konstantinoslp Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 ενα μεγαλο μπραβο οντως στα σερβις φιλε κωνσταντινε!!!διορθωνουν το λαθος που αμελησε η μαμα εταιρια.καλυτερα να αναλαβουν αυτα τη κεντρικη παραγωγη.λιγοτερα fails θα ειχαμε:lol::lol: Εχεις δικιο φιλτατε!χεχεχ! Ειναι αδικο γιατι το κινητακι ειναι τουμπανακι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris95 Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 Ποοοοο ρε παιδια εχω ξεροσταλιασει με την ics!! :@@@@@@. Χθες στο λεωφορειο ειδα αναβαθμισμενο neo v και κοντεψα να το φαω το mini!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimis82 Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 Πότε θα μπει τελικά ρε παιδιά η νέα έκδοση του android στο mini μας; Παράθεση -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris95 Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 Δε βλεπουμε και καμια beta! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 Δε βλεπουμε και καμια beta! Καλυτερα θα έλεγα...οι beta έχουν πολλα bugs.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grego_z Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 (edited) Πότε θα μπει τελικά ρε παιδιά η νέα έκδοση του android στο mini μας; Τέλος Μαΐου με αρχές Ιουνίου έχουν πει, οπότε υπολογίζω 10 με 15 Ιουνίου... :) Λίγο υπομονή guys. Έρχεται!!!! http://techblog.gr/updates/ Edited May 7, 2012 by grego_z Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petran58 Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 (edited) ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΈΧΩ ΈΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΆΚΙ.. ΈΠΕΣΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΌ ΚΆΤΩ (XPERIA MINI PRO SK17i ΚΑΙ ΈΣΠΑΣΕ ΜΌΝΟ ΤΟ ΤΖΑΜΑΚΙ, Η ΟΘΌΝΗ ΚΑΙ ΤΟ TOUCH ΕΊΝΑΙ ΕΝΤΆΞΕΙ, ΠΟΙΟ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΌ ΝΑ ΠΆΡΩ; ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΆΡΩ ΟΛΟ ΤΟ DIGITIZER; --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Edited May 7, 2012 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 τρελα πραγματα απ'το σερβις της SE λοιπον μετα απο 15 μερες (μια στις 7 μερες γυρισε με το προβλημα μη διορθωμενο) που το ειχαν το κινητο για επισκευη το στειλαν πισω ολα οκ ολα καλα το πουλησα σε αγγελια και μολις το παρελαβε το παλικαρι μου λεει πως.. δεν κουμπωνουν τα ακουστικα.. κοιταω τις φωτος που μου στειλε το παιδι..τι να δω.. ειχαν ξεχασει να βαλουν παλι πισω το λαστιχακι που κραταει το ακουστικο στη θεση του και κανει επαφη..με αποτελεσμα να επιστρεφει το παιδι το κινητο πισω και να χρειαστει να το ξαναπαω εγω τωρα για σερβις οταν το παραλαβω.. και φτου και απ'την αρχη.. μισω απτην καρδια μου τη sony ericsson.. το σερβις της τελοσπαντων.. Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patheraw Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Τέλος Μαΐου με αρχές Ιουνίου έχουν πει, οπότε υπολογίζω 10 με 15 Ιουνίου... :) Λίγο υπομονή guys. Έρχεται!!!! http://techblog.gr/updates/ αντε να δουμε και εμεις τι ειναι αυτο το παγωτο,επιτελους.ελπιζω να αξιζει η υπομονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 (edited) καλημερα παιδακια.αγορασα απο το ebay αυτο το πραγματακι και ειπα να το μοιραστω μαζι σας.Πιστευω ειναι must have (τουλαχιστον για μενα) για οσους κανουν εκτεταμενη χρηση του κινητου και τους εχει προδωσει η μπαταρια του πολλες φορες.Ειναι παρα πολυ μικρο,στο μεγεθος πιστωτικης συμφωνα με τον παληκαρι που το προτεινε στο θεμα του Xperia S και απο,τι λεει στο ebay,αποστελεται σε 2 εως 5 μερες.Περισσοτερα οταν παραλαβω.Συνολο 12 ευρω. Edited May 8, 2012 by konstantinoslp Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpa2007 Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 (edited) παντως το δικο μου μινι 4 μερες μετα απο την επιστροφη του απο το σερβις με το γνωστο προβλημα ,πλεον με αρκετη χρηση δουλευει κανονικοτατα.ελπιζω να συνεχισει ετσι πολύ ευχάριστα νέα. για να ειμαι ειλικρινης τα τηλεφωνα τυπου mini πλεον σπανιζουν. ολοι πανε σε πολυ μεγαλυτερες ιντες,αλλα ειναι αβολα στο να τα κουβαλας. ενα μεγαλο μπραβο οντως στα σερβις φιλε κωνσταντινε!!!διορθωνουν το λαθος που αμελησε η μαμα εταιρια.καλυτερα να αναλαβουν αυτα τη κεντρικη παραγωγη.λιγοτερα fails θα ειχαμε:lol::lol: προφανώς τους εχουν δωσει οδηγιες για το τι πρεπει να κανουν αφου εντοπισαν τα προβληματα των κινητων.;) με την ευκαιρια μια ερωτηση: μπορω να αντιγραψω ολα τα περιεχομενα της καρτας μνημης σε νεα μεγαλυτερη και να την αντικαταστησω χωρις προβλημα; υποθετω πως ναι:worry: Edited May 8, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grego_z Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 προφανώς τους εχουν δωσει οδηγιες για το τι πρεπει να κανουν αφου εντοπισαν τα προβληματα των κινητων.;) με την ευκαιρια μια ερωτηση: μπορω να αντιγραψω ολα τα περιεχομενα της καρτας μνημης σε νεα μεγαλυτερη και να την αντικαταστησω χωρις προβλημα; υποθετω πως ναι:worry: Nαι, μπορείς! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpa2007 Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Nαι, μπορείς! :) οκ ευχαριστώ,πάμε για αντικατάσταση. τα 2GB ειναι λιγα για την καμερα που εχει.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisffff Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Ρε παιδιά μιας μαθήτριας μου της μπλόκαρε το μοτίβο ο μικρός της αδελφός.Εκανε πάνω από 20 προσπάθειες κ αυτή δεν θυμάται τι είχε απαντήσει στην ερώτηση ασφαλείας.Υπάρχει τρόπος να το φτιάξει ή πρέπει να το στείλει στο services?Το τηλέφωνο είναι το Ericsson mini. Παράθεση http://postimage.org/image/drcngbz27/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 (edited) To πρόβλημα που συζητιέται στις τελευταίες σελίδες αφορά και συσκευές που αγοράστηκαν πρόσφατα (εντός του τελευταίου 2μηνου) ? Edited May 8, 2012 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 8, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Ρε παιδιά μιας μαθήτριας μου της μπλόκαρε το μοτίβο ο μικρός της αδελφός.Εκανε πάνω από 20 προσπάθειες κ αυτή δεν θυμάται τι είχε απαντήσει στην ερώτηση ασφαλείας.Υπάρχει τρόπος να το φτιάξει ή πρέπει να το στείλει στο services?Το τηλέφωνο είναι το Ericsson mini. Μπορεί να κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων... http://www.knowyourcell.com/sony-ericsson/sony-ericsson-xperia-mini/xperia-mini-guides/927955/how_to_hard_reset_the_sony_ericsson_xperia_mini.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Παιδιά μια ερώτηση γενικής φύσης: Η κοπέλα μου έχει το xperia mini (το παλιό βέβαια) το οποίο είναι rooted και χρειάζεται service. Αν το πάμε στη SE το ελέγχουν κι αν "ναι" στο δίνουν πίσω και το πας μετά (εκεί ή κάπου αλλού) unrooted ή μπαίνει σε κάποιας μορφής blacklist με την ιδέα πως αυτή η συσκευή έχει πειραχτεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patheraw Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 (edited) To πρόβλημα που συζητιέται στις τελευταίες σελίδες αφορά και συσκευές που αγοράστηκαν πρόσφατα (εντός του τελευταίου 2μηνου) ? σιγουρα μιλας για τα για το προβλημα με τα πληκτρα αφης!συναντιεται συχνα απο την αρχη της<<καριερας>> του κινητου μεχρι και σημερα.αν κρινω απο τις περιπτωσεις ολα τα μινι(προσεξε οχι το προ ,μονο το απλο μινι το παρουσιαζει) που αναφερθηκαν ειναι διαφορετικων εβδομαδων παραγωγης.επισης ,ισως,ειναι και θεμα τυχης.εγω εχω δυο μινι και το ενα (παραγωγης την 32 εβδομαδα)το εβγαλε το προβλημα Edited May 8, 2012 by patheraw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Παιδια το γνωστο προβλημα με τα πληκτα το επαθε και ενας φιλος μου, α)να το παω στο γερμανο που το πηρε ή να το παω στο σερβις για να μην το παρω ποιο γρηγορα? β)Να το ξερουταρω πριν το παω? Ευχαριστω. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisffff Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Μπορεί να κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων... http://www.knowyourcell.com/sony-ericsson/sony-ericsson-xperia-mini/xperia-mini-guides/927955/how_to_hard_reset_the_sony_ericsson_xperia_mini.html Ελεγα μήπως γλύτωνε το hard reset γιατί δεν έχει κάνει back up τον κατάλογό της.Αλλά απ ότι έχω καταλάβει δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Παράθεση http://postimage.org/image/drcngbz27/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Παιδια το γνωστο προβλημα με τα πληκτα το επαθε και ενας φιλος μου, α)να το παω στο γερμανο που το πηρε ή να το παω στο σερβις για να μην το παρω ποιο γρηγορα? β)Να το ξερουταρω πριν το παω? Ευχαριστω. αν δεν το ξερουταρεις κατα 99,9% δεν θα σε εξυπηρετησουν καθως υποτιθεται οτι εχεις χασει την εγγυηση σου. και κατα τη γνωμη μου πηγαινε το στο σερβις κατευθειαν με stock rom. διοτι και ο γερμανος στο σερβις θα το στειλει Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Νταξει παιδια δεν παιζεται το disable autobrightness!! (δωρεαν πλεον στο google play) Τελειως διαφορετικη οθονη!στο 0% ειναι σαν να το χω στο 50%!Αν δεν δοκιμασετε δεν θα καταλαβετε... Καλημερα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Νταξει παιδια δεν παιζεται το disable autobrightness!! (δωρεαν πλεον στο google play) Τελειως διαφορετικη οθονη!στο 0% ειναι σαν να το χω στο 50%!Αν δεν δοκιμασετε δεν θα καταλαβετε... Καλημερα Επιτέλους! Και πραγματικά η φωτεινότητα δίνει ρέστα! Ολίγον σπαστική η υπενθύμιση ότι το Disable Autobrightness απέκτησε Superuser permissions κάθε φορά που ξεκλειδώνεις την οθόνη βέβαια αλλά τι να κάνουμε, δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα.. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Επιτέλους! Και πραγματικά η φωτεινότητα δίνει ρέστα! Ολίγον σπαστική η υπενθύμιση ότι το Disable Autobrightness απέκτησε Superuser permissions κάθε φορά που ξεκλειδώνεις την οθόνη βέβαια αλλά τι να κάνουμε, δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα.. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!:) φιλε Μακη,δεν θα επρεπε να στο κανει αυτο!εμενα δεν μου το κανει.μπηκες και στα 2 εικονηδια που σου δημιουργηθηκαν;Απαξ και μπεις στο πρωτο,σου ζηταει μια φορα την αδεια και μετα δεν στο ξαναβγαζει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 φιλε Μακη,δεν θα επρεπε να στο κανει αυτο!εμενα δεν μου το κανει.μπηκες και στα 2 εικονηδια που σου δημιουργηθηκαν;Απαξ και μπεις στο πρωτο,σου ζηταει μια φορα την αδεια και μετα δεν στο ξαναβγαζει. Στην αρχή μπήκα στο δεύτερο εικονίδιο και μου ζήτησε να κάνω "I Αgree" και μετά μπήκα στο πρώτο και κλίκαρα πάνω στο κουτάκι αφού επέτρεψα στο superuser να του δώσει άδεια.. γιατί άραγε; Μόλις δοκίμασα επανεκκίνηση της συσκευής και εξακολουθεί να μου το πετάει κάθε φορά που ξεκλειδώνω την οθόνη.. δοκιμάζω να το σβήσω και να το εγκαταστήσω απ'την αρχή και βλέπουμε, ενημερώνω μόλις τελειώσω.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts