Jump to content

Sony Ericsson Xperia mini και mini Pro

itsosse
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παραξενο μου φαινεται παντως δεν εχω κανει καμμια αναβαθμιση το firmware μου ειναι .368 ειναι εργοστασιακο το κινητο και ουτε δεν εχω κανει τιποτα αλλες ρυθμισεις...

ουτε εγω..δεν πειραζει.θα βρω τροπο να το περασω..:whistle:

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κατεβάστω το blink απο όπου νάναι και δουλεύει.

Όσο για την φωτεινότητα της οθόνης εμένα πάντως δέν είναι έτσι φίλε μου haki. Είναι πολύ ζωντανή, πολύ ωραία.

και σε μενα καμμια σχεση η φωτεινοτητα της φωτογραφιας ετσι ειναι στο 0%...

ευτυχής κάτοχος Xperia Z5 compact

Success doesn't come to you... you go to it.

και σε μενα καμμια σχεση η φωτεινοτητα της φωτογραφιας ετσι ειναι στο 0%...

και σε μενα μια απο τα ιδια...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μη με αναγκάζεις να ανεβάσω συγκριτκές και από κανά πέντε Mini παρατεταμένα δίπλα-δίπλα γιά να δούν οι υποψήφιοι αγοραστές ότι είναι εξ΄ισου θλιβερά! Αυτο είναι το τρίτο που περνάει από τα χέρια μου και όλα ήταν το ίδιο χάλια...εκτός αν το δικό σου είναι το μοναδικό που δεν έχει το κουσούρι στο οποίο έχουν αναφερθεί πολλοί "σοβαροί" χρήστες! :wacko: Τ

Συμφωνώ απόλυτα,η οθόνη του είναι μαύρα χαλια από φωτεινότητα σε κλειστούς χώρους με χαμηλό φωτισμό.....τι να λέμε τώρα...μάτια έχουμε και βλέπουμε,το κράτησα 2 μέρες και δεν άντεξα και το πούλησα.

Ευτυχώς στα 200 πλέον € δεν θα είναι δύσκολο για τους υποψηφιους αγοραστές του να το διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι.....;):lol::mad:

Μη με αναγκάζεις να ανεβάσω συγκριτκές και από κανά πέντε Mini παρατεταμένα δίπλα-δίπλα γιά να δούν οι υποψήφιοι αγοραστές ότι είναι εξ΄ισου θλιβερά! Αυτο είναι το τρίτο που περνάει από τα χέρια μου και όλα ήταν το ίδιο χάλια...εκτός αν το δικό σου είναι το μοναδικό που δεν έχει το κουσούρι στο οποίο έχουν αναφερθεί πολλοί "σοβαροί" χρήστες! :wacko: Τ

Θα ηταν ωραιο να το κανεις..γιατι και στο δικο μου η οθονη ειναι ΑΨΟΓΗ

Sent from my HD2

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Και εμενα παντως ειναι πολυ καλη... δεν εχω αλλο smartphone βεβαια για να την συγκρινω αλλα δεν πιστευω οτι μπορει να ειναι τοσο σκουρα οσο φαινεται στις φωτο..

Καλησπέρα.

Τελικά το πήρα και εγώ το απόγευμα. xperia mini λευκό σε τιμή 197 ευρώ.

Δουλεύει σφαίρα. Καμία σχέση με τον προκάτοχό του. Του έβαλα 4-5 εφαρμογές που τις δουλεύω συχνά. Όλα καλά.

Φωτογραφίες δεν έχω βγάλει ακόμα. Βίντεο τράβηξα σε χαμηλό φωτισμό, χωρίς led, η ποιότητα είναι αποδεκτή από εμένα.

Είδα και τις φωτογραφίες του πρώην μέλους haki. Μου φαίνεται μεγάλη η διαφορά πάντως, κατά του μίνι. Είναι δυνατόν? Τι να πω... Όταν βγάλω θα σας πω και την γνώμη μου.

Αυτά προς το παρόν.

Οι απορίες μου

1. Όταν γράφουμε μήνυμα κειμένου και μία λέξη δεν υπάρχει στο λεξικό του κινητού, που είναι η επιλογή ώστε να γράψουμε τη λέξη και να την προσθέσουμε στο λεξικό? Αυτόματα πάντως δεν την βγάζει την επιλογή "ορθογραφία" όταν μια λέξη δεν υπάρχει στο λεξικό. Έψαξα λιγάκι αλλά δεν βρήκα κάτι.

2. Στην οθόνη αναμονής όταν είμαι, υπάρχουν άλλες τρεις στις οποίες μπορώ να μεταφερθώ, σέρνοντας αριστερά την οθόνη αναμονής. Πως μπορώ να τις καταργήσω τις άλλες τρεις? Θέλω να έχω μόνο μία.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Aν σ΄ενδιαφέρει σοβαρά μπορώ να ανεβάσω συγκριτική φωτό για να δείς το πρόβλημα ιδίοις όμασι!

ΥΓ: Αλλαξα γνώμη και μόλις τώρα τράβηξα μια φωτό της "απροβλημάτιστης" φωτεινότητας του Mini δίπλα στο Ray! Και τα δύο είναι ρυθμισμένα στο φούλ! Ισως έτσι εκτιμήσεις τις απόψεις μελών από την κατοχή των οποίων περνούν όλα τα κινητά! Θα ήθελα την άποψη σου γιά τις φωτό!

Και άλλη μιά φρέσκη με το Optimus 3D, Ray και Mini!

Μαυρη μαυριλα πλακωσε σε σχεση με το Ray . Ευχαριστω για τις φωτο .

Τα 4 παιδια που λενε οτι ειναι οκ η οθονη μπορουν να ανεβασουν φωτο να δουμε γιατι ειστε και πολλοι που λετε οτι δεν ειναι ετσι οπως φαινεται .

Με κανονικο φως στο δωματιο πχ με συνεφιασμενη μερα χωρις φως δωματιου θα χω προβλημα πιστευεται ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Καλησπέρα.

Τελικά το πήρα και εγώ το απόγευμα. xperia mini λευκό σε τιμή 197 ευρώ.

Δουλεύει σφαίρα. Καμία σχέση με τον προκάτοχό του. Του έβαλα 4-5 εφαρμογές που τις δουλεύω συχνά. Όλα καλά.

Φωτογραφίες δεν έχω βγάλει ακόμα. Βίντεο τράβηξα σε χαμηλό φωτισμό, χωρίς led, η ποιότητα είναι αποδεκτή από εμένα.

Είδα και τις φωτογραφίες του πρώην μέλους haki. Μου φαίνεται μεγάλη η διαφορά πάντως, κατά του μίνι. Είναι δυνατόν? Τι να πω... Όταν βγάλω θα σας πω και την γνώμη μου.

Αυτά προς το παρόν.

Οι απορίες μου

1. Όταν γράφουμε μήνυμα κειμένου και μία λέξη δεν υπάρχει στο λεξικό του κινητού, που είναι η επιλογή ώστε να γράψουμε τη λέξη και να την προσθέσουμε στο λεξικό? Αυτόματα πάντως δεν την βγάζει την επιλογή "ορθογραφία" όταν μια λέξη δεν υπάρχει στο λεξικό. Έψαξα λιγάκι αλλά δεν βρήκα κάτι.

2. Στην οθόνη αναμονής όταν είμαι, υπάρχουν άλλες τρεις στις οποίες μπορώ να μεταφερθώ, σέρνοντας αριστερά την οθόνη αναμονής. Πως μπορώ να τις καταργήσω τις άλλες τρεις? Θέλω να έχω μόνο μία.

1. Απενεργοποιεις το λεξικο και γραφεις τη λεξη. Στη συνεχεια παρατεταμενο πατημα πανω στη λεξη και επιλεγεις προσθηκη λεξης...

2. Δεν ξερω πως γινεται και αν γινεται γιατι εχω αλλαξει launcher. Κατα τη γνωμη μου ο καλυτερος ειναι ο launcher pro.. θα σου προτεινα να τον δοκιμασεις κ εσυ! Ο launcher της SE που εχει αρχικα το κινητο ειναι για τα μπαζα! Αν αλλαξεις launcher παντως σιγουρα θα μπορεις να το κανεις απο τις επιλογες που εχει...

Εδώ είναι 2 που τράβηξα μόλις. Με χαμηλό φως δωματίου. Ελπίζω το "θέμα" να μην ενοχλεί :rolleyes:

Πιστεύω ότι έξω, έστω και με συννεφιά, θα είναι καλύτερη η ποιότητα.

Δεν ξερω πως γινεται και αν γινεται γιατι εχω αλλαξει launcher. Κατα τη γνωμη μου ο καλυτερος ειναι ο launcher pro.. θα σου προτεινα να τον δοκιμασεις κ εσυ! Ο launcher της SE που εχει αρχικα το κινητο ειναι για τα μπαζα! Αν αλλαξεις launcher παντως σιγουρα θα μπορεις να το κανεις απο τις επιλογες που εχει...

Τον έχω αυτόν στο Χ10 μίνι. Ναι καμία σχέση με τον μαμά.

Η αλήθεια είναι ότι δεν το σκέφτηκα. Είπα να αφήσω το κινητό έτσι όπως είναι και να ψάξω λίγο τις λειτουργίες του :)

Ευχαριστώ για την απάντηση

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"
[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα περασα τη kernel του DooMLoRD αποτελεσματα στο quadrant 2452-2444 στο mini pro :X:X:X

Motorola Moto X 2014

Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink:

Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377

LG V490 4G

@xrhstos1974 εννοουσα να τραβηχτει σαν και αυτη του haki για να δουμε την φωτεινοτητα της οθονης του κινητου .

Οσο για τις φωτογραφιες ενταξει καλες ειναι , δεν περιμενα να ναι καλυτερες

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

@xrhstos1974 εχεις μια ψυχωση με την γατουλα σου ε?κουκλαρα ειναι παντως..εγω παντως δεν εχω παραπονο απο τις φωτο που τραβαει.εχω βαλει και την επιλογη να ανγνωριζει μεσω του σενσορα τις συνθηκες που παω να τραβηξω φωτο..(οταν ειναι βραδυ το βαζει σε νυχτερινη ληψη με φλας μονο του,οταν πεφτει φως απο μπροστα βαζει την επιλογη εμπροστια φωτεινοτητα κ.ο.κ.)

@kprse: δεν ξερω καν πως το εκανε αυτο να τραβηξει τις οθονες του ο haki ωστε να τραβηξω και γω...

@ddesign: πλακα κανεις!!!εμενα μου φτανει 1571 πανω απο evo,nexus one kai moto droid.

Edited by konstantinoslp
[sIGPIC][/sIGPIC]

Οι φωτογραφιες που ανεβασε ο haki με τη φωτεινοτητα δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα. Παιζει να το ειχε στο 0% σιγουρα.

Εμενα ειναι αψογη ,κανενα προβλημα.

Edited by BMW116i

Αν βρει καποιος κ μας πει πως να τραβηξουμε φωτο μεσο εντολης κανενα προβλημα οντως απιστευτο!!!!

τοσο μου εβγαζε κ εμενα πανω κατω πριν την περασω τη νεα kernel ...900mhz παραπανω ειναι αυτα δεν ειναι κ λιγα..!!!

ψαχνω να βρω app2sd που να δουλευει στο sk17i καποιος στο xda εβγαλε 3000 κ λιγο στο quantrant με app2sd...

Edited by ddesign

Motorola Moto X 2014

Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377

LG V490 4G

Ξαναλέω ότι η διαφορά είναι πολύ μεγάλη. Τόσο χάλια φωτεινότητα? Μα τόσο?

Πάντως το δικό μου είναι μια χαρά φωτεινό.

Το έβαλα δίπλα ακριβώς στο Χ10 με τέρμα και στα 2 την φωτεινότητα και είναι πιο φωτεινή η οθόνη του μίνι. Αν υποθέσουμε ότι η φωτεινότητα του Χ10 είναι απλώς αποδεκτή (εμένα μια χαρά μου φαίνεται του Χ10), τότε το μίνι έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση.

Εκτός να θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε την οθόνη για φακό. Τότε αλλάζει :p Χάλια το μίνι, μαύρα σκοτάδια το Χ10

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οι φωτογραφια που ανεβασε ο haki με τη φωτεινοτητα δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα. Παιζει να το ειχε στο 0% σιγουρα.

Εμενα ειναι αψογη ,κανενα προβλημα.

και μενα μου κανει παρα πολυ σκοτεινη η φωτο..απορω πως βγηκε ετσι.

Αν βρει καποιος κ μας πει πως να τραβηξουμε φωτο μεσο εντολης κανενα προβλημα οντως απιστευτο!!!!

τοσο μου εβγαζε κ εμενα πανω κατω πριν την περασω τη νεα kernel ...900mhz παραπανω ειναι αυτα δεν ειναι κ λιγα..!!!

ψαχνω να βρω app2sd που να δουλευει στο sk17i καποιος στο xda εβγαλε 3000 κ λιγο στο quantrant με app2sd...

με κατι τετοια πεταξα τα ματια εξω στο χ10 και τωρα εφτασε να καιει καρβουνο..:lol:

μια χαρα ειναι προς το παρον για μενα το κινητο απειραχτο..αφου παει σφαιρα δεν θελω να το πιεσω και αλλο..

[sIGPIC][/sIGPIC]

ελπιζω να κρατησει μεχρι να βγει to xperia pro :lol::lol::lol:

Motorola Moto X 2014

LG V490 4G

Καλοριζικο και σε εμενα !

Κατ'αρχην να πω οτι εχω εντυπωσιαστει με το τηλεφωνο. Βεβαια ηταν αναμενωμενο, καθως προερχομαι απο windows mobile 6.5

Απο android εχω δουλεψει λιγο το ace του αδελφου μου κι ενα wildfire (το οποιο οκ, ειναι 3 επιπεδα κατω).

Το μινι ειναι σφαιρατο, ειναι καλοστημενο και αυτο που μου εκανε κυριως εντυπωση μιας και ηταν ο μεγαλος μου φοβος, ειναι οτι με βολεψε η οθονη του ας ειναι μικρη, οπως και το virtual keyboard.

Οσο για την απορια που εχετε γιατι δειχνει τοσο σκοτεινη η οθονη του στις φωτος του haki, η απαντηση πιθανον εχει να κανει με τις συνθηκες φωτισμου που τραβηχτηκε η φωτο

Καλορίζικο και καλομίλητο.

Κάτι έχει παιχτεί τελικά με αυτές τις φωτογραφίες...

Και σε μένα όλα καλά πάντως

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για το θεμα με την φωτεινότητα εδώ είναι η δικές μου φώτο με 0% και με 100% φωτεινότητα σε σκοτεινό δωμάτιο χωρίς φως....

Ρε παιδια και στην τελικη τη σημασια εχει αν ειναι πιο σκτεινο απο καποιο αλλο μοντελο ή πιο φωτεινο;για φακο αμα θελετε εχει το λεντακι πισω μην αγχωνεστε.

Για οτιδηποτε αλλο ειναι πραγματικα πολυ ικανοποιητικη η οθονη,τουλαχιστον για μενα,σε πληρη σκοταδια μπορεις να την ευχαριστηθεις ειτε σερφαροντας ειτε παιζοντας..μην αγχωνεστε..

Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλοριζικο και σε εμενα !

Κατ'αρχην να πω οτι εχω εντυπωσιαστει με το τηλεφωνο. Βεβαια ηταν αναμενωμενο, καθως προερχομαι απο windows mobile 6.5

Ανάσταση ε? Εννοώ που προέρχεσε απο windows mobile 6.5 και τώρα Android. To Το ίδιο και εγώ. Καλορίζικο. Το μόνο που λείπει στο κινητο είναι το προγράματάκι για τα led.

Για το θεμα με την φωτεινότητα εδώ είναι η δικές μου φώτο με 0% και με 100% φωτεινότητα σε σκοτεινό δωμάτιο χωρίς φως....

Μπράβο, να κλείσουν κάποια στόματα γιατί μας έχουν τρελάνει. ;) Μια χαρά το κινητάκι.

Εννοείς το λεντ για τις αναπάντητες κλήσεις και τα μηνύματα?
[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia mini και mini Pro