kyprianou Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Και επίσης δε γνωρίζω αν για το mini το απλό εχει βγει ροζ καπάκι. Νομίζω πως δεν υπάρχει ροζ χρώμα για το απλό. Και εγώ αυτό νομίζω και να δίνετε μαζί κιόλας. Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_who Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 (edited) Γεια σας και από εμένα. Αφού κατάφερα μέσα σε μια περίπου εβδομάδα να διαβάσω όλο το νήμα του τηλεφώνου μας (mini σκέτο) ας ρωτήσω κάτι που δεν βρήκα στις 130 περίπου σελίδες. Πως θα γίνει το bluetooth ακουστικό (mono) να παίζει τα ringtone όταν το τηλέφωνο χτυπάει και να παίζει και την μουσική που αναπαραγάγει το τηλέφωνο; (το συγκεκριμένο Bluetooth το κάνει με το παλιό μου nokia n73). Edited October 30, 2011 by john_who Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris147 Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Γεια σας, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.. Αγόρασα το se experia mini pro και δεν κατάφερα να βάλω καλά το screen protector.. Σε ποιό μαγαζί μπορώ να βρώ screen protector για την μικρή μου αγάπη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htselepakis Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Γεια σας, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.. Αγόρασα το se experia mini pro και δεν κατάφερα να βάλω καλά το screen protector.. Σε ποιό μαγαζί μπορώ να βρώ screen protector για την μικρή μου αγάπη; ΠΛαίσιο σίγουρα γιατί το έχω δει... Multirama πιθανότατα (δεν το έψαξα!)... Αλλιώς internet! Παράθεση A suspicious mind is a healthy mind... Never stop dreaming (Μπάμπης από Θεσσαλονίκη) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 H μπαταρία πάντως η δικιά μου ειναι απαράδεκτη. Να σημειώσω πως το τηλέφωνο το έχω για δεύτερο και δεν κάνω καθόλου κλήσεις. Μόνο που έχω όλη μέρα το WiFi ανοιχτό φτάνει για να μου φάει τη μισή. Λίγο και παιχνίδια και σερφάρισμα τελείωσε μέσα σε δύο τρεις ώρες. Χώρια που όταν φορτίζει θα έπρεπε όπως σε ολα τα smartphones να διακόπτει τη φόρτιση, να αρχίζει η αποφόρτιση και να προστατεύει ετσι τη μπαταρία. Εμένα φορτίζει σε τρεις ώρες πλήρως και αν το αφήσω στο φορτιστή θα συνεχίσει να λέει 100 % μέχρι να το βγάλω. Εσάς πως συμπεριφέρεται στη φόρτιση; Και αυτό το root δε λέει να έρθει να ξεφορτωθούμε μερικές βλακείες... Sent from my SK17i using Tapatalk Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 (edited) H μπαταρία πάντως η δικιά μου ειναι απαράδεκτη. Να σημειώσω πως το τηλέφωνο το έχω για δεύτερο και δεν κάνω καθόλου κλήσεις. Μόνο που έχω όλη μέρα το WiFi ανοιχτό φτάνει για να μου φάει τη μισή. Λίγο και παιχνίδια και σερφάρισμα τελείωσε μέσα σε δύο τρεις ώρες. Χώρια που όταν φορτίζει θα έπρεπε όπως σε ολα τα smartphones να διακόπτει τη φόρτιση, να αρχίζει η αποφόρτιση και να προστατεύει ετσι τη μπαταρία. Εμένα φορτίζει σε τρεις ώρες πλήρως και αν το αφήσω στο φορτιστή θα συνεχίσει να λέει 100 % μέχρι να το βγάλω. Εσάς πως συμπεριφέρεται στη φόρτιση; Και αυτό το root δε λέει να έρθει να ξεφορτωθούμε μερικές βλακείες... Sent from my SK17i using Tapatalk Εγώ σαν πρώτο το έχω και η μπαταρία του μου έχει βγάλει και 3 ημέρες 1-2 φορές. Σε γενικές γραμμές κλήσεις κάνω πολλές, μηνύματα αρκετά και αρκετό θα έλεγα ασύρματο ίντερνετ. Μπορώ να πω ότι δεν έχω θέμα με την μπαταρία. Ήξερα τι αγόραζα εξάλλου. Δεν περίμενα να μου κρατάει και βδομάδα... Κανονικά μου κρατάει 2 ημέρες γεμάτες. Δεν με ενοχλεί να το φορτίζω κάθε 2. Και σε μένα γράφει 100% όσο και αν το αφήσω. Όπως νομίζω και σε όλους. Και με αποφόρτιση δεν είναι και ότι καλύτερο γιατί ξέρω περιπτώσεις που στην αποφόρτιση η μπαταρία "τελείωσε". Δεν ξαναγέμισε. Πέθανε πως το λένε? Όλες οι μπαταρίες πλέον είναι ιόντων λιθίου και δεν έχουν πλέον τόσο πολύ τέτοια θέματα. Αν θυμάστε τις νικελίου καδμίου από παλιά που μας έλεγαν να τις αφήνουμε να αδειάζουν τελείως και μετά να τις φορτίζαμε γιατί υπήρχε το φαινόμενο μνήμης που το κράταγε μέχρι το σημείο που ήταν φορτισμένη όταν τη βγάζαμε από το κινητό και εκεί κράταγε το επίπεδο αποφόρτισης με αποτέλεσμα να αργοπεθαίνει η μπαταρία σιγά σιγά. Edited October 31, 2011 by xrhstos1974 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 H μπαταρία πάντως η δικιά μου ειναι απαράδεκτη. Να σημειώσω πως το τηλέφωνο το έχω για δεύτερο και δεν κάνω καθόλου κλήσεις. Μόνο που έχω όλη μέρα το WiFi ανοιχτό φτάνει για να μου φάει τη μισή. Λίγο και παιχνίδια και σερφάρισμα τελείωσε μέσα σε δύο τρεις ώρες. Χώρια που όταν φορτίζει θα έπρεπε όπως σε ολα τα smartphones να διακόπτει τη φόρτιση, να αρχίζει η αποφόρτιση και να προστατεύει ετσι τη μπαταρία. Εμένα φορτίζει σε τρεις ώρες πλήρως και αν το αφήσω στο φορτιστή θα συνεχίσει να λέει 100 % μέχρι να το βγάλω. Εσάς πως συμπεριφέρεται στη φόρτιση; Και αυτό το root δε λέει να έρθει να ξεφορτωθούμε μερικές βλακείες... Sent from my SK17i using Tapatalk Για την διάρκεια της μπαταρίας σου μου ακούγετε τρελό έως και προβληματικό κινητό. Όσο για την φόρτιση όσο είναι στον φορτιστή είναι 100%. Δηλαδή εννοείς ότι μόλις φτάσει στο 100% μετά αποφορτίζει μέχρι εως ένα σημείο και μετά φορτίζει πάλι ? Περισσότερο ταλαιπορία μου ακούγετε αυτό. Και για παράδειγμα αν επεστρέψει στο 97% και το βγάλεις εσυ στα 97% δέν θα σε χαλουσε? ή θα περίμενες ξανά να γίνει 100% για να το βγάλεις απο τη φόρτιση? . Η δικιά μου μπαταρία είναι μια χαρά. Καμια επανεκκίνηση του κάνεις? Γιατί εγώ παρατήρησα κάτι τρελα με την μπαταρία (3 φορές) και μετα μου έγινε συνήθεια μετά απο κάθε φόρτιση(δέν εχει να κάνει με την φόρτιση, απλά το συνδίασα να το θυμάμαι) του κάνω επανεκκίνηση. Βασικά μετα απο χρήση GPS το παρατήρησα ότι μου έτρωγε μπαταρία και ήθελε επανεκκίνηση. Αυτα απο μένα. Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Γεια σας και από εμένα. Αφού κατάφερα μέσα σε μια περίπου εβδομάδα να διαβάσω όλο το νήμα του τηλεφώνου μας (mini σκέτο) ας ρωτήσω κάτι που δεν βρήκα στις 130 περίπου σελίδες. Πως θα γίνει το bluetooth ακουστικό (mono) να παίζει τα ringtone όταν το τηλέφωνο χτυπάει και να παίζει και την μουσική που αναπαραγάγει το τηλέφωνο; (το συγκεκριμένο Bluetooth το κάνει με το παλιό μου nokia n73). Καλώς ήρθες! Γενικά το Android έχει ένα μικρό θέμα με την απρόσκοπτη λειτουργία των bluetooth ακουστικών. Ειλικρινά δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει αυτό που ζητάς. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Tiby Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Γεια σας, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.. Αγόρασα το se experia mini pro και δεν κατάφερα να βάλω καλά το screen protector.. Σε ποιό μαγαζί μπορώ να βρώ screen protector για την μικρή μου αγάπη; εγω πηρα απο τον Γερμανο με 7.90 2screen protect και μπηκαν μια χαρα και ειναι πολυ καλα στην αφη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TmaxCheFF0000 Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 καλο μεσημερι παιδια,τελικα τι γινεται με τους περιεργους ηχους στην εγγραφη βιντεο κ οταν η οθονη ειναι ανοιχτη?αλλοι που περασανε την επιδιορθωση με την 2.3.4 λενε οτι χανεται ο θορυβος στο βιντεο αλλα μενει οταν ειναι απλα η οθονη ανοιχτη και ακους κατι. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1225448 Updated earlier and the hardware noise still exists, no surprise there. I recorded a couple of vids and checked their waveforms and they seem normal. The obvious noise, some call a cicada, doesn't seem evident anymore but the continual light clicking sound remains. I imagine in a more than silent environment, you would be hard-pressed to notice the hardware related noise on a video recording. I'm still dissapointed in the build quality, having a continuous zzzzZzzzzZzzz eminating from the back of the phone but I can't see it disrupting everyday use for me. That said, I doubt I'll be be buying another SE phone again. Sent from my SK17i οποτε ειναι μαλλον hardware το προβλημα και η κουφαλα η σονυ το κρυβει.Και ηταν η μονη μου επιλογη για ενα κομψο δευτερο κινητο με qwerty πληκτρολογιο και android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 δεν μπορουμε να σου απαντησουμε.στην Ελλαδα επισημη 2.3.4 για τα προ δεν εχει ερθει ακομα.. Επισης,κανεις δεν ειπε οτι η 2.3.4 θα λυνει αυτο το προβλημα.η SE δεσμευτηκε να βγαλει ενα update για το προβλημα χωρις να λεει οτι θα συμπεριληφθει στην 2.3.4!οποτε μπορει απλα αργοτερα να βγαλει καποιο ξεχωρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Όντως πήγα και το ξαναείδα σήμερα, μαύρο μίνι(απλό) και άσπρο μινι προ, στην ίδια ένταση φωτεινότητας και τα δύο, στο λευκό η οθόνη φαινόταν πιο φωτεινή! Ε είναι μάλλον κάτι σαν οφθαλμαπάτη και η οθόνη "δείχνει" καλύτερα σε λευκό πλαίσιο, :happy: Προφανως ειναι θεμα το πως μας φαινεται οπως λες και εσυ , ιδια ειναι η οθονη και στα δυο . Παιξε και με αλλά προγράμματα.εγω έχω το ndrive και δεν έχω κάποιο θέμα.ίσως κλειδώσει σε δευτερόλεπτα,ίσως σε καποια λεπτα.δεν ειναι θέμα συσκευής νομίζω γιατί το ίδιο γινόταν σε μενα και στο Χ10 που είχα το navigon Το Gps Δεν χρειαζεται χρεωση 3G , ειναι δωρεαν ετσι ? Αν το πάρεις από κατάστημα που θα βρεις π.χ. στο skroutz.gr, θα είναι παραεισαγωγής. Δεν είναι κάτι κακό. Έχεις και δύο χρόνια εγγύηση, όπως και εγώ. Απλά αν σου πάθει κάτι απευθύνεσαι στο κατάστημα που το πήρες και όχι στην αντιπροσωπεία. Το κατάστημα είναι υποχρεωμένο να στο φτιάξει ή να στο αντικαταστήσει σε περίπτωση μεγάλης ζημιάς. Βέβαια, ένα παιδί εδώ ανέφερε ότι το πήγε στην αντιπροσωπεία για ένα πρόβλημα που του έβγαλε, ενώ το είχε πάρει από κατάστημα, και το δέχτηκε κανονικά. Πάντως το σίγουρο είναι ότι αναβαθμίσεις θα παίρνεις κανονικά. Ελπίζω να βοήθησα. Εχει κανεις προχειρο τηλεφωνο να παρω να ρωτησω να μαι σιγουρος . Στο σερβις πρεπει να ρωτησω ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Ναι το GPS λειτουργει χωρις χρηση ιντερνετ!! τι τηλεφωνο θες; Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Απο την αντιπροσωπεια ή το σερβις . Οποιο ειναι αρμοδιο να μου απαντησει για το θεμα της εγγυησης . Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manga1024 Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 συμφωνω!και τα δυο τα εχω δει αλλα το ασπρο ειναι κατι διαφορετικο...απο κει κει περα το γουστο του καθενος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Γεια χαρα παιδια, παρακολουθουσα το θεμα αλλα ''ετρεχε'' πολυ γρηγορα και στο δρομο το εχασα οποτε και ζητω συγνωμη απο την αρχη για της ερωτησεις που θελω να κανω για το απλο οχι για το pro. Ηθελα να μαθω αν το προβλημα με το soft keyes υπαρχει ή ειναι καθαρα τυχη? Ποσο κραταει η μπαταρια με μια ωρα περιπου την ημερα κλησεις? Οχι για εμενα.... για τον φουκαριαρη τον αδελφο/φιλο μου :lol: εχει δει σε φωτογραφιες και για το Sony Ericsson "Live with Walkman". Ειναι απλος χρηστης τηλεφωνου και δεν ''ψαχνεται'' με της δυνατοτητες της καθε συσκευης απλα να του αρεσει στο ματι και αυτα τα δυο του αρεσουν. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostass123 Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 H μπαταρία πάντως η δικιά μου ειναι απαράδεκτη. Να σημειώσω πως το τηλέφωνο το έχω για δεύτερο και δεν κάνω καθόλου κλήσεις. Μόνο που έχω όλη μέρα το WiFi ανοιχτό φτάνει για να μου φάει τη μισή. Λίγο και παιχνίδια και σερφάρισμα τελείωσε μέσα σε δύο τρεις ώρες. Χώρια που όταν φορτίζει θα έπρεπε όπως σε ολα τα smartphones να διακόπτει τη φόρτιση, να αρχίζει η αποφόρτιση και να προστατεύει ετσι τη μπαταρία. Εμένα φορτίζει σε τρεις ώρες πλήρως και αν το αφήσω στο φορτιστή θα συνεχίσει να λέει 100 % μέχρι να το βγάλω. Εσάς πως συμπεριφέρεται στη φόρτιση; Και αυτό το root δε λέει να έρθει να ξεφορτωθούμε μερικές βλακείες... Sent from my SK17i using Tapatalk Τo root εχει ερθει εδω και καιρο! Για το μινι δες εδω.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1227149 Και για το μινι προ εδω... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1216783 Αν βγαλεις ακρη πες μου κ εμενα :p Εγω παντως μονο που το βλεπω βαριεμαι να το διαβασω.. ασε που δεν ειναι κ τοσο απαραιτητο το ρουτ απο τη στιγμη που το τηλεφωνο δουλευει τελεια και αναβαθμιζεται συνεχως το λογισμικο του απο την ericsson! Ασε που θα βγεις εκτος εγγυησης... Το ρουτ ειναι απαραιτητο σε συσκευες οπως το x10 mini και το x8 που ενω εχουν δυνατοτητες η ericsson τα αφησε στο 2.1! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Γεια χαρα παιδια, παρακολουθουσα το θεμα αλλα ''ετρεχε'' πολυ γρηγορα και στο δρομο το εχασα οποτε και ζητω συγνωμη απο την αρχη για της ερωτησεις που θελω να κανω για το απλο οχι για το pro. Ηθελα να μαθω αν το προβλημα με το soft keyes υπαρχει ή ειναι καθαρα τυχη? Ποσο κραταει η μπαταρια με μια ωρα περιπου την ημερα κλησεις? Οχι για εμενα.... για τον φουκαριαρη τον αδελφο/φιλο μου :lol: εχει δει σε φωτογραφιες και για το Sony Ericsson "Live with Walkman". Ειναι απλος χρηστης τηλεφωνου και δεν ''ψαχνεται'' με της δυνατοτητες της καθε συσκευης απλα να του αρεσει στο ματι και αυτα τα δυο του αρεσουν. Δεν έχουν και τόσοι πρόβλημα με τα soft keys, οπότε είναι 'τυχη' που λες και εσύ. Με 1 ώρα κλήσεις και αν προσέξει και κάποια πράγματα( φωτισμος οθόνης, μεταφορά δεδομένων , δίκτυα ) θα έχει πάνω απο 36ώρες λειτουργίας Σίγουρα. Εμένα το συνηθισμένο μου είναι στις 2 μέρες(48 ώρες) και κατι ψηλα να το φορτίζω. Γενικά απο μπαταρία είναι αρκετά καλο. Πετυχημένο για εμένα κινητό. Αξίζει τα λεφτά του. Ένα παιδι που είχε πρόβλημα με τα κουμπάκια αφής κάτω απο την οθόνη (αυτά λέμε soft keys φαντάζομε) του το έφτιαξε η αντιπροσωπία. Το μίνι έχω. Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Τo root εχει ερθει εδω και καιρο! Για το μινι δες εδω.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1227149 Και για το μινι προ εδω... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1216783 Αν βγαλεις ακρη πες μου κ εμενα :p Εγω παντως μονο που το βλεπω βαριεμαι να το διαβασω.. ασε που δεν ειναι κ τοσο απαραιτητο το ρουτ απο τη στιγμη που το τηλεφωνο δουλευει τελεια και αναβαθμιζεται συνεχως το λογισμικο του απο την ericsson! Ασε που θα βγεις εκτος εγγυησης... Το ρουτ ειναι απαραιτητο σε συσκευες οπως το x10 mini και το x8 που ενω εχουν δυνατοτητες η ericsson τα αφησε στο 2.1! συμφωνω εν μερει..το root δεν ειναι μονο για να περνας ανεπισημες roms και να κανεις overclocking τη συσκευη σου αλλα χρειαζεται και για απειρες εφαρμογες στο μαρκετ που δεν δουλευουν χωρις root.μια και πιο βασικη απολες ειναι το titanium..η πιο χρησιμη εφαρμογη,για μενα,στο android. Ο μονος λογος που θα κανα root τη συσκευη μου.αλλα αυτα τα μακρυναρια των xda δεν προκειται να τα προσπαθησω καν..ειπαμε...:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msland Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Καλησπέρα παιδιά! Επιτέλους το πήρα και εγώ αυτό το μικρό διαμαντάκι! Το θέμα είναι ότι πρώτη φορά νιώθω ανήμπορη μπροστά σε ένα κινητό (τραγικό)…Έβαλα την κάρτα σιμ, την μπαταρία και το άνοιξαα… έλα ντε όμως που ζητούσε σύνδεση με wifi ή παροχέα δικτύου για να ενεργοποιήσει νομίζω τις ρυθμίσεις δικτύου(?) και εγώ δεν έχω τίποτα από τα δύο(δεν έχω και μονάδες στο κινητό ..μόλις τώρα έβαλα). Τέλος πάντων τα προσπέρασα όλα και βγήκα στο μενού..όπου εκεί αντί να πατήσω να φορτώσει τις επαφές μέσω σιμ πάτησα κάτι άλλο και απλώς βγήκε (βλέπετε είχα μπακατελίτσα με κουμπάκια παλιότερα) και τώρα δεν βρίσκω άλλο την επιλογή να φορτώσει από σιμ… Οπότε για να μην μακρηγορώ παραπάνω…2 ερωτήσεις: 1) Eμείς λοιπόν οι αγουαιάφιαστοι τι μπορούμε να κάνουμε;(έχω κλασσικό ιντερνέτ με καλώδιο..δεν μπορώ με κάποιον τρόπο να «τραβάω» ίντερνετ και στο κινητό έστω και με καλώδιο? Μπορώ να συνδέσω απευθείας το κινητό με το λαπ τοπ με καλώδιο χωρίς κάποιο ειδικό προγραμμα?) 2) Τώρα τις επαφές από τις σιμ πως μπορώ να τις περάσω στο κινητό; (γιατί όπως σας είπα όταν μου το ζήτησε πάτησα κάτι άλλο, με αποτέλεσμα την έξοδο) Και τέλος κάποιο άλλο τιπ έτσι των πρώτων ρυθμίσεων (ακόμα και το πιο απλό) για εμάς τους τελείιιως άσχετους; ) Συγνώμη αν σας κούρασα ρε παιδιά αλλά έχω πανικοβληθεί ολίγον γιατί συνήθως δεν μου έχει τύχει ποτέ να μου φαίνονται οι ρυθμίσεις ενός κινητού «κινέζικα» . Ευχαριστώ πραγματικά εκ των προτέρων!!!! Και συγνώμη για την έκθεση :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Καλησπέρα παιδιά! Επιτέλους το πήρα και εγώ αυτό το μικρό διαμαντάκι! Το θέμα είναι ότι πρώτη φορά νιώθω ανήμπορη μπροστά σε ένα κινητό (τραγικό)…Έβαλα την κάρτα σιμ, την μπαταρία και το άνοιξαα… έλα ντε όμως που ζητούσε σύνδεση με wifi ή παροχέα δικτύου για να ενεργοποιήσει νομίζω τις ρυθμίσεις δικτύου(?) και εγώ δεν έχω τίποτα από τα δύο(δεν έχω και μονάδες στο κινητό ..μόλις τώρα έβαλα). Τέλος πάντων τα προσπέρασα όλα και βγήκα στο μενού..όπου εκεί αντί να πατήσω να φορτώσει τις επαφές μέσω σιμ πάτησα κάτι άλλο και απλώς βγήκε (βλέπετε είχα μπακατελίτσα με κουμπάκια παλιότερα) και τώρα δεν βρίσκω άλλο την επιλογή να φορτώσει από σιμ… Οπότε για να μην μακρηγορώ παραπάνω…2 ερωτήσεις: 1) Eμείς λοιπόν οι αγουαιάφιαστοι τι μπορούμε να κάνουμε;(έχω κλασσικό ιντερνέτ με καλώδιο..δεν μπορώ με κάποιον τρόπο να «τραβάω» ίντερνετ και στο κινητό έστω και με καλώδιο? Μπορώ να συνδέσω απευθείας το κινητό με το λαπ τοπ με καλώδιο χωρίς κάποιο ειδικό προγραμμα?) 2) Τώρα τις επαφές από τις σιμ πως μπορώ να τις περάσω στο κινητό; (γιατί όπως σας είπα όταν μου το ζήτησε πάτησα κάτι άλλο, με αποτέλεσμα την έξοδο) Και τέλος κάποιο άλλο τιπ έτσι των πρώτων ρυθμίσεων (ακόμα και το πιο απλό) για εμάς τους τελείιιως άσχετους; ) Συγνώμη αν σας κούρασα ρε παιδιά αλλά έχω πανικοβληθεί ολίγον γιατί συνήθως δεν μου έχει τύχει ποτέ να μου φαίνονται οι ρυθμίσεις ενός κινητού «κινέζικα» . Ευχαριστώ πραγματικά εκ των προτέρων!!!! Και συγνώμη για την έκθεση :cry: ΕΚΘΕΣΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΑ :) 1) Αυτο που λες λεγετε ad hoc σύνδεση . Στα Windows τουλάχιστον. Στα android γίνετε αυτό μόνο με τα Windows 7 και πάλι θές ένα εξτρα πρόγραμα στον υπολογιστη. Κάποια στιγμή είχα παραθέσει κάποιο λιγκ. Δέν θυμάμαι αν αυτό γινετε ενσύρματα ή ασύρματα ή και με τα δύο. 2) Πήγαινε στο μενου,επαφές, πάτα το πλήκτρο αφής κάτω δεξιά, εισαγωγή επαφών, κάρτα SIM Το τελευταίο δεν το καταλάβα, αφου δέν είσαι συγκεκριμένη :) . Ότι θες ρώτα. Όλοι άσχετοι ήμασταν. Αυτά! Καλορίζικο. Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Καλησπέρα παιδιά! Επιτέλους το πήρα και εγώ αυτό το μικρό διαμαντάκι! Το θέμα είναι ότι πρώτη φορά νιώθω ανήμπορη μπροστά σε ένα κινητό (τραγικό)…Έβαλα την κάρτα σιμ, την μπαταρία και το άνοιξαα… έλα ντε όμως που ζητούσε σύνδεση με wifi ή παροχέα δικτύου για να ενεργοποιήσει νομίζω τις ρυθμίσεις δικτύου(?) και εγώ δεν έχω τίποτα από τα δύο(δεν έχω και μονάδες στο κινητό ..μόλις τώρα έβαλα). Τέλος πάντων τα προσπέρασα όλα και βγήκα στο μενού..όπου εκεί αντί να πατήσω να φορτώσει τις επαφές μέσω σιμ πάτησα κάτι άλλο και απλώς βγήκε (βλέπετε είχα μπακατελίτσα με κουμπάκια παλιότερα) και τώρα δεν βρίσκω άλλο την επιλογή να φορτώσει από σιμ… Οπότε για να μην μακρηγορώ παραπάνω…2 ερωτήσεις: 1) Eμείς λοιπόν οι αγουαιάφιαστοι τι μπορούμε να κάνουμε;(έχω κλασσικό ιντερνέτ με καλώδιο..δεν μπορώ με κάποιον τρόπο να «τραβάω» ίντερνετ και στο κινητό έστω και με καλώδιο? Μπορώ να συνδέσω απευθείας το κινητό με το λαπ τοπ με καλώδιο χωρίς κάποιο ειδικό προγραμμα?) 2) Τώρα τις επαφές από τις σιμ πως μπορώ να τις περάσω στο κινητό; (γιατί όπως σας είπα όταν μου το ζήτησε πάτησα κάτι άλλο, με αποτέλεσμα την έξοδο) Και τέλος κάποιο άλλο τιπ έτσι των πρώτων ρυθμίσεων (ακόμα και το πιο απλό) για εμάς τους τελείιιως άσχετους; ) Συγνώμη αν σας κούρασα ρε παιδιά αλλά έχω πανικοβληθεί ολίγον γιατί συνήθως δεν μου έχει τύχει ποτέ να μου φαίνονται οι ρυθμίσεις ενός κινητού «κινέζικα» . Ευχαριστώ πραγματικά εκ των προτέρων!!!! Και συγνώμη για την έκθεση :cry: Καλησπέρα. Το internet το χρειαζεται για πολλούς και διάφορους λόγους η συσκευη. Πρέπει καταρχην να κανεις εναν λογαριασμό gmail για να μπορείς να έχεις πρόσβαση στο market. Εγω θα σου πρότεινα επίσης να πάρεις κι ένα router ασύρματο για να μπορείς να έχεις πρόσβαση στο internet από το διαμαντακι όπως λες. Αλλιώς δε θα ειναι διαμαντακι αλλα μια απλή συσκευή. Αφού δε θα μπορείς να κατεβάζεις εφαρμογές να σερφαρεις στο internet να μπαίνεις facebook κλπ χωρίς να ανοίγεις καν τον υπολογιστή σου. Όσον αφορά στην εισαγωγή επαφών από sim θα πας στον τηλεφωνικό καταγολο στις επαφές και πατώντας το δεξί soft 'κουμπι' που ειναι το κουμπι του μενού του κινητού θα σου βγάλει επιλογή εισαγωγή επαφών και θα επιλέξεις 'απο κάρτα sim'. Sent from my SK17i using Tapatalk Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msland Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 ΕΚΘΕΣΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΑ :) 1) Αυτο που λες λεγετε ad hoc σύνδεση . Στα Windows τουλάχιστον. Στα android γίνετε αυτό μόνο με τα Windows 7 και πάλι θές ένα εξτρα πρόγραμα στον υπολογιστη. Κάποια στιγμή είχα παραθέσει κάποιο λιγκ. Δέν θυμάμαι αν αυτό γινετε ενσύρματα ή ασύρματα ή και με τα δύο. 2) Πήγαινε στο μενου,επαφές, πάτα το πλήκτρο αφής κάτω δεξιά, εισαγωγή επαφών, κάρτα SIM Το τελευταίο δεν το καταλάβα, αφου δέν είσαι συγκεκριμένη :) . Ότι θες ρώτα. Όλοι άσχετοι ήμασταν. Αυτά! Καλορίζικο. Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας! Άρα λοιπον για το θέμα ιντερνετ ή πρέπει να βάλω ασύρματο μοντεμ-ρουτερ.. εχμμ τελος πάντων να έχω ασύρματο ίντερνετ.. ή να βάλω στο λαπ τοπ μου windows 7 για να συνδεω το κινητό ενσύρματα στο ίντερνετ... τέεελεια :rolleyes: Όσο για τις επαφές οκ το βρήκα το κόλπο... σα να αρχίζω να ηρεμώ σιγά σιγα... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας! Άρα λοιπον για το θέμα ιντερνετ ή πρέπει να βάλω ασύρματο μοντεμ-ρουτερ.. εχμμ τελος πάντων να έχω ασύρματο ίντερνετ.. ή να βάλω στο λαπ τοπ μου windows 7 για να συνδεω το κινητό ενσύρματα στο ίντερνετ... τέεελεια :rolleyes: Όσο για τις επαφές οκ το βρήκα το κόλπο... σα να αρχίζω να ηρεμώ σιγά σιγα... :D Δεν έχω ασχοληθεί με τη δεύτερη περίπτωση αλλα δεν ειναι τόσο απλό οσο το παρουσιάζεις νομίζω. Από την άλλη με το ασύρματο internet από τον καναπέ σου θα κανείς οτι γουστάρεις με το τηλέφωνο χωρίς να χρειάζεται να είσαι δίπλα στο κομπιούτερ σου. Sent from my SK17i using Tapatalk Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msland Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Δεν έχω ασχοληθεί με τη δεύτερη περίπτωση αλλα δεν ειναι τόσο απλό οσο το παρουσιάζεις νομίζω. Από την άλλη με το ασύρματο internet από τον καναπέ σου θα κανείς οτι γουστάρεις με το τηλέφωνο χωρίς να χρειάζεται να είσαι δίπλα στο κομπιούτερ σου. Sent from my SK17i using Tapatalk Σίγουρα δεν είναι τόσο απλό...άλλωστε προφανός πιο έυκολο και με μικρότερη διαδικασία είναι να τοποθετήσω ασύρματο μοντεμ\ρουτερ , απ'το να βάλω στο πισι νέο λογισμικό! Και όπως είπες προσφέρει άλλη άνεση το ασύρματο νετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts