konstantinoslp Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 Εγω την εχω πλεον στο 25 % Αρκετα καλυτερα απο το θεοσκοτεινο.. Παντως οπως λες..θεμα συνηθειας.. Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostass123 Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Ξερω οτι ειμαι υπερβολικος με αυτο που θα ρωτησω αλλα ξερει κανεις αν αυτο το πανεξυπνο κινητο μπορει να δεχτει καποιο καλωδιο για εξοδο TV-out? Για να μπορεσω να προβαλλω δηλαδη σε οθονη τηλεορασης αυτα που δειχνει η οθονη του κινητου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Ξερω οτι ειμαι υπερβολικος με αυτο που θα ρωτησω αλλα ξερει κανεις αν αυτο το πανεξυπνο κινητο μπορει να δεχτει καποιο καλωδιο για εξοδο TV-out? Για να μπορεσω να προβαλλω δηλαδη σε οθονη τηλεορασης αυτα που δειχνει η οθονη του κινητου? Οχι φιλε μου..δεν δεχεται tv out. Παρολα αυτα αποσο ξερω υποστηριζει DLNA.. Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 (edited) Εχει βγαλει ο Αρμαος τη συσκευη στα 197 ευρω, αλλα δε μπορω να συνεννοηθω. Τους ρωταω αν εχει τιποτα extra της wind στο μενου, ή αν εχει προεγκατεστημενες ρυθμισεις wind και μου απαντανε οτι δεν ειναι κλειδωμενη απο τη wind ! Οτι να'ναι.. Αν το εχει παρει κανεις απο εκει ας βοηθησει λιγο ! Edit : Βρεθηκε ακρη τελικα !! "ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ WIND Η’ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΝΟΥ WIND. ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗ WIND." Edited September 19, 2011 by oregon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Εχει βγαλει ο Αρμαος τη συσκευη στα 197 ευρω, αλλα δε μπορω να συνεννοηθω. Τους ρωταω αν εχει τιποτα extra της wind στο μενου, ή αν εχει προεγκατεστημενες ρυθμισεις wind και μου απαντανε οτι δεν ειναι κλειδωμενη απο τη wind ! Οτι να'ναι.. Αν το εχει παρει κανεις απο εκει ας βοηθησει λιγο ! Edit : Βρεθηκε ακρη τελικα !! "ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ WIND Η’ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΝΟΥ WIND. ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗ WIND." αντε καλη δυναμη..:lol: γιατι ομως αναφερεις μονο τη wind? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Το ξέρω ότι δέν είναι χώρος κατάληλος να ρωτήσω αλλά μήπως είναι και θέμα κινητού. Πώς μπορώ να αυνδεθώ στο κανάλι του youtube μου με το να ΜΗΝ μου πετάει το @gmail.com και να συνδεθώ με username-password όπως κάνω στον υπολογιστή? Άμα συνδεθώ με το email (gmail) με βάζει μέσα αλλά σαν να μήν είναι το δικό μου κανάλι, δέν έχει τίποτα μέσα. Ευχαριστώ. Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 αντε καλη δυναμη..:lol: γιατι ομως αναφερεις μονο τη wind? Γιατι αυτος που εχει το eshop εχει καταστημα wind και απλα πουλαει και στο ιντερνετ με την επωνυμια του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Εξαρτάται ποιους εννοείς "άλλους" γιατί από ότι βλέπω κι άλλα καταστήματα το διαθέτουν σε αυτή την τιμή. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 219 το μινι ? :shock: δηλαδη το νοεμβρη που θα το αγορασω ποσο θα παει ρε παιδια ? :p Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 219 ευρώ από σήμερα στο Γερμανό! Θαύμα Χριστιανοί...ο Γερμανός πουλάει μιά συσκευή φτηνώτερα από τους άλλους!:what: http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=57920&selectedCategoryId=93&banner=5167 και στα multirama και στα public απο,οτι βλεπω..τι περιεργη μειωση τιμης ειναι αυτη?:confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 (edited) Το βρίσκετε λογικό κάθε φορά που αναφερόμαστε σε καταστήματα να παραθέτετε τιμές απο eshops;;; public και multirama δεν είναι eshops Edited September 19, 2011 by zxr Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 και στα multirama και στα public απο,οτι βλεπω..τι περιεργη μειωση τιμης ειναι αυτη?:confused: μια προσφορα θα ειναι και θα επανελθει νομιζω ετσι εκανα και με το galaxy s2 μερικες μερες το εδιναν στα 479 απο 599 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 μπορει καποιος κατοχος του νεου μινι να επιβεβαιωσει οτι πλεον μπορουμε να αποθηκευσουμε εφαρμογες κ παιχνιδια στην καρτα μνημης αντι για την μνημη της συσκευης μιας κ το μεγαλο καρκινωμα του παλιου μινι ηταν αυτο??:rolleyes: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 ναι μπορεις!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 ...κατα προγέγγιση τις μισές, καθότι οι υπόλοιπες είναι "μη αποθηκεύσιμες" στην κάρτα μνήμης. Τις εχεις μετρησει κιολας;θελω τον ακριβη αριθμο! :p Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_pipis Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Oντως υπαρχουν μερικες που μενουν στην μνημη του τηλεφωνου... Τώρα για ένα άλλο θέμα με το λαμπάκι για τις ειδοποιήσεις για χαμένες κλήσεις και για τα μηνύματα βρήκα αυτή την εφαρμογή που δουλεύει μια χαρά https://market.android.com/details?id=imoblife.blink&feature=search_result Παράθεση ευτυχής κάτοχος Xperia Z5 compact Success doesn't come to you... you go to it. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Oντως υπαρχουν μερικες που μενουν στην μνημη του τηλεφωνου... Τώρα για ένα άλλο θέμα με το λαμπάκι για τις ειδοποιήσεις για χαμένες κλήσεις και για τα μηνύματα βρήκα αυτή την εφαρμογή που δουλεύει μια χαρά https://market.android.com/details?id=imoblife.blink&feature=search_result εμένα το μαρκετ μου λέει αυτό. ' Αυτή η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με τη συσκευή σας ' Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Δεν είναι προσφορά απλούστατα γιατί (ειδικά εν μέσω κρίσης) δεν είναι κινητο για 269 ευρώ και δεν επρόκειτο να περπατήσει σε αυτήν την αρχική τιμή λανσαρίσματος. Tα χαρακτηριστικα του κινητου τα εχεις διαβασει? :confused: Ασχετα αν το ειχες η οχι, δεν με ενδιαφερει. Ποσο ηθελες να κανει 150? Η ακομα καλυτερα να το εβρισκες μεσα σε πατατακια σαν μικρο που ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Ρε haki αφου πετάς κοτσάνες. Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Δηλαδή επειδή το πήραν μερικοί 270 ευρω σημαινει ότι τώρα που εχει 230 ειναι προσφορά;;; Τόσο κάνει πλεόν το κινητο και δεν προκειται να ξαναανεβει! Η "επένδυση" σου δεν πάει καθόλου καλά και τίποτε δεν μπορεί να αλλάξει την πορεία της. Η ίδια κατάντια με το Χ10 mini που ξεκίνησε στα 289 και τώρα είναι στα πανέρια του Saturn με 119! Life's a bitch! Εγώ μιλάω για το ότι είπες δέν ειναι κινητό για 269. Αν δέν είναι αυτο, βρές μου άλλο καλυτερο με καλύτερα χαραχτιριστικα που είναι. Του 2011. Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Καταρχήν θα παρακαλέσω να πέσουν οι τόνοι. Λέξεις του στυλ "ηλιθιωδώς", "κοτσάνες" κτλ δεν προσφέρουν τίποτα και ρίχνουν το επίπεδο. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν προάγετε τον διάλογο και ανταπαντάτε με αυτόν τον τόνο. Η τιμολογιακή πολιτική της SE ήταν ανέκαθεν έτσι. Έχει χαλάσει το πληκτρολόγιό μου να γράφω να μην βιαζομαστε να αγοράζουμε κινητά της SE άμεσα γιατί πολύ σύντομα πέφτει αρκετά η τιμή τους. Όσον αφορά το mini το κινητό θα το κοστολογούσα κοντά στα 250 ευρώ οπότε τα 220 το κάνουν πολύ ελκυστικό. Και μια τελευταία κουβέντα. Από ένα σημείο και μέτα οι τιμές ορίζονται από το εκάστοτε κατάστημα κι όχι από την SE. ;) Υ.Γ.: hard moderation is on.... :whistle: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Παιδια το mini πως τα παει απο αντιθεση και φωτεινοτητα οθονης σε σκοτεινα και φωτεινα σημεια ? Εχει κανα προβλημα ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 χαλαρώστε ρε παιδιά, τι τρώγεστε..... Εγώ συμφωνώ με την άποψη (και όχι τον τόνο) του haki για την καταντια της τιμής του Χ10μινι (και όχι της συσκευής), και συμφωνώ γιατί ακριβώς ήμουν παθών από πρώτο χέρι, το πήρα Ιούνιο 2010 (λιγότερο από μήνα που βγήκε) στα 270 αν θυμάμαι καλά, και τα χριστούγεννα έπεσε στα 210.... τον Ιούνιο του 2011 είχε 150 ευρώ στο "πανέρι" της mediamarkt.... Δεν σημαίνει οτι θεώρησα οτι δεν άξιζε τα λεφτά του σαν συσκευή, που στο κάτω κάτω δεν είχε ανταγωνισμό σε τόσο μικρή οθόνη! Η πτώση τιμής του νέου mini μέσα σε λιγότερο από μήνα μάλλον σημαίνει οτι όντως δεν κάνανε σωστό υπολογισμό τιμής λανσαρίσματος σε σχέση με τον ανταγωνισμό και τη χρονική στιγμή με στερεμένη την αγορά (περίπου οτι εννοούσε το comment του haki δηλαδή, οτι το 269 που έβαλαν για αρχή τα ξεφτέρια της SE ήταν πολύ ψηλά για τα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου).... το μόνο που μπορούμε να τους αναγνωρίσουμε είναι οτι το αναγνώρισαν και έκαναν άμεσα τη διορθωτική κίνηση..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Oντως υπαρχουν μερικες που μενουν στην μνημη του τηλεφωνου... Τώρα για ένα άλλο θέμα με το λαμπάκι για τις ειδοποιήσεις για χαμένες κλήσεις και για τα μηνύματα βρήκα αυτή την εφαρμογή που δουλεύει μια χαρά https://market.android.com/details?id=imoblife.blink&feature=search_result Τι τρελλό ειναι αυτό με το μάρκετ τωρα?ειχα κατεβάσει το blink,το έσβησα και τωρα μου λεει και μενα ότι δεν ειναι συμβατό!γιατιιι??? sent from Xperia mini proooooo! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_pipis Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Τι τρελλό ειναι αυτό με το μάρκετ τωρα?ειχα κατεβάσει το blink,το έσβησα και τωρα μου λεει και μενα ότι δεν ειναι συμβατό!γιατιιι??? sent from Xperia mini proooooo! :) παραξενο μου φαινεται παντως δεν εχω κανει καμμια αναβαθμιση το firmware μου ειναι .368 ειναι εργοστασιακο το κινητο και ουτε δεν εχω κανει τιποτα αλλες ρυθμισεις... Παράθεση ευτυχής κάτοχος Xperia Z5 compact Success doesn't come to you... you go to it. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts