konstantinoslp Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Καλησπερα παιδια!Μετα απο καιρο αποχης απο smartphone πηρα ενα xperia mini pro.Μπορει καποιος να με κατευθυνει ειτε απο αυτο το θεμα ειτε απο πμ σχετικα πως συνδεω το κινητο με τον υπολογιστη μου(με ποιο προγραμμα),αν υπαρχουν-και που εφαρμογες να βαλω?Εννοω παιχνιδια κτλ(για freeware παντα η κτ με σπαστηρι):) καλησπερα φιλε!τι εννοεις να το συνδεσεις?να κανεις αναβαθμιση?μεσω pc companion ή μεσω SEUS οσο για τις εφαρμογες...........καλο διαβασμα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loverman13 Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 καλησπερα φιλε!τι εννοεις να το συνδεσεις?να κανεις αναβαθμιση?μεσω pc companion ή μεσω SEUS οσο για τις εφαρμογες...........καλο διαβασμα Εννοω οπως παλιοτερα σε P800-P900 το file manager οπου εβλεπες τους φακελους του κιντου και ειχες προσβαση σε ολα.Σε ευχαριστω για τις παραθεσεις θα ξεκινησω το διαβασμα απο εκει..Κατι αλλο,Για χρηση του gps και των περισσοτερων εφαρμογων χρειαζομαι συνδεση με καποιο δικτυο σωστα?Δεν υπαρχει η δυνατοτητα πχ για το gps να αποθηκευτουν οι χαρτες και να παιξει μονο του?Στα περισσοτερα apps χρεωνεσαι την συνδεση απο οτι βλεπω..Θελεις δηλ μια συνεχη συνδεση με wifi.Σωστα?Και κατι τελευταιο πως μπορω να σιγουρευτω οτι τπτ απο τα προσωπικα μου αρχεια δεν θα φορτωθουν κατα λαθος στο διαδικτυο τι μπορω να κανω?Γενικα σαν πρωτη αποψη ολα φορτωνονται στο δικτυο απο οσο βλεπω και σε ολα χρειαζεσαι μια συνδεση συνεχως.:confused: Παράθεση My Briefcase.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 7, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Εννοω οπως παλιοτερα σε P800-P900 το file manager οπου εβλεπες τους φακελους του κιντου και ειχες προσβαση σε ολα. ES File Explorer. Κατι αλλο,Για χρηση του gps και των περισσοτερων εφαρμογων χρειαζομαι συνδεση με καποιο δικτυο σωστα? Όχι, δεν απαιτείται σύνδεση στο δίκτυο. Δεν υπαρχει η δυνατοτητα πχ για το gps να αποθηκευτουν οι χαρτες και να παιξει μονο του? Υπάρχει, αρκεί να βάλεις ένα από τα υπάρχοντα προγράμματα πλοήγησης που κυκλοφορούν. Στα περισσοτερα apps χρεωνεσαι την συνδεση απο οτι βλεπω..Θελεις δηλ μια συνεχη συνδεση με wifi.Σωστα? Χρειάζεσαι σύνδεση για να κατεβάσεις τις εφαρμογές σου και μέχρι εκεί. Και κατι τελευταιο πως μπορω να σιγουρευτω οτι τπτ απο τα προσωπικα μου αρχεια δεν θα φορτωθουν κατα λαθος στο διαδικτυο τι μπορω να κανω? Κατά λάθος δεν θα φορτωθούν, δεν έχεις λόγο ανησυχίας. Γενικα σαν πρωτη αποψη ολα φορτωνονται στο δικτυο απο οσο βλεπω και σε ολα χρειαζεσαι μια συνδεση συνεχως.:confused: Έτσι δουλεύουν όλα τα σύγχρονα λειτουργικά, θα το συνηθίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loverman13 Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις,πηρα μια πρωτη εικονα.. Παράθεση My Briefcase.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNHSitia Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Γεια σας παιδια Να κανω μερικες ερωτησεις αν εχει καποιος διαθεση να απαντησει! Τα βιντεο που τραβαω καθος και η φωτογραφιες που αποθηκευονται ? βασικα δεν εχω βρει καπου καποια επιλογη για το να που γινονται αποθηκευση επισεις δεν εχω βρει διαχειριση φακελων, δλδ να μπορω να μπαινω στον φακελο με της φωτο η τα παιχνιδια η μουσικη οπος ειναι ολα τα κινητα! υπαρχη κανενα προγραμμα προηγού δωρεαν με τους χαρτες? για παραδειγμα στο gl ειχα βγαλει το wetravel με χαρτες, υπαρχη τπτ αντιστοιχο? ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexnir Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 (edited) μια χαζη ερωτηση θα κανω. πως κανω hard reset στο κινητο? τι επιπτωσεις εχει μετα οσο αφορα τις επαφες, τα μηνυματα και τις εφαρμογες? Γεια σας παιδια Να κανω μερικες ερωτησεις αν εχει καποιος διαθεση να απαντησει! Τα βιντεο που τραβαω καθος και η φωτογραφιες που αποθηκευονται ? βασικα δεν εχω βρει καπου καποια επιλογη για το να που γινονται αποθηκευση επισεις δεν εχω βρει διαχειριση φακελων, δλδ να μπορω να μπαινω στον φακελο με της φωτο η τα παιχνιδια η μουσικη οπος ειναι ολα τα κινητα! υπαρχη κανενα προγραμμα προηγού δωρεαν με τους χαρτες? για παραδειγμα στο gl ειχα βγαλει το wetravel με χαρτες, υπαρχη τπτ αντιστοιχο? ευχαριστω πολυ. οσο αφορα τα αρχεια, με εναν file explorer μπορεις να δεις το που ειναι. Προσωπικα χρησιμοποιω τον IO file explorer, ενω υπαρχουν αρκετες free εφαρμογες στο market που μπορεις να βρεις με μια απλη αναζητηση και να δεις ποια σε βολευει/αρεσει. για τους χαρτες, δεν εχω βρει κατι αλλο free εκτος του google maps αλλα η αληθεια ειναι πως δεν το εχω ψαξει και ιδιαιτερα. Ισως καποιος αλλος να μπορεσει να σε βοηθησει περισσοτερο. Edited December 8, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris95 Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Παιδια ξερω οτι εχει ξαναναφερθει αλλα μηπως εχει βρει κανεις καποια ρυθμιση για να μην βγαινουν κιτρινες οι φωτογραφιες??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 http://img196.imageshack.us/img196/4483/dsc00612rf.jpg το νεο μου xperia mini! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNHSitia Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 (edited) Μεγιαααα, κ εγω το πηρα την παρασκευη Παιδια ξερω οτι εχει ξαναναφερθει αλλα μηπως εχει βρει κανεις καποια ρυθμιση για να μην βγαινουν κιτρινες οι φωτογραφιες??? σε το φωτισμο σου βγαινουν ετσι? μια χαζη ερωτηση θα κανω. πως κανω hard reset στο κινητο? τι επιπτωσεις εχει μετα οσο αφορα τις επαφες, τα μηνυματα και τις εφαρμογες? οσο αφορα τα αρχεια, με εναν file explorer μπορεις να δεις το που ειναι. Προσωπικα χρησιμοποιω τον IO file explorer, ενω υπαρχουν αρκετες free εφαρμογες στο market που μπορεις να βρεις με μια απλη αναζητηση και να δεις ποια σε βολευει/αρεσει. για τους χαρτες, δεν εχω βρει κατι αλλο free εκτος του google maps αλλα η αληθεια ειναι πως δεν το εχω ψαξει και ιδιαιτερα. Ισως καποιος αλλος να μπορεσει να σε βοηθησει περισσοτερο. Να σε ρωτισω, εβαλα το προγραμμα και βλεπω τους φακελους του κινητου και τις καρτας, αλλα δεν βρηκα πουθενα που ειναι η εικονες και τα βιντεο, η τα τραγουδια! και επισεις μπορουμε να ορισουμε που θα αποθηκευωντε οι φωτογραφιες και τα βιντεο? δλδ στην μνημη του κινητου η της καρτα? Edited December 8, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Να σε ρωτισω, εβαλα το προγραμμα και βλεπω τους φακελους του κινητου και τις καρτας, αλλα δεν βρηκα πουθενα που ειναι η εικονες και τα βιντεο, η τα τραγουδια! και επισεις μπορουμε να ορισουμε που θα αποθηκευωντε οι φωτογραφιες και τα βιντεο? δλδ στην μνημη του κινητου η της καρτα? Θα δεις στους φακέλους που υπάρχουν. Δηλαδη στο φάκελο images, audio, video κλπ. Μπες στους φακέλους και θα τα βρεις. Επίσης αν θες μόνο να δεις τις φωτογραφίες πάνε από τη συλλογή. Οσο για το που θα αποθηκεύονται νομίζω πως ρωτάς για πλάκα να τα αποθηκευεις στη μνήμη του τηλεφώνου. Μην το κανείς αυτό... Ποτέ... Και αν δε σου φτάνει η κάρτα sd πάρε μια πιο μεγάλη. Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moundoul Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Καλησπέρα και πάλι από μένα, με την ευκαρία που έχει προσφορά το market κάποιες εφαρμογές σκέφτομαι να αγοράσω καμία, αλλά έχω κάποιες ερωτήσεις.. 1) Είναι ασφαλές να βάλεις τα στοιχεία της κάρτας σου για να αγοράσεις την εφαρμογή από το κιν; 2) Χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο για να αγοράσεις την εφαρμογή, η απλά βάζεις τα στοιχεία της κάρτας και είσαι οκ; 3) Αν κάνεις την αγορά μετά μπορείς να σβήσεις τα στοιχεία της κάρτας από την μνήμη του κινητού..; Παράθεση OnePlus One Xperia Mini Pro 2.3.4 rooted.. :) LG ARENA KM900 V10F_00 (By Vaggos) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Το πιο ασφαλές είναι μια προπληρωμένη κάρτα, με συγκεκριμένο ποσόν. Δεν νομίζω οτι το θέμα είναι αν αποθηκεύονται κωδικοί στο τηλέφωνο, αλλά στο σύννεφο, και μάλιστα τώρα τελευταία που η Google προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις υποκλοπές κωδικών. Εγώ πάντως θα το έκανα με προπληρωμένη. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Βασικα δεν ειναι μεσω paypal? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moundoul Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Βασικά δεν έχω προπληρωμένη.. :( Επίση από ότι είδα δεν έχε επιλογή για paypal, αν είχε θα ήταν μια χαρά.. Παράθεση OnePlus One Xperia Mini Pro 2.3.4 rooted.. :) LG ARENA KM900 V10F_00 (By Vaggos) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Την προπληρωμένη την βγάζεις σε 10 λεπτά στην τράπεζα. Στον Paypal, πάλι κάρτα δεν πρέπει να καταχωρήσεις; Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Βασικά δεν έχω προπληρωμένη.. :( Επίση από ότι είδα δεν έχε επιλογή για paypal, αν είχε θα ήταν μια χαρά.. Εγω την έχω βάλει την κάρτα μου, μια visa, από την πρώτη στιγμή που θέλησα να αγοράσω κατι. Εδω και δύο χρόνια δηλαδη περίπου και δεν έχω πρόβλημα ούτε με περίεργες χρεώσεις, ούτε με κατι σχετικό τέτοιο θέμα. Οχι οτι έχω μέσα ΤΑ λεφτά για να μου πάρουν αλλα τελοσπαντων δεν αντιμετώπισα κανένα θέμα. Στην ουσία την κάρτα σου την περνάς στο google checkout. Διάβασε σχετικά με το checkout και αποφασίζεις εσύ αν θα το κανείς η οχι. Κι εγω το σκεφτόμουν αλλα δεν είχα άλλη επιλογή και την έβαλα. Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moundoul Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Ευχαριστώ πολυ konstantinoslp,keras και kooky.. :) Τελικά έβαλα και εγώ την κάρτα μου και θα δείξει.. Παράθεση OnePlus One Xperia Mini Pro 2.3.4 rooted.. :) LG ARENA KM900 V10F_00 (By Vaggos) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 http://img196.imageshack.us/img196/4483/dsc00612rf.jpg το νεο μου xperia mini! χχαχαχαχα πλακα κανω ψευτικο ειναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htselepakis Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Ευχαριστώ πολυ konstantinoslp,keras και kooky.. :) Τελικά έβαλα και εγώ την κάρτα μου και θα δείξει.. Ήθελα να σε ρωτήσω... στην επιφάνεια εργασίας σου νομίζω ότι είδα κατηγοριοποιημένους φακέλους με προγράμματα... Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποίησες? :confused: Παράθεση A suspicious mind is a healthy mind... Never stop dreaming (Μπάμπης από Θεσσαλονίκη) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexnir Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 μια γρηγορη ερωτηση...του περασα απο την αρχη το λογισμικο γιατι ειχα ενα προβλημα. του εκανα restore απο το titanium backup και τωρα δεν ανοιγει, απλα κολλαει στο λογοτυπο της SE. Τι κανω? Παράθεση Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNHSitia Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Θα δεις στους φακέλους που υπάρχουν. Δηλαδη στο φάκελο images, audio, video κλπ. Μπες στους φακέλους και θα τα βρεις. Επίσης αν θες μόνο να δεις τις φωτογραφίες πάνε από τη συλλογή. Οσο για το που θα αποθηκεύονται νομίζω πως ρωτάς για πλάκα να τα αποθηκευεις στη μνήμη του τηλεφώνου. Μην το κανείς αυτό... Ποτέ... Και αν δε σου φτάνει η κάρτα sd πάρε μια πιο μεγάλη. Μα αυτο ρωταω, δεν εχω βρει καπιο μενου που να δηλvνεις που να αποθηκευει φωτο και βιντεο, εχω καρτα μνημης 8Gb! υπαρχη καπου επιλογη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 μια γρηγορη ερωτηση...του περασα απο την αρχη το λογισμικο γιατι ειχα ενα προβλημα. του εκανα restore απο το titanium backup και τωρα δεν ανοιγει, απλα κολλαει στο λογοτυπο της SE. Τι κανω? ξαναπερνας το λογισμικο. http://db.tt/bKPJLVK4 Μα αυτο ρωταω, δεν εχω βρει καπιο μενου που να δηλvνεις που να αποθηκευει φωτο και βιντεο, εχω καρτα μνημης 8Gb! υπαρχη καπου επιλογη? αυτο που θελει να σου πει η kooky ειναι οτι ακομα και αν υπηρχε τροπος να αποθηκευεις στο τηλεφωνο,ποιος ο λογος να το κανεις???θα τελειωσεις την μνημη του που ειναι μικρη ετσι και αλλιως,πολυ γρηγορα!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNHSitia Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 ξαναπερνας το λογισμικο. http://db.tt/bKPJLVK4 αυτο που θελει να σου πει η kooky ειναι οτι ακομα και αν υπηρχε τροπος να αποθηκευεις στο τηλεφωνο,ποιος ο λογος να το κανεις???θα τελειωσεις την μνημη του που ειναι μικρη ετσι και αλλιως,πολυ γρηγορα!! αρα αποθηκευωνται στην μνημη! ξερεις γιατι ρωτουσα, το προηγουμενο κινητο μου για να γραψεις βιντεο 720*384 δεν θυμαμε καλα την αναλυση, επρεπε να το γραφεις στην μνημη του κινητου για να μην κανει σπασηματα, και μετα να τα μεταφερεις στην καρτα! γιαυτο λεω μηπος και δεν γραφει σωστα τα HD βιντεο στην καρτα μνημης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moundoul Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Ήθελα να σε ρωτήσω... στην επιφάνεια εργασίας σου νομίζω ότι είδα κατηγοριοποιημένους φακέλους με προγράμματα... Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποίησες? :confused: Το go launcher ex έχω φίλε και κάνεις προσθήκη φακέλου στην επιφάνεια, βάζεις όνομα και μετά βάζεις μέσα αυτά που θέλεις.. Παράθεση OnePlus One Xperia Mini Pro 2.3.4 rooted.. :) LG ARENA KM900 V10F_00 (By Vaggos) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Τελεια τα γραφει!μην αγχωνεσαι!ολα στην καρτουλα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts