Jump to content

Sony Ericsson Xperia mini και mini Pro

itsosse
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να η λίστα με τα επισκευαστικά κέντρα.

Προτείνω όποιο σε βολεύει.

Νομίζω ότι ο Γερμανός λειτουργεί σα μεσάζοντας και το στέλνει στο service κι αυτός. Γλίτωσε χρόνο και πήγαινε στην "πηγή" απευθείας.

Λοιπόν ..

ετσι έκανα..

Πήγα πρώτα (από περιέργεια) σε Germano . Ενημερωμένος ο τεχνικός για το προβλημα, Ρωτώ στη συνέχεια:

πόσο θα χρειαστεί αδελφέ; " 2 εβδομάδες τουλάχιστο !! " :wacko:

στην ερώτηση για ποιο λόγο τόσο πολύ : " Πάει στα κεντρικά του Γερμανου, οπότε υπάρχει μεγάλη αναμονη.."

Οπότε το πήγα σε ενα από τα μαγαζιά των εξουσιαδοτημενων (επέλεξα αυτό της Πλ. Αμερικής με βολευε καλύτερα)

Φίλοι μου , ο ανθρωπος σε 15 λεπτά με είχει ετοιμο !!

το mini εφτιαξε , (απλά καντε backup , γιατί χανονται ολα)

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ακριβως.μονο μερικα Galaxy επιτρεπουν βιντεοκληση παροχου!

Ειναι η κατασκευη του android τετοια που δεν επιτρεπει

Και το Note!;)

Και το Note!;)

βρε απαταιωνα ειναι σαν να σου λεω οτι μερικα xperia το κανουν και να μου λες εσυ "και το Arc"!:lol::lol: :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση. Θεωρούσα δεδομένο, ότι όλο και κάπου στο store θα υπήρχε εφαρμογή που θα καθάριζε με το συγκεκριμένο θεματάκι, έστω και αν, ενδεχομένως ήταν ακριβή. Στο μέλλον ίσως..:)

βρε απαταιωνα ειναι σαν να σου λεω οτι μερικα xperia το κανουν και να μου λες εσυ "και το Arc"!:lol::lol: :p

Εντάξει μωρέ! Λεπτομέρειες!!:p:p

Απλά σε πολλούς δε πάει το μυαλό ότι το Note ανήκει στην οικογένεια Galaxy και εκείνη την ώρα δεν πήγε ούτε το δικό μου!!:lol::lol:

Έκανα επαναφορά ρυθμίσεων.. Τίποτα τα ίδια, μία φορά κατάφερα να το συνδέσω και αυτό ήταν.

Δεν μπορώ να κάνω με ΤΙΠΟΤΑ update στη τελευταία έκδοση.. Πραγματικά θα τρελαθώ, απογοητεύομαι δεν ξέρω καν τι φταίει.. Please help me..

δεν ξερω αν παιζει ρολο ,αλλα με τι windows εισαι?με το λαπτοπ που εχω με windows 7 το κινητο δεν το βλεπει με τιποτα.αντιθετα το λαπτοπ του αδελφου μου με windows xp το βλεπει κονονικοτατα.καπου ειχε παρει το ματι μου για τους adb drivers που χρειαζονται για να συνδεθει αλλα εγω προσωπικα δεν τα καταφερα οσο και αν προσπαθησα.googlare για τους ντραιβερς

Υπάρχει κάποιος καλός οδηγός για να ξεκλειδώσω τον bootloader??? (Θέλω να εγκαταστήσω custom ROM).

Ακολουθώ αυτον εδω http://wiki.cyanogenmod.com/wiki/Sony_Ericsson_Xperia_Mini:_Full_Update_Guide

αλλά δεν μου αναγνωρίζει τη συσκευή οταν εκτελώ την εντολή "fastboot -i 0x0fce getvar version".

Ενδεχομένως να κάνω κάτι λάθος αλλά δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει..

Εβαλα SDK, κατέβασα τα toolbox, αντικατέστησα τους usb_drivers στα extras, συνδέω το κινητό στο usb κρατώντας πατημένο το volume up, αλλά η εντολή μου βγάζει <waiting for device>.

Any help..???

EDIT: Μετά από πολύωρο ψάξιμο, βρήκα ότι έφταιγαν οι drivers γιατι ειχα 64bit λειτουργικό με 32bit drivers.

Edited by vag12345

παιδια απορια.σε μινι με την .062 εκδοση(χωρις ρουτ δηλαδη) υπαρχει καποιο προγραμμα για καλιμπραριρισμα της μπαταριας?οτι βρηκα στο μαρκετ (εκτος απο ενα που δεν βοηθησε) θελει ρουτ.η μπαταρια μου δεν κραταει και πολυ πλεον και ισως καποιο καλιμπραρισμα θα βοηθουσε

Καλησπέρα παιδιά. Είμαι κι εγώ κάτοχος του mini και μπορώ να πω ότι είμαι πλήρως ικανοποιημένος με το κινητό (σε σχέση απόδοσης/τιμής πάντα) και το μόνο που θα ήθελα παραπάνω είναι μια μπροστινή κάμερα για κάποιο skype και λοιπά. Τελοσπάντων. Γράφω το μήνυμα για να βοηθήσω μερικούς φίλους που βλέπω ότι έχουν το πρόβλημα με την υπερθέρμανση της οθόνης αφής και το πάτημα των δύο πλήκτρων του μενού και της επιστροφής από μόνα τους. Δεν ήξερα για να πω την αλήθεια ότι είχε αρχίσει να διορθώνεται το πρόβλημα και στα ελληνικά service centers. Εμένα στην αρχή το κινητό δούλευε κανονικά και μετά από ένα update μου το παρουσίασε αυτό. Πάντως σε περίπτωση που δεν θέλετε να περιμένετε να το στείλετε είτε να γλιτώσετε κάποιο κόστος είτε την καθυστέρηση η λύση είναι πολύ απλή. (Όλη η δουλειά είναι των παιδιών στο XDA, εγώ απλά το παραθέτω εδώ).

1) Πρώτα από όλα πρέπει να γίνει root στο κινήτό με τον πλέον έυκολο τρόπο:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=18805532

Απλά κατεβάζετε το αρχείο, συνδέετε το κινητό και τρέχετε το runme.bat και είστε έτοιμοι. Φροντίστε να έχετε ενεργοποιημένα στις ρυθμίσεις το Άγνωστες Πηγές, καιτο USB DEBUGGING και καλό θα ήταν να βάλετε την αυτόματη απερνεργοποίηση οθόνης στα 10 λεπτά για να μην διακόψει τηυν διαδικασία.

(Να σημειώσω ότι για να γίνει root πρέπει να βρίσκεστε από την .058 και κάτω έκδοση, δηλαδή η τελευταία .62 δεν υποστηρίζεται. Αν είστε εκεί πρέπει να πάτε στην .58 με το flashtool, αφού το wotan είναι πληρωτικό πλέον, να κάνετε root Και αν θέλετε αναβαθμίζετε κατευείαν μέσω FOTA στην .62. Το root διατηρείται.)

2)Αφού είστε πλέον rooted κατεβάζετε από το μαρκετ την δωρεάν εφαρμογή GScript Lite. Σε αυτήν κάνετε είτε copy paste το ακριβές παρακάτω κείμενο, (μπορείτε να το σώσετε σαν αρχείο κειμένου στην κάρτα μνήμης και να κάνετε αντιγραφή κι επικόλληση τα περιεχόμενά του στο πρόγραμμα)

dev=/sys/devices/platform/spi_qsd.0/spi0.0
fw=touch_smultron_sony.hex
cyttsp_fwloader -dev $dev -fw /system/etc/firmware/$fw -verify_only
sleep 5
reboot -p

και στη συνέχεια τρέχετε το script. Το κινητό θα κλείσει και όταν το ανοίξετε ...... Voila! είστε έτοιμοι χωρίς το πρόβλημα.....

Ελπίζω να βοήθησα....

Καλησπερα, εχω το mini pro εκδοση 4.0.2.Α.0.62 Εχει βγει root για αυτη την εκδοση?

οχι,για την συγκεκριμενη εκδοση δεν υπαρχει ευκολο ρουτ

Βγήκε τι ICS? πως γίνεται να έχεις το 4.0.2.Α.0.62 ?

ειναι εκδοση της Gingerbread,οχι ICS

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια προσπαθω να εγκαταστησω τους ADB drivers για το μινι μου στο λαπτοπ και δεν γινεται.συνδεω το κινητο στο pc ,ψαχνει στο ιντερνετ και αποτυγχανει τελικα.εψαξα στο google και δεν βρισκω κατι κατανοητο(σε μενα τουλαχιστον).αν ξερει καποιος κατι ας με βοηθησει :).

παιδια προσπαθω να εγκαταστησω τους ADB drivers για το μινι μου στο λαπτοπ και δεν γινεται.συνδεω το κινητο στο pc ,ψαχνει στο ιντερνετ και αποτυγχανει τελικα.εψαξα στο google και δεν βρισκω κατι κατανοητο(σε μενα τουλαχιστον).αν ξερει καποιος κατι ας με βοηθησει :).

εγω στην θεση σου θα εκανα τη δουλεια μου σε αλλο πισι..;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στην έκδοση .042 και root χωρίς κανένα πρόβλημα με τα πλήκτρα και την υπερθέρμανσή τους (μέχρι στιγμής τουλάχιστον), άρχισε ξαφνικά να αναβοσβήνει η οθόνη χωρίς να την ακουμπάει κανείς! Κανονικά κλειδωμένο και ανά ένα λεπτό ανάβει για καμμιά δεκαριά δευτερόλεπτα ενώ σβήνει πάλι μόνη της..!:wacko:

Κάνω επανεκκίνηση, νά'σου το πάλι. Τι καλή ώρα τό'πιασε ξαφνικά; Το μόνο που έκανα είναι να σβήσω κάποια παιχνίδια/εφαρμογές (όχι του συστήματος) που ούτως ή άλλως σταμάτησα να παίζω/χρησιμοποιώ. Καμμιά ιδέα ρε παιδιά; Θα του κάνω πάντως μια-δυο επανεκκινήσεις ακόμα και βλέπουμε.. έχει τύχει ποτέ κανενός;:confused:

Edit: Δείχνει να έφτιαξε μετά την τελευταία επανεκκίνηση, του έκανα άλλη μία για επιβεβαίωση και δείχνει να δουλεύει σωστά. Δεν θέλει και πολύ να σε τρελάνει το μικρό..:D

Edited by makis206

Στην έκδοση .042 και root χωρίς κανένα πρόβλημα με τα πλήκτρα και την υπερθέρμανσή τους (μέχρι στιγμής τουλάχιστον), άρχισε ξαφνικά να αναβοσβήνει η οθόνη χωρίς να την ακουμπάει κανείς! Κανονικά κλειδωμένο και ανά ένα λεπτό ανάβει για καμμιά δεκαριά δευτερόλεπτα ενώ σβήνει πάλι μόνη της..!:wacko:

Κάνω επανεκκίνηση, νά'σου το πάλι. Τι καλή ώρα τό'πιασε ξαφνικά; Το μόνο που έκανα είναι να σβήσω κάποια παιχνίδια/εφαρμογές (όχι του συστήματος) που ούτως ή άλλως σταμάτησα να παίζω/χρησιμοποιώ. Καμμιά ιδέα ρε παιδιά; Θα του κάνω πάντως μια-δυο επανεκκινήσεις ακόμα και βλέπουμε.. έχει τύχει ποτέ κανενός;:confused:

Edit: Δείχνει να έφτιαξε μετά την τελευταία επανεκκίνηση, του έκανα άλλη μία για επιβεβαίωση και δείχνει να δουλεύει σωστά. Δεν θέλει και πολύ να σε τρελάνει το μικρό..:D

μαλλον υπαρχει καποια εφαρμογη που ξυπναει το τηλεφωνο.χρησιμοποιεις το go locker ισως?

[sIGPIC][/sIGPIC]

μαλλον υπαρχει καποια εφαρμογη που ξυπναει το τηλεφωνο.χρησιμοποιεις το go locker ισως?

Όχι τίποτα τέτοιο, κι απ'την άλλη δεν μου το έκανε τόσο καιρό που τό'χα φορτώσει ένα κάρο εφαρμογές ενώ το παρουσίασε τώρα που καθάρισα όλα τα άχρηστα κατ'εμέ.. σε αναμονή της ICS είπα να το ελαφρύνω λίγο (πλάκα πλάκα σήμερα πάει σφαίρα), και να που σήμερα έκανε αυτό το παλαβό.. προς το παρόν δεν το ξανάκανε πάντως, για να δούμε..

Xρόνια σου πολλά!:)

Edited by makis206

................................................

Γράφω το μήνυμα για να βοηθήσω μερικούς φίλους που βλέπω ότι έχουν το πρόβλημα με την υπερθέρμανση της οθόνης αφής και το πάτημα των δύο πλήκτρων του μενού και της επιστροφής από μόνα τους. ...........................................

(Όλη η δουλειά είναι των παιδιών στο XDA, εγώ απλά το παραθέτω εδώ).

......................................................

2)Αφού είστε πλέον rooted κατεβάζετε από το μαρκετ την δωρεάν εφαρμογή GScript Lite. Σε αυτήν κάνετε είτε copy paste το ακριβές παρακάτω κείμενο, (μπορείτε να το σώσετε σαν αρχείο κειμένου στην κάρτα μνήμης και να κάνετε αντιγραφή κι επικόλληση τα περιεχόμενά του στο πρόγραμμα)

dev=/sys/devices/platform/spi_qsd.0/spi0.0
fw=touch_smultron_sony.hex
cyttsp_fwloader -dev $dev -fw /system/etc/firmware/$fw -verify_only
sleep 5
reboot -p

και στη συνέχεια τρέχετε το script. Το κινητό θα κλείσει και όταν το ανοίξετε ...... Voila! είστε έτοιμοι χωρίς το πρόβλημα.....

Ελπίζω να βοήθησα....

Φιλε το εκανα σε mini φιλου μου με .42 αν συνεχισει το προβλημα θα το γραψω εδω. Αν μπορεις βαλε το link απο xda. Ευχαριστω.

@konstantinoslp και σε ολες και ολους που γιορταζουν χρονια πολλα !

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Ρε παιδιά προσπαθώ να συνδέσω το κινητό με τον υπολογιστή και ενώ το κινητό φορτίζει όταν το συνδέω, ο υπολογιστής δεν το αναγνωρίζει!

Edit: διορθώθηκε μετά από επανεκκίνηση του υπολογιστή!

Edited by panathare

http://gofortech.wordpress.com/

Μάθε για την τεχνολογία, Μίλα για την τεχνολογία, Πήγαινε για την τεχνολογία.

Χωρίς να θέλω να σε αγχώσω φίλε μου Μάκη, το ίδιο ακριβώς έκανε το mini ενός φίλου μου 2 περίπου μήνες μετά που το αγόρασε και ενώ του είχε ελάχιστα πράγματα εγκατεστημένα μιας και δεν ασχολείται πολύ με το κινητό... Εκεί που το είχε πάνω στο τραπέζι άναβε μόνη της η οθόνη κάθε 1-2 λεπτά.

Μετά από 2-3 εβδομάδες που του παρουσίαζε το συγκεκριμένο πρόβλημα άρχισε το γνωστό θέμα με την υπερθέρμανση, σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορούσε καλά-καλά να μπει στις επαφές για να πάρει τηλέφωνο!!!

Όσο είναι ακόμα στα καλά του το μικρό σου (mini :p) κάνε ένα backup, έτσι ώστε ΑΝ αρχίσει τα κουλά όπως σε πολλούς από εμάς να είσαι έτοιμος για service...

Δες και εδώ για να είσαι έτοιμος --> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4093630#post4093630

Σου εύχομαι πάντως να μην χρειαστεί!

Χωρίς να θέλω να σε αγχώσω φίλε μου Μάκη....

Nα είσαι καλά για την ενημέρωση φίλε, το backup μου το έχω ήδη κάνει κι ελπίζω κι εγώ να μην χρειαστεί.. ευελπιστώ τουλάχιστον να με προλάβει η άφιξη της ICS η οποία θέλω να πιστεύω ότι δεν θα έχει θέματα με την υπερθέρμανση των πλήκτρων και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Λογικά σε 2 βδομαδούλες περίπου θα την έχουμε, ως τότε δεν θα το χρησιμοποιώ και πολύ κι ο Θεός βοηθός..

Φαντάσου λέει να το πιάσει την ώρα που εγκαθιστώ την ICS..:lol:

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia mini και mini Pro