Jump to content

Sony Ericsson Xperia mini και mini Pro

itsosse
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδια..αφου κανουμε ρουτ το κινητό,υπάρχει κάποια λίστα με το ποιες εφαρμογές είναι ασφαλής να σβήσουμε ?

Δες εδώ φίλε: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305581&page=167

Έχει κάνει μια λίστα ο PP6210

OnePlus One

Xperia Mini Pro 2.3.4 rooted.. :)

LG ARENA KM900 V10F_00 (By Vaggos)

οι κατοχοι του προ εχουν να πουνε κατι????? :)

για την αναβαθμιση ή το qwerty?

[sIGPIC][/sIGPIC]

για την αναβαθμιση ή το qwerty?

για οτι γνωριζεις φιλε μου, εχω την εκδοση λογισμικου 4.0.2.Α.0.58 2.3.4 αυτην ειναι η τελευταια????? ειχε την 2.3.3 και οταν ανοιξα το wifi εκανε αυτην την αναβαθμιση , μου φανηκε λιγο παραξενο γιατι ηξερα οτι οι αναβαθμισεις γινονται με το pc companio-seus, τελος παντον ξερω οτι θα εχουν απαντηθει πολλες αποριες αλλα ειναι λιγο δυσκολο για πισωγυρισματα............

για οτι γνωριζεις φιλε μου, εχω την εκδοση λογισμικου 4.0.2.Α.0.58 2.3.4 αυτην ειναι η τελευταια????? ειχε την 2.3.3 και οταν ανοιξα το wifi εκανε αυτην την αναβαθμιση , μου φανηκε λιγο παραξενο γιατι ηξερα οτι οι αναβαθμισεις γινονται με το pc companio-seus, τελος παντον ξερω οτι θα εχουν απαντηθει πολλες αποριες αλλα ειναι λιγο δυσκολο για πισωγυρισματα............

η .058 ειναι η τελευταια των μινι προ.οποτε εισαι up to date!:)

κιομως οι αναβαθμισεις γινονται και Over The Air...;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

η .058 ειναι η τελευταια των μινι προ.οποτε εισαι up to date!:)

κιομως οι αναβαθμισεις γινονται και Over The Air...;)

μαλιστα καλο αυτο σ ευχαριστω.............:)

καλησπερα...οπως σας εχω πει και τις προηγουμενες μερεσ προσπαθω να περασω μια ρομ στο xperia mini μου......αλλα συνεχεια μου βγαζει aborted.μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει με το συγκεκριμενο θεμα...προσπαθησα να ακολουθησω τα βηματα της cyanogen αλλα δεν τα καταφερα,σε αντιθεση με ενα ace kai με ενα htc sensation που ολα πηγαν μια χαρα.....δεν μπορω να καταλαβω τι κανω λαθος και δεν κοιμαμαι απο τα νευρα που εχω!!!!:wacko:

καλησπερα...οπως σας εχω πει και τις προηγουμενες μερεσ προσπαθω να περασω μια ρομ στο xperia mini μου......αλλα συνεχεια μου βγαζει aborted.μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει με το συγκεκριμενο θεμα...προσπαθησα να ακολουθησω τα βηματα της cyanogen αλλα δεν τα καταφερα,σε αντιθεση με ενα ace kai με ενα htc sensation που ολα πηγαν μια χαρα.....δεν μπορω να καταλαβω τι κανω λαθος και δεν κοιμαμαι απο τα νευρα που εχω!!!!:wacko:

Μηπως ειναι θεμα κλειδωμενου bootloader?

[sIGPIC][/sIGPIC]

μια μικρη απορια στους κατοχουςτου απλου μινι.η μπαταρια σας ποσα miliamber ειναι?χαζη απορια ξερω.απλα το λευκο μινι που ειχα πριν 2 μηνες περιπου (w32) ειχε 1200mA ενω το μαυρο που πηρα τωρα(w40) εχει 1160mA.μηπως ειναι μια απο της διορθωτικες κινησεις της αγαπημενης μας εταιριας ωστε να εξαληφθει το προβλημα με τα σοφτ keys?απλα να παραθεσω οτι στο λευκο που ειχα με αρκετο πειραγμα η θερμοκρασια στα πρωτα 10-15 λεπτα εφτανε στους 38-39 βαθμους ενω τωρα με το μαυρο μετα απο πολυ ωρα πειραγμα το ειδα μεχρι τους 36-37 βαρια(σχεδον μιση ωρα angry birds,τηλεφωνημα 20 λεπτων ,wifi..).βεβαια η μπαταρια κατεβηκε σχεδον 20-25%

To surf είναι μόνο σε αυτό το κινητό αργό ή γενικότερα στα smartphones?

Συγκρίνω μέσω WiFi του σπιτιού laptop/desktop και το Mini

Lenovo IdeaPad5@4500U@8GB@Dell U2421HE@Edifier 1700BT

δεν χρειαζεται να βαλεις custom roms αν δεν εχεις εξοικειωθει με την διαδικασια.το κινητο παει σφαιρα..δεν χρειαζεται να πειραξεις κατι.

το μονο που αξιζει ειναι το cwr που αναφερεις,το οποιο κανει backup ΟΛΟ το κινητο και αν κανεις καμια στραβη σε επαναφερει ακριβως στο σημειο που ησουν χωρις να χασεις ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ...

Μηπως μπορεις να μου δείξεις για το cwr καποια καλη εκδοση και ενα tutorial (απο το youtube ) για το install ;

Ευχαρισω :D

φιλοι μου μετα απο μια μερα με το xperia εχω ακομη κανα 2 αποριες.........................1ον εχει μεσα ενα mcAfee αντιγριπικο εσεις το εχετε ενεργοποιηση????? 2ον θελω να βλεπω την μπαταρια σε ποσοστο με αριθμους δηλαδη μονο με καποια εφαρμογη γινετε?????? και 3ον εχει επιλογη για να δεις πως φαινετε μπροστα η καμερα η πρεπει να κανω βιντεοκληση???????? αυτα προς το παρον οποιος εχει ορεξη και χρονο ας μου απαντησει :)

φιλοι μου μετα απο μια μερα με το xperia εχω ακομη κανα 2 αποριες.........................1ον εχει μεσα ενα mcAfee αντιγριπικο εσεις το εχετε ενεργοποιηση????? 2ον θελω να βλεπω την μπαταρια σε ποσοστο με αριθμους δηλαδη μονο με καποια εφαρμογη γινετε?????? και 3ον εχει επιλογη για να δεις πως φαινετε μπροστα η καμερα η πρεπει να κανω βιντεοκληση???????? αυτα προς το παρον οποιος εχει ορεξη και χρονο ας μου απαντησει :)

Για τα δύο πρώτα...

1) Δεν το έχω ενεργοποιήσει και ούτε το σκέφτομαι. Απλά για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο έβαλα ένα τζάμπα...

2) Εγκατέστησα ένα προγραμματάκι Batteryminder και μου το βγάζει και με νούμερο (όπως θέλεις!)

A suspicious mind is a healthy mind...

Never stop dreaming

(Μπάμπης από Θεσσαλονίκη)

Για τα δύο πρώτα...

1) Δεν το έχω ενεργοποιήσει και ούτε το σκέφτομαι. Απλά για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο έβαλα ένα τζάμπα...

2) Εγκατέστησα ένα προγραμματάκι Batteryminder και μου το βγάζει και με νούμερο (όπως θέλεις!)

να εισαι καλα φιλε οσο αυτο με το τζαμπα ειναι αξιοπιστο???????? πχ εαν εγκαταστησεις μια εφαρμογη .apk απο google και εχει κανει αυτος που το ανεβασε καποια μ@λ@κια για τον α-β λογο σου λεει οτι υπαρχει προβλημα ? λογικα δε θα σου εχει συμβει ε??? εαν εχεις δοκιμασει πολλα και κατεληξες σε αυτο πες μου με πμ εαν θελεις ποιο ειναι να το περασω και εγω ευχαριστω.....

να εισαι καλα φιλε οσο αυτο με το τζαμπα ειναι αξιοπιστο???????? πχ εαν εγκαταστησεις μια εφαρμογη .apk απο google και εχει κανει αυτος που το ανεβασε καποια μ@λ@κια για τον α-β λογο σου λεει οτι υπαρχει προβλημα ? λογικα δε θα σου εχει συμβει ε??? εαν εχεις δοκιμασει πολλα και κατεληξες σε αυτο πες μου με πμ εαν θελεις ποιο ειναι να το περασω και εγω ευχαριστω.....

Τίποτα φίλε... Απλά έβαλα τζάμπα από ετιαρεία όμως. Αν ψάξεις μέσα στο market θα βρεις... Πάντως ειδικά με το antivirus δεν μου έχει συμβεί να πάει κάτι στραβά... :)

A suspicious mind is a healthy mind...

Never stop dreaming

(Μπάμπης από Θεσσαλονίκη)

Από antivirus έχω απεγκαταστήσει το Mcafee και έγω περάσει το Lookout που είναι δωρεάν και λένε ότι είναι από τα καλύτερα..

Για την μπροστά κάμερα αν μπείς στην κλασσική εφαρμογή "κάμερα" με όρθιο το κινητό, έχει πάνω κάτι εικονίδια, αυτό στη μέση που δείχνει μια κάμερα με 2 βελάκια είναι για να αλλάζεις κάμερα..

OnePlus One

Xperia Mini Pro 2.3.4 rooted.. :)

LG ARENA KM900 V10F_00 (By Vaggos)

Μηπως μπορεις να μου δείξεις για το cwr καποια καλη εκδοση και ενα tutorial (απο το youtube ) για το install ;

Ευχαρισω :D

να σου πω την αληθεια δεν το χω ψαξει ακομα.στο παλιο μου κινητο το χα κανει.

μπες στους xda,ισως εχει ανεβει καποιο tutorial για το cwr.;)

μπαινεις στην καμερα και στη μεση εχει ενα εικονιδιο της καμερας με 2 βελακια.πατα το και θα δειχνει απο την μπροστα.

εγω εχω βαλει το battery indicator για να βλεπω ποσοστο και τι μου χει καταναλωσει την μπαταρια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Από antivirus έχω απεγκαταστήσει το Mcafee και έγω περάσει το Lookout που είναι δωρεάν και λένε ότι είναι από τα καλύτερα..

Για την μπροστά κάμερα αν μπείς στην κλασσική εφαρμογή "κάμερα" με όρθιο το κινητό, έχει πάνω κάτι εικονίδια, αυτό στη μέση που δείχνει μια κάμερα με 2 βελάκια είναι για να αλλάζεις κάμερα..

μπαινεις στην καμερα και στη μεση εχει ενα εικονιδιο της καμερας με 2 βελακια.πατα το και θα δειχνει απο την μπροστα.

εγω εχω βαλει το battery indicator για να βλεπω ποσοστο και τι μου χει καταναλωσει την μπαταρια.

Τίποτα φίλε... Απλά έβαλα τζάμπα από ετιαρεία όμως. Αν ψάξεις μέσα στο market θα βρεις... Πάντως ειδικά με το antivirus δεν μου έχει συμβεί να πάει κάτι στραβά... :)

Οκ λεβεντες ευχαριστω και τους τρεις σας :)

Καλησπέρα παρέα...

έχει κανένας (για το mini) νεότερες εκδόσεις από τα παρακάτω??? Ρωτάω γιατί ούτε το PC companion ούτε το SEUS μου βρίσκουν κάποια αναβάθμιση... Έχουμε πάρει κάποια νεότερη? Ο αδερφός μου πήρε το ΖΤΕ-Skate και έχει την 2.3.5.

Έκδοση Android : 2.3.4

Αριθμός Έκδοσης : 4.0.2.A.0.42

Επίσης αν ξέρει κάποιος ας μου λύσει μια απορία...

Κατέβασα από ένα τορρεντ-site το "γνήσιο" :lol: Sygic και μαζί τον downloader για τους χάρτες του, τους οποίους (μόνο για Ελλάδα) τους κατέβασα στο PC. Τι πρέπει να κάνω για να τους δει το πρόγραμμα στο κινητό? Σε ποιόν φάκελο δηλαδή να τους περάσω???

Όταν πάω να το τρέξω μου λέει ότι πρέπει να κατεβάσω χάρτες και ενώ επιλέγω ΜΟΝΟ για την Ελλάδα (65 MB περίπου) αυτό πάει να κατεβάσει ολόκληρη σχεδόν την Ευρώπη ( = 500++ MB).

Πληροφοριακά: είμαι root

Αν δεν επιτρέπεται να μου πείτε εδώ, στείλτε μου PM, ή στείλτε με στο κατάλληλο thread.

Σας ευχαριστώωωωω!!!!!

Καλησπέρα πήρα και γω το xperia mini (το πρώτο μου adroid) και μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος.

Αυτό που με χάλασε προς το παρόν είναι ότι δεν είχε ακουστικά ψείρες και ήθελα καλύτερη ποιότητα ήχου.

Και 2 ερωτήσεις:

1)Γίνεται να κάνουμε κάπως "skip track/next track" ενώ ακούμε μουσική χωρίς να χρειάζεται να ξεκλειδώσουμε το κινητό;Για να μην το βγάζουμε κάθε τόσο όταν είμαστε στο δρόμο και ακούμε μουσική.

2)microsd class 10 υποστηρίζει έτσι; Ποια μάρκα λέτε να πάρω;Τα 8gb είναι αρκετά ή να πάω 16gb;

Προς το παρών λέω πάρω http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Photography/Memory-Cards/Storage-Cards/Transcend-MicroSDHC-Class-10-with-SDadapter-8GB-TS8GUSDHC10.htm ή

http://www.cosmodata.gr/product/64815/ram-kingston-micro-sd-hc-16gb-class-10

Καλησπέρα πήρα και γω το xperia mini (το πρώτο μου adroid) και μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος.

Αυτό που με χάλασε προς το παρόν είναι ότι δεν είχε ακουστικά ψείρες και ήθελα καλύτερη ποιότητα ήχου.

Και 2 ερωτήσεις:

1)Γίνεται να κάνουμε κάπως "skip track/next track" ενώ ακούμε μουσική χωρίς να χρειάζεται να ξεκλειδώσουμε το κινητό;Για να μην το βγάζουμε κάθε τόσο όταν είμαστε στο δρόμο και ακούμε μουσική.

2)microsd class 10 υποστηρίζει έτσι; Ποια μάρκα λέτε να πάρω;Τα 8gb είναι αρκετά ή να πάω 16gb;

Προς το παρών λέω πάρω http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Photography/Memory-Cards/Storage-Cards/Transcend-MicroSDHC-Class-10-with-SDadapter-8GB-TS8GUSDHC10.htm ή

http://www.cosmodata.gr/product/64815/ram-kingston-micro-sd-hc-16gb-class-10

για να το κανεις αυτο πρεπει να εχεις εφαρμογη.δοκιμασε το player pro.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το κατέβασα αλλά πως αλλάζω κομμάτι;

μπορεις να αλλαξεις κομματι με τα κουμπια που δυναμωνει/χαμηλωνει.

μπαινεις στην εφαρμογη-settings-lock screen-controls και τικαρεις το override volume control.

μπορεις στην αρχικη οθονη και με κλειδωμενο το κινητο (απλα πατωντας το home button) να πλοηγηθεις στα κομματια και να κανεις και pause οποτε θες.δεν θυμαμαι ακριβως τις ρυθμισεις για κατι τετοιο.ψαξε ομως στις ρυθμισεις της εφαρμογης και θα το βρεις.;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

εχω βάλει το bubbles στην αρχική οθόνη, εδώ και 2 μέρες όταν ανοιγω το τηλ εχει χαθεί και πρέπει να το δηλώσω πάλι, γιατί συμβαινει αυτό ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia mini και mini Pro