konstantinoslp Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Nα είσαι καλά για την ενημέρωση φίλε, το backup μου το έχω ήδη κάνει κι ελπίζω κι εγώ να μην χρειαστεί.. ευελπιστώ τουλάχιστον να με προλάβει η άφιξη της ICS η οποία θέλω να πιστεύω ότι δεν θα έχει θέματα με την υπερθέρμανση των πλήκτρων και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Λογικά σε 2 βδομαδούλες περίπου θα την έχουμε, ως τότε δεν θα το χρησιμοποιώ και πολύ κι ο Θεός βοηθός.. Φαντάσου λέει να το πιάσει την ώρα που εγκαθιστώ την ICS..:lol: ειναι στεναχωρο να εχεις ενα κινητο και να μην το χρησιμοποιεις πολυ μονο και μονο για να μην "τρελαθει"..εγω στη θεση σου θα το ρισκαρα γιατι απλα δεν μπορω να χω το κινητο να καθεται επειδη η Sony τρομπαρει..:rolleyes: @Karthan7 Ευχαριστω για τις ευχες Θαναση! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 ειναι στεναχωρο να εχεις ενα κινητο και να μην το χρησιμοποιεις πολυ μονο και μονο για να μην "τρελαθει"..εγω στη θεση σου θα το ρισκαρα γιατι απλα δεν μπορω να χω το κινητο να καθεται επειδη η Sony τρομπαρει..:rolleyes: Σίγουρα για κάποιον που το χρειάζεται είναι ένα θέμα, όταν όμως μιλάμε αποκλειστικά και μόνο για ψυχαγωγία έ, κάνουμε και κάτι άλλο για ένα διάστημα βρε αδερφέ (να χαίρεσαι το όνομα Κωστή!). Το ότι έφτασα να σβήσω τόσες εφαρμογές πριν μου εμφανίσει το πρόβλημα με την οθόνη ήταν κι αυτό μέσα στην επιθυμία μου να το αφήσω λίγο να "ξεκουραστεί" για να του δώσω να καταλάβει όταν έρθει η νέα rom.. ως τότε, τις κλήσεις μου και κανένα σερφάρισμα, πιστεύω ότι δεν θα έχω πρόβλημα..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Σίγουρα για κάποιον που το χρειάζεται είναι ένα θέμα, όταν όμως μιλάμε αποκλειστικά και μόνο για ψυχαγωγία έ, κάνουμε και κάτι άλλο για ένα διάστημα βρε αδερφέ (να χαίρεσαι το όνομα Κωστή!). Το ότι έφτασα να σβήσω τόσες εφαρμογές πριν μου εμφανίσει το πρόβλημα με την οθόνη ήταν κι αυτό μέσα στην επιθυμία μου να το αφήσω λίγο να "ξεκουραστεί" για να του δώσω να καταλάβει όταν έρθει η νέα rom.. ως τότε, τις κλήσεις μου και κανένα σερφάρισμα, πιστεύω ότι δεν θα έχω πρόβλημα..:) Νασαι καλα αγαπητε!!:) Νταξει ειναι κ αυτο που λες.εγω ας πουμε ασχολουμαι ολη μερα με το κινητο.αν μ βγαζε προβλημα θα εκανα τα παντα μεχρι να λυθει! Και το ερωτημα ειναι,θα λυθει με το παγωτο;μακαρι παιδια γιατι το κινητο ειναι εκπληκτικο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patheraw Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Νασαι καλα αγαπητε!!:) Νταξει ειναι κ αυτο που λες.εγω ας πουμε ασχολουμαι ολη μερα με το κινητο.αν μ βγαζε προβλημα θα εκανα τα παντα μεχρι να λυθει! Και το ερωτημα ειναι,θα λυθει με το παγωτο;μακαρι παιδια γιατι το κινητο ειναι εκπληκτικο! φιλε κωνσταντινε χρονια πολλα και απο μενα για χθες:) και εγω να σου πω ,πλεον το σκεφτομαι να ακουμπησω το κινητο μου με φοβο οτι ανα πασα στιγμη θα βγαλει το προβλημα.βεβαια αυτο που λεμε (και αν θυμασαι πριν καποια ποστ εγραφα οτι της κοπελιας μου το μινι το ειχε βγαλει το προβλημα ,το πηγα στο σερβις και μεχρι τωρα,ενα μηνα τωρα,πλεον λειτουργει κανονικα)ειναι καθαρα θεμα ψυχολογιας που δημιουργειται. οσο για το παγωτο ,ελπιζω η σονυ να φιλοτιμηθηκε πλεον να ενσωματωσει την διορθωση αυτη στην ρομ γιατι πραγματικα ειναι κριμα ενα τοσο καλο κινητο να πασχει και να χαλαει το ονομα του απο αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris95 Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 φιλε κωνσταντινε χρονια πολλα και απο μενα για χθες:) και εγω να σου πω ,πλεον το σκεφτομαι να ακουμπησω το κινητο μου με φοβο οτι ανα πασα στιγμη θα βγαλει το προβλημα.βεβαια αυτο που λεμε (και αν θυμασαι πριν καποια ποστ εγραφα οτι της κοπελιας μου το μινι το ειχε βγαλει το προβλημα ,το πηγα στο σερβις και μεχρι τωρα,ενα μηνα τωρα,πλεον λειτουργει κανονικα)ειναι καθαρα θεμα ψυχολογιας που δημιουργειται. οσο για το παγωτο ,ελπιζω η σονυ να φιλοτιμηθηκε πλεον να ενσωματωσει την διορθωση αυτη στην ρομ γιατι πραγματικα ειναι κριμα ενα τοσο καλο κινητο να πασχει και να χαλαει το ονομα του απο αυτο. Κτασε πρωτα να δουμε ποτε θα ρθει το παγωτο γιατι ετσι οπως παμε......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patheraw Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Κτασε πρωτα να δουμε ποτε θα ρθει το παγωτο γιατι ετσι οπως παμε......... κοιτα αν δεν το δωσουν (που πιστευω οτι θα το δωσουν) θα πεσει χοντρο κραξιμο απο παντου.και στην τελικη αν θελουν να <<θαψουν>> το κινητο αυτο ας το κανουν.ειδα προχθες το κουτι απο ενα φιλο που το πηρε οτι εχει ενα αυτοκολλητο που γραφει <<android 4 upgreadable>>.αν κοροιδεψουν τοσο οικτρα τον κοσμο ,το κριμα σε αυτους.εχει και αλλου πορτοκαλιες.... και στην τελικη δεν με καιει και τοσο η ics ,οσο το να μου δωσουν καποια αναβαθμιση που θα μου λυσει τον φοβο για το προβλημα που εχει το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grego_z Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 (edited) Κτασε πρωτα να δουμε ποτε θα ρθει το παγωτο γιατι ετσι οπως παμε......... Δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια περίπτωση ρε παιδιά... Δεν λέω ότι είναι τέλεια η SE, αλλά τέτοια βλακεία είναι λιγάκι δύσκολο να την κάνει (κατά τη γνώμη μου). Από τη στιγμή που έχει δηλώσει κάτι τέτοιο για όλα τα Xperia που κυκλοφόρησαν το 2011 και έχει ήδη αναβαθμίσει μερικά από αυτά (όπως το Neo V που κυκλοφόρησε σχεδόν μαζί με το mini) θα έρθει και σε εμάς το παγωτό! Edited May 22, 2012 by grego_z Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 φιλε κωνσταντινε χρονια πολλα και απο μενα για χθες:) και εγω να σου πω ,πλεον το σκεφτομαι να ακουμπησω το κινητο μου με φοβο οτι ανα πασα στιγμη θα βγαλει το προβλημα.βεβαια αυτο που λεμε (και αν θυμασαι πριν καποια ποστ εγραφα οτι της κοπελιας μου το μινι το ειχε βγαλει το προβλημα ,το πηγα στο σερβις και μεχρι τωρα,ενα μηνα τωρα,πλεον λειτουργει κανονικα)ειναι καθαρα θεμα ψυχολογιας που δημιουργειται. οσο για το παγωτο ,ελπιζω η σονυ να φιλοτιμηθηκε πλεον να ενσωματωσει την διορθωση αυτη στην ρομ γιατι πραγματικα ειναι κριμα ενα τοσο καλο κινητο να πασχει και να χαλαει το ονομα του απο αυτο. Ευχαριστω πολυ φιλαρακι μoυ για τις ευχες! Νομιζω ξερω πολυ καλα σε τι αναφερεσαι.και οντως ειναι αυτο που λεμε οτι αν εχεις καει με τον χυλο φυσας και το γιαουρτι..ή κατι τετοιο τελος παντων! :p Απλα η ενσταση μου ειναι οτι αν φτεσετε σε σημειο να μην το ζοριζετε μονο και μονο για αυτο,τοτε και με ενα 3210 θα κανατε την δουλεια σας!(αθανατο κινητο!) Οσο για το παγωτο,ειναι σιγουρο οτι θα το παρει...αυτο που μαλλον δεν ειναι και πολυ σιγουρο,ειναι αν θα φτιαξει το προβλημα καθως υπαρχουν πιθανοτητες να βαρυνει ακομα περισσοτερο το κινητο..απο αυτα που διαβαζω απο τις αλλες συσκευες που πηραν ICS Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patheraw Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 (edited) Ευχαριστω πολυ φιλαρακι μoυ για τις ευχες! Νομιζω ξερω πολυ καλα σε τι αναφερεσαι.και οντως ειναι αυτο που λεμε οτι αν εχεις καει με τον χυλο φυσας και το γιαουρτι..ή κατι τετοιο τελος παντων! :p Απλα η ενσταση μου ειναι οτι αν φτεσετε σε σημειο να μην το ζοριζετε μονο και μονο για αυτο,τοτε και με ενα 3210 θα κανατε την δουλεια σας!(αθανατο κινητο!) Οσο για το παγωτο,ειναι σιγουρο οτι θα το παρει...αυτο που μαλλον δεν ειναι και πολυ σιγουρο,ειναι αν θα φτιαξει το προβλημα καθως υπαρχουν πιθανοτητες να βαρυνει ακομα περισσοτερο το κινητο..απο αυτα που διαβαζω απο τις αλλες συσκευες που πηραν ICS τα ειδα και εγω αυτα που λες με τις αλλες συσκευες.βεβαια λιγο μπερδεμενα τα πραγματα αφου αρκετοι φαινονται ικανοποιημενοι με το καινουριο λογισμικο ενω αλλοι αναφερουν οντως το φαινομενο που λες με το να βαραινει το κινητο. να πω την αληθεια ,το μονο πραγμα που με ενοχλει στην 2.3 αυτη την στιγμη ειναι οτι δεν μπορω να κανω ρουτ(ελεω 062).και δεν θελω να μπλεξω με downgrade.μονο για αυτο θα εβαζα την ics.αλλιως το μικρο παει σφαιρα με την εκδοση που εχει. νοκια 3210?τι μου θυμισες φιλε μου τωρα?απιστευτο κινητο:-) Edited May 22, 2012 by patheraw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
besddimo Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Καλησπέρα, ήθελα σήμερα να δοκιμάσω το Power Widget Menu στη Notification Bar αλλά έχω το ES explorer και όχι του Root explorer. Έτσι δε βλέπω την επιλογή για να γυρίσω το Mount R/O σε R/W. 3. Mε root explorer πηγαίνουμε system/app/ folder -> βρίσκουμε το SystemUI.apk και πατώντας παρατεταμένα πάνω του το κάνουμε copy μέσα σε έναν φάκελο στην sdcard μας. (για να γίνει το copy πάνω δεξιά πρέπει να γράφει Mount R/W... αν όχι επιλέγουμε το Mount R/O και το γυρνάει σε R/W). Υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή ή άλλος τρόπος μέσα από το ES explorer ή πρέπει οπωσδήποτε να αγοράσω το Root explorer; Παράθεση Δωρεάν ορθογράφος: addons.mozilla.org/el/firefox/addon/english-greek-spelling-diction/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 τα ειδα και εγω αυτα που λες με τις αλλες συσκευες.βεβαια λιγο μπερδεμενα τα πραγματα αφου αρκετοι φαινονται ικανοποιημενοι με το καινουριο λογισμικο ενω αλλοι αναφερουν οντως το φαινομενο που λες με το να βαραινει το κινητο. να πω την αληθεια ,το μονο πραγμα που με ενοχλει στην 2.3 αυτη την στιγμη ειναι οτι δεν μπορω να κανω ρουτ(ελεω 062).και δεν θελω να μπλεξω με downgrade.μονο για αυτο θα εβαζα την ics.αλλιως το μικρο παει σφαιρα με την εκδοση που εχει. νοκια 3210?τι μου θυμισες φιλε μου τωρα?απιστευτο κινητο:-) Οντως,μισοι λενε καλα λογια και μισοι οχι για το παγωτο.ξαι γω στην ιδια κατασταση ειμαι..δεν θελω παλι να μπλεξω με ξεκλειδωμα bootloader και αλχημιες ενω εχω ξενερωσει που δεν εχει βγει one click root για την .69 στην οποια βρισκομαι και γω. θα το δοκιμαζα το παγωτο παρολο που το χω φερει στα μετρα μου το Ray.θα εβγαζα ολη τη «βρωμα» και λογικα δεν θα χα προβλημα lag.εκτος,ισως,απο τον καταλογο που εκει παρουσιαζονται τα περισσοτερα κολληματα. Για να δουμε τι θα δουμε.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
besddimo Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή ή άλλος τρόπος μέσα από το ES explorer ή πρέπει οπωσδήποτε να αγοράσω το Root explorer; Bρήκα το root browser και έκανα τη δουλειά μου. Κρίμα που το tweak με το Power Widget Menu στη Notification Bar δεν κάνει τελικά για το μίνι... Παράθεση Δωρεάν ορθογράφος: addons.mozilla.org/el/firefox/addon/english-greek-spelling-diction/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Ημερολογιακά είσαι σίγουρα εντός εγγύησης. Το θέμα είναι αν έχεις κάνει κάτι (π.χ ξεκλείδωμα bootloader, root) και έχεις χάσει την εγγύηση. Αν έχεις κάνει root μπορείς να το ξε-root-άρεις (για να είσαι και πάλι εντός εγγύησης) είτε με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων είτε με ένα από τα παρακάτω προγράμματα: 1. Sony Ericsson PC Companion 2. SEUS - Sony Ericsson Update Service Το πρόβλημα που σου παρουσιάζει μοιάζει με το γνωστό της υπερθέρμανσης των πλήκτρων αφής (λόγω δόνησης που μας λες), και αν είναι ΤΟΣΟ έντονο μπορεί να φταίει αυτό που δεν ανταποκρίνεται η οθόνη... Γνώμη μου είναι ΑΝ είσαι εντός εγγύησης να το πας άμεσα για service. Κανένας κάποια άλλη ιδέα???? Εdit: Ορίστε και η λίστα με τα επίσημα Service points της Sony-Ericsson http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4093630#post4093630 καλησπέρα παιδιά. προχτές πήρα το κινητό απο το SE service point και είναι κομπλέ. είχα και εγώ το πρόβλημα απόκρισης της οθόνης και χωρίς να ζεσταίνονται τα πλήκτρα καθ' ότι το είχα φτιάξει με το GScript. Απ' ότι μου είπε ο τεχνικός το έστειλε Αθήνα γιατί η οθόνη ήταν μαύρα χάλια και την έκανε 3 φορές calibre για να την επαναφέρει. Παρ' όλα αυτά το έστειλε και μου άλλαξαν τελείως την οθόνη και την πρόσοψη. έκανε βέβαια 3 εβδομάδες να έρθει αλλά άξιζε τον κόπο. :p Απ' ότι μου είπε ο τεχνικός δεν είναι θέμα θέρμανσης για την οθόνη. απλά τα περισσότερα mini έτσι έρχονται και μετά απο λίγο καιρό εμφανίζουν το πρόβλημα. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termagazis Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Bρήκα το root browser και έκανα τη δουλειά μου. Κρίμα που το tweak με το Power Widget Menu στη Notification Bar δεν κάνει τελικά για το μίνι... βαλε αυτο:http://www.mediafire.com/download.php?i9283hymnyv81pe το flashαρεις απο recovery.κανε ενα backup πριν για καλο κ για κακο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Σημερα εντελως ξαφνικα το μινι της συζυγου αποφασισε να μας μαθει κινεζικα μεσω της συνταξης μυνηματων κ δεν ξερει πως να το γυρισει σε Ελληνικα...Οποιαδηποτε βοηθεια θα ειναι ευπροσδεκτη...:happy: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris95 Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Πατησε παρατεταμενα στο κοθτακι π γραφεισ μηνυμα και πατα ιντερνασιοναλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_pao1908 Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Σημερα εντελως ξαφνικα το μινι της συζυγου αποφασισε να μας μαθει κινεζικα μεσω της συνταξης μυνηματων κ δεν ξερει πως να το γυρισει σε Ελληνικα...Οποιαδηποτε βοηθεια θα ειναι ευπροσδεκτη...:happy: Πας ρυθμίσεις-Γλώσσα και πληκτρολόγιο-Διεθνές πληκτρολόγιο-Γλώσσες πληκτρολογίουκαι κλικάρεις η ξεκλικάρεις αναλόγως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Σημερα εντελως ξαφνικα το μινι της συζυγου αποφασισε να μας μαθει κινεζικα μεσω της συνταξης μυνηματων κ δεν ξερει πως να το γυρισει σε Ελληνικα...Οποιαδηποτε βοηθεια θα ειναι ευπροσδεκτη...:happy: Το καταφερες? Μπες στα μηνυματα ή στον καταλογο ή στο ιντερνετ καπου τελος παντον ωστε να εμφανισθει το πληκτρολογιο, κρατα πατημενη την ''περιοχη'' που γραφεις το κειμενο(αυτη με τον κενσορα και να υπαρχει ο κενσορας μεσα στο κειμενο) και θα σου βγαλει μια καρτα, επελεξε το ''μεθοδος εισοδου'' και επελεξε το ''πληκτρολογιο xperia'' . @konstantinoslp ξερω τι θα πεις...:lol: Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpa2007 Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αν έχει ενσωματωμένη δυνατότητα για sound recording ή χρειαζομαστε εφαρμογη απο το market. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patheraw Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αν έχει ενσωματωμένη δυνατότητα για sound recording ή χρειαζομαστε εφαρμογη απο το market. απο το μαρκετ θα κατεβασεις οποια θελεις.δεν εχει ενσωματωμενη δυνατοτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Το καταφερες? Μπες στα μηνυματα ή στον καταλογο ή στο ιντερνετ καπου τελος παντον ωστε να εμφανισθει το πληκτρολογιο, κρατα πατημενη την ''περιοχη'' που γραφεις το κειμενο(αυτη με τον κενσορα και να υπαρχει ο κενσορας μεσα στο κειμενο) και θα σου βγαλει μια καρτα, επελεξε το ''μεθοδος εισοδου'' και επελεξε το ''πληκτρολογιο xperia'' . @konstantinoslp ξερω τι θα πεις...:lol: Χαχαχαχ!!απο το πρωτο ποστ που ειχε προβλημα ο φιλος ημουν σιγουρος!!σου χω πει!βαλτο στην υπογραφη και θα σωσεις κοσμο!χαχαχ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webxaker Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 γεια σε ολη την παρεα, προσφατα εβαλα μια custom rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1538083 και θελω να επιστρεψω πισω στην stock. Πριν βαλω την custom ειχα 4.0.2.Α.0.69 και ειχα κανει root μεσω της sony επισημα δηλαδη . Καπου διαβασα οτι πρεπει να βρω την stock kernel και να παω στο seus για να περασει το filesystem . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patheraw Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 απο την αλλη εβδομαδα ξεκιναει για τα κινητα μας η αναβαθμιση στο παγωτο.και μαλιστα νεα εκδοση(αναβαθμιση αυτης που ελαβαν τα αλλα σονυερικσσον). http://blogs.sonymobile.com/products/2012/05/25/update-on-ice-cream-sandwich-rollout-for-xperia-smartphones/ δεν λεει κατι απο οτι ειδα για nordic χωρες πρωτα οποτε κρινω οτι θα ερθει μεσα στις επομενες εβδομαδες θα το λαβουμε:) και απο οτι ειδα σε αλλο θρεντ μπορει να εχει και νεο κερνελ. οποτε αυτα ειναι τελεια νεα για το κινητο μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris95 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Ευχομαι οντως η αναβαθμιση να γινει αμεσως κι οχι σταδιακα γιατι αν ξεκινησει απο σκανδιναβικες χωρες θα παρει καιρο να ερθει Ελλαδα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 ελπίζω να έχουν μεριμνήσει για το πρόβλημα με την υπερθέρμανση των πλήκτρων γιατί άμα δεν ήταν το scriptaki απο xda θα το είχαμε για πρεσπαπιέ το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts