konstantinoslp Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 ακριβως παιδες..υπαρχουν παμπολα sites και forums στα οποια αναφερονται οι λογοι που δεν χρειαζεται ενας task killers.αυτα που εγραψα τα βρηκα απο εδω. και αυτο που κραταω κυριως και ειναι το ζουμι της υποθεσης,ειναι αυτο: Basically, Android keeps tasks handy because it thinks you’ll want to perform them again in a very short amount of time. If you don’t, it will clear them out for you. It also likes to keep as many things handy as possible so that the overall performance of your device is top notch. If Android were to completely kill off everything that your phone is doing, then it would require more resources to restart all of them and you would likely run into slowness and battery drains. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_who Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Κάποιες εφαρμογές στο Android Market σήμερα έχουν 10 λεπτά του Ευρώ!!!. Είναι ευκαιρία για όσους τα θέλουν: Great Little War Game:https://market.android.com/details?id=com.rubicon.dev.glwg&feature=search_result Sketchbook Mobile: https://market.android.com/details?id=com.sketchbook&feature=search_result SoundHound: https://market.android.com/details?id=com.melodis.midomiMusicIdentifier&feature=search_result Asphalt 6: https://market.android.com/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftA6HP&feature=search_result Fieldrunners HD: https://market.android.com/details?id=com.subatomicstudios Swiftkey: http://market.android.com/details?id=com.touchtype.swiftkey Minecraft Pocket: https://market.android.com/details?id=com.mojang.minecraftpe&feature=search_result Endomondo SportsTracker Pro: https://market.android.com/details?id=com.endomondo.android.pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 6, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Κάποιες εφαρμογές στο Android Market σήμερα έχουν 10 λεπτά του Ευρώ!!!. Είναι ευκαιρία για όσους τα θέλουν: Μιας και το παρόν thread δεν είναι το σωστό μέρος για τέτοιες συζητήσεις, θα συνιστούσα να τις αναφέρεις εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=294249 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 κατσε ρε!το soundhound ηταν δωρεαν!!το πηγαν στα 10 λεπτα?? το asphalt που ειναι παιχνιδαρα,θα παιζει αραγε στο κινητο μας? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_who Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Δεν Παίζει το asphalt, άσε που πρέπει να περιμένουμε κι άλλα γιατί γράφει: 10 Days of Offers Top Premium Apps 90% off Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 μακαρι φιλε μου! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 κατσε ρε!το soundhound ηταν δωρεαν!!το πηγαν στα 10 λεπτα?? το asphalt που ειναι παιχνιδαρα,θα παιζει αραγε στο κινητο μας? Το δωρεάν σε αφήνει να κανείς αναζήτηση συγκεκριμένου αριθμού κομματιών. Το επί πληρωμή εχει απεριόριστη χρήση. Εγω πάντως επειδή το είχα ''περασμένο'' τωρα που κάνει οσο μια τσίχλα το πήρα. Το asphalt δε με αφήνει να το αγοράσω γιατι δεν ειναι συμβατό δυστυχώς. Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 thanks kooky! παιδες εσπασα και επισημως το ρεκορ μπαταριας μου!!3 μερες!πρωτη φορα! μπορει βεβαια να μην του βγαλα τα ματια,αλλα δεν το χα παρατησει και τελειως.επισης το βραδυ κατα τις 4 που πεφτω για υπνο,το βαζω σε flight mode!:):):D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_pipis Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 (edited) Δεν Παίζει το asphalt, άσε που πρέπει να περιμένουμε κι άλλα γιατί γράφει: 10 Days of Offers Top Premium Apps 90% off ποιος το πε οτι δεν παιζει? μια χαρα το παιζω (το 6 ετσι) και τζαμπα! ειναι πολυ καλο... αυτη την εκδοση εχω βρει Asphalt_6_Adrenaline_HD_Sony_Ericsson_ARMv6_upBy_ChojaK (με ενα search θα το βρειτε :P) Edited December 6, 2011 by cool_pipis Παράθεση ευτυχής κάτοχος Xperia Z5 compact Success doesn't come to you... you go to it. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy256 Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Γεια σας εχω παρει το xperia mini και μου λειτουργει μονο με περιαγωγη παω να την ξετικαρω και δεν απενεργοποιητε η περιαγωγη δεδομενων. Μηπως εχει καποιο κολπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_pipis Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Γεια σας εχω παρει το xperia mini και μου λειτουργει μονο με περιαγωγη παω να την ξετικαρω και δεν απενεργοποιητε η περιαγωγη δεδομενων. Μηπως εχει καποιο κολπο? εχεις ξετικαρει τα δεδομενα ενεργα? Παράθεση ευτυχής κάτοχος Xperia Z5 compact Success doesn't come to you... you go to it. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Γεια σας εχω παρει το xperia mini και μου λειτουργει μονο με περιαγωγη παω να την ξετικαρω και δεν απενεργοποιητε η περιαγωγη δεδομενων. Μηπως εχει καποιο κολπο? τι δικτυο εχεις; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy256 Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 (edited) Ναι εχω ξετικαρει τα δυκτια ενεργα και εχω qtelecom Ενω ειναι απενεργοποιημενη η περιαγωγη δεδομενων επανω στη γραμμη μου δειχνει περιαγωγη --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited December 6, 2011 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Μα δεν γινεται να μην σου δειχνει περιαγωγη αφου η Q «δανιζεται» σημα απο την wind! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy256 Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Ευχαριστω για τη ν απαντηση δεν πιστευω να με χρεωνουν εξτρα χρηματα για αυτον τον λογο δηλαδη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 ποιος το πε οτι δεν παιζει? μια χαρα το παιζω (το 6 ετσι) και τζαμπα! ειναι πολυ καλο... αυτη την εκδοση εχω βρει Asphalt_6_Adrenaline_HD_Sony_Ericsson_ARMv6_upBy_ChojaK (με ενα search θα το βρειτε :P) Είσαι φοβερός... Έψαχνα καιρό να το βρω. Το πέρασα και στο mini pro και στο Χ10 μου. Στο μικρό τρέχει απίστευτα. Τέλειο. Στο Χ10 έχει μερικά lags και μάλλον πρέπει να το ελαφρυνω λίγο. Ευχαριστώ για την πληροφορία...:D Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Ευχαριστω για τη ν απαντηση δεν πιστευω να με χρεωνουν εξτρα χρηματα για αυτον τον λογο δηλαδη? οχι μην αγχωνεσαι!απλα σαυτο το κινητο το δειχνει κιολας με σημαδι οτι παιρνει απο τη wind. Και γω ειχα Q και το εδειχνε και σε μενα..;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patheraw Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 ρε παιδια ψαχνω να βρω μια μεμβρανη για το μινι (στ15ι) πρωσορινα μεχρι να μου ερθουν απο ebay(10 με 3,50 ευρω)και μου ζηταν εδω 10 για μια.με την δικαιολογια κιολας οτι ειναι αυθεντικη και δεν θα χαλασει την οθονη.ισχυει κατι τετοιο?η απλα θελουν να μας τρελανουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 @Vangelakis4: φίλε άκου τη συμβουλή μου, μην παιδεύεσαι άδικα με το να βάζεις τα εικονίδια με τη σειρά που θέλεις στον stock launcher (π.χ. να βάζεις ανά οθόνη παιχνίδια, εφαρμογές ιντερνετ κτλ), είναι πολλές οι περιπτώσεις που θα χαλάσει η σειρά και θα παιδεύεσαι να τα ξαναφτιάξεις (εγώ με το x10mini π.χ. αν έβγαζα την sd και την ξαναέκανα mount μου ξαναχάλαγε τα εικονίδια όσων εφαρμογών είχα περάσει στην sd με το link2sd, είχα φτάσει να τα γράφω στο χαρτί για να τα ξαναφτιάχνω γρήγορα ο μαύρος!). Η λύση είνια κάποιος άλλος launcher, έχω την εντύπωση οτι ο ADW launcher σε αφήνει να ομαδοποιήσεις τα εικονίδια σε εικονικά drawers (= οθόνες), που είναι κάτι αντίστοιχο με αυτό που θέλεις. Το κλειδί εδώ είναι οτι μπορείς να κάνεις backup την ρύθμιση που θα φτιάξεις και να την ξανακάνεις restore όποτε και αν σου χαλάσει! Σε Ευχαριστω πολυ φιλε μου.Θα το δοκιμασω γιατι μου εχει σπασει τα νευρα καθε φορα. Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 ρε παιδια ψαχνω να βρω μια μεμβρανη για το μινι (στ15ι) πρωσορινα μεχρι να μου ερθουν απο ebay(10 με 3,50 ευρω)και μου ζηταν εδω 10 για μια.με την δικαιολογια κιολας οτι ειναι αυθεντικη και δεν θα χαλασει την οθονη.ισχυει κατι τετοιο?η απλα θελουν να μας τρελανουν? To 2o :lol: An δεν είναι σε κουτάκι της S.E. τότε δεν είναι αυθεντική. Νομίζω δεν βγάζουν αυθεντικές. Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 7, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 ρε παιδια ψαχνω να βρω μια μεμβρανη για το μινι (στ15ι) πρωσορινα μεχρι να μου ερθουν απο ebay(10 με 3,50 ευρω)και μου ζηταν εδω 10 για μια.με την δικαιολογια κιολας οτι ειναι αυθεντικη και δεν θα χαλασει την οθονη.ισχυει κατι τετοιο?η απλα θελουν να μας τρελανουν? Καλύτερα να κάνεις υπομονή να σου έρθουν από ebay, οι τιμές εδώ είναι απαγορευτικές και χωρίς λόγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axhsa Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 καλησπερα παιδια, και εγω το ιδιο προβλημα εχω με τον φιλο. το πηρα την παρασκευη, δουλεψε 2-3 ωρες μολις μπηκα στο ιντερνετ, αρχισε συνεχεια επανεκινησεις μονο του. εβγαλα καρτα μνημης το ιδιο, αλλαξα καρτα sim το ιδιο, εκανα αναβαθμιση σε 0,42 που ελεγε μολις μπηκα στο ιντερνετ το ιδιο. τι γινεται; αμα το αφησεις αναβοσβηνει συνεχεια μονο του! καλησπερα παιδια, τελικα λυθηκε το προβλημα. το πηγα σημερα πισω, και μου δωσαν αλλο! η πλακα ειναι οτι ο υπευθηνος ουτε ανοιξε να το ελεγξει. μου εδωσε αλλο και εγραψε στον υπολογιστη (κανει συνεχεια επαννεκινιση). τωρα εντελως πληροφοριακα, η εκδοση 11/41 που ηταν και το δικο μου. ειχε χτυπημενα λεει και mini και mini pro! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Απο custom rom για το mini, δεν έχω δει τίποτα. Υπάρχει; Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariskar Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Απο custom rom για το mini, δεν έχω δει τίποτα. Υπάρχει; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1226715 Παράθεση http://www.openstreetmap.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loverman13 Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Καλησπερα παιδια!Μετα απο καιρο αποχης απο smartphone πηρα ενα xperia mini pro.Μπορει καποιος να με κατευθυνει ειτε απο αυτο το θεμα ειτε απο πμ σχετικα πως συνδεω το κινητο με τον υπολογιστη μου(με ποιο προγραμμα),αν υπαρχουν-και που εφαρμογες να βαλω?Εννοω παιχνιδια κτλ(για freeware παντα η κτ με σπαστηρι):) Παράθεση My Briefcase.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts