Jump to content

Sony Ericsson Xperia mini και mini Pro

itsosse
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αμα ειναι μια απλη αναβαθμιση για ποιο λογο να τα επιστρεψει ο κοσμος και να μην την κανει μονος του οταν βγει?

Δεν ασχολούνται όλοι με τα κινητά έτσι.. Ξέρω ανθρώπους που έχουν πάρει smartphones αλλά δεν έχουν υπολογιστή στο σπίτι τους και δεν ασχολούνται με αναβαθμίσεις και τέτοια... Αν είναι λοιπόν θέμα software αλλά που επηρρεάζει το τηλέφωνο σε ένα βαθμό από το να το χαντακώσουν αφήνοντάς το να βγάλει προβλήματα και ο κόσμος να δυσαρεστηθεί τα πήραν πίσω να το διορθώσουν μόνοι τους. Και φαντάζομαι πως σ'αυτούς που τα έχουν ήδη πάρει θα δώσουν την αναβάθμιση και σε αυτούς που δεν ασχολούνται θα τους την κάνει η sony, ο γερμανός ή το εκάστοτε κατάστημα που θα το πάνε πίσω κάνωντας παράπονα για το πρόβλημα...

Για παράδειγμα, πόσες φορές σε κατάστημα με κινητά έχετε δει πελάτες να συζητάνε με τον πωλητή και να τον ρωτάνε ποιο τηλέφωνο να πάρουνε. Εγώ ας πούμε, ή εμείς όλοι που συζητάμε εδώ μέσα, θα μπαίναμε στο κατάστημα και σε δύο λεπτά (όσο κάνει να ανοίξει το ντουλάπι για να βγάλει την καινούρια συσκευή) θα ήμασταν στο ταμείο πανευτυχείς...

Έτσι νομίζω έχουν τα πράγματα

Edited by kooky

.

Asteroshouse.gr ...................

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχιζω να υποψιαζομαι οτι εχει κανει η ελληνικη αντιπροσωπεια μια πατατια ολκης..

Ψαχνοντας λιγο στο ιντερνετ, διαπιστωνω οτι το προβλημα με τον ηχο στο βιντεο αφορα μονο τα μινι προ.

Εχουν επιστραφει αρκετες συσκευες, ενω εχουν γινει και δεκαδες παραπονα απ'ευθειας στην SE, η οποια ακομα δεν εχει δωσει επισημως καποια απαντηση, αλλα γνωριζει και ερευνα το προβλημα.

Λετε να ηθελε η ελληνικη SE να αποσυρει τα mini pros λογω του συγκεκριμενου προβληματος κι αντ'αυτων να απεσυραν τα απλα μινι ?

Ακουγεται λιγο τρελο, αλλα θα μπορουσε καλλιστα να ειναι ελληνικο !!

Μου φαινεται τρελα κουλο να μπερδεψαν τα μοντελα στην se hellas.ειναι ασχετοι αλλα οχι τοσο.

Επισης το θεμα με τον ηχο το χει και το προ και το μινι;

---

- Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μου φαινεται τρελα κουλο να μπερδεψαν τα μοντελα στην se hellas.ειναι ασχετοι αλλα οχι τοσο.

Επισης το θεμα με τον ηχο το χει και το προ και το μινι;

Απ'οτι διαβασα μονο το προ. Και λενε οτι οφειλεται σε ενα δευτερο μικροφωνο που υπαρχει στο πανω μερος της συσκευης για να εχει στερεοφωνικο ηχο στο βιντεο.

http://www.guenstiger.de/Preisvergleich/Sony_Ericsson/Xperia_mini.html

Πάντως στην Γερμανία παντού πράσινο φως άμεσης διαθεσιμότητας βλέπω και ούτε υποψία αναστολής/ανάκλησης...μάλλον η SE Hellas την έκανε την πατατιά της ή αυτά που πουλιούνται στις συγκεκριμμένες αλυσίδες(ΠΛΑΙΣΙΟ,Saturn....) δεν ήταν.....τι να πω,είναι και οι πληροφορίες αόριστες(δηλαδή παίρνει η SE Hellas τις συσκευές πίσω και τις ενημερώνει και μετά τις επανασυσκευάζει και τις πουλάει με κομμένες ταινίες ασφαλείας ή τις στέλνει όλες πίσω και εισάγει νέες...:confused::wacko:)...παράξενα πράγματα.

Εγώ πάντως από εβδομάδα θα το πάρω και θα το δω αν όντως έχει πρόβλημα. Στην παραλαβή θα ενημερώσω το κατάστημα vodafone από όπου το περιμένω για το πρόβλημα και θα δω τι θα μου πουνε. Αν το πάρουν πίσω παίζεται να περιμένω κανένα μήνα ακόμα και να πάρω το Live with Walkman το οποίο έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με λίγο μεγαλύτερη οθόνη και φαντάζομαι 40-50 ευρώ πάνω στην τιμή. Εφ'όσον ξεκίνησε η διαθεσιμότητα της Sony γενικότερα και ξεπέρασαν το πρόβλημα με τους Γιαπωνέζους δε νομίζω να αργήσει παραπάνω από μέσα Οκτωβρίου. Εδώ έφαγα το γαϊδαρο...

Επειδή τα κινητά μου τα κρατάω αρκετό καιρό και δεν τα αλλάζω κάθε 4-5 μήνες θέλω αυτό που θα πάρω τουλάχιστον να μην έχει κανένα θέμα από τη μάνα του..

.

Asteroshouse.gr ...................

το κινητο τα σπαει.. δεν εχει πουθενα προβλημα.. ουτε στο βιντεο ουτε στον ηχο.. απλα τα σπαει..

το κινητο τα σπαει.. δεν εχει πουθενα προβλημα.. ουτε στο βιντεο ουτε στον ηχο.. απλα τα σπαει..

το μινι ή το προ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ας βρουν πως γινεται ρουτ κ να αφησουν τις ρομ

εσταλη απο το κ*λοφτιαγμενο μου xperia X10 mini pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το πηρα κ εγω το κινητο πριν 4 μερες περιπου! Ειναι απλα τελειο και χαρη στο γρηγορο (για τοσο μικρο κινητο) επεξεργαστη του πεταει πραγματικα!!

Σκεφτομαι μηπως εκανα βλακεια που βιαστικα τοσο πολυ να το αγορασω καθως ειδα οτι γυρω στο σεπτεμβρη θα κυκλοφορησει το Xperia Active το οποιο ειναι ιδιο στις λειτουργειες και ελαχιστα μεγαλυτερο σε μεγεθος απο το mini ενω επιπλεον ειναι αδιαβροχο και ανθεκτικο!

Το μονο κακο ειναι οτι ειναι πολυ ασχημο κατα τη γνωμη μου. Παρολο που ειναι ασχημο μου φαινεται πολυ δελεαστικο ομως αφου ειμαι απο τους καταστροφικους τυπους! Το παλιο μου X8 που βλεπετε και στο αβαταρ το επνιξα στη θαλασσα :(

Περισσοτερες πληροφοριες εδω http://techblog.gr/mobile/sony-ericsson-xperia-active-6543/

Edited by kostass123

Γιατί λυπάσε φίλε? Αφού στα smartphone γενικά το πρόβλημα είναι να πετύχεις επιτυχημένο μοντέλο απ'οτι κατάλαβα. Να μην κολλάει,να λειτουργεί άψογα,να έχει καλη μπαταρία για 1,5 μέρα περίπου, να μην στην σπάει γενικότερα. Απότι φαίνετε το μινι και το μίνι προ αν εξερέσουμε το μικρό θόρυβο στο βίντεο δέν φαίνετε να έχουν προβλήματα. Οπότε μην το σκέφτεσε και ευχαρηστήσου αυτό που έχεις τώρα γιατι το Active ωραίο ναι, θεωρητικά μέχρι στιγμής όμως. Οπότε αν σαρέσει τόσο και βγεί καλό το active...ίσως να πάρεις και κανένα μεταχειρισμένο σε κάνενα χρόνο να το πάρεις και φθηνά. Φευγουμε απο το θέμα μας όμως και ο zxr θα μας θυμώσει :p:p:p:!: :shifty:

Εσύ όλα οκ με το μίνι σου ?

Εεε οχι δεν ειμαστε οφτοπικ απλα ηθελα να πω ποσο τελειο ειναι το νεο μινι!

Παλια με το Χ8 υπηρχε πολλη περισσοτερη δραση στη ζωη μου ολη μερα δοκιμαζα custom roms και εκανα κολπα! Τωρα με το mini ειναι ολα τελεια και απο οτι φαινεται δεν εχουμε τιποτα να συζητησουμε χαχα!

Το μονο κακο ειναι οτι εχει προεγκατεστημενες ενα καρο ΧΑΖΕΣ εφαρμογες που δε μπορω να διαγραψω και οτι δε διατηρησαν τη θυρα για τα ακουστικα που ειχε το παλιο μινι! Εχω απο παλια αυτα εδω τα ακουστικα κ τωρα μου ειναι αχρηστα

http://www.sonyericsson.com/cws/products/accessories/overview/mh810?cc=gr&lc=el#view=overview

Α! Και η μπαταρια βγαζει ανετα 2 μερες αν δεν το παιζω!

Edited by kostass123

3.5 δεν ειναι η εισοδος για τα ακουστικα;;

---

- Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά ακόμη δεν εχω δει καθαρή απάντηση για τον ενοχλητικό ήχο στο βίντεο για τα απλά mini. Τον έχει;

Τραβηξτε ένα βίντεο σε ήσυχο περιβάλλον, να μας πείτε αν ακούγεται κάτι σαν τζιτζικας.

Κωστας - Κατερινη

3.5 δεν ειναι η εισοδος για τα ακουστικα;;

Ναι! Η κλασικη εισοδος που εχουν ολα τα κινητα πλεον δηλαδη! Απλα το παλιο X10 mini ειχε μια επιπλεον υποδοχη (αυτο που μοιαζει με κλειδαροτρυπα) για να μπορει να παρει τα ακουστικα που δειχνω παραπανω!

http://s4.hubimg.com/u/3604651_f260.jpg

φιλε kasmpou κανε μια δοκιμη να κλεισεις με το δακτυλο σου το επανω μικροφωνο και να δεις εαν ακουγετε και παλι αυτο το φυσημα..

φιλε kasmpou κανε μια δοκιμη να κλεισεις με το δακτυλο σου το επανω μικροφωνο και να δεις εαν ακουγετε και παλι αυτο το φυσημα..

καμια αλλαγη,σχεδων το ιδιο

μια ερωτηση.πιστευω οτι η σονη θα το φτιαξει το προβλημα με τον ηχο στην καμερα το θεμα ειναι hardware i software?με το δευτερο μια αναβαθμιση φτανει αλλα στην αλλη περιπτωση τη κανουμε?το δεινουμε πισω?το καληπτει η εγγυηση? παντοσ στο βιντεο δεν ακουγεται κατι

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

οκ ..στο ειπα αυτο γιατι μερικοι γραφουν οτι το 2 μικροφωνο που εχει για να γραφει στερεο ειναι το προβλημα..

μαλλον κανουν λαθος..

οκ ..στο ειπα αυτο γιατι μερικοι γραφουν οτι το 2 μικροφωνο που εχει για να γραφει στερεο ειναι το προβλημα..

μαλλον κανουν λαθος..

ναι το διαβασα και εγω,απλα πιστευω οτι ειναι θεμα φωτογραφικης το προβλημα.ποιο πανω εβαλα ενα βιντεο που υποτίθεται ειναι απο το μινι και ειναι μια χαρα

Πηγα χθες και τα ειδα απο κοντα. Μικρη μου φανηκε η οθονουλα τους (συνηθισα σε 4αρα βλεπεις παναθεμα με) αλλα με καλα χρωματα. Καθε φορα λεω να παρω ενα ασπρο smartphone οταν βγαινει μαυρο και ασπρο αλλα μου φαινεται αποτομη η αλλαγη οθονης-πλαισιου και φοβαμαι μη λερωνεται πολυ πιο ευκολα και φαινεται χαλια μετα. Διαβαζω εδω αλλοι εχουν θεμα με ηχο, τι γινεται; Να περιμενουμε οσοι θελουμε το pro η να προβουμε σε αμεση αγορα; Καλα και το δευτερο να πειτε, θα περιμενω λιγο να πεσουν οι τιμες τους και να βγουν κι αλλα προβληματακια!

Παλια με το Χ8 υπηρχε πολλη περισσοτερη δραση στη ζωη μου ολη μερα δοκιμαζα custom roms και εκανα κολπα! Τωρα με το mini ειναι ολα τελεια και απο οτι φαινεται δεν εχουμε τιποτα να συζητησουμε χαχα!

Το μονο κακο ειναι οτι εχει προεγκατεστημενες ενα καρο ΧΑΖΕΣ εφαρμογες που δε μπορω να διαγραψω και οτι δε διατηρησαν τη θυρα για τα ακουστικα που ειχε το παλιο μινι! Εχω απο παλια αυτα εδω τα ακουστικα κ τωρα μου ειναι αχρηστα

http://www.sonyericsson.com/cws/products/accessories/overview/mh810?cc=gr&lc=el#view=overview

Με το Android πάντα θα υπάρχει δράση! Έρχεται το root και να είσαι σίγουρος ότι θα υπάρξουν custom rom και για το mini.

Όσον αφορά τα ακουστικά βρίσκεις ένα 3,5 καρφί, κόβεις το ακουστικό, ενώνεις το καρφί, μονωτική και είσαι έτοιμος

Γύρω στα 350 θα έχουν όλα (με το pro να είναι το πιο ακριβό). Μέσα στο Σεπτέμβρη θα έχουν κυκλοφορήσει (κατά 90%). Αν μπορείς να περιμένεις, περίμενε αλλά ας μην επεκταθούμε άλλο πάνω σε αυτό σε τούτο το topic. :)

καμια αλλαγη,σχεδων το ιδιο

μια ερωτηση.πιστευω οτι η σονη θα το φτιαξει το προβλημα με τον ηχο στην καμερα το θεμα ειναι hardware i software?με το δευτερο μια αναβαθμιση φτανει αλλα στην αλλη περιπτωση τη κανουμε?το δεινουμε πισω?το καληπτει η εγγυηση? παντοσ στο βιντεο δεν ακουγεται κατι

Hardware είναι το πρόβλημα και ας ελπίσουμε ότι το software μπορεί να βοηθήσει στην διόρθωση του προβλήματος. Δεν θα το καλύπτει η εγγύηση γιατί είμαι 100% σίγουρος ότι η εταιρεία δεν θα το αναγνωρίσει σαν πρόβλημα. :mad:

Για αυτό φωνάζω και λεω ότι ποτέ μην αγοράζετε κινητά αμέσως μόλις βγουν. Αφήστε να περάσει ένα χρονικό διάστημα να πέσει λίγο η τιμή του και κυρίως να διορθωθούν οι όποιες παιδικές ασθένειες παρουσιαστούν. (γιατί στο τέλος το πρόβλημα θα διορθωθεί πιστεύω)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Για αυτό φωνάζω και λεω ότι ποτέ μην αγοράζετε κινητά αμέσως μόλις βγουν. Αφήστε να περάσει ένα χρονικό διάστημα να πέσει λίγο η τιμή του και κυρίως να διορθωθούν οι όποιες παιδικές ασθένειες παρουσιαστούν. (γιατί στο τέλος το πρόβλημα θα διορθωθεί πιστεύω)

Πολύ σωστό. Αυτό γίνετε σε όλα τα πράγματα. Αυτοκίνητα κλπ...

Αλλά σε πόσο χρόνο διορθώνονται συνήθως τέτοια στα κινητά ?

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia mini και mini Pro