Jump to content

Sony Ericsson Xperia mini και mini Pro

itsosse
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατί οι φωτογραφίες δεν υπόκεινται στην τεράστια, απωλεστική πάντα, συμπίεση που υφίστανται στην 2.3.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Με custom ROM οι φωτογραφίες των facebook φίλων εμφανίζονται στις επαφές (σαν avatars εννοώ); Edited by spdrosin

Καλησπέρα,

εδώ και 4 μήνες απέκτησα το Sony Ericsson Xperia Mini με επιδότηση από Cosmote.

Aπό την πρώτη στιγμή εμφάνισε το ίδιο πρόβλημα.

Το έχω στειλει για service 3 φορές(έλειπε από 2 έως 3 βδομάδες κάθε φορά) και χθες που το παρέλαβα μου δημιουργεί το ίδιο πρόβλημα.

Σε συνομιλία με οποιαδήποτε εταιρεία και σε οποιοδήποτε μέρος και αν μιλάω, το σήμα ανά τακτά χρονικά διαστήματα χάνεται και πέφτει η γραμμή.

Στο χαρτί με την αναφορά βλάβης γράφει ότι επιδιορθώθηκε και έχω το τελευταίας έκδοσης λογισμικό.

Δηλαδή τι;Το βάζουν στο usb,κάνουν update και το ξαναστέλνουν πίσω;

Αυτό το κάνω και σπίτι μου..

Αύριο θα πάω για 4η φορά,αλλά με καμία πρόθεση να το ξαναστείλω για service,τους το είχα τονίσει άλλωστε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ.

Έχουμε 2 γραμμές και connx από τότε που δημιουργήθηκε η Cosmote.

Μπορώ να ισχυριστώ ότι δεν τηρείται το συμβόλαιο;

Να κάνω καταγγελία στο ΙΝΚΑ;

Ούτε να το πουλήσω μπορώ γιατί δε θέλω να παιδεύεται άλλος...

Έχετε καμιά πρόταση;

Με custom ROM οι φωτογραφίες των facebook φίλων εμφανίζονται στις επαφές (σαν avatars εννοώ);

Δεν εχω facebook! Φαναταζομαι οτι θα εξαρταται αυτο απο ποια ρομ θα βαλεις και τι ρυθμισεις θα κανεις :worry:

Δεν εχω facebook! Φαναταζομαι οτι θα εξαρταται αυτο απο ποια ρομ θα βαλεις και τι ρυθμισεις θα κανεις :worry:

Στην επίσημη ICS δε γίνεται γι' αυτό ρωτάω.

χωρις να ειμαι τεχνικος, μαλλον θεμα κεραιας μου φαινεται (αφου λες οτι σε διαφορα σημεια εχεις κανει κληση και πεφτει το σημα). Δοκιμασε να βαλεις στη συσκευη καρτοκινητο άλλης εταιριας και κανε δοκιμες σε διαφορα σημεια, εαν εχεις το ιδιο προβλημα, τοτε σιγουρα ειναι θεμα κεραιας.

χωρις να ειμαι τεχνικος, μαλλον θεμα κεραιας μου φαινεται (αφου λες οτι σε διαφορα σημεια εχεις κανει κληση και πεφτει το σημα). Δοκιμασε να βαλεις στη συσκευη καρτοκινητο άλλης εταιριας και κανε δοκιμες σε διαφορα σημεια, εαν εχεις το ιδιο προβλημα, τοτε σιγουρα ειναι θεμα κεραιας.

Έχω βάλει της Vodafone και κάνει το ίδιο..

Δεν καταλαβαίνω πως είναι δυνατόν να στέλνουν πίσω τη συσκευή 3 φορές χωρίς να έχουν λύσει το πρόβλημα.

Επειδή κάθε φορά που μου το επιστρέφουν λείπει και η προστατευτική μεμβράνη της οθόνης,

εικάζω ότι απλά κάνουν calibration,ενημέρωση λογισμικού και το στέλνουν πίσω.

Τώρα δηλαδή που εδώ και 4 μήνες πηγαινοέρχεται το κινητό μου με την ίδια βλάβη εγώ απολαμβάνω τα προνόμια του συμβολαίου μου;

Δεν ξέρω τι να κάνω.

Δικαιώματα δεν έχουμε σαν καταναλωτές δηλαδή;Μόνο υποχρεώσεις;

γεια εχω ενα προβλημα με το xperia mini pro οταν παω να συνδεθω στο rooter μου μου λεει αρχικα ληψη διευθηνσεις ip και μετα απο λιγο μου λεει συνδεση με περιορισμενη συνδεσημοτιτα εχω δοκιμασει εως τωρα αλλαγη καναλιου απο το rooter restart το rooter και διαγραφη ολων των αποθηκευμενων δικτιων για λιγο καιρο εμπαινα κανονικα αλλα μια μερα που δοκιμασα να μπω σε ενα δημοσιο 1ον δεν με αφισε και οταν γιρισα σπιτι δν μπορουσα να μπω ουτε στο δικο μου ξερη κανεις κατι??

Έχω βάλει της Vodafone και κάνει το ίδιο..

Δεν καταλαβαίνω πως είναι δυνατόν να στέλνουν πίσω τη συσκευή 3 φορές χωρίς να έχουν λύσει το πρόβλημα.

Επειδή κάθε φορά που μου το επιστρέφουν λείπει και η προστατευτική μεμβράνη της οθόνης,

εικάζω ότι απλά κάνουν calibration,ενημέρωση λογισμικού και το στέλνουν πίσω.

Τώρα δηλαδή που εδώ και 4 μήνες πηγαινοέρχεται το κινητό μου με την ίδια βλάβη εγώ απολαμβάνω τα προνόμια του συμβολαίου μου;

Δεν ξέρω τι να κάνω.

Δικαιώματα δεν έχουμε σαν καταναλωτές δηλαδή;Μόνο υποχρεώσεις;

στειλε ενα Mail στα κεντρικά και πες τους ακριβως ολη τη φαση, να δουμε τι θα απαντησουν

Σήμερα μετά από αρκετούς μήνες (8) συμβίωσης με το κινητό αποφάσισα να ξεκλειδώσω Bootloader.

Πέρασα CyanogenMod 9 κι έχω εκστασιαστεί. Full παραμετροποιήσιμο λειτουργικό με ό, τι θέλεις (και ό, τι δε θέλεις μακριά).

Edited by spdrosin

Καλησπέρα,

εδώ και 4 μήνες απέκτησα το Sony Ericsson Xperia Mini με επιδότηση από Cosmote.

Aπό την πρώτη στιγμή εμφάνισε το ίδιο πρόβλημα.

Το έχω στειλει για service 3 φορές(έλειπε από 2 έως 3 βδομάδες κάθε φορά) και χθες που το παρέλαβα μου δημιουργεί το ίδιο πρόβλημα.

Σε συνομιλία με οποιαδήποτε εταιρεία και σε οποιοδήποτε μέρος και αν μιλάω, το σήμα ανά τακτά χρονικά διαστήματα χάνεται και πέφτει η γραμμή.

Στο χαρτί με την αναφορά βλάβης γράφει ότι επιδιορθώθηκε και έχω το τελευταίας έκδοσης λογισμικό.

Δηλαδή τι;Το βάζουν στο usb,κάνουν update και το ξαναστέλνουν πίσω;

Αυτό το κάνω και σπίτι μου..

Αύριο θα πάω για 4η φορά,αλλά με καμία πρόθεση να το ξαναστείλω για service,τους το είχα τονίσει άλλωστε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ.

Έχουμε 2 γραμμές και connx από τότε που δημιουργήθηκε η Cosmote.

Μπορώ να ισχυριστώ ότι δεν τηρείται το συμβόλαιο;

Να κάνω καταγγελία στο ΙΝΚΑ;

Ούτε να το πουλήσω μπορώ γιατί δε θέλω να παιδεύεται άλλος...

Έχετε καμιά πρόταση;

στις ρυθμισεις βαλε μονο GSM κ δοκιμασε ξανα να δεις

παιδια καταρχας γεια εχω το ιδιο προβλημα με το xperia mini pro οταν παω να συνδεθω σε rooter μου λεει συνδεση με περιορισμνη συνδεσιμοτιτα εχω αλλαξει καναλη εχω κανει restart το rooter και εχω διαγραπσει ολα τα δικτια και τιποτα υπαρχει τπτα αλλο που μπορω να κανω?? ευχαριστω/////τελικα μετα απο λιγο ψαξιμο βρηκα μια λυση αλλαξα τον κωδικο του w-lan σε περιπτοση π καπιος εχει το ιδιο προβλημα :) Edited by xLas

στις ρυθμισεις βαλε μονο GSM κ δοκιμασε ξανα να δεις

Ότι και να πω είναι λίγο..

Ότι δεν κατάφερε 3 φορές το "service" του Γερμανού το διόρθωσε η συμβουλή σου.

Μέχρι χθες η λειτουργία δικτύου ήταν WCDMA/GSM.

Μετά την προτροπή σου το έκανα μόνο GSM.

Έχω μιλησει γύρω στην μιάμιση ώρα με 5 διαφορετικούς φίλους και το σήμα είναι full,τους ακούω χωρίς διακοπές και η γραμμή δεν έπεσε ποτέ.

Ευχαριστώ,πάρα πολύ,με έσωσες από πολλά νεύρα και επιπλέον ταλαιπωρία.

Φυσικά το κραξιμο για την ανικανότητά τους δεν θα το γλιτώσουν...

Μέχρι χθες η λειτουργία δικτύου ήταν WCDMA/GSM.

Μετά την προτροπή σου το έκανα μόνο GSM.

Έχω μιλησει γύρω στην μιάμιση ώρα με 5 διαφορετικούς φίλους και το σήμα είναι full,τους ακούω χωρίς διακοπές και η γραμμή δεν έπεσε ποτέ.

Ευχαριστώ,πάρα πολύ,με έσωσες από πολλά νεύρα και επιπλέον ταλαιπωρία.

Φυσικά το κραξιμο για την ανικανότητά τους δεν θα το γλιτώσουν...

τιποτα φιλε μου απλα το ιδιο προβλημα το ειχε κ η γυναικα μου κ τις εκανα το ιδιο.σε μερικα σημεια που δεν εχει 3G σημα κοβει την γραμμη.το μονο μειονεκτημα ειναι οτι αν χρησιμοποιεις το ιντερνετ τις κινητης θα ειναι αργο.οποτε να θες να μπεις ιντερνετ το γυρνας οπως ηταν κ μετα το ξαναγυρνας παλι σε μονο gsm (ειδικα η cosmote απο σημα 3G ειναι μαυρα χαλια ακομα και μεσα στην αθηνα σε μερικες περιοχες)

Έχε το υπόψιν σου και για τι επόμενες συσκευές Android που θα πάρεις μελλοντικά, προσωπικά είναι η πρώτη ρύθμιση που κάνω στα τηλέφωνά μου. Εξοικονομείς και μπαταρία..;)

Σήμερα μετά από αρκετούς μήνες (8) συμβίωσης με το κινητό αποφάσισα να ξεκλειδώσω Bootloader.

Πέρασα CyanogenMod 9 κι έχω εκστασιαστεί. Full παραμετροποιήσιμο λειτουργικό με ό, τι θέλεις (και ό, τι δε θέλεις μακριά).

Άρχισαν να με τρώνε κι εμένα τα σαράκια με το ξεκλείδωμα του bootloader..:lol:

Υπάρχουν πουθενά screenshots της CyanogenMod 9 για το mini να πάρουμε μια ιδέα;:)

Edited by makis206

Νέο πιστοποιημένο firmware για το Mini (ST15i):

http://ptcrb.com/vendor/complete/view_complete_request_guest.cfm?modelid=19513

Αντίστοιχο βγήκε πριν λίγες μέρες και για το Pro (ST17i). Εκτιμώ ότι σε μερικές μέρες θα βγει στον "αέρα". Ελπίζω μόνο να διορθώνει όλα τα αναφερθέντα προβλήματα του ICS (led, κάμερα κλπ).

Ξέρει μήπως κανένας υπεύθυνος της Sony να μας απαντήσει?

T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact

More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user!

Εύκολο για όχι πολύ ψαγμένο χρήστη; Το σκέφτομαι εδώ και καιρό, παιδεύομαι με GO Launch κλπ, αλλά δεν το αποφασίζω... Εχω κάνει jb σε iPhone και έχω περάσει και ROM σε Windows Mobile 6.1 HTC, αλλά για κάποιο λόγο το Xperia με τρομάζει να το πειράξω!

Ακολούθησες τις οδηγίες που είχε δώσει ο Κώστας μήπως 1 σελίδα πρίν;

Samsung Note II - Young Duos - Nexus 7 3G

----------------------------

Παύλος

πως κανουμε backup τις εφαρμογες που δεν μεταφερονται στην καρτα?το κινητο θα φλασαριστει και θα σβηστουν..υπαρχει τροπος να τις σωσω με τις ρυθμισεις που εχω βαλει?

πως κανουμε backup τις εφαρμογες που δεν μεταφερονται στην καρτα?το κινητο θα φλασαριστει και θα σβηστουν..υπαρχει τροπος να τις σωσω με τις ρυθμισεις που εχω βαλει?

mybackup pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα, έβαλα την 5.2 και αργότερα την 4.1 , καμία δεν μου ενεργοποίησε το wifi, το τηλ. μένει στο 'Ενεργοποίηση Wi-fi και δεν προχωρά. Δεν έχει κολλήσει. Καμιά οδηγία; Μήπως πρέπει να προσέξω κάτι στην εγκατάσταση της rom; Ευχαριστώ

Φίλε kostass123 εσένα σου δουλευει το wifi;

Edited by SPHLIOS

Ίσως αν ακολουθήσεις αυτόν τον οδηγό βάζοντας όμως τα σωστά αρχεία που αφορούν το mini να κάνεις δουλειά. Πρέπει να ξέρεις όμως τι κάνεις.
προσπαθησα να βαλω την εκδοση 42 αλλα οταν παει να ξεκινησει το φλασαρισμα βγαζει "error,u need to install drivers for this device,u will find drivers in the flashtool drivers folder"..κανω εγκατασταση αυτο που ζηταει αλλα παλι το ιδιο μηνυμα ξαναβγαινει μετα

Άρχισαν να με τρώνε κι εμένα τα σαράκια με το ξεκλείδωμα του bootloader..:lol:

Υπάρχουν πουθενά screenshots της CyanogenMod 9 για το mini να πάρουμε μια ιδέα;:)

Σίγουρα θα υπάρχουν. Την ίδια αναζήτηση που θα έκανα για σένα (google, youtube) καν' την εσύ απευθείας. Απλό. ;)

Εύκολο για όχι πολύ ψαγμένο χρήστη; Το σκέφτομαι εδώ και καιρό, παιδεύομαι με GO Launch κλπ, αλλά δεν το αποφασίζω... Εχω κάνει jb σε iPhone και έχω περάσει και ROM σε Windows Mobile 6.1 HTC, αλλά για κάποιο λόγο το Xperia με τρομάζει να το πειράξω!

Ακολούθησες τις οδηγίες που είχε δώσει ο Κώστας μήπως 1 σελίδα πρίν;

Κι εγώ το GO Launcher έβαλα γιατί βαρέθηκα και μετά στράβωσα, ψάχτηκα μια μέρα στο xda και το έκανα. Δεν είναι πολύ δύσκολο. Εγώ ακολούθησα τις οδηγίες που δίνει το CyanogenMod wiki. Κόλλησα κανά 2 φορές. Τη μία κάπου αλλού είχε πάρει το μάτι μου κάτι και το συνδύασα και το δοκίμασα επιτυχώς και την άλλη απλά googlaρα. Πραγματικά εκεί που το κινητό αυτό το είχα σαν δεύτερο (είχα HTC Sensation και HOX) τώρα που έμεινα με αυτό το γουστάρω πολύ με CyanogenMod. Γρήγορη, παραμετροποιήσιμη, ευκολόχρηστη κι άλλα πολλά καλά. Γ@μ@t|. :superman:

titanium backup (θελει root)

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia mini και mini Pro