PP6210 Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 έχει κάνει κανένας ρουτ με τον νέο τρόπο που προτείνει ο DooMLoRD (h**p://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1320350 να μας πει αν δούλεψε (στο thread έχει 2-3 με μίνι που λένε ΟΚ)..... Επίσης όσοι το πήρατε πρόσφατα, τι εβδομάδα παραγωγής έχετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 2.3.4 επιτέλους μέσω SEUS (έφαγε delete η μπακατελα το companion) και ειμαι ωραίος! ορίστε και μερικά screenshots Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msland Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Καλησπέρα και από μένα! Ήρθε η ώρα να κάνω και εγώ την ερώτηση της ημέρας! Έκανα την πρώτη φόρτιση του κινητού (αφού είχα φτάσει την μπαταρία στο 2%), περίπου για 3μιση ώρες(κλειστό κινητό) και όταν το άνοιξα ήταν στο 95%...άντε λέω μπορεί να έτυχε...τελειώνω την μπαταρία τελείως(σε 24 ώρες περίπου), και το ξαναβάζω σε φόρτιση πάλι κλειστό, μέχρι να φορτιστεί πλήρως(σε περίπου δηλ. 2 ώρες γίνεται πλήρης φόρτιση)..το ανοίγω και πάλι 95% μου βγάζει...είναι φυσιολογικό? Επίσης η μπαταρία το ότι κράτησε 24 ώρες (με λίγο bluetooth, λιγο ψαχούλευμα και wifi καμία ωρίτσα αλλά σε δίκτυο το οποίο δεν είχε δυνατό σήμα με αποτέλεσμα την σύνδεση-αποσύνδεση) είναι καλά?(Και πάλι συγνώμη για τις πολλές απορίες που θέτω αλλά, τι να κάνω? Τώρα μαθαίνω και εγώ :O ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Όσον αφορά τη διάρκεια της μπαταρίας κάνε πρώτα μερικούς πλήρεις κύκλους αποφόρτισης ώστε να δεις βελτίωση. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Καλησπέρα και από μένα! Ήρθε η ώρα να κάνω και εγώ την ερώτηση της ημέρας! Έκανα την πρώτη φόρτιση του κινητού (αφού είχα φτάσει την μπαταρία στο 2%), περίπου για 3μιση ώρες(κλειστό κινητό) και όταν το άνοιξα ήταν στο 95%...άντε λέω μπορεί να έτυχε...τελειώνω την μπαταρία τελείως(σε 24 ώρες περίπου), και το ξαναβάζω σε φόρτιση πάλι κλειστό, μέχρι να φορτιστεί πλήρως(σε περίπου δηλ. 2 ώρες γίνεται πλήρης φόρτιση)..το ανοίγω και πάλι 95% μου βγάζει...είναι φυσιολογικό? Επίσης η μπαταρία το ότι κράτησε 24 ώρες (με λίγο bluetooth, λιγο ψαχούλευμα και wifi καμία ωρίτσα αλλά σε δίκτυο το οποίο δεν είχε δυνατό σήμα με αποτέλεσμα την σύνδεση-αποσύνδεση) είναι καλά?(Και πάλι συγνώμη για τις πολλές απορίες που θέτω αλλά, τι να κάνω? Τώρα μαθαίνω και εγώ :O ) Αφου το φορτιζεις κλειστο οπωσ λες,οταν σου βγαζει πρασινο φωτακι κοιτας την ενδειξη της μπαταριας;γιατι πρασινο φως βγαζει στο 90% της φορτισης.οποτε αφηνε το μεχρι 100%.αν και σε 3μιση ωρες σιγουρα θα χε κανει πληρη φορτιση. Παντως ειναι λογικο που το ανοιγεις και εχεις 95%.παντα το ανοιγμα σου τρωει λιγη μπαταρια.εμενα παιζει.απο 99-95%. Αλλα εχει τυχει να το ανοιξω μετα απο φορτιση και ναναι στο 100% αλλα μετα απο λιγα λεπτα πεφτει. μπες στις ρυθμισεις κινητου-σχετικα με το τηλεφωνο και δες τι σου χει φαει την μπαταρια.εγω ειμαι σιγουρος οτι φταιει η φωτεινοτητα.παντα κυριως σαυτη οφειλεται η καταναλωση. Επισης, ακομα δεν εχει δυναμωσει για τα καλα η μπαταρια σου..οποτε λογικο να κραταει καπως πιο λιγο. Μετα απο τις πρωτες 5-6 προσεκτικες φορτισεις θα δεις μεγαλη βελτιωση zxr εσυ με 2 σειρες εισαι μεσα στο νοημα και γω καθε φορα γραφω εκθεσεις..:/ Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angski86 Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 καλησπερα παιδια κατεβασα εναν ηχο μηνυματος απο το zedge το προβλημα μου ειναι οτι σαν ηχος μηνυματος δεν ακουγεται τοσο δυνατα οσο ακουγοταν απο το zedge υπαρχει καποια λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msland Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Ευχαριστώ και πάλι ολους σας για τις άμεσες απαντήσεις σας! Όσο γιαυτό που μου είπες konstantinoslp πήγα ρυθμήσεις/εφαρμογές/χρήση μπαταρίας και μου γράφει: Προβολή: 35% Φωνητικές κλήσεις: 22% (το οποιο δεν ξερω πως μπήκε σε λειτουργία) Ετοιμότητα κυψέλης: 17% Το τηλέφωνο είναι αδρανές 16% VirusScan Mobile: 5% και τέλος το McAfee WaveSecure, Συστημα android και πληκτρολογιο 2% ...να πω σε αυτό το σημείο οτι την φωτεινότητα απο την πρώτη στιγμη σχεδόν που άνοιξα το κινητό (με το που ταγόρασα δηλαδη) την έβαλα κάπου στο 50% μιας και είχα δει στα ποστ σας οτι τρώει πολύ μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foutre Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 καλησπερα παιδια κατεβασα εναν ηχο μηνυματος απο το zedge το προβλημα μου ειναι οτι σαν ηχος μηνυματος δεν ακουγεται τοσο δυνατα οσο ακουγοταν απο το zedge υπαρχει καποια λυση? ανεβασετο με το Acoustica :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Κανενας που να χει παιξει βαρια παιχνιδια στο κινητο να μου πει πως τα παει απο γραφικα και αν κολλαει .... Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angski86 Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 ανεβασετο με το Acoustica :shifty: μημπως μπορεις να μου πεις που μπορω να το βρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavroskar7 Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 έχει κάνει κανένας ρουτ με τον νέο τρόπο που προτείνει ο DooMLoRD (h**p://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1320350 να μας πει αν δούλεψε (στο thread έχει 2-3 με μίνι που λένε ΟΚ)..... το εκανα εγω αφου εκανα αναβαθμιση σε 2.3.4 και με firmware 4.0.2.A.0.42 και τωρα ειμαι και root....ειναι πανευκολο και γρηγορο...σε 2 λεπτα ειχε τελειωσει..εχω το μινι προ και το λινκ ειναι αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1321948 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Ευχαριστώ και πάλι ολους σας για τις άμεσες απαντήσεις σας! Όσο γιαυτό που μου είπες konstantinoslp πήγα ρυθμήσεις/εφαρμογές/χρήση μπαταρίας και μου γράφει: Προβολή: 35% Φωνητικές κλήσεις: 22% (το οποιο δεν ξερω πως μπήκε σε λειτουργία) Ετοιμότητα κυψέλης: 17% Το τηλέφωνο είναι αδρανές 16% VirusScan Mobile: 5% και τέλος το McAfee WaveSecure, Συστημα android και πληκτρολογιο 2% ...να πω σε αυτό το σημείο οτι την φωτεινότητα απο την πρώτη στιγμη σχεδόν που άνοιξα το κινητό (με το που ταγόρασα δηλαδη) την έβαλα κάπου στο 50% μιας και είχα δει στα ποστ σας οτι τρώει πολύ μπαταρία. οι φωνητικες κλησεις ειναι τα τηλεφωνα που εχεις παρει/σε εχουν παρει..:p αυτο που λεει για την κυψελη ειναι η μπαταρια που καταναλωνεται απο το σημα.αν πχ ψαχνει να βρει καλο σημα και λοιπα. το μακαφι το εσβησα.:) το εκανα εγω αφου εκανα αναβαθμιση σε 2.3.4 και με firmware 4.0.2.A.0.42 και τωρα ειμαι και root....ειναι πανευκολο και γρηγορο...σε 2 λεπτα ειχε τελειωσει..εχω το μινι προ και το λινκ ειναι αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1321948 μεγαλε με ενδιαφερει παρα πολυ...θελουμε τα ακριβη βηματα αν μπορεις να μην κανουμε καμια πατατα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 έχει κάνει κανένας ρουτ με τον νέο τρόπο που προτείνει ο DooMLoRD (h**p://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1320350 να μας πει αν δούλεψε (στο thread έχει 2-3 με μίνι που λένε ΟΚ)..... Επίσης όσοι το πήρατε πρόσφατα, τι εβδομάδα παραγωγής έχετε? το εκανα εγω αφου εκανα αναβαθμιση σε 2.3.4 και με firmware 4.0.2.A.0.42 και τωρα ειμαι και root....ειναι πανευκολο και γρηγορο...σε 2 λεπτα ειχε τελειωσει..εχω το μινι προ και το λινκ ειναι αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1321948 Και εγω rooted επιτελους με αυτόν τον ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ, γρήγορο και ασφαλή τρόπο:D:D σε .42 firmware με το απλό ΜΙΝΙ..και εβγαλε και αντίστοιχο unroot ο παίχτης.. Γενικά το τηλέφωνο το καταευχαριστιέμαι, είναι λες και το χωρίζουν ετη φωτος με τον προκάτοχό του! Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_who Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Και εγω rooted επιτελους με αυτόν τον ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ, γρήγορο και ασφαλή τρόπο:D:D σε .42 firmware με το απλό ΜΙΝΙ..και εβγαλε και αντίστοιχο unroot ο παίχτης..! Δώσε και σε εμάς το λινκ και ανέλυσε και αν μπορείς λίγο τη διαδικασία γιατί το λινκ που είναι παραπάνω είναι για το pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patheraw Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 (edited) ηρθε η 2.3.4!βγηκε και τροπος για ρουτ(λιγο περιπλοκος ακομα απο οτι βλεπω).