευης αλλα δεν μπορω να την επιλεξω :mad:

Μας ήρθε ενημέρωση συστήματος σε 4.0.2.Α.0.62, να τη κάνω ή όχι κύριοι? Για βοηθάτε...

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Καλησπέρα, ξέρει κανείς αν υπάρχει εφαρμογη για φωτογραφίες, η οποία, όταν τραβω φωτογραφία, να μου ενσωματώνει πάνω σε αυτή, την ημερομηνία και την ώρα; Δεν εννοώ στα χαρακτηριστικά αλλά να φαίνονται τυπομένα πάνω στη φωτογραφία. Ευχαριστώ

το vignette κανει αυτη τη δουλεια.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μας ήρθε ενημέρωση συστήματος σε 4.0.2.Α.0.62, να τη κάνω ή όχι κύριοι? Για βοηθάτε...

αν θες να κανεις ροοτ μην την κανεις αν δεν εχεις σκοπο να κανεις ροοτ δεν χανεις τιποτα να την εγκαταστησεις οχι οτι θα δεις καμμια σπουδαια αλλαγη..

Edited by cool_pipis

αν θες να κανεις ροοτ μην την κανεις αν δεν εχεις σκοπο να κανεις ροοτ δεν χανεις τιποτα να την εγκαταστησεις οχι οτι θα δεις καμμια σπουδαια αλλαγη..

Μερσί. :rolleyes:

Όχι δεν ασχολούμαι με "ρούτ"... ;)

Με ενδιαφέρει να μην έχει προβλήματα.

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Αν σε βοηθάει το LED για τα μηνύματα και τις κλήσεις όταν η οθόνη είναι σβηστή και εάν θέλεις να έχεις προσωπικά ringtones για κάποιες επαφές ΜΗΝ την κάνεις γιατί δεν θα υπάρχουν μετά το update.

Αν δεν σε νοιάζουν αυτά, προχώρα.

Samsung Note II - Young Duos - Nexus 7 3G

----------------------------

Παύλος

Αν σε βοηθάει το LED για τα μηνύματα και τις κλήσεις όταν η οθόνη είναι σβηστή και εάν θέλεις να έχεις προσωπικά ringtones για κάποιες επαφές ΜΗΝ την κάνεις γιατί δεν θα υπάρχουν μετά το update.

Αν δεν σε νοιάζουν αυτά, προχώρα.

είχε προβλημα με το led η .62? ελπίζω να μην την μπερδεύεις με την ICS

είχε προβλημα με το led η .62? ελπίζω να μην την μπερδεύεις με την ICS

Έχεις δίκιο, συγγνώμη. Απλά όπως είπε και παραπάνω κάποιος δεν γίμεται rootε την 62. Αλλά δε νομίζω οτι απο την 42 στην 62 κερδίζεις κάτι με το update.

Samsung Note II - Young Duos - Nexus 7 3G

----------------------------

Παύλος

Έχω την "4.1.Β.0.587"(Root με unlocked bootloader) και μου τελειώνει γρήγορα η μπαταρία ...

Υπάρχει καμία λύση για μην τελειώνει ??

Υ.Γ :Το αφήνω 8 ώρες να φορτίσει (κλειστό) και ανάβει πράσινο λαμπάκι μου σημαίνει ότι φόρτισε ...Το ανοίγω και η μπαταρία είναι στο 98

% ...

Έχεις δίκιο, συγγνώμη. Απλά όπως είπε και παραπάνω κάποιος δεν γίμεται rootε την 62. Αλλά δε νομίζω οτι απο την 42 στην 62 κερδίζεις κάτι με το update.

Νομιζω αν κανει αναβαθμιση απο την .42 rootαρισμενη σε .62 με ota δεν χανει το root.

Ας απαντησει καποιος που ειχε κανει....

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Έχω την "4.1.Β.0.587"(Root με unlocked bootloader) και μου τελειώνει γρήγορα η μπαταρία ...

Υπάρχει καμία λύση για μην τελειώνει ??

Υ.Γ :Το αφήνω 8 ώρες να φορτίσει (κλειστό) και ανάβει πράσινο λαμπάκι μου σημαίνει ότι φόρτισε ...Το ανοίγω και η μπαταρία είναι στο 98

% ...

δοκιμασε αυτην την εφαρμογη : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nema.batterycalibration&feature=search_result

αφησε το κινητο να ξεφορτησει και μετα φορτησε το 100%

μετα ανοιξε αυτην την εφαρμογη και κανε battery calibration

ελπιζω να βοηθησα! :D

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia mini και mini Pro