Jump to content

Sony Ericsson Xperia mini και mini Pro

itsosse
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα τελικα εκανα root και εχω την εκδοση 4.04

αριθμος εκδοσης: 4.1.Β.0.431

και μου ηρθε μηνυμα να κανω ενημερωση σε 4.1.Β.0.587. Αν την κανω θα χασω το Root; Να την κανω; αυτη ειχα πριν.

Και κάτι τελευταίο σε τι χρησιμεύει το root; Θυμάμαι όταν είχα ξανά κάνει στο κινητό μπορούσα να σβήσω εφαρμογές που δεν σβήνονταν και να μεταφέρω εφαρμογές που δεν μεταφέρονταν απότο κινητό στην κάρτα ενώ τώρα δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Μήπως χρειάζομαι καμία επιπλέον εφαρμογή; Μου έχει βγει το εικονίδιο superuser. Μήπως χρειάζεται καμία επιπλέον εφαρμογή;

Edited by aleka_0

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπερα τελικα εκανα root και εχω την εκδοση 4.04

αριθμος εκδοσης: 4.1.Β.0.431

και μου ηρθε μηνυμα να κανω ενημερωση σε 4.1.Β.0.587. Αν την κανω θα χασω το Root; Να την κανω; αυτη ειχα πριν.

Και κάτι τελευταίο σε τι χρησιμεύει το root; Θυμάμαι όταν είχα ξανά κάνει στο κινητό μπορούσα να σβήσω εφαρμογές που δεν σβήνονταν και να μεταφέρω εφαρμογές που δεν μεταφέρονταν απότο κινητό στην κάρτα ενώ τώρα δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Μήπως χρειάζομαι καμία επιπλέον εφαρμογή; Μου έχει βγει το εικονίδιο superuser. Μήπως χρειάζεται καμία επιπλέον εφαρμογή;

Επειδή μόλις το δοκίμασα το χάνεις το ρουτ στη .587! Με το ρουτ μπορείς να κάνεις τα πάντα.Δηλαδή να πάρεις full backup , να περάσεις θέματα , να μην έχεις διαφημίσεις στις εφαρμογές και πολλά ακόμα!

Παιδιά ξέρει κανένας πόσο κοστίζει η αλλαγή οθόνης;

http://gofortech.wordpress.com/

Μάθε για την τεχνολογία, Μίλα για την τεχνολογία, Πήγαινε για την τεχνολογία.

Παιδιά ξέρει κανένας πόσο κοστίζει η αλλαγή οθόνης;

Έμενα μου είχαν πει γύρω στα 80 ευρώ που ρώτησα σε γνωστό μου!

Με 80 € είναι μέσα οθόνη, digitizer και εργασία ;

Παρηγγειλε απο το ebay οθόνη κομπλέ (εμένα μου βγήκε 30 ευρω με τα μεταφορικά) και δώσε σε κανέναν γνωστό ή κανένα μαγαζί που έχουν service.Εμένα μου βγήκε σύνολο 45 ευρώ.Το πρόβλημα μου μόνο ήταν ότι δεν είχε κόλλα μέσα η οθόνη κι έβαλε μία ότι να 'ναι και το κόλλησα εγώ μετά, οπότε ρώτα αυτή την λεπτομέρεια πριν σου το ανοίξει.

Βεβαια αν δε θές να περιμένεις να έρθει απο το ίντερνετ τότε να ξέρεις πως εκεί κυμαίνονται στα 80 ευρώ απο μαγαζί της γειτονιάς και στ α140 απο τα εξειδικευμένα της Sony

Sony Ericsson Service Points

Είναι λίγο παλιά η λίστα αλλά πιστεύω θα κάνεις τη δουλειά σου. :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Παίδες ποια rom προτείνετε για γενικά καθήκοντα; Θέλει ένας φίλος να του φτιάξω λίγο το δικό του...

Φυσικά λέω να μην ξεκλειδώσω τον bootloader, αν εχω καταλάβει καλά δεν είναι απαραίτητο για να περάσω άλλη rom...

Παίδες, επειδή έχω χαθεί στις σελίδες του thread να κάνω 2-3 γρήγορες ερωτήσεις. Η τελευταία διαθέσιμη έκδοση έχει ακόμα το πρόβλημα με το LED όπως είχε η πρώτη ICS; Γενικά έχει τίποτε θέματα; Παίρνει rootάρισμα εύκολα (πρέπει να ξεκλειδώσω bootloader;). Εχω ξεμείνει με την ριμάδα την gb με το firmware που δεν μπορεί να κάνεις root (που θέλει το downgrade απο 062 σε 042 - κάτι τέτοιο :lol: )

Δεν ζητάω πολλά απο το κινητό (προσπάθησα παλιότερα και απέτυχα :wacko: ), απλά να σβήσω μερικές απο τις σαβούρες της μαμάς ROM για να ανασάνει λίγο η RAM! :worry:

Όποιος έχει την καλοσύνη να με κατευθύνει τον ευχαριστώ πολύ απο τώρα. Είμαι λίγο άσχετος αλλά το παλεύω! :p

Samsung Note II - Young Duos - Nexus 7 3G

----------------------------

Παύλος

Προσωπικά χρησιμοποιώ αυτήν και είμαι πολύ ευχαριστημένος! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1973859

Προσωπικά χρησιμοποιώ αυτήν και είμαι πολύ ευχαριστημένος! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1973859

Φαίνεται τέλεια! Το θέμα είναι πως κανείς install αν δεν έχεις ιδέα... :confused::confused:

Παύλος

Φαίνεται τέλεια! Το θέμα είναι πως κανείς install αν δεν έχεις ιδέα... :confused::confused:

Άν έχεις ρουτ περνάς το Clockwork recovery και μέσα από εκεί περνάς τη ρομ.

Ολα αυτα τα camera apps που υπαρχουν στο market βελτιωνουν καθολου την καμερα;αν ναι,ποιο θεωρειται καλο;

Μην περιμένεις να δεις καμία τρελή διαφορά!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Άν έχεις ρουτ περνάς το Clockwork recovery και μέσα από εκεί περνάς τη ρομ.

Δεν είμαι rooted! Εδώ ούτε unlock bootloader δεν κατάφερα να κάνω :O

Παύλος

Παίδες, επειδή έχω χαθεί στις σελίδες του thread να κάνω 2-3 γρήγορες ερωτήσεις. Η τελευταία διαθέσιμη έκδοση έχει ακόμα το πρόβλημα με το LED όπως είχε η πρώτη ICS; Γενικά έχει τίποτε θέματα; Παίρνει rootάρισμα εύκολα (πρέπει να ξεκλειδώσω bootloader;). Εχω ξεμείνει με την ριμάδα την gb με το firmware που δεν μπορεί να κάνεις root (που θέλει το downgrade απο 062 σε 042 - κάτι τέτοιο :lol: )

Δεν ζητάω πολλά απο το κινητό (προσπάθησα παλιότερα και απέτυχα :wacko: ), απλά να σβήσω μερικές απο τις σαβούρες της μαμάς ROM για να ανασάνει λίγο η RAM! :worry:

Όποιος έχει την καλοσύνη να με κατευθύνει τον ευχαριστώ πολύ απο τώρα. Είμαι λίγο άσχετος αλλά το παλεύω! :p

ο οδηγος αυτος θα σε βοηθησει... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1695514 διαβασε τον με προσοχη πρωτα και μετα ξεκινησε την διαδικασια...

ευτυχής κάτοχος Xperia Z5 compact

Success doesn't come to you... you go to it.

ο οδηγος αυτος θα σε βοηθησει... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1695514 διαβασε τον με προσοχη πρωτα και μετα ξεκινησε την διαδικασια...

Ευχαριστώ πολύ! Θα το προσπαθήσω και ο θεός βοηθός χαχαχαχα :)

Αν θέλω να εγκαταστήσω την ROM που έχει βάλει ο doctor μερικά ποστ πιο πανω, πρεπει να είμαι rooted υποθέτω ε; και απλα φλασαρω την custom ROM αντί για την 4.0.4;

Παύλος

Ευχαριστώ πολύ! Θα το προσπαθήσω και ο θεός βοηθός χαχαχαχα :)

Αν θέλω να εγκαταστήσω την ROM που έχει βάλει ο doctor μερικά ποστ πιο πανω, πρεπει να είμαι rooted υποθέτω ε; και απλα φλασαρω την custom ROM αντί για την 4.0.4;

Αν ξεκλειδώσεις τοbootloader δεν χρειάζεται να είσαι ρουτ!Αλλάζεις κερνελ και μετά περνάς τη ρομ!Άν όμως δεν θες να ξεκλειδώσεις το bootloader θα πρέπει να είσαι ρουτ για να μπορέσεις να περάσεις CMW και από εκεί μετά να φλασάρεις τη ρομ. Ελπίζω να σε βοήθησα κάπως ! :P

Αν θελησω να βαλω custom rom θα χαθουν ολα τα δεδομενα μου, σωστα;

Επισης, εχετε να προτεινετε καποια rom που να ειναι καλη και φυσικα διαδεδομενη ; :)

Αν θελησω να βαλω custom rom θα χαθουν ολα τα δεδομενα μου, σωστα;

Επισης, εχετε να προτεινετε καποια rom που να ειναι καλη και φυσικα διαδεδομενη ; :)

Ναι θα τα χάσεις όλα.Μόλις πιο πάνω ανάφερα μία ρομ.Αν θέλεις κάτι άλλο έχει μπόλικες να δοκιμάσεις εδώ : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2148684

Ναι θα τα χάσεις όλα.Μόλις πιο πάνω ανάφερα μία ρομ.Αν θέλεις κάτι άλλο έχει μπόλικες να δοκιμάσεις εδώ : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2148684

Ειδα την δικη σου rom και το λινκ που παραθετεις απλα ειναι δυσκολο να ξερω ποια απο αυτες τις rom εχουν προβληματα αρκετα ή λιγα κτλ.

Αν υπαρχει κι'αλλη προταση για rom, καλοδεχουμενη :)

Καλησπέρα σε όλους. Σόρυ που το γράφω κι εδώ,

το μινι μας πατήθηκε από αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να καταστραφεί η lcd και το digitizer. Το μπροστινό πλαστικό δε φαίνεται να έχει θέμα, και η μητρική , η μπαταρία και τα υπόλοιπα πλαστικά είναι εντάξει.

Δοκίμασα κρατώντας τη μητρική και τη μπαταρία με τα χέρια μου να το συνδέσω με mobilePhoneEdit και πήρα κανονικά backup επαφών και μηνυμάτων, άρα υποψιάζομαι ότι δε θα υπάρχει θέμα αν βρω οθόνη και digitizer.

Αν κάποιος έχει κάνα mini χαλασμένο από μητρική ή ό,τι άλλο εκτός από οθόνη και digitizer , με ενδιαφέρει σφόδρα. Αν θέλετε το τσεκάρουμε μαζί

Οι τιμές καινούριων ανταλλακτικών, ακόμη και από την Άπω Ανατολή είναι ψιλοαπαγορευτικές (50 ευρώ και βάλε θα πάνε!!!)

Όποια βοήθεια μπορεί κανείς ας δώσει.

Ευχαριστώ

Edited by SCHUMIFER

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia mini και mini Pro