οποτε μαλλον βρισκομαστε στην απαρχη ενδοξης εποχης για τις μικρες μας αγαπες:D. τελικα με την 2.3.4 εχει ακομα τον παραξενο ηχο στα βιντεο? Edited November 4, 2011 by patheraw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitse4 Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Παιδια το βαζω μεσω seus και μου βγαζει τροποποιημενο λογισμικο... Με ποιον αλλο τροπο μπορω να μπω μεσα στο κινητο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyrus Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Αυτό το 2.3.4 είναι επίσημο αλλά ακόμα δεν βγαίνει από το PC Companion και θέλει manual install; Παράθεση Lenovo IdeaPad5@4500U@8GB@Dell U2421HE@Edifier 1700BT Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitse4 Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Μαλλον μου ζητα να βαλω το αρχικο λογισμικο της σονυ.. πως θα το κανω αυτο αφου δεν γινετε μεσω seus? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavroskar7 Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 μεγαλε με ενδιαφερει παρα πολυ...θελουμε τα ακριβη βηματα αν μπορεις να μην κανουμε καμια πατατα... κατεβαζεις το αρχειο που δινει ο doomlord απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1321582 το ξεζιπαρεις και αφου εχεις τικαρισμενο το αγνωστες πηγες και τον εντοπισμο σφαλματων απο τις ρυθμισεις πατας το αρχειο runme.bat και μολις τελειωσει εισαι root... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 ηρθε η 2.3.4!βγηκε και τροπος για ρουτ(λιγο περιπλοκος ακομα απο οτι βλεπω).οποτε μαλλον βρισκομαστε στην απαρχη ενδοξης εποχης για τις μικρες μας αγαπες:D. τελικα με την 2.3.4 εχει ακομα τον παραξενο ηχο στα βιντεο? το λινκ για τον "απλό" τρόπο είναι αυτό που έδωσα πιό πάνω, h**p://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1320350 και απλά τρέχεις ένα ΒΑΤ, υπό τις προϋποθέσεις που αναφαίρει στο ποστ ο ποιητής.... απλούστατο, και λέει οτι δουλεύει για όλα τα xperia 2011! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Ευχαριστουμε παιδες.θα το τρεξω τωρα να δω τι παιζει! Να ρωτησω κατι αλλο!τωρα που πηγα στην 2.3.4 καθε φορα που κλεινω και ανοιγω το κινητο μου ξαναπεταει το μακαφι,το χοτ σποτς και το ουεφα τα οποια εχω σβησει!! Το κανει και σε σας;;; Επισης,το πανοραμα μου κανει πολυ σκοτεινη την καμερα!!τι φταιει; sent from Xperia mini proooooo! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Να ρωτησω κατι αλλο!τωρα που πηγα στην 2.3.4 καθε φορα που κλεινω και ανοιγω το κινητο μου ξαναπεταει το μακαφι,το χοτ σποτς και το ουεφα τα οποια εχω σβησει!! Το κανει και σε σας;;; Τι εννοείς στα πετάει ? Σε ποιό σημείο ? Εγώ πάντως δεν τα έχω δει ξανα στο κινητο μου αφού τα έχω σβήσει. Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Τι εννοείς στα πετάει ? Σε ποιό σημείο ? Εγώ πάντως δεν τα έχω δει ξανα στο κινητο μου αφού τα έχω σβήσει. εννοω τα ξαναεμφανιζει..αλλα τωρα που το ξαναδοκιμασα ολα κομπλε! κατεβασα και το αγαπημενο μου titanium και εσβησα και το moxier pro αφου πρωτα το εκανα ενα back up σε περιπτωση που χρειαστει :) και ειμαι μορτης! επισης για οσους ειναι rooted κατεβαστε το adblock!απενεργοποιει ολες τις αχρηστες διαφημισεις που εμφανιζονται στις διαφορες εφαρμογες οταν ειστε συνδεδεμενοι στο ιντερνετ..;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_who Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 το λινκ για τον "απλό" τρόπο είναι αυτό που έδωσα πιό πάνω, h**p://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1320350 και απλά τρέχεις ένα ΒΑΤ, υπό τις προϋποθέσεις που αναφαίρει στο ποστ ο ποιητής.... απλούστατο, και λέει οτι δουλεύει για όλα τα xperia 2011! Αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι αυτό που γράφω παρακάτω (είναι πρώτο στις προϋποθέσεις και δεν το καταλαβαίνω) "make sure u have installed adb drivers for ur device" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitse4 Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Συγνωμη ρε παιδες αλλα δεν υπαρχει αλλος τροπος να μπω στο τηλεφωνο ? με seus και με το companion μου λεει οτι εχω τροποποιημενο λογισμικο. Καποιος αλλος τροπος? με ροοτ ισως?? μπορω να το ρουταρο χωρις να μπω μεσα στο λειτουργικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts