Jump to content

Sony Ericsson Xperia mini και mini Pro

itsosse
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και εγώ . Αλλά κάποιος απο μας εδώ νομίζω με w32 έχει προβλήματα. Μπορεί να θυμάμε και λάθος. Πάντως κανείς μας με w31 δέν ανάφερε πρόβλημα απ'ότι πρόσεξα.

Μέσα στην SD τι δέν χρειάζετε που δημιουργείται/υπάρχει να το σβήσουμε ?

Στο φάκελο DCIM/.thumbnails δημιουργούνται διάφορες φωτογραφίες οι οποίες μπορεί να τις έχει σβήσει(τις αρχικές που τράβηξες ) και τα thumbnails τους μένουν. Πειράζει να τα σβήνω πάντα ήτε υπάρχουν οι αρχικές φωτογραφίες ήτε όχι ?

σβηστα!

10 χαρακτήρες

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδιά καλησπέρα!!! αρχικά καλός σας βρήκα :w00t: :w00t:

και τώρα αρχίζουν ι ερωτήσεις :p

εχω το sk17i 11w30 (ναι ναι το αγόρασα με το που βγήκε)

καθώς διάβαζα το topic έβλεπα άτομα που έλεγαν ότι πήραν update εγώ γιατί εχω ακόμα την .335?? :cry:

Υ.Σ Για να προλάβω το σύνδεσα στο pc και τπτ δεν μ έβγαλε update :worry:

Πηγαίνω στις εφαρμογές που εκτελούνται και βλέπω ότι εκτελούνται αυτόματα κάποιες εφαρμογές της SE που είναι προεγκατεστημένες και άχρηστες, όπως games κλπ. Υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε οι εφαρμογές αυτές να μην ξεκινάνε; (χωρίς να χρειαστεί να κάνω το τηλέφωνο root)

Ευχαριστώ

παιδιά καλησπέρα!!! αρχικά καλός σας βρήκα :w00t: :w00t:

και τώρα αρχίζουν ι ερωτήσεις :p

εχω το sk17i 11w30 (ναι ναι το αγόρασα με το που βγήκε)

καθώς διάβαζα το topic έβλεπα άτομα που έλεγαν ότι πήραν update εγώ γιατί εχω ακόμα την .335?? :cry:

Υ.Σ Για να προλάβω το σύνδεσα στο pc και τπτ δεν μ έβγαλε update :worry:

Καλύτερα να σου πούν και οι άλλοι(ψάξε κ μόνος στις πίσω σελίδες) αλλά όσοι έχουν το προ σε αυτή την έκδοση είναι ακόμη, αν δέν κάνω λάθος.

Από τα λίγα που διάβασα και γνωρίζω είναι πως από την παρτίδα w31 και μετά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα υπερθέρμανσης-soft keys..

Εγώ έχω w31 και δουλεύει απροβλημάτιστα.

Το δικο μου, προβληματικο, ηταν W32.

Αν κανετε μια βολτα στο αντιστοιχο thread του φορουμ της SE, θα βρειτε μεγαλη γκαμα εβδομαδων.

Μην κανετε λοιπον υποθεσεις, καθως αν ειχε ανακαλυψει εγκαιρα το προβλημα η SE ωστε να διορθωσει τις συσκευες απο καποια εβδομαδα και μετα, δεν θα εκανε ακομα την παπια.

Πηγαίνω στις εφαρμογές που εκτελούνται και βλέπω ότι εκτελούνται αυτόματα κάποιες εφαρμογές της SE που είναι προεγκατεστημένες και άχρηστες, όπως games κλπ. Υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε οι εφαρμογές αυτές να μην ξεκινάνε; (χωρίς να χρειαστεί να κάνω το τηλέφωνο root)

Ευχαριστώ

Με καποιον task killer.νομιζω ο advanced task killer το κανει αυτο..

Αλλα για μενα,μην βαλεις τετοιο πραγμα στο κινητο σου

Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα παιδια. Μια ερωτησουλα θα ηθελα να κανω. Εχω ενα xperia mini. Χθες του αγορασα προπληρωμενα MB για χρηση ιντερνετ και μου εστειλαν απο cosmote ρυθμισεις τις οποιες αποθηκευσα. Το περιεργο ειναι οτι ο browser ανοιγει κανονικα και μπαινει σε links ενω εφαρμογες οπως gmaps facebook κτλ δεν λειτουργουν σα να μην εχω δεδομενα. Με wifi ολα λειτουργουν κανονικα. Καμια ιδεα?

Με καποιον task killer.νομιζω ο advanced task killer το κανει αυτο..

Αλλα για μενα,μην βαλεις τετοιο πραγμα στο κινητο σου

Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι....

δοκιμασε αυτο https://rapidshare.com/files/3796280625/TasKiller_Full_v3.3.4.apkεγω το χρησιμοποιω σε ολα τα κινητα android που ειχα κ εχω ρυθμισετο θα κανει τη δουλεια σου και ειναι κ full version!

Motorola Moto X 2014

Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink:

Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377

LG V490 4G

ηθελα να κανω και εγω μια ερωτηση αφου αυριο το πρωι θα παω να παρω το mni pro...

μηπως ξερετε ποσο ειναι το SAR του?? (sorry αν εχει ειπωθει σε προηγουμενες σελιδες... :worry:) (βρηκα αυτο: http://www.sardatabase.com/info.asp?brand=Sony%20Ericsson&mobile=Xperia%20mini%20pro , αλλα σε αλλα sites εχει αλλον SAR....)

επισης επειδη ποτε ως τωρα δεν ειχα hidden keyboard ;) , ειναι ευχρηστο ή θα μου σπασει τα νευρα μεχρι να το συνηθισω?????

Edited by dsn

ηθελα να κανω και εγω μια ερωτηση αφου αυριο το πρωι θα παω να παρω το mni pro...

μηπως ξερετε ποσο ειναι το SAR του?? (sorry αν εχει ειπωθει σε προηγουμενες σελιδες... :worry:) (βρηκα αυτο: http://www.sardatabase.com/info.asp?brand=Sony%20Ericsson&mobile=Xperia%20mini%20pro , αλλα σε αλλα sites εχει αλλον SAR....)

επισης επειδη ποτε ως τωρα δεν ειχα hidden keyboard ;) , ειναι ευχρηστο ή θα μου σπασει τα νευρα μεχρι να το συνηθισω?????

Νομίζω 0.48. Πάντως σίγουρα είναι πολύ λίγο.

ειναι 0.46 οπως γραφει στο βιβλιαρακι του... ευχρηστο ειναι αλλα μπορεις και να μην το χρησιμοποιεις...

Παιδια το facebook inside υπαρχει στο μινι / μινι προ ?

ναι υπαρχει...

Edited by cool_pipis

ευτυχής κάτοχος Xperia Z5 compact

Success doesn't come to you... you go to it.

Εδω και κατι μερες εχω ενα προβλημα με το wi-fi....Οταν ειμαι εξω και προσπαθω να συνδεθω σε ενα ασυρματο router π.χ. σε μια καφετερια, προσπαθει να παρει διευθυνση IP αλλα μετα απο καποια ωρα προσπαθειας συνδεετε αλλα μου λεει περιορισμενη συνδεσιμοτητα και στο σημα του Ασυρματου εχει ενα κιτρινο τριγωνο με ενα θαυμαστικο στη μεση. Αυτο εχει ως αποτελεσμα να μην εχω προσβαση στο Internet. Το περιεργο ομως ειναι οτι ΜΟΝΟ εγω δεν συνδεομαι, ενω οι υπολοιποι κανονικα

Αυτο δεν μου το εκανε μονο σε εξωτερικα router αλλα και καποια στιγμη μ το εβγαλε κ στο δικο μου. Το εχει κανενας αλλος αυτο???

Μεχρι πριν μερικες μερες ειχα το παραπανω προβλημα...Απο προχθες που το δοκιμασα παλι σε ιδιο μερος εμπαινε ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ χωρις να πειραξω απο μεριας μου το οτιδηποτε....Καποια γνωμη??? η εστω καποιος που ειχε το ιδιο προβλημα??

Επισης μια αλλη ερωτηση. Πριν μερικα ποστ ειχε αναφερθει οτι θα σταματησει η παραγωγη των 2 μοντελων (MINI και MINI PRO)..Aληθευει αυτο?? Και αν ναι για ποιο λογο??

CURRENT DEVICES: ONEPLUS 3 64GB, Nexus 5X 32GB, iPad 2, Macbook Pro 13'' (Early 2015)

Το πληκτρολόγιο εμένα γενικά ειναι το αγαπημένο μου χαρακτηριστικό στο κινητό..η σονυ εχει κανει εξερετικη δουλειά καθώς συνηθίζεται πανεύκολα και "κανει" για ολα τα δάχτυλα.εκτός κ αν έχεις λουκάνικα.πηγαινε δες το από κοντά και προσπάθησε να γράψεις ενα μήνυμα.η σειρά ειναι γνωστή καθώς ειναι όπως στον υπολογιστή...

Το fb inside Xperia αν εννοεις θα υπάρχει από την καινούρια αναβάθμιση 2.3.4.

Οχι δεν θα σταματήσει η παραγωγή των κινητών..μην τρελαθούμε κιόλας..

sent from Xperia mini proooooo! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το πληκτρολόγιο εμένα γενικά ειναι το αγαπημένο μου χαρακτηριστικό στο κινητό..η σονυ εχει κανει εξερετικη δουλειά καθώς συνηθίζεται πανεύκολα και "κανει" για ολα τα δάχτυλα.εκτός κ αν έχεις λουκάνικα.πηγαινε δες το από κοντά και προσπάθησε να γράψεις ενα μήνυμα.η σειρά ειναι γνωστή καθώς ειναι όπως στον υπολογιστή...

Και με λουκάνικα γράφεις :rolleyes: Το έχω δοκιμάσει εγώ.

ερωτηση παιδια εχω το ανανεωμενο μινι προ αλλα δεν ξερω πως να κανω μαρκαρισμα σε πολλες επαφες για να στειλω ενα μηνυμα σε πολλους, γνωριζει κανεις??εστω αν υπαρχει και κανενα καλο προγραμμα γι αυτο να μου προτεινει...

ερωτηση παιδια εχω το ανανεωμενο μινι προ αλλα δεν ξερω πως να κανω μαρκαρισμα σε πολλες επαφες για να στειλω ενα μηνυμα σε πολλους, γνωριζει κανεις??εστω αν υπαρχει και κανενα καλο προγραμμα γι αυτο να μου προτεινει...

Handcent sms...;-)

sent from Xperia mini proooooo! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επίσης παίζει και η εφαρμογή groupy με την οποία μπορείς να ταξινομήσεις σε groups τις επαφές σου και από την οποία μπορείς να τικαρεις πολλές επαφές μαζι ή και ένα ολόκληρο group για να στείλεις μαζικό μήνυμα.

Sent from my ST15i using Tapatalk

το groupy τ χω κ δν στελνει τα sms....θα δοκιμασω το αλλο.τι να κανω σε περιπτωση που δεν παραδιδονται??

:!:Επισήμανση από την Ο.Δ.:!:: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09

Edited by zxr

το groupy τ χω κ δν στελνει τα sms....θα δοκιμασω το αλλο.τι να κανω σε περιπτωση που δεν παραδιδονται??

Φίλε το Groupy μια χαρά κάνει την δουλεία. Για ψάχτο καλύτερα. Μόλις επιλέξεις τις επαφές , πατάς το σύμβολο του μηνύματος και αφού πατήσεις confirm σου βγάζει το παράθυρο για να επιλέξεις αν θα το στείλεις το μήνυμα μέσω groupy ή μέσω της default εφαρμογής. Αν πατήσεις default σε πετάει αυτόματα στην μαμά εφαρμογή των μηνυμάτων έχοντας προσθέσει όλους τους παραλήπτες που επέλεξες. ΑΠό εκεί και πέρα τα υπόλοιπα είναι γνωστά. Μια χαρά δουλεύει. Δες το

Αντικατέστησα το stock ημερολόγιο με το Business Calendar Free το οποίο βρίσκω καταπληκτικό και το προτείνω σε όποιον δεν τον ικανοποιεί το stock.

ετσι το εκανα και γω αλλα δεν μου στελνει τα μηνυματα....μ λεει οτι παραδοθηκαν και δεν στελνονται...ααα και κατι ακομα να δεις αναλυτικα τους παραληπτες του μηνυματος και αν εχει παραδοθει το μηνυμα σε αυτους οπως στα παλια ericsson δεν γινεται ε??

Παρατήρησα ότι: το μινι προ σε άσπρο είναι πιο φθηνό από το μινι προ μαύρο! Ποιος ο λόγος;!;! Από περιέργεια ρωτάω!

Ψήνομαι να πάρω προ τελικά....το μαύρο....δείχνει πολύ "άγριο"!!

Μarketing...

ευτυχής κάτοχος Xperia Z5 compact

Success doesn't come to you... you go to it.

παντως εγω σε καταστημα που εχει και το mini, και το mini pro, live για να τα δεις,παρατηρησα οτι και τα 2 κανουν κατι κουλα τοσο στην οθονη οσο και στα capacitive κουμπια.λετε να ναι λογω της υπερθερμανσης επειδη ειναι πολυ ωρα στη βιτρινα?Επειδη ειμαι κατοχος χ10 μινι και σκεφτομαι να αναβαθμησω ελεγα να πηγαινα σε μινι, αλλα μαλλον θα παω σε ray που και αυτο μικρο και μαζοβολο ειναι.

Παντως μου την εχει σπασει πολυ η sonyericsson .Πιστευω πως ανετα θα μπορουσε να ειχε περασει επισημα την 2.2 , για να μην πω 2.3,στο χ10 μινι και να μην μας εκανε να αγοραζουμε καινουργια τηλεφωνα.Θα μου πεις ,με 150 ευρω που την ειχα παρει ισως θελω πολλα ,αλλα απλα λεω....(σε διαδικασιες root δεν μπαινω γιατι 2 φορες στο παρελθον εβλεπα οτι παρουσιαζαν τρελα bug, οταν ολοι λεγαν ωωω τι τελειες εκδοσεις ειναι.μιλαω για επισημη αναβαθμιση).

Παντως γενικα η xperia σειρα τα σπαει!ειδα και το arc απο κοντα....απλα οθοναρα και ερωτας με την πρωτη ματια και αφη!

Μια απορία...γιατί σας αναγκάζει η se και η κάθε εταιρία;;;Και τι παραπάνω θα χει μια νέα έκδοση που να σε ωθεί σε αγορά νέας συσκευής μόνο και μόνο για την έκδοση του λογισμικού...;

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia mini και mini Pro