dimtsag Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Καλημέρα . Απόκτησα και εγώ το mini pro πριν λίγες μέρες . Το θέμα είναι το εξής όμως… Λόγω μικρής εσωτερικής μνήμης εγκαθιστώ τις εφαρμογές στην sd card. Αλλά σε κάθε επανεκκίνηση της συσκευής αφαιρούνται οι συντομεύσεις από την οθόνη που τις έχω… Να συμβιβαστώ με αυτό η υπάρχει κάποια λύση; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aero Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 … Λόγω μικρής εσωτερικής μνήμης εγκαθιστώ τις εφαρμογές στην sd card. ; Πώς καταφέρνεις και εγκαθιστάς όλες τις εφαρμογές στην κάρτα μνήμης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris95 Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Ρε παιδια πως θα γινει να κλεισω τις ειδοποιησεις της μαμας εφαρμογης sms?Κατεβασα το handcent και ενω εχω κλεισει τισ ειδοποιησεις τις μαμας μου τις βγαζει ακομα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 γεια σας παιδια...:):):) το μινι προ εχει xloud??? γιατι σε ενα review που κοιτουσα εδειχνε οτι εχει xloud. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Πώς καταφέρνεις και εγκαθιστάς όλες τις εφαρμογές στην κάρτα μνήμης; Με καποια εφαρμογη που το κανει αυτο απο το μαρκετ πχ App2sd... Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aero Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Σε ρώτησα γιατί και εγώ έχω κατεβάσει το app2sd όμως με αφήνει σε ορισμένα να κάνω μεταφορά,όχι σε όλα. Υπάρχει κάποια διαδικασία που ακολουθείς και δεν την γνωρίζω; Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Σε ρώτησα γιατί και εγώ έχω κατεβάσει το app2sd όμως με αφήνει σε ορισμένα να κάνω μεταφορά,όχι σε όλα. Υπάρχει κάποια διαδικασία που ακολουθείς και δεν την γνωρίζω; Ευχαριστώ πολύ. Δεν μπορείς να μεταφέρεις όποιες θες. Κάποιες πρέπει να μένουν μόνιμα στην μνήμη της συσκευής. Μόνο όσες σου έχει στην καρτέλα movable μπορείς να μετακινήσεις! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Καλημέρα . Απόκτησα και εγώ το mini pro πριν λίγες μέρες . Το θέμα είναι το εξής όμως… Λόγω μικρής εσωτερικής μνήμης εγκαθιστώ τις εφαρμογές στην sd card. Αλλά σε κάθε επανεκκίνηση της συσκευής αφαιρούνται οι συντομεύσεις από την οθόνη που τις έχω… Να συμβιβαστώ με αυτό η υπάρχει κάποια λύση; Φιλε μου αυτο το προβλημα πρωτη φορα το ακουω..στο κανει σε ολες τις εφαρμογες;στα widgets και λοιπα; Ποιον launcher χρησιμοποιεις; @johnako:εχει xLOUD Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jhonny Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Ξέρει κανείς πως αφαιρώ τη συντόμευση μιας εφαρμογής από τη γωνία;Έβαλα κατά λάθος μια εφαρμογή και δεν μπορώ να τη βγάλω.Προσπάθησα να τη σύρω προς την υπόλοιπη οθόνη ή να την πάω στον κάδο,αλλά δε γίνεται με τίποτα:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 (edited) Καλημέρα . Απόκτησα και εγώ το mini pro πριν λίγες μέρες . Το θέμα είναι το εξής όμως… Λόγω μικρής εσωτερικής μνήμης εγκαθιστώ τις εφαρμογές στην sd card. Αλλά σε κάθε επανεκκίνηση της συσκευής αφαιρούνται οι συντομεύσεις από την οθόνη που τις έχω… Να συμβιβαστώ με αυτό η υπάρχει κάποια λύση; Μήπως σου το κάνει αυτό όταν είχες απο πριν συντόμευση στο κινητό όταν είχες στην εσσωτερική μνήμη την εφαρμογή και μετα που μετακινείτε δεν την βρίσκει και χάνετε? Για δοκίμασε να δημιουργήσεις συντόμευση μετά την μετακίνηση. Επίσης χρησιμοποιάς κάποιον task manager ? Γιατί μερικοι απο αυτούς όταν τερματίζουν την εφαρμοργή την εξαφανίζουν και μετά επανέρχετε. Μήπως σου κάνει πρόβλημα αυτο ? Ξέρει κανείς πως αφαιρώ τη συντόμευση μιας εφαρμογής από τη γωνία;Έβαλα κατά λάθος μια εφαρμογή και δεν μπορώ να τη βγάλω.Προσπάθησα να τη σύρω προς την υπόλοιπη οθόνη ή να την πάω στον κάδο,αλλά δε γίνεται με τίποτα:( Για κάποιο λόγο αυτό κάποτε δέν το κάνει, αλλά ξαναπρόσπάθησε και αφηνε το δάκτυλο σου ΜΟΝΟ στη συγκεκριμένη εφαρμογη και θα μπορεσεις να την μετακινήσεις. Μπορεί να παίζει και ρόλο αν το widget που έχεις στην οθόνη είναι πολύ μεγάλο και δεν σε αφήνει να την μετακινήσεις εύκολα. Edited November 13, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 (edited) Φιλε μου αυτο το προβλημα πρωτη φορα το ακουω..στο κανει σε ολες τις εφαρμογες;στα widgets και λοιπα; Ποιον launcher χρησιμοποιεις; @johnako:εχει xLOUD Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... Χρησιμοποιω spb shell 3d. Οταν λοιπον περναω τις εφαρμογες στην sd card οι συντομευσεις εξαφανιζονται στο reboot της συσκευης... Αλλα τελικα αφου σκαναρει στην εκκινηση την καρτα μνημης τις ξαναεμφανιζει στη θεση που τις ειχα βαλει στις αρχικες οθονες..Οποτε λυθηκε το θεμα!!! Ο bootloader του mini pro ειναι κλειδωμενος;Σκεφτομουν να το σκαλισω λιγο αλλα καπου διαβασα οτι εχουμε κλειδωμενο bootloader.... Edited November 13, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Ο bootloader του mini pro ειναι κλειδωμενος;Σκεφτομουν να το σκαλισω λιγο αλλα καπου διαβασα οτι εχουμε κλειδωμενο bootloader.... κλειδωμενος ειναι.σε ποιο σκαλισμα αναφερεσαι?αν θες root υπαρχει one click οδηγος.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Ελεγα για clockworkmod recovery...Root ειμαι ηδη... Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 δεν εχει βγει ακομα αποσο γνωριζω για τη συσκευη μας..τσεκαρε στους xda Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Για να καταλαβεις ποσο διεστραμμενος ειμαι :devil: θελω να δω πως αποδιδει το mini με overclock...Καταναλωση μπαταριας , αποδοση σε παιχνιδια κτλ κτλ...Οχι οτι εχω καποιο θεμα αλλα μ'αρεσει ο πειραματισμος.Δυστυχως η εφαρμογη που εχω για overclock (Tegrac Overclock) δεν υποστηριζει ακομα το mini pro.... Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Για να καταλαβεις ποσο διεστραμμενος ειμαι :devil: θελω να δω πως αποδιδει το mini με overclock...Καταναλωση μπαταριας , αποδοση σε παιχνιδια κτλ κτλ...Οχι οτι εχω καποιο θεμα αλλα μ'αρεσει ο πειραματισμος.Δυστυχως η εφαρμογη που εχω για overclock (Tegrac Overclock) δεν υποστηριζει ακομα το mini pro.... οντως μεγαλε!εισαι λιγο διεστραμμενος..δεν νομιζω οτι χρειαζεται overclocking μια συσκευη με τετοιες ταχυτητες!!και απο μπαταρια ειναι αρκετα καλο!:P Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Αυτο να το πεις και στο galaxy s2 που εχω...Και δουλευει στο 1.5 περιπου γιγα...Απο την αλλη το μινι δεν μου βγαζει την μερα απο μπαταρια....Φανταζομαι τι θα γινει οταν θα μπορεσω να του ανεβασω την cpu...:p Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 δεν πιανω τετοια κινητα στο στομα μου!χεχε! μια μερα το μινι?ποσες μερες το χεις και τι του χεις κανει?? :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Το εχω απο Παρασκευη..Και περα απο ροοτ τιποτα το ιδιαιτερο (ακομα!)...Ξεφορτωθηκα καταρχην το ui της Sony....Εχω βαλει το spb το οποιο με εχει βολεψει αφανταστα....Λιγο αυτο λιγο το οτι ειναι καινουργιο ακομα και το δουλευω συνεχεια ε τι να σου κανει και η μπαταρια... Παρεπιμποντως...Διαβασα σε προηγουμενο ποστ οτι καποια παιδια πηραν αναβαθμιση...Αλλα σε εμενα δεν εχει βγει τιποτα...Και το τηλεφωνο ειναι απο vodafone.Ξερεις κατι; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 ε ενταξει ακομα δεν εχεις κανει καν τις φορτισεις που πρεπει για να στρωσει η μπαταρια.το spb shell ειναι ο,τι πιο εντυπωσιακο υπαρχει εκει εξω..αλλα πεταει τα ματια εξω της μπαταριας.. για την 2.3.4 ξερω οτι για καποιο λογο η βονταφον δεν την εχει φερει ακομα.και αλλα παιδια της ιδιας εταιριας εχουν αυτο το θεμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Ποσους κυκλους πληρους φορτισης-αποφορτισης χρειαζεται για να αποδιδει η μπαταρια τα μεγιστα;Ηξερα για 4-5 φορες... Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Ποσους κυκλους πληρους φορτισης-αποφορτισης χρειαζεται για να αποδιδει η μπαταρια τα μεγιστα;Ηξερα για 4-5 φορες... Τοσο πιστεύω και εγώ. Μιας και λέμε για μπαταρία, εγώ έτσι όπως το έχω με φωτεινότητα περίπου στο 30%, με δεδομενα απενεργοποιημένα , και μονο σε GSM , όταν χρησιμοποιώ ίντερνετ και δεν το αφήνω απο τα χέρια μου, μου κάνει 8% κατανάλωση μπαταρίας ανα ώρα. Αυτο το λέω γιατι το έχω διαπιστώσει πολλές φορές, και το λέω ενδεικτικά για όποιον ενδιαφέρετε για το κινητο. Πολύ καλη η μπαταρία του γενικα. Η συνηθισμένη μου διάρκεια που πάει η μπαταρία μου είναι 2,5 24ωρα, δηλαδή περίπου 60 ώρες. Χωρίς να το ξεσκίζω , ούτε και να ξεχνάω και που το άφησα. Αυτά ενδεικτικά. Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Έχω μια χαζή απορία, μέσα στην συσκευασία δίνει και άλλα χρώματα σε καπάκια-προσόψεις; Γιατί πχ το είδα στο Public με ροζάκι απο πίσω το λευκό .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Έχω μια χαζή απορία, μέσα στην συσκευασία δίνει και άλλα χρώματα σε καπάκια-προσόψεις; Γιατί πχ το είδα στο Public με ροζάκι απο πίσω το λευκό .... H SE Ελλας δινει το κινητο με το πισω του καπακι + ακομα ενα αλλο διαφορετικου χρώματος. Δες καποιο site καταστηματος π.χ. Πλαισιο και θα καταλάβεις τι δίνει με τι. Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msland Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Καλησπέρα παιδιά.. πλέον εκτός από το πρόβλημα του ότι το wifi ενεργοποιείται για κάποια δευτερόλεπτα και απενεργοποιείται μόνο του χωρίς να το πειράξω (ενώ έχω ξετικάρει τα «δεδομένα ενεργά» )… προέκυψε και το εξής πρόβλημα… δεν είχα πολύ ασχοληθεί με την ενημέρωση λογισμικού του κινητού παρόλο που με το που το πρωτοσυνέδεσα με τον υπολογιστή μου έβγαλε αμέσως την αναβάθμιση αλλά πάτησα παράληψη… σήμερα λοιπόν αποφάσισα να την κάνω την αναβάθμιση και πάτησα αποδοχή! Περιμένω ..περιμένω… και στο pc companion δεν φόρτωνε η μπάρα την αναβάθμισης και παρέμενε κολλημένη ώσπου μου έβγαλε μήνυμα ότι δεν ήταν δυνατή…. επανελλαβα την διαδικασία …τα ιδια… κανω κάτι λάθος? Επίσης εγκατέστησα στον υπολογιστή μετά και ένα πρόγραμμα Update_Service_Setup-2.11.10.7 της ericsson που είχα διαβάσει εδώ σε εσάς και αποτι είχα καταλάβει κάνει την ιδια δουλειά (αναβάθμιση λογισμικού δηλ.) αλλά και πάλι τίποτα ..μου έβγαλε μήνυμα ότι η διαδικασία απέτυχε και ότι θα τερματιστεί.. πφφφφφ :( A και συγνώμη για την " έκθεση" :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts