aleka_0 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 (edited) καλησπερα τελικα εκανα root και εχω την εκδοση 4.04 αριθμος εκδοσης: 4.1.Β.0.431 και μου ηρθε μηνυμα να κανω ενημερωση σε 4.1.Β.0.587. Αν την κανω θα χασω το Root; Να την κανω; αυτη ειχα πριν. Και κάτι τελευταίο σε τι χρησιμεύει το root; Θυμάμαι όταν είχα ξανά κάνει στο κινητό μπορούσα να σβήσω εφαρμογές που δεν σβήνονταν και να μεταφέρω εφαρμογές που δεν μεταφέρονταν απότο κινητό στην κάρτα ενώ τώρα δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Μήπως χρειάζομαι καμία επιπλέον εφαρμογή; Μου έχει βγει το εικονίδιο superuser. Μήπως χρειάζεται καμία επιπλέον εφαρμογή; Edited February 6, 2013 by aleka_0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 καλησπερα τελικα εκανα root και εχω την εκδοση 4.04 αριθμος εκδοσης: 4.1.Β.0.431 και μου ηρθε μηνυμα να κανω ενημερωση σε 4.1.Β.0.587. Αν την κανω θα χασω το Root; Να την κανω; αυτη ειχα πριν. Και κάτι τελευταίο σε τι χρησιμεύει το root; Θυμάμαι όταν είχα ξανά κάνει στο κινητό μπορούσα να σβήσω εφαρμογές που δεν σβήνονταν και να μεταφέρω εφαρμογές που δεν μεταφέρονταν απότο κινητό στην κάρτα ενώ τώρα δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Μήπως χρειάζομαι καμία επιπλέον εφαρμογή; Μου έχει βγει το εικονίδιο superuser. Μήπως χρειάζεται καμία επιπλέον εφαρμογή; Επειδή μόλις το δοκίμασα το χάνεις το ρουτ στη .587! Με το ρουτ μπορείς να κάνεις τα πάντα.Δηλαδή να πάρεις full backup , να περάσεις θέματα , να μην έχεις διαφημίσεις στις εφαρμογές και πολλά ακόμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathare Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Παιδιά ξέρει κανένας πόσο κοστίζει η αλλαγή οθόνης; Παράθεση http://gofortech.wordpress.com/ Μάθε για την τεχνολογία, Μίλα για την τεχνολογία, Πήγαινε για την τεχνολογία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Παιδιά ξέρει κανένας πόσο κοστίζει η αλλαγή οθόνης; Έμενα μου είχαν πει γύρω στα 80 ευρώ που ρώτησα σε γνωστό μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chronixp Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Με 80 € είναι μέσα οθόνη, digitizer και εργασία ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zizu21 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Με 80 € είναι μέσα οθόνη, digitizer και εργασία ; Παρηγγειλε απο το ebay οθόνη κομπλέ (εμένα μου βγήκε 30 ευρω με τα μεταφορικά) και δώσε σε κανέναν γνωστό ή κανένα μαγαζί που έχουν service.Εμένα μου βγήκε σύνολο 45 ευρώ.Το πρόβλημα μου μόνο ήταν ότι δεν είχε κόλλα μέσα η οθόνη κι έβαλε μία ότι να 'ναι και το κόλλησα εγώ μετά, οπότε ρώτα αυτή την λεπτομέρεια πριν σου το ανοίξει. Βεβαια αν δε θές να περιμένεις να έρθει απο το ίντερνετ τότε να ξέρεις πως εκεί κυμαίνονται στα 80 ευρώ απο μαγαζί της γειτονιάς και στ α140 απο τα εξειδικευμένα της Sony Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Καλησπερα Γνωριζει καποιος service center Αθηνα καπου? Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Sony Ericsson Service Points Είναι λίγο παλιά η λίστα αλλά πιστεύω θα κάνεις τη δουλειά σου. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SPHLIOS Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Καλησπέρα, κοιτα στη σελιδα 322 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Ευχαριστώ πολυ Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Παίδες ποια rom προτείνετε για γενικά καθήκοντα; Θέλει ένας φίλος να του φτιάξω λίγο το δικό του... Φυσικά λέω να μην ξεκλειδώσω τον bootloader, αν εχω καταλάβει καλά δεν είναι απαραίτητο για να περάσω άλλη rom... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manchester777 Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Παίδες, επειδή έχω χαθεί στις σελίδες του thread να κάνω 2-3 γρήγορες ερωτήσεις. Η τελευταία διαθέσιμη έκδοση έχει ακόμα το πρόβλημα με το LED όπως είχε η πρώτη ICS; Γενικά έχει τίποτε θέματα; Παίρνει rootάρισμα εύκολα (πρέπει να ξεκλειδώσω bootloader;). Εχω ξεμείνει με την ριμάδα την gb με το firmware που δεν μπορεί να κάνεις root (που θέλει το downgrade απο 062 σε 042 - κάτι τέτοιο :lol: ) Δεν ζητάω πολλά απο το κινητό (προσπάθησα παλιότερα και απέτυχα :wacko: ), απλά να σβήσω μερικές απο τις σαβούρες της μαμάς ROM για να ανασάνει λίγο η RAM! :worry: Όποιος έχει την καλοσύνη να με κατευθύνει τον ευχαριστώ πολύ απο τώρα. Είμαι λίγο άσχετος αλλά το παλεύω! :p Παράθεση Samsung Note II - Young Duos - Nexus 7 3G ---------------------------- Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Προσωπικά χρησιμοποιώ αυτήν και είμαι πολύ ευχαριστημένος! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1973859 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphonso79 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Ολα αυτα τα camera apps που υπαρχουν στο market βελτιωνουν καθολου την καμερα;αν ναι,ποιο θεωρειται καλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manchester777 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Προσωπικά χρησιμοποιώ αυτήν και είμαι πολύ ευχαριστημένος! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1973859 Φαίνεται τέλεια! Το θέμα είναι πως κανείς install αν δεν έχεις ιδέα... :confused::confused: Παράθεση Samsung Note II - Young Duos - Nexus 7 3G ---------------------------- Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Φαίνεται τέλεια! Το θέμα είναι πως κανείς install αν δεν έχεις ιδέα... :confused::confused: Άν έχεις ρουτ περνάς το Clockwork recovery και μέσα από εκεί περνάς τη ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Ολα αυτα τα camera apps που υπαρχουν στο market βελτιωνουν καθολου την καμερα;αν ναι,ποιο θεωρειται καλο; Μην περιμένεις να δεις καμία τρελή διαφορά! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manchester777 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Άν έχεις ρουτ περνάς το Clockwork recovery και μέσα από εκεί περνάς τη ρομ. Δεν είμαι rooted! Εδώ ούτε unlock bootloader δεν κατάφερα να κάνω :O Παράθεση Samsung Note II - Young Duos - Nexus 7 3G ---------------------------- Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_pipis Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Παίδες, επειδή έχω χαθεί στις σελίδες του thread να κάνω 2-3 γρήγορες ερωτήσεις. Η τελευταία διαθέσιμη έκδοση έχει ακόμα το πρόβλημα με το LED όπως είχε η πρώτη ICS; Γενικά έχει τίποτε θέματα; Παίρνει rootάρισμα εύκολα (πρέπει να ξεκλειδώσω bootloader;). Εχω ξεμείνει με την ριμάδα την gb με το firmware που δεν μπορεί να κάνεις root (που θέλει το downgrade απο 062 σε 042 - κάτι τέτοιο :lol: ) Δεν ζητάω πολλά απο το κινητό (προσπάθησα παλιότερα και απέτυχα :wacko: ), απλά να σβήσω μερικές απο τις σαβούρες της μαμάς ROM για να ανασάνει λίγο η RAM! :worry: Όποιος έχει την καλοσύνη να με κατευθύνει τον ευχαριστώ πολύ απο τώρα. Είμαι λίγο άσχετος αλλά το παλεύω! :p ο οδηγος αυτος θα σε βοηθησει... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1695514 διαβασε τον με προσοχη πρωτα και μετα ξεκινησε την διαδικασια... Παράθεση ευτυχής κάτοχος Xperia Z5 compact Success doesn't come to you... you go to it. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manchester777 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 ο οδηγος αυτος θα σε βοηθησει... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1695514 διαβασε τον με προσοχη πρωτα και μετα ξεκινησε την διαδικασια... Ευχαριστώ πολύ! Θα το προσπαθήσω και ο θεός βοηθός χαχαχαχα :) Αν θέλω να εγκαταστήσω την ROM που έχει βάλει ο doctor μερικά ποστ πιο πανω, πρεπει να είμαι rooted υποθέτω ε; και απλα φλασαρω την custom ROM αντί για την 4.0.4; Παράθεση Samsung Note II - Young Duos - Nexus 7 3G ---------------------------- Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Ευχαριστώ πολύ! Θα το προσπαθήσω και ο θεός βοηθός χαχαχαχα :) Αν θέλω να εγκαταστήσω την ROM που έχει βάλει ο doctor μερικά ποστ πιο πανω, πρεπει να είμαι rooted υποθέτω ε; και απλα φλασαρω την custom ROM αντί για την 4.0.4; Αν ξεκλειδώσεις τοbootloader δεν χρειάζεται να είσαι ρουτ!Αλλάζεις κερνελ και μετά περνάς τη ρομ!Άν όμως δεν θες να ξεκλειδώσεις το bootloader θα πρέπει να είσαι ρουτ για να μπορέσεις να περάσεις CMW και από εκεί μετά να φλασάρεις τη ρομ. Ελπίζω να σε βοήθησα κάπως ! :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Αν θελησω να βαλω custom rom θα χαθουν ολα τα δεδομενα μου, σωστα; Επισης, εχετε να προτεινετε καποια rom που να ειναι καλη και φυσικα διαδεδομενη ; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Αν θελησω να βαλω custom rom θα χαθουν ολα τα δεδομενα μου, σωστα; Επισης, εχετε να προτεινετε καποια rom που να ειναι καλη και φυσικα διαδεδομενη ; :) Ναι θα τα χάσεις όλα.Μόλις πιο πάνω ανάφερα μία ρομ.Αν θέλεις κάτι άλλο έχει μπόλικες να δοκιμάσεις εδώ : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2148684 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Ναι θα τα χάσεις όλα.Μόλις πιο πάνω ανάφερα μία ρομ.Αν θέλεις κάτι άλλο έχει μπόλικες να δοκιμάσεις εδώ : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2148684 Ειδα την δικη σου rom και το λινκ που παραθετεις απλα ειναι δυσκολο να ξερω ποια απο αυτες τις rom εχουν προβληματα αρκετα ή λιγα κτλ. Αν υπαρχει κι'αλλη προταση για rom, καλοδεχουμενη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 (edited) Καλησπέρα σε όλους. Σόρυ που το γράφω κι εδώ, το μινι μας πατήθηκε από αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να καταστραφεί η lcd και το digitizer. Το μπροστινό πλαστικό δε φαίνεται να έχει θέμα, και η μητρική , η μπαταρία και τα υπόλοιπα πλαστικά είναι εντάξει. Δοκίμασα κρατώντας τη μητρική και τη μπαταρία με τα χέρια μου να το συνδέσω με mobilePhoneEdit και πήρα κανονικά backup επαφών και μηνυμάτων, άρα υποψιάζομαι ότι δε θα υπάρχει θέμα αν βρω οθόνη και digitizer. Αν κάποιος έχει κάνα mini χαλασμένο από μητρική ή ό,τι άλλο εκτός από οθόνη και digitizer , με ενδιαφέρει σφόδρα. Αν θέλετε το τσεκάρουμε μαζί Οι τιμές καινούριων ανταλλακτικών, ακόμη και από την Άπω Ανατολή είναι ψιλοαπαγορευτικές (50 ευρώ και βάλε θα πάνε!!!) Όποια βοήθεια μπορεί κανείς ας δώσει. Ευχαριστώ Edited February 21, 2013 by SCHUMIFER Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